Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

umislimamojim

Početnik
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
73
Reaction score
295
Mislim da je ovim saopstenjem kk uvredio i udaljio mnoge od kluba…velika greska u koracima..licno znam 3 dugogodisnja sezonca, kojima je pukao film danas i ne verujem da ce uzeti sezonsku za iducu godinu…znam, dosta vas ce mozda reci- pa dobro i ne moraju, takvi nam i ne trebaju, itd. Ali ovo vam pisem samo da se iz jos jednog ugla sagleda ozbiljnost/sramota danasnjeg saopstenja.
Smrt fasizmu!
 

Špaca

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
260
Reaction score
1.042
Crko dabogda prislonički kulove. Umesto da se pokriješ ušima i čutiš ti se drznuo da daš interviju dan posle onog sramnog saopštenja.
Trebao bi svaki post svakog forumaša da poćinje sa:
ostoja, ostoja, puši kurac ostoja!
A i to da bude.naslovnica na svim društvenim medijima partizan.net
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.074
Reaction score
8.380
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Kako ja mrzim ovakva proseravanja od izjava... bitnija čoveku samopromocija više nego stvarni uspeh ekipe.
Ćuti i radi, ne hvali sam sebe jer obezbedjujes veliki budžet, to ti je i posao a i imas obavezu jer ti na klupi sedi najbolji i najveći trener.

Ovime samo stavlja pritisak na ekipu i praktično poziva navijače da vec u novembru posle 2, 3 vezana poraza krenu da kritikuju i prozivaju!
 
Последња измена:

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.007
Reaction score
11.827
Локација
JNA
Zamolio bih Ostoju da ucuti i da radi na jacanju tima, a ne da sere vecito jer je nevidjeni baksuz! Zastiti igrace i tim jednom u zivotu covece, Covic te jebe i prepisava kako hoce, a ti cutis kao kurva i zahvaljujes se gazdi kao osoba sa stokholmskim sindromom, pu!
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.754
Reaction score
6.289
Izgleda da smo saopstenjem kupili jos malo vazduha. Posto je saopstenje sramno I pisano znamo vec gde olabavio je stisak bolesnika oko naseg vrata. Zato se i kurci ovako da je sredio porez jer je dobio signal od psiha.
Saopstenje je sramno ali ako zelimo da osvojimo el ove godine to je jedini put.
Drugi put je iebati majku bolesniku i odlazak Zeljka iz revolta i onda nastajemo ona beda od Fk.
A koliko god bili ljuti na limarskog pedera opet vise volimo ovaj prokleti klub. Bice opet ,,red” za sezonske jer igraci i Zeljko to zasluzuju. :pfc:
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.462
Reaction score
2.237
Mora da se trpi on moli za pare koji mu daju na kasiku ako je mangup neka nadje sponzore mimo vodje koj ga komanda. Jaci budjet kolko mje to u eura? Da znamo da se nadamo.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Lepše mi je da ne budem talac mafije nego da jurim Evrolige.
Nek ode i Željko i Savić i svi, ako je to cena da nema ostoje i vučića i sličnih u klubu neće mi biti drago jer će rezultati biti neuporedivo gori ali odmah poptisujem

Ovim ne bacam ljagu ni na koga ali neke stvari su činjenice
 
Top