Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.113
Reaction score
4.026
Локација
Београд
Drago mi je da svi vide i neku vrstu humora u ovom izdanju predsednika, ali moram samo da napomenem:

Ovo što čovek govori je jezivo, bolesno i za hitnu hospitalizaciju.

Predsednik države da ovako raspravlja sportske klubove od kojih je jedan upropastio u svim sportovima a drugi, igrom slučaja njegov omiljeni od detinjstva i omiljeni klub njegove porodice i njegovih prijatelja, klub čiju je čast branio na ulici i na tribini i zbog kog njegova deca plaču - preporodio u svim sportovima... Da ovako na televiziji laže i lupeta, to je čista bolest.

Ali na stranu sport, rivalstvo i apsolutno sve vezano za to, ovo je čovek koji vodi državu i odlučuje o svemu u njoj. Horor.
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
209
Reaction score
1.317
Ooooo baaabuuunnniiii, samo da nam pozelim laku noc i da tog pivljanina lepo pozdravimo svaki put kad ga vidimo.
Na “tribinu” ne bih racunao, nije realno, a i pokazali su se, ali zato svi ostali moramo k’o jedan!
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.065
Reaction score
4.236
Локација
Humska 1
Slazem se sa kolegom @Batallion . I meni je u jednom momentu proslo kroz glavu da je ovo samo jedan manevar a da ce u pozadini da nastavi da mesetari. Racuna smirice tako brze strasti, utisati nas i otvoriti tako put za razne mahinacije. Oprez i nepopustati! Podrska Zeljku mora biti konstantna kao i ovaj "bunt".

Inace je spomenuo i F4 u prici o Expo 2027 i sada vec cuvenih 17 milijardi koje bi trebale biti potrosene za to. Na pitanje voditelja na sta tacno idu 17 milijardi zahvalio se i naveo da je za sam Expo namenjeno nesto manje od 3 milijardi ako sam dobro cuo a sve ostalo su putevi, bolnice, niski aerodrom, F4...
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.038
Локација
Beograd
@TokyoPFK upravo iz tog razloga stojim na stanovistu da je spustanje lopte najgori moguci scenario. Kamo srece da je ponovo raspalio...Ovako ce vecina da se ohladi do Efesa i na toj utakmici najvazniji ce biti protok lopte, ucinak Kaminskog i sve ostale, u ovom momentu ne toliko presudne stvari. Ono sto ce se u tisini uraditi bice jezivo, a ako im se i rezultati poklope, pridruzice im se i realni, neostrasceni Grobari da nas dodatno uveravaju da zasluzujemo bolje... ipak se nadam da Zeljko nece propustiti priliku da ponovo digne glas ukoliko bilo sta krenu da rade ispod zita. Jednom im je proslo sa Duletom, necemo dozvoliti da se ponovi sa Zeljkom!
Igrace molim da u ovoj borbi pomognu i nama i svom treneru. Ratnicka atmosfera, krvav pogled, borba za svaku loptu. Ne ide sve do sada kako treba, jebene dve pobede u nizu nam trebaju da sve eksplodira...Napred Partizan!
 

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
237
Reaction score
1.632
Локација
Canada
Ovo ne vazi sto je Pederiko Dala Guz rekao.Sad ocekujemo da Ostojic dokaze da Pederiko laze i da ne dobijamo isto.
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
103
Reaction score
302
Ovaj opozicionar koji im je opremio dugove zna vrlo dobro koliko mozart placa sekund reklame! Pa zna to i zvalavi koliko kosta u evropi bez molbe da te reklamira najgledaniji tim u evropi. Pa kad smo kod molbe, da li sada treba da moli sponzore da pomazu Partizan ili treba da moli Partizan da reklamira povlascena preduzeca!
Druze jedno je kad se logo vidi u vasljivoj aba ligi a drugo je kad se logo vidi na svim televizijama u evropi.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.450
Локација
U Kinšasi
Sajko je neobično miran. Očekujem već sutra da poreska utvrdi neke ozbiljne prekršaje.
 

vernijug1

Početnik
Учлањен(а)
01.04.2023
Порука
117
Reaction score
264
Локација
Zemun
To ko je pobedio ćemo videti u Areni protiv Efesa. Samo uz neprestane ovacije cele hale i koreografije posvećene njemu je Žoc pobedio. Ako ga izdamo, počev od tribine pa do golubarnika porazili smo sami sebe.

"Mi smo za Zeljka, A V i ? Precrtati deo, prema afinitetu....
Setalica najverniji, ostali sa kartonskom kopijom.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.489
Reaction score
13.440
Локација
tamo daleko...

Прилози

  • IMG_20240220_211440.jpg
    IMG_20240220_211440.jpg
    205,4 KB · Прегледа: 142

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.075
Reaction score
14.315
Локација
Kipar
Psiho kao po obicaju laze ko pas. Reci da Partizan dobija vise u fudbalu moze samo patoloski lazov. Pseto Gazprom svrstava u privatne kompanije pa samim tim njihovih 5 miliona po sezoni u zadnjih 13 godina nije uracunato. Inace Gazprom kao privatna kompanija ima strateski interes da placa stubu srBstva 5 miliona godisnje. Davanja ispod zita preko privatnih kompanija, otpise poreza, uppr-ove, gasenje Agrobanke za oprost 17 miliona evra duga I ostale finansijske vratolomije koje drzava dragovoljno radi u korist mezimice ne spominje I pravi se blesav. Da je kojim slucajem obrnuto verujem da bi imao racun u cent i izlistao svaki pojedinacni slucaj najpreciznije moguce.
To su te lazi I podmetacine koje posteni srBski medij nikada nece da istrazi i istakne svodeci precizan i tacan bilans davanja.
To je nas predsednik svih gradjana koji je poznat po tome da je za njegove vlasti ugasen vaterpolo klub Partizan nosilac srBskog vaterpola, doveo fudbalski klub Partizan na borbu za mesto u evropskim takmicenjima i da se madjija sprda po novinama s Partizanom a kosarkaski klub do ruba propasti I FIBA takmicenja.
I dalje taj predsednik svih gradjana uverava ovce da svi dobijaju jednako dok za to vreme nezavisni srBski mediji generalizuju I razvodnjavaju pricu, izjednacavaju davanja i pricaju o velikim ulaganjima u oba kluba.
 
Последња измена:

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.022
Reaction score
7.654
Poenta je da je se peder malo zaigrao,krenuo je u frontalni napad i obilo mu se o glavu. Sada ce sve iza kulisa da rovari, mada negde imam utisak da su iz kluba odavno na to spremni i naviknuti.
Najviše je do nas..dok mi drzimo u javnosti bunt i ne damo na Željka, usnija moze samo da ga puši..i da ćapla u prazno svojim teletabisima jer taman toliko imaju u glavi da mu poveruju.
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja
Dok vecina dozivljava jucersnji nastup necoveka kao da se usro, ja nazalost moram da konstatujem da on ima ozbiljan politicki tim oko sebe; videli su da se zajebao napadom na Zeljka, a s obzirom na to da ce za koji mesec izbori, dolazi do spustanja lopte, jer mu nije potrebno da stvori bunt kod uglavnom mladje populacije koja u vecini slucajeva ne izlazi na izbore. Videcemo sta ce se desaviti nakon izbora
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.749
Od trenuka kada se ZOC vratio u Partizan, bilo je jasno da se posle deset godina unistavanja i devastiranja, nesto pozitivno desava u nasem KK. Povratak ZOCA ima mnogo siru sliku i mnogo veci znacaj od rezultatskog, kako je jedan deo navijaca Partizana, pretezno sns orijentacije, ocekivao. Ne moze posle sistematskog unistavanja, da se desi carobni stapic, i hopala, eto nas, evropski prvaci. Ne ide to tako rodjaci. Cak i kada je Zeljko u pitanju. To je proces, ali cilj je mnogo veci od prostog instant rezultata. Da posle deset godina, pazljivog izivljavanja, ciganska smrdija dopusti da sad malo Grobari osvajaju? Ne ide to tako, zato i napisah da je deo navijaca Partizana koji je to ocekivao, glup ko kurac, dakle simpatizeri, glasaci i clanovi sns (Dosta stranaca, neka igraju malo srbi-taj nivo razmisljanja).

Zeljko ima viziju, ima plan, i strategiju kako do toga da dodje. U tome nema nikog drugog osim nas, treba mu nasa podrska.

Ide mi na kurac, i to svi znaju, narocito moderacija, bilo kakve negtivnosti na forumu glede Zeljka. Ok, voleo bih i ja da osvajamo sve, da gazimo sve redom. Ali cilj svega ovoga daleko prevazilazi instant rezultate. Ako se osvoji nesto, i nakon toga vrati u ponor u kome smo bili, sta je bila poenta?

Rekoh ranije, svi koji osudjuju Zeljka zbog rezultata, selekcije, igre, svesno ili ne, ucestvuju u ciganskoj hajci protiv njega koja traje od prvog dana njegovog povratka. Jer oni dobro znaju, da je njegov povratak, njihov kraj!

Podrska Zeljku uvek i svuda, i zauvek. Neprestana!

Cilj je stabilan klub, organizaciono, finansijski, rezultatski. Put do toga vodi preko dobijanja A licence. A nas povratak u evroligu, je jedino i iskljucivo zasluga Zeljka. Tu nemam ni trunku sumnje.

PS covek koji je osvojio devet titula u evro ligi, ukljucujuci tu i titulu sa nama, osvojio jos koliko evro trofeja, bio sampion evrope i sveta sa repkom, je istakao da mu je najznacajniji i najdrazi trofej u karijeri, trofej ABA lige prosle godine, jer dobro zna gde se vratio i sta se ovde radi. Sta mislite zbog cega je to tako?

Zeljko nas vodi u sigurnu luku. Svako ko nije uz njega, protiv nas je. A ko je protiv nas, dobice odgovarajuci tretman! Ne moze biti Grobar neko ko voli i podrzava vucica vise od Zeljka i Partizana. Zato je curcic neopevano govno.

Efes, Arena i podrska Partizanu i Zeljku od prvog sekunda!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.440
Reaction score
40.904
Локација
Žrnov
Ne sme da stane!
Nema opuštanja još ovih 8 dana do utakmice protiv Efesa, mora jako svuda. Posebno na društvenim mrežama, jer se očigledno i tamo brani Partizan (čak sam i ja to shvatila :buhaha ). Jednostavno, očigledno je da je reakcija Grobara na društvenim mrežama pomno praćena i ocenjeno da je bes prevelik. Zbog toga i onakav sinoćni nastup.
 

Kayak

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
840
Reaction score
3.754
Локација
#вчћпдр
Slucajno upalio sinoc rts kad ono pedercina uzivo. Da li je moguce da smo mi ovolike ovce od naroda i da toliko ljudi pada na ove bljuvotine? Toliko me inspirisao da sam promjenio meni vrlo drag avatar.

Djelovalo je sinoc da je prebacio iz pete u drugu, ali mislim da sa ovim inspekcijama sprema totalni napad, na "sve ili nista". Bice ovdje jos puno drame.
Majku mu zvalavu, bolesnu.

Nikad nisam imao veca ocekivanja od publike kao sad protiv Efesa. Ljudi molim vas, pokidajte!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.791
Oni su nama ucinili uslugu, mislim da samo Zeljko moze da obedini sve navijace Partizana i mislim da je upravo to i uradio.
Mi cemo i dalje da kritikujemo i placemo nakon teskih poraza, radovacemo i slavicemo u velikim pobedama, ali mislim od sada pa na dalje da cemo biti slozniji i da cemo pruzati jos vecu podrsku nasem Partizanu.
Plej in ako ne ove, ganjacemo sledece sezone, ali bez Zeljka mislim da su to samo pusti snovi, zato uzivajmo dok traje, a nadam se da ce trajati jos bar 5 sezona.
 
Top