Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.496
Reaction score
13.545
Локација
tamo daleko...
Prva stvar za koju treba da se zalozi uprava KKP, onemoguciti sto pre, kako god, da mali, coravi i moralni patuljak ima dva kluba u istom rangu takmicenja. Ako cigansko pseto padne, a nadam se da hoce na prolece, ovo mora sto pre da se realizuje. Neverovatna je kolicina zla, koja isijava iz onog brloga u Zelezniku.

I jebi FMP!
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.778
Reaction score
22.945
Локација
Beograd

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.568
Reaction score
29.681
Локација
Novi Sad
Uzas...jos snimak totalno nepotreban, nema za nas navijace nista da se cuje, nista od izjava, ali zato ima par sekundi da Ga vidimo.... cisto da dzigerica proradi malo... Tegi alal vera, cim onaj debil andjus se penzionise ides na beee92....
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
401
Reaction score
2.208
Локација
Gde god on da igra
^^ jeste odvratno ali ipak nesto mislim da je to više Tegijeva satira nego reklama, bar se nadam. Kao da je hteo da pokaže protiv čega se borimo i šta nas čeka.
A zanimljivo da sam prošle se subote pre fudbala majao po Nišu a evo i danas prošo tuda i da sam ga totalno blokirao i nisam ga ni video. Sreća.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.886
Reaction score
10.006
Naravno da jeste parodija na sistem. Ne znam ko moze da sumnja u to. Ocigledno je. Mislim da se uklapa, da se vidi koji duh lebdi nad kupom.

Ostoji nije skinut lanac, pljuje iskljucivo Covica otkako je to odobreno, nekih godinu ili malo vise.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.558
Reaction score
11.057
Nisam ni otvorio, a znao sam tacno sta je snimio.
Tegi je prodao guzicu odavno, nista novo i cudno.

Sto se mene tice, nije bitno, neka rade ovo, neka mu se zahvaljuju i sta im je jos u opisu uvlacenja velikom vodji u debelo crevo... iritira, sramno je, ali se nesto ne uzbudjujem previse oko tog jeftinog marketinga.
Ono sto mi jeste bitno i sto nikome od njih ne oprastam je sto su radi istog tog prvorodjenog cutali kad je to Partizanu islo direktno na stetu i ne vidi se uopste namera da se sa tim prestane.
 

АнтиРом

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
194
Reaction score
795
Локација
Миљконград
Мени се не свиђа када овај смрад Мијаиловића брани Партизан и напада пудлицу, то цигани и желе да чују јер Човић испада опозиција и жртва хајке коју против њега води Вучић. Најбоље ти Остоја да ћутиш.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top