Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Šampiona 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.722
Bicu u manjini, ali sta da radim kad sam optimista : mrzeli su se i Sena i Prost, pa je Maclaren dominirao. Ne bi bilo prvi put u istoriji sporta da se uspeh zasnuje na rivalstvu dvojice igraca koji su za klasu bolji od ostatka ekipe. Mislim da ce Djukic to iskoristiti bas kako reba.
E sad , sasvim druga stvar je to sto bibu mom idealnom Partizanu Dule bio zaposlen kao nacelnik uprave za moral JSD, i licno bi Djurdju i Lea budio u 0600 motornom testesterom, da bi mu pre treninga recitovali " Kadinjacu". Dok ne shvate sta je Partizan a sta separe na Lukasu u # na instagramu.
Dajte da prezivimo ova govna , da udjemo bar u LE, a mislim da hocemo,o sukobima cemo misliti naknadno...
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.145
Reaction score
4.609
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Leo je sam sebi kriv, pogledajte drugo poluvreme ponovo i videcete da on nije dobio ni 5 lopti od saigraca. Ceo tim osim Tawambe ga bojkotuje i to je vise nego evidentno.

Znači za tebe je pohvalno da ceo tim bojkotuje igrača Partizana koji je eto uradio za 18 minuta "ONO"(dao gol) što majstori,znalci,trkači,nisu uspeli u 45' bez njega.Mislim da je to posao trenera a to ponašanje je moglo da nam se obije o glavu.

Malo o upravi koja tu na forumu visoko kotira:confused

1.Dozvoliti da na onakvom terenu Partizan započne svoj evropski put je sramota nad sramotama:banghead
2.Dozvoliti da njhovi službenici sa juga dovedu u pitanje našu borbu za LŠ/LE
3.Dozvoliti da u borbu za evropu kreneš bez pojačanja.
4. Dovesti trenera kojeg boli q šta mu ekipa radi u svlačionici i terenu

Igrači

Najbolji igrač bez greške Kljajić
Vule Vule ,onaj mali Vlaisavljević ga je uništio,Ostoja i Ćirko ko da su prvi put igrali zajedno.Everton puno grešio /pa ispravljao,Kosović 2 dobre lopte za 90 minuta,Mihajlović-,Janković gnjavator,Tawamba dobra igra/asist koji (skoro)poništavaju teški promašaji,Đurđević puno trke,truda ali nije bilo njegovo veče, Leo pokazao zašto je br 1 u Partizanu a svima ostalima kolko su daleko ispod njega,nije tako? videćemo svi kad ode.

Trener
Svaki trener koji drži do sebe ima svoju filozofiju igre i prema tome dovodi i takve igrače.On nije doveo nijednog nego sa postojeći kadrom igrača koji je selektirao MN pokušava da za mesec dana promeni sistem igre koji je MN uigravao 8-9 meseci.O ponašanju igrača na terenu,svlačionici da ne pričam.

Po viđenom juče, sva sreća da je Budućnost napustio tih 6-7 igrača inače bi danas svi hvatali peškire i šibali na plažu.

Kao i uvek na kraju ostaje samo ovo :napred Partizan
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Вучела реагује само на терзина саопштења и то понекад, вазура не реагује, он преговара, а Ивица не реагује, он иде у сусрет догађајима, само да пронађе онај папир са Марковим планом.
Мени све нешто изгледа да су Марку рекли да план ипак неће требати, па да ако стигне понуда која се не одбија да понесе и план.
Заправо, некако највише чекам Ђукићеву реакцију.
 
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
Za svojih 20+ godina navijanja ne pamtim ludji Partizan i to u svim aspektima. Ne izdizem sebe na bilo kakav nacin, jednostavno ni sam ponekad ne znam sta vise da mislim.

Ajmo polako...

Pozitive:

* Fizicka pripremljenost igraca - za ovu fazu takmicenja i po ovakvom vremenu mogu da kazem da sam prijatno iznenadjen. Ogroman broj nas je bio zabrinut za ovaj aspekt i slobodno mogu da kazem da sam cak impresioniran. Jankovic, Everton, Ostojic, Vulicevic, Kosovic, Miletic, Djurdjevic i Tavamba nisu stali. Pricam samo o trcanju i angazmanu - da, pravili su greske ali zalaganje i agresivnost su bili na mestu kao na kraju prosle sezone.

*Stvorene sanse - Protivnik jeste nalik prosecnom JSL ligasu, ali treba uzeti u obzir da je ovo prva zvanicna utakmica i shvatiti kako smo pre igrali u toj fazi takmicenja. Realan rezultat je tu negde 3/4-0 sto uopste nije lako. Tavamba je zestoko iskritikovan ali po meni je bio igrac utakmice uz Leonarda. Covek je asistirao kod drugog gola, gradio akcije, bio katalizator svakog napada. Kod onog zicera mu je sut bio skroz na mestu (uz fantasticnu kontrolu lopte) ali jebiga, golman je odbranio nemoguce. Sve u svemu, jako dosta sansi za utakmicu kojom nisu mnogi zadovoljni.

*Igracki uticaj Leonarda - Mislim da nam je jasno sta Leonardo znaci na terenu. Druga smo ekipa i kada je on u 100% sansi, covek ima taj miran osecaj i zna da ce se zavrsiti kako treba. Jako je tesko nadoknaditi njegov ucinak preko noci.

*Poseta - svaka cast. Kada nas je ovoliko sve je lakse


Negative:


*Cirkovic - Tempirana bomba. Svima je jasno da decko nije za ozbiljne utakmice, cak i kad je odradio neke poteze koji su bili uspesni, to je i dalje izgledalo nesigurno i neubedljivo. Nadam se da ce Nema Miletic dobiti sansu, mada ne verujem da je Djukic jos spreman za rokadu.

*Disciplina - Imati ovakve ludake i narcisoidne osobe u ekipi je mac sa dve ostrice. Prosle sezone su samo takvi manijaci mogli da izguraju do kraja. Problem je sto ce kad tad i negativna strana isplivati na povrsinu. Od Leovog instagrama, do Djurdjevicevog otimamnja lopte da suta slobodan udarac. Nasa ekipa je kao zenski orgazam - intenzivna, kompleksna, sa potrebom za nezni i cvrsci pristup u isto vreme, i najvaznije od svega, konstantnu paznju kod kljucnih delova. Sva ta energija moze da se kanalise u nesto predivno, ali moze i da se zavrsi na neki nezadovoljavajuci nacin. Ja trenutno ne vidim neku autoritarnu licnost koja moze da kontrolise sve to. Sale me i ne deluje kao da ima nekog uticaja, Ostoja ima nekog u igrackom smislu ali ne ovako 'generalno'. Ono sto me najvise plasi je da ne vidim to kod Djukica, a nekako mi se Iliev sada namece kao ta osoba sto ne mislim da je dobro.

*Kompletna situacija oko Leonarda - Doziveli smo neku vrstu klimaksa. Po defoltu se nekako nalazim na strani igraca i donekle se slazem za LazarP (tako samo govorio i za Mo-a, da se iskenja na sred Teloptika, ostali moraju da pociste za njim). Sa druge strane gledista, imali smo slucaj Djanija Zivkovica i to je takodje za nauk.

Na upravi je dobro, dobro, dobro da razmisli sta i kako. Mesi ili Ronaldo da dodje sutra, potreban bi im bio odredjeni period adaptacije a mi a to nemamo vremena. Bilo kakvo odstranjivanje, izdrkavanje ili prodaja Leonarda u ovom trenutku je samoubilacki potez. Ostalo je jebenih 3-4 nedelje, nadjite neko resenje, naduvajte se svi kod Ivice ako treba ali resite jebene probleme makar u sledecih nedelju dana. Posle cemo se nekako snaci, ali u LE ili LS moramo da udjemo i Leonardo je jedan od glavnih faktora u ovom trenutku.

*Retardi Jug - Eno Trump jutros dobio poziv iz generalstaba nato-a u vezi nasih protestnih parola. Zadrigla, debela mrcina sa sipke mu je bas pokazala.....Ne pamtim odvratniji Jug, Istok je realno leglo Grobarstva vec neko vreme..

*Zvizdanje - Prvo bih da pohvalim publiku, zaista je bila dobra atmosfera i kako nam dolici (mislim na zapad i istok). Jedina je mrlja ono zvizdanje Djurdjevicu i tu sebe kritikujem prvog jer sam se i ja poneo i u jednom trenutku vristao na njega. Jeste iritantno ali moramo da se i mi iskontrolisemo nekada.

Ponavljam, sve podseca na zenski orgazam i treba svu tu energiju kanalisati na pravi nacin. Sinoc smo realno svi bili na zadatku sa nekim kiksevima. U sledeci okrsaj ulazimo (nadam se) pametniji i sa istiom zeljom i zalaganjem.

IDEMO DALJE!
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Pobedi se uvek treba radovati ma kakva bila. A o sinoćnoj fudbalskoj predstavi se može mnogo toga reći ali nažalost ne baš u superlativu. Mi smo pozitivan rezultat ostvarili zahvaljujući tome što je Budućnost jako loša a ne zato što smo mi nešto dobro uradili. Jako bezidejna igra, bekovi nisu postojali (osim centaršuta Vulićevića gde se Tavamba propisno obrukao), Ostojić i Ćirković praktično bez posla jer budućnost nije imala 2 krštena napada gde se Ćirković ipak uspeo prilično obrukati što znači da protiv ozbiljnije ekipe mi imamo igrača manje u odbrani. Vezni red ništa konkretno, veliki razmak između linija slaba kretnja i demarkacija su prouzrokovali sijaset izgubljenih lopti u pokušajima da se uposli saigrač kroz šumu igrača. O napadu šta reći, vidim svi prozivaju Tavambu za promašene prilike i ja se slažem da sebi ni Partizanu takav luksuz da promašuje iz izglednih pozicija dozvoliti ne može. Ali taj isti Tavamba je ipak za razliku od Đurđevića ulazio u šanse, stvarao ih saigračima, spuštao loptu u napadu... Leonardo pokazao klasu i jednim potezom rešio utakmicu i dalji plasman ali da je sada napravio čudo i izvodio bravure na terenu... pa nećemo da sami sebe lažemo. Sve u svemu jako bleda partija i crveni alarm za Đukića koji mora da shvati da sa ovakvom igrom mi nemamo šta da tražimo ni u domaćoj ligi a kamol i na evropskoj sceni. Hajde da verujemo da su još uvek "teške noge" nakon priprema i da umesto kudimo pokušamo da damo vetar u leđa ovoj ekipi. A koliko taj vetar znači videli smo u završnici lige.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.255
Reaction score
3.725
Bojim se da grobarska bolećivost prema igračima na poziciji crnca opet uzima ozbiljnog maha. Ako je već Tavamba doveden da organizuje, asistira, gradi, onda treba razmisliti o njegovoj prekomandi na zadnjeg veznog ili eventualno beka, po mogućstvu levog, mada bi i sa pozicije desnog stigao juče da zatvori onaj vihor koji je dunuo par puta po toj strani. Protiv neozbiljnog protivnika poput jučerašnjeg, oni promašaji mogu da se svrstaju u kategoriju zabave i razonode, ali kad nam dođe neki Apoel i stvorimo 1,5 šansu na utakmici, sa realizacijom poput jučerašnje plakaćemo svi zajedno.

Leonardo osim što je ubedljivo najbolji igrač ovog tima je i verovatno najveća drama queen ikada u Partizanu. Dovoljno mi je bilo što sam video Vulićevićevu izjavu koji je pokušao da ublaži stvar sa "...Leo kao Leo..." Dule Vujošević sigurno nije ovakve slučajeve rešavao tako što je podvodio devojke drugih igrača nezadovoljnom i neiživljenom makar i najboljem igraču. I s obzirom da je umoran i da je na pripreme došao 15 dana posle svih, logično je da prekide izvode drugi igrači, naravno ako je to odluka trenera. Samo je falilo da vidimo papir, kamen , makaze.

Kad smo već kod trenera, Đukić bi mogao da počne lagano da vadi glavu iz peska. JEr ovo nije supeeeer, nije sve kako trebaaaa. Ali kao što neko reče, finale kupa je već bila poprilično eksplicitna demonstracija međusobnih odnosa naših napadača, tako da ne bih njemu samo pripisivao zasluge za raspad u ovom segmentu. Ali kao što je u prvom mandatu stegao muda i oterao Kralja i Nađa, tako bi i sada mogao da preduzme neke konkretne aktivnosti, da li da išamara i jednog i drugog, da ih vodi malo na kurve zajedno da se sprijatelje, šta god, ali da se smanji emitovanje negativne energije.

Konačno, da se dotaknem i velikog maga, Ivice Ilieva. Sportski direktor nije skaut, niti menadžer, njegov posao nije samo da pronađe Sumu i da ga čeka 3 godine, nego i da se bavi stanjem u ekipi. I boli me dupe da li će da se pojavi u javnosti sa nekim bombastičnim, iskrenim nastupom u kojem će sve da objasni ili će u sobičku da popriča sa ĐuLe, ali onakve scene od juče ne bih više da gledam.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.524
Reaction score
23.547
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Imas nezadovljnog igraca koji je 80 posto tima, znas da hoce da ide, ili ga teras, da ne ulazim u te odnose, a ne dovedes zamenu, ma ne zamenu, ne dovedes ni jednog igraca! Sta drugo da vam kazem, vec: pusite kurac i vazura i vucela i ostali botovi i sateliti, jebo vas psiho!
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija

dookie

Početnik
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
178
Reaction score
2
Локација
Kumodraž
Ne bih previše komentarisao igru i čitavu atmosferu. Da je dobro, nije. Nadam se da će sve doći po svoje. Jedino mi više nije jasno toliko srbovanje i dokazivanje ko je veći Srbin. Kao da navijamo za FK Kosovo i Metohija, FK Ratko Mladić i šta ti ja znam... kog, bre boli uvo za Mila, NATO (inače nama NATO vojska tutnja kroz državu bez problema, ako niste znali), Šiptare... ja sam došao da navijam za Partizan. A svoju ljubav prema svojoj državi ću pokazati na drugom mestu.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.174
Reaction score
14.596
Локација
Brdo Banovo
Prosto neverovatno koliko mi, navijaci Partizana mozemo da ser..pricamo gluposti.
Neko iznad spomenu da je Leonardo drama queen, a prava kraljica drame su upravo navijaci Partizana.
Medjuljudski odnosi losi? Koga boli kurac, nismo nevladina organizacija!
Ne svidja ti se Leonardo? Koga boli kurac, daj mu loptu, zna sta ce sa njom.
Ne svidja ti se Djurdjevic, sebican? K B K , sinoc mu se sebicnost nije isplatila, a nismo kaznjeni zbog toga. ja zadovoljan, evo Djurdjevica kao strelca gola sledece srede.
Narusena atmosfera u ekipi? Pobedjujemo.
Ubedjen sam, da njih dvojica upravo nisu ovakvi, od titule prosle godine ne bi bilo nista! Sad probajte da zamislite neke fine, ljubazne, koji sire ljubav spiceve i 0:0 rezultat, zamislite neke koji se plase podbanjicke rupe i kolektora govana, koji bi onda bio rezultat?! Sigurno ne bi bilo tri pobede protiv cergara + ona neresena slepocom ciganskog sudije.
Imaju muda, imaju rezultate.
Sad se ovde kuka, ne vidi se ne L.s. nego ni kup Uefa..da me jebes, ali ja sam ubedjen u ulazak u Ligu sampiona. Ne znam kako, nema logike, ALI, jebes logiku, optimizam na maksimumu!

P.s. Nekada sveta tribina Juzna..kakav pakao, kakva " fabrika ultrasa", majko mila...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.789
Reaction score
55.694
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ako Leonardo zeli u neki evropski klub, nije bas da ce se lako naci neko da ga kupi, i u anziju je izbacen zbog nediscipline i kod nas ima probleme, bez obzira na sve dobro nije bas u vinkli, a ozbiljni klubovi paze i na to. Na bliski istok moze.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Evo jednog komentara sa b92,zvuci prilicno realno,a i potvrdjen mi je sa jednog prilicnog provjerenog mjesta.

posto ce mnogi pisati o izmisljenoj klauzili od strane pojedinih novinara.*
Ssad cu reci o cemu se radi,o cemu je i ivica pricao.*

ne postoji klauzala u kojoj ce neko doci sa 2,5 miliona i odvesti leonarda.ako partizan nece da ga pusti,*
o cemu se radi.*
partizan kad je potpisivo sa leonardovim agentom ugovor,u ugovor je unesana neka vrsta klauzule u kojoj partizan prodajom leonarda moze dobiti najvise 2,5 miliona aura.*
a ostatak preko 2,5 miliona eura ide leonardovom agentu.*
ali niko ne moze kupiti leonarda ako partizan nece da ga proda,ali isto tako partizan za leonarda moze dobiti najvise 2,5 miliona eura,*
sve ostalo preko 2,5 miliona ide agentu.*
znaci postoji samo klauzala da partizanu moze pripasti 2.5 miliona bez obzira prodao ga za 2,5 5 ili 10 miliona eura.*

arapski klub je nudio 4 miliona,partizan nije hteo da ga pusti,a ni agentu se ne zuri jer smatra da na leonardu moze zaraditi jos vise,odnosno da ce se leonardu jos vise dici cena i agent zaraditi jos vise razlike od preko ta 2,5 miliona.*

e zato je leonardo kukao i na svog menadzera,u smislu da je dao pogresnim osobama da mu upravljaju karijerom,*
leonardu se ide,partizan ga ne pusta a agent smatra da mu se cena jos vise moze dici i zaraditi jos vise para,
(joki,*11. jul 2017 23:55)
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.895
Reaction score
8.086
Ovo sto heysel napisa i ja sam cuo da je tako...

Robovlasnicki odnosi
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.110
Reaction score
15.919
Локација
Храм фудбала
Pa jasno je da je Partizan postigao dogovor sa menadzer gdje ce dobri biti neki nasi rukovodioci i u velikoj mjeri menadzer. E sad gdje je tu Partizan i Leonardo ko ga je pa i briga.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Izserem mu se u menadzera na usput,nadam se da ce ga neko naci u vise djelova po brazilskim favelama..
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.897
Reaction score
13.766
To zavisi koliko arapi nude njemu... priča je bila da mu oni nude 2 miliona, to su sve rekla kazala, ali preko milion sigurno... a to drži bin zajeb, pare nisu problem, a trener je zoran mamić tako da je upoznat dobro
Jel to ovaj Mister Bin Zajeb ?
files.php


A fudbaleri prvi prodaju dupe agentu pa im posle djavo kriv kad postanu robovi zbog tog odnosa....
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Evo jednog komentara sa b92,zvuci prilicno realno,a i potvrdjen mi je sa jednog prilicnog provjerenog mjesta.

posto ce mnogi pisati o izmisljenoj klauzili od strane pojedinih novinara.*
Ssad cu reci o cemu se radi,o cemu je i ivica pricao.*

ne postoji klauzala u kojoj ce neko doci sa 2,5 miliona i odvesti leonarda.ako partizan nece da ga pusti,*
o cemu se radi.*
partizan kad je potpisivo sa leonardovim agentom ugovor,u ugovor je unesana neka vrsta klauzule u kojoj partizan prodajom leonarda moze dobiti najvise 2,5 miliona aura.*
a ostatak preko 2,5 miliona eura ide leonardovom agentu.*
ali niko ne moze kupiti leonarda ako partizan nece da ga proda,ali isto tako partizan za leonarda moze dobiti najvise 2,5 miliona eura,*
sve ostalo preko 2,5 miliona ide agentu.*
znaci postoji samo klauzala da partizanu moze pripasti 2.5 miliona bez obzira prodao ga za 2,5 5 ili 10 miliona eura.*

arapski klub je nudio 4 miliona,partizan nije hteo da ga pusti,a ni agentu se ne zuri jer smatra da na leonardu moze zaraditi jos vise,odnosno da ce se leonardu jos vise dici cena i agent zaraditi jos vise razlike od preko ta 2,5 miliona.*

e zato je leonardo kukao i na svog menadzera,u smislu da je dao pogresnim osobama da mu upravljaju karijerom,*
leonardu se ide,partizan ga ne pusta a agent smatra da mu se cena jos vise moze dici i zaraditi jos vise para,
(joki,*11. jul 2017 23:55)

ovo ako je tacno, a mislim da jeste posto mi deluje sve logicno cela ta prica...onda stvarno Leo kenja.

Ja inace stojim na njegovoj strani ali sto je potpisivao ugovor na toliko i toliko godina ako nije bio siguran da ce ostati do kraja? Ne mozes onda posle jedne sezone ucenjivati klub sa povisnicom plate samo zato sto si dobio ponudu koju je klub (u ovom slucaju i menadzer) odbio. Mislim opet kazem pitaj boga sta je njemu uz ugovor nasa uprava dodatno usmeno obecala ili mozda i posle sezone dala neka obecanja i slicno. To sve ima uticaja na njegovo ovako ponasanje na instagramu i po izjavama.

Mi verovatno nikada necemo saznati pravu pricu ali eto mozemo predpostaviti o cemu se radi.

Kako god, uprava je tu da resi taj problem. On je nas igrac i ako nece da ga prodaju onda to moraju i da mu kazu odnosno uprava nije duzna da mu objasnjava tako nesto. Imas ugovor do tada i tada i kraj price.

Opet kazem da ne verujem da je samo igrac kriv nego je najmanje toliko i uprava kriva. Mozda ne direktno sada u ovom slucaju ali inace po tome sto dopustaju da se igraci toliko uzdignu da misle da su bog u klubu i iznad svih. Tacnije receno nasu upravu ne jebe niko i 1% :D.


ALI i pored svega toga MI moramo da gledamo pozitivno. Sinoc smo pobedili 2:0 i kvalifikaciji za LIGU SAMPIONA. Dakle maltene sigurno ulazimo u TRECE KOLO kvalifikacija za LIGU SAMPIONA i sta mi radimo? UVEK TRAZIMO sebi probleme i kako SAMI SEBE da utrpamo i ugasimo. To je uvek tako bilo i uz godinu i godinu je sve gore i gore a ocekujemo da nas neko koji nas mrzi (cigani, drzava itd.) gleda normalno?

Jebem mu mater vise daj malo pozitivne energije. Kada citam ovde forum dodje mi da placem a mi u sustini vec osigurali plej of lige evrope!

Braco POZITIVA nam treba. Pa vi bi i Mesija unakazili sa vasom negativnom energijom!
 

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
301
Reaction score
355
1. Rešiti, ali stvarno rešiti, problem sa Leonardom. Isto tako rešiti problem između njega i Đurđevića na terenu.
2. Dovesti Sumu.

I Leonardo i Suma! I to pod hitno. Ove dve stvari su biti ili ne biti ako mislimo da Partizan nešto uradi ove sezone, pogotovo u Evropi. Ako ne mislimo, to je onda nešto drugo. Onda da smanjimo očekivanja i više se posvetimo nekim drugim stvarima u životu.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Prosto neverovatno koliko mi, navijaci Partizana mozemo da ser..pricamo gluposti.
Neko iznad spomenu da je Leonardo drama queen, a prava kraljica drame su upravo navijaci Partizana.
Medjuljudski odnosi losi? Koga boli kurac, nismo nevladina organizacija!
Ne svidja ti se Leonardo? Koga boli kurac, daj mu loptu, zna sta ce sa njom.
Ne svidja ti se Djurdjevic, sebican? K B K , sinoc mu se sebicnost nije isplatila, a nismo kaznjeni zbog toga. ja zadovoljan, evo Djurdjevica kao strelca gola sledece srede.
Narusena atmosfera u ekipi? Pobedjujemo.
Ubedjen sam, da njih dvojica upravo nisu ovakvi, od titule prosle godine ne bi bilo nista! Sad probajte da zamislite neke fine, ljubazne, koji sire ljubav spiceve i 0:0 rezultat, zamislite neke koji se plase podbanjicke rupe i kolektora govana, koji bi onda bio rezultat?! Sigurno ne bi bilo tri pobede protiv cergara + ona neresena slepocom ciganskog sudije.
Imaju muda, imaju rezultate.
Sad se ovde kuka, ne vidi se ne L.s. nego ni kup Uefa..da me jebes, ali ja sam ubedjen u ulazak u Ligu sampiona. Ne znam kako, nema logike, ALI, jebes logiku, optimizam na maksimumu!

P.s. Nekada sveta tribina Juzna..kakav pakao, kakva " fabrika ultrasa", majko mila...
Независно од оптимизма, логике и краљице драме, навијачи Партизана хоће да виде игру, борбу и резултате, хоће да виде неки бенефит од тог сачуваног састава и више од свега хоће да виде нек напредак и искорак.
Оно синоћ није било ништа од свега тога и не обећава ништа од свега тога.
И та прича хајде да навијемо оптимизам на максимум па ће се већ све друго само догодити је причично инфантилна, јер просто ствари тако не функционишу, а резон хајде да имамо ћудљиве, самољубиве генијалце па ће они већ на таласу своје генијалности донети свако добро и без икаквог система, реда и дисциплине нема везе са озбиљним фудбалом и животом.
Аргумент да је то тако било у прошлој сезони није никакав аргумент, јер није било тако, већ је Марко Николић вероватно великим напором и значајним умећем уз извесну количину среће успео све то да увеже, обузда и направи најучинковитијим, а колико је све заправо висило о танком концу показује и финале купа.
Да ли ће Ђукић то успети и да ли уопште постоје околности сада за тако нешто нико не може бити сигуран.
Много је реалније било да он покрене неку своју причу, са својим решењима која би донела резултате, него да понови Маркову, са Марковим ресурсима. Да ли је за то већ касно видећемо.
Коментари типа шта кмечите и кењате, кад побеђујемо и шта уопште хоћете, осим што показују непоштовање туђег мишљења, су као свирка оног скакавца из басне који гуди док је лето, а после ће већ видети.
То је прилично неинвентивна замена теза, није криво то што очигледно не ваља и што је наопако, већ су кукњава и песимизам пренаглашени.
Ако неко каже да од група нема ништа улолико остане овако како је изгледало синоћ, онда је то просто последица виђеног, a то што је неко убеђен у супротно може бити или прозирљивост дотичног или издавање чекова без покрића.
Прошла сезона није ни добар пример, још мање рецепт.
Прво јер смо у прошлој сезони имали дебакл у Европи и успех код куће само захваљујући стицају мноштва околности, које се тешко понављају, а друго јер такав пут нема будућност.
Али ноже бити добра одскочна даска за нешто озбиљније и пуно солидније.
Колико смо синоћ поскочили и докле ћемо доскочити ускоро ће бити сасвим видљиво.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top