Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

DARZYK

Početnik
Учлањен(а)
18.06.2017
Порука
23
Reaction score
33
@Centreunion

Dobro me podseti za onog nazovi komentatora koji je se nasladjivao bukvalno nasim porazom i od primljenog treceg gola bar jedno 5 puta ponovio kako je Besiktas prejak i kako Partizan se oprasta od evrope ove sezone. Stoka ciganska je nekoliko puta provukla kroz svoj "prebogati" recnik kako ce musavi jedino ove godine igrati u evropi iz ove napacene zemlje. Pa jebem mater retardiranu i bolesnu i tebi i onome ko ti dao da komentarises utakmicu majmune glupi.
Što se tiče igre i igrača jasno je bilo već na početku nazovi super lige. Tim nam je takav da je većina igrača talentom , zalaganjem i mentalitetom na nivou zonske lige. Dođi do pola pokrene se nekako napad pa vrati nazad. A ako ne može nikom onda iz bekovskog prostora lopta na veliki nokat i bunari. Svaki duel mlitavi. Ne kidišu, mlako traljavo(2. gol očigledan primer. Pepeove golove ne treba ni komentarisati). Zato i imamo problem kad igramo domaće prvenstvo a parkira se autobus. Mada sa ovakvim timom počeće i seljački timovi da šilje quru na nas. To je epsko delo autora SD Ivice. Bombaš. Stavi prst na čelo pa vidi koga si nabio u prvi tim. Koja ti je jednačina sa više nepoznatih Suma? Ko je koga tu izjebo.
A Straja ludaja .... Njega sam već nekoliko puta etiketirao kao baksuza bez premca. On dodatno daje 151.nijansu sive u našoj igri. Kreten ..od onog derbija u kupu i njegove izjave(pazi šatro grobar)" opet TAJ Princ Tejgo" kao da mi je bilo krivo što ih crnja u kratkom vremenu dva puta maltretirao. Čovek je nepodnošljivo iritantan, ograničenog vokabulara i bez potrebe trtlja nebitno. Da li jedino on hoće da prenosi Partizan?Ima li još neki komentator?Verujte mi jače je prenosio Gojko Andrijašević(cigan) tekmu sa Fenerom . Na treći gol čovek je kuvao drao se ...ovaj ko baba kurana.....samo sere ..... Možda bi nekako trebalo da se zahteva izmena komentatora ma koliko zvuči kretenski ali .....sinoć u dubiozi u nikakvoj igri pukli odučeni od fudbala, kurvin komentator viče ima vremena ima nade......PU!!!
Promene prvo u upravi pre svega bombaša napolje a od sutra Bata da ih sve na suvo brije dok ne porastu malo i u glavama i u gaćama.
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Dotakli smo dno... Jednostavno to je surova realnost. Valjda svi sad konacno vide da je nakon sistematskog unistavanja kosarkaskog kluba (koji je napadnut prvi jer je ruku na srce dugi niz decenija bio pojam i u evropi a u regionu da ne pricam, pa je stoga i veca institucija od fudbalskog), drzava krenula u zavrsni obracun i sa fudbalskim klubom Partizan. To traje odavno a ako napravimo paralelu videcemo da su metod i postupci priblizno isti (na celo suparnickog ciganskog postavljen iskompromitovani kriminalac kojem je sve dozvoljeno kao i na celo fudbalskog, zatim smenjen trener koji je u kosarci najbolji u istoriji a u fudbalu jedan od boljih kojeg smo imali dugi niz godina, neprestano guranje finansija i oprastanje dugova cigansturi, zatim bacene koske medju navijace sto je dovelo do rusenja iznutra, postavljena uprava po zelji drzave sa odresenim rukama da sahrane klub polako ali sigurno i da ne nabrajam vise). Ovo je zaista tragicno stanje. U kosarci se pokupiti ne mozemo, tako ce sada biti i u fudbalu. Odnosno vec jeste. Jer ovo sto smo radili u Istambulu, nije vredno komentarisanja.
Tuzan sam...uzasno se osecam. I ko kaze da se ljutnja i tuga ne mogu uduplati ili cak umnoziti (zbog njihovog uspeha i naseg neuspeha), laze i nije u pravu. Mogu i tek kako. Odnosno, ne mogu kod onog koji ovoliko cigane nije mrzeo i PARTIZAN voleo.
I sta sada? Stoka sa milionima, a mi sa mukom i trenutno bez ikakve ideje sta da uradimo da nam bude bolje. Barem sta sto bi bilo u nasoj moci.
A nesto se mora preduzimati ili ce se urusavanje i ponizavanje kluba nastaviti. Geometrijskom progresijom.
Gamad se na ovome nece zaustaviti.
 

Leo42

Početnik
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
151
Reaction score
444
Локација
Niš
Jednostavno smo se veceras uplasili i to je to.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Ne razumem ovoliko ogorcenja? Cim je izvlavenje parova obavljeno bilo je jasno da samo veliki podvig moze da nas provuce u grupe. Uprava nije nista gora ni bolja od svih drugih koje je ovaj klub imao od kad ga ja pratim. Sportski sektor je gde se vidi razlika. Ovo se sada zanje sta su nam ivica i stitarac posejali.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Samo jos ovo, Bata ima punu podrsku od mene(ako to nesto uopste znaci) , ali ako bude i dalje u nekim bitnijim utakmicama forsirao Miletica onda cu znati definitivno da tu nisu cista posla.

Za njega je Miljkovic igrac(samo sto je bio nesreca ceo boravak u klubu) , decko ispada, pravi glupe faulove, nema jednu nogu,a druga ga slabo sluzi, takticki nepismen, slabe fudbalske inteligencije. Ne zanima me ako su i ostali losiji od njega daj bilo koga , aamo da ga ne gledamo vise.

Inace danas je i penal cist napravio i sudija je video, nego nije hteo na 3:0 da svira to i drugi zuti za njega, verovatno nije hteo crveni u svojoj statistici. Ne mogu da ga podnesem nisam znao da moze neko ovako da mi bude ogavan.
 

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Selekcija ravna nuli, svaki prosjecni igrac igrice FM bi bolje selektovao ekipu za sav novac koji imamo ... pod uslovom da mu dozvole to isto.
Gledao sam bez stresa i nervoze, prijatelj koji je ono cigan koji prati kurvu eto samo u mecevima decenije mi mrtav ladan kaze " Jbt vas je SNS bas unistio, nisam ni znao da imate ovako nakaradan tim" Eeeej laik neki koji inace prati samo odbojku meni kaze...

Ne znam sta je pametnije, da li totalni bojkot ili vredjanje uprave ... ne znam stvarno, da makar krenemo da gradimo neku pricu sa klincima pa da se nadamo propasti SNS pa hajde... ali ja sam ubjedjen u to da mi ne smijemo da radimo nista zdravo i pametno.
Ivica nas je ukanalio za 10 godina, ma koliko cigani u vlasti rade protiv nas, nasi skotovi u upravi su gori...
Cijeli JNA bi trebao da se skupi i da svi popuse Mamicu da ga namolimo da dodje da vodi ovu nasu fudbalsku sekciju...
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Bata nije kriv uzeo je vruc krompir i niko normalan ne bi uzeo ovaj raspad od tima bez priprema. Za to mu hvala, da li ima iskustvo - nema, vidjelo se i po pocetnom sastavu..Scekic ,Ivanovic itd..
Opet kaze mi smo sada sirotinja za egipcane i treba nam prije svega madjionicar na mjestu skautinga i dovodjena igraca. Pricamo cesto o Ivanu Tomicu ali mislim da se on oprostio od nas nakon otkaza na mjestu trenera.
Zna li ko ima li Milija jos para
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Pogresio sam, Ivanovic ipak nikada nece postati fudbaler. Pantic jedini igrao a decko cak i nije nas igrac.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Pozdrav za sve koji misle da legende same po sebi resavaju probleme.

Ali zaista mislim da trebamo potrositi sve legende u ovoj propaloj sezoni da se sa tom pricom jednom zavrsi.

Besiktas apsolutno nista posebno, ali mi smo kao FK Vatrogasna brigada Dimitrovgrad. Fudbaleri iz Bosne, iz Subotice, uopste iz njiva lige ne mogu biti pojacanja. Ivanovic ne moze ni ovce da cuva, od 5tog minuta su mu ruke na pojasu.
Pola igraca iz naseg tima se sklanja od lopte, kriju se, beze od lopte.
Lopta na golmana pa cepaj preko pola. Zakaric nije ni za Radnicki Nis a ne za Partizan. Ovo nema materijala ni za pocetak novog sampionskog tima. Stojkovic koji voli da napusta gol liniju i kad nema rezona, lopta prolazi kao pored duha, dovoljno da je neko pecne.
Zdjelar fudbalski antitalenat, Scekic pravo italija da bere jabuke.

Ali od svih Ivanovic mi je ostavio najgori utisak, onoliko nemanja snage, onolika beda po terenu, to je strasno.

Mi ne licimo na tim, ovo nije fudbal.

Nikad ne uplacujem lovu protiv svog tima, ali sam pogodio tacan rezultat i klosari oko mene su se oparili.

Svojevremeno sam predlagao da nase talente saljemo na pozajmice ili kratkorocne 2-3 godisnje ugovore u Rusiju i da ih vracamo posle 3 god kad napune 21-22. Kod nas ne moze da se razvije mlad fudbaler, a ono sto dovedemo iz nase lige se nije moglo razviti ni u ludilu.

Od svih prijavljenih fudbalera Partizana bar polovinu ih je promasilo profesiju.
Kod nas veoma mali broj fudbalera to zaista jesu: Tosic, Jankovic, Pantic, Ricardo, Ilic, Djerlek (ali veoma slabo), Ozegovic, mozda propustim jos nekolicinu da navedem.

Od nekud se mora krenuti, ja bih krenuo od prodaju i rasterecenja budzeta. Nakotilo se 100 000 pa i 200 000+ ugovora u klubu, a rezulati nigde. Da ne prodje decenija u necemu sto se zove stabilizacija finansija za neprivilegovane. Kod privilegovanih takvo nesto postoji, ali nas to ceka.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.662
Reaction score
2.826
Локација
Humska ulica
Jel ponosan Iliev na selekciju igraca??? Kako mu se cine pojacanja?Hoce ostati? Jel i dalje on i Vazura prave tim da prodju na prolece lige evrope??? Stoka nesposobna ,bitno je da su novcanici puni,rezervoari isto i da zveckaju tanjiri u durmitoru...a za Partizan ih bole qrac...
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Ovo veceras je izgledalo kao kad upalis PES na Beginner level i igras seve sa protivnicima...
Jednostavno nemoc, nedostatak igraca koji znaju da igraju fudbal u ekipi.
Ne zna se ko je bio gori, jedino Pantic neku mrsavu 6icu moze da dobije jer je pokusao nesto na svoju ruku u napadu...

Nama su igraci koji treba da budu nosioci ili povredjeni (Tosic i Jankovic), ili u najgoroj formi u zivotu (ostatak ekipe).
Kada se ne to doda fizicka nepripremljenost i psihicko stanje, dobije se partija kao veceras.

Nek nam je bog u pomoci svima, bice ovo duga sezona.
Cilj po meni treba da bude da se najure Iliev i Pantic kad vec ostatak bulumente iz uprave ne moze biti oteran, i da se Batici i Gordanu daju odresene ruke u prelaznom roku, mada ne znam od cega cemo kupiti igrace na zimu, kad cela ekipa brat bratu ne vredi zajedno vise od par miliona...

P.S. I uvesti zabranu dovodjenja igraca iz JSL ukoliko nisu extra mladi talenti. Mozak me boli kad vidim Ivanovica i Nikolica sa loptom.
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Pamtice se ova sezona i ova utakmica dugo drugari moji...doslo je i do te fudbalske prekretnice koju su mnogi prizeljkivali. Mi smo i zvanicno pukli, a neki su i zvanico preuzeli kompletan primat (doduse na nacin na koji svi dobro znamo). Meni ovo vise ne treba u zivotu...bio sam veran i kad smo gubili, i kad si nas krali i nasi i njihovi, i kada smo padali....ali ponizavanje u zivotu ne trpim nikada pa necu ni sada. Jebes ti ovo. FK - bye bye!
A posto se nas forum, ciji sam clan vec 10 godina, zbog silnih podela pretvorio u mesto gde se ljudi napusavaju, prepucavaju, vredjaju i skoro pa da vise pricaju o ciganima nego o nasem Partizanu, na (bar moju) veliku zalost - logout, prvi i poslednji put za 10 godina!


Nedostajace mi citanje postova nekih pametnih ljudi ovde jbg, ali sve ovo ostalo mi ne treba vise u zivotu.

Juznatribina.net - bye bye!
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.662
Reaction score
2.826
Локација
Humska ulica
Ovde 70 % "igraca"ne treba da prodje pored JNA ,a ne da igra u dresu Partizana.Ivanovic tezak nemac pojma ,ovi iz Spartaka se sigurno pitaju koliko je 20% od 0 eura koliko cemo da uzmemo za njega,show.Levi bek Miletic kad ode napicu se dok se ne uneredim.i dalje ne mogu da se pomirim da smo za 1.6 miliona mogli da damo Leu 2 godine ugovora i da ne pise nista po insta za 800k po sezoni.Osim celavog Miletica i Rikarda ovo ostalo nije ni za Surdulicu.Hoces u ligu evrope sa Zakaricem i Scekicem,a Iliev? Hoces qrac. :banghead:
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.270
Reaction score
18.324
Локација
Kej Republika
Juče me glava bolela, danas mi se duša kida. Džigerice pojedene odavno.
Dokle više?
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Panticu poštovanje za muda večeras.
Oba štopera, lijevi bek i nesrećni Ivanovic nijesu ni za Teleoptik.
Rikardo se vraćao da pomogne odbrani, pa častio Pepea olinjalog sa dva gola.
Ovi ostali i ponešto pokušavali. Šćekić se bar fajtovao sa njima.
Ostaje mi dilema Zdjelar? Ja od kad je došao sve ga čekam kao Sumu
Zamislite da se umjesto dvojca iz Spartaka kupio neki zadnji vezni iz bilo kog argentinskog kluba
Tu smo dje smo. Iliev nam je jebo mater. Ne nadam se smjeni uprave, ali bih bio srećniji i sa Babinjom na mjestu Sd nego Ivici.
Glavu gore Grobari.
Nema predaje
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top