Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2022/23

Статус
Затворена за писање одговора.

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.412
Reaction score
4.474
ameba na klupi, kurcobolja na terenu...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.772
Локација
Beograd
Fudbaleri Partizana imaju snage za pola sata fudbala u prvom poluvremenu, i još za 10 minuta na početku drugog, a koncentracije ni za toliko - i tu se svaka priča o nekom ozbiljnom fudbalu završava...

Doduše, ako zapnemo u tih prvih pola sata i uspemo da dišemo do kraja utakmice, još uvek imamo šanse da ih prođemo na JNA, i da nas UEFA posle lepo izbaci zbog rata u Ukrajini...a imamo i sasvim ,,lepe,, šanse da nas izbace Kiprani...

Takoreći, možemo da biramo... :icon-rolleyes:
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.229
Reaction score
4.051
Локација
Uvek uz Partizan
Nova sramota, nova šamarčina našem klubu, dno smo odavno probili i sada smo u slobodnom padu. Nemam snage ni da komentarišem bilo šta, osim da se onom govnu tomoviću najebem majke ciganske.
 

Залад

Форумски курсаџија
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.210
Reaction score
28.290
Локација
ZATUCANA CIGANJSKA SMRDIJA
Нова утакмица - нова брука. Мада, приметио са и једну позитивну ствар, а то је да...хм...тренер уноси велику количину течности тј. добро се хидрира. Ето.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.656
Ništa drugo nisam ni očekivao. Na šta ličimo - tužno.

Blage veze mi nemamo, Ovi nisu ništa posebno a i oni nas nadigrali u većem delu meča.

Osim prvih 20-ak minuta do našeg gola i one prečke u drugom poluvremenu - ostalo užas.

Čemu da se nadamo u revanšu? Imamo kao neki aktivan rezultat ali sa ovakvom igrom i još gorom atmosferom ne očekujem apsolutno ništa osim laganog ispadanja.

Kada vidim ovog Stolicu sa onom flašicom muka živa me hvata jbt.

Uprava napolje !!! Crknite govna već jednom dokle ste nas doveli...
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.325
Reaction score
3.998
Локација
Kobasicarija "Venac".
Nema se snage i kondicije za ozbiljan fudbal. Uz sve kadrovske nedostatke, ne mogu se oteti utisku da imamo solidne igrace, koje nema ko da vodi.
Prolazimo samo ako resimo prvo poluvreme sa dva razlike.
 

Уличар

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
124
Reaction score
453
Локација
Србија
Клуб нам је разорен на свим нивоима (организационо, финансијски, први тим, омладинска школа, трибина, маркетинг клуба), шта и како даље, питање свих питања.. Већ видим смену Столице и долазак новог послушника Нађа.. Дабогда умрли Вучелић и Вазура!
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.937
Reaction score
3.028
Нова утакмица - нова брука. Мада, приметио са и једну позитивну ствар, а то је да...хм...тренер уноси довољну количину течности. Ето.
Pa kako misliš da se ispišava po Partizanu i nama jadnicima ako ne unosi tečnost.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.791
Reaction score
23.003
Локација
Beograd
Prvih pola sata zaista dobro, ovi nisu mogli nikako da nam se približe. Ali...
Jebeni svaki korner je kritičan, pa da li je realno?! Dva gola kao da su Žarkovo primaju na istu foru. I onda vrhunac večeri, od 60. minuta, oni jedva stoje na nogama, skandalozna priprema ekipe. Horor...
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.532
Reaction score
4.165
Локација
Ljubljana
Sramotna igra i zalaganje. Ovi naši kao da su se danas prvi put videli :confused-smiley-013:
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
496
Reaction score
1.782
I sta kazete, trener kriv. Ne mogu da sastave 3 dodavanja i dusa im u nosu posle 30min. Ocigledno da su svi ukapirali da ako nas malo pritisnu na sredini da ne mozemo da predjemo centar, od radnickog do AEK-a. Nama treba 10 ratnika pa makar bili samo to. Ovim ljudima prvenstvo pocinje za mjesec dana a lopta kod njih 70%, uzas. Ocekujem incident na sledecoj utakmici i zatvaranje stadiona na par domacih jer im se tako moze. Rekoh vec i dalje sam pri istom stavu, a to je da treba bojkotovati utakmice i borbu izmjestiti na ulicu, tj hitno protesti nas navijaca Partizana bez juzne tribine.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.278
Reaction score
7.086
Prvo da krenem od komentarora, Strajnic je totalni debil, deset puta je pogrijesio fudbalere koji su bili u kontaktu s loptom. Drugo, mi imamo boljih 11 nego prosle godine, ali nemamo trenera, zapravo nemamo kompletan strucni stab, a nemamo ni upravu. Ne znam da li igraci bojkotuju nesto/nekoga, ali zivotom garantujem da mogu 50 puta bolje od ovoga. Ili ih ovaj ne zna postaviti, iskoristiti ili je bojkot, drugog objasnjenja nemam. Mada mislim da sam se zestoko zajebao oko Stolice i izvinjavam se jer sam pisao ovdje da dobro radi, pogrijesio sam, priznajem. Trece, misa pilates nek se nosi u tri picke materine sa svojim metodama fizicke spreme, igraci lipsali nakon 30 minuta, Belic istrcao 20 metara kada je dobio zuti karton, savio se ne moze da dise nakon toga. On je kasno dosao, pa i da razumijem, ali sta je sa igracima koji su prosli pripreme??? Cetvrto umrli u najgorim mukama i svinja i matora drtina dementna, jebem im sve zivo i mrtvo vise. Kada smo poveli, mislio sam da cemo ih napuniti sa jos dva-tri komada, kad ono kurcina. Koliko god zelim da budem ravnodusan, ne mogu, ubijaju mi zelju od 2018. ali i dalje gledam i nerviram se i dok ne crknem tako ce biti. Odlazite svi u paketu jos veceras!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top