Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
813
Reaction score
4.301
Локација
Beograd
Iz prvog sesira u principu i nije toliko bitno ko ce uleteti, jer ove dve ekipe koje odskacu kvalitetom ce igrati sa decom, a ostale ekipe su priblizno slicnog kvaliteta, osim mozda Slavije koja je prosle godine ostvarila fin rezultat u LE i prosetala se kroz ligu, a nisu imali velike promene u sastavu, mada ni oni nisu bauk.
Ubedljivo najvaznija stvar na zrebu je izbeci Union Berlin i Viteze iz treceg sesira. I jedni i drugi bas odskacu kvalitetom u odnosu na ostale ekipe, a ovo im je prilika za fin profit od nagrada UEFA, tako da sigurno nece zapostaviti ovo takmicenje. Ostale ekipe iz treceg sesira su solidno slabije od nas i ne bi trebali da imamo problema, eventualno gostovanje Kairatu zbog velike udaljenosti moze biti nezgodno.
Cetvrti sesir nije nista slabiji od treceg. Linkoln i Mura su klasicne kante za napucavanje, Kiprani su ozbiljne ekipe i bilo bi zgodno izbeci ih, ali smo i protiv njih favoriti.
Prvo mesto u grupi donosi i slobodnu prvu nokaut fazu, i mislim da do toga mozemo doci uz malo srece. Prolaz ne sme da se dovodi u pitanje osim ako nam ne zapadne bas neki katastrofalan zreb. Neka moja zelja bi bila:
Totenhem
Mi
Flora
Linkoln
Sa druge strane, grupa za izbegavanje:
Slavija
Mi
Union Berlin
Omonija
Red bi bio da nas malo sreca pogleda, ovi momci koji su uprkos nekim svojim igrackim nedostacima koji nisu zanemarljivi, uprkos tome sto novac koji bi u teoriji trebao da ide njima se trosi na Vazurine tompuse i patofne dali 100% sebe i izborili se za grupnu fazu.
ZIVEO PARTIZAN, UPRAVO SISAJ GA!
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.123
Reaction score
14.676
Локација
Kipar
Ja bas njih prizeljkujem I jedan od dva kiparska kluba. :)
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Odličan je žreb, moramo napasti i osvojiti prvo mesto!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top