Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.746
Neka bude da sam snob.
Pokušavam da se setim protiv koga je Mijat pogodio prečku u dresu Partizana...
 

Humska

Početnik
Учлањен(а)
26.12.2020
Порука
152
Reaction score
447
Локација
Beograd
U klub se vratio pre četiri godina a nije odigrao više od 15 utakmica za to vreme, niti zaslužuje da odigra zbog ogromnog nedostatka kvaliteta a i kondicije, izgleda i kreće se kao neko ko je odavno prebacio četrdesetu.

Uz to ne sumnjam da ima pet puta jaču platu od ovih klinaca koji igraju u klubu što govori da je klub amaterski čim neki pune džepove preko veze. Ako u omladincima nemamo nikog ko može da udje u igru umesto njega, da prima desetinu njegove plate i da bude kvalitetniji u svakom smislu, gasi klub i da završimo.

Pitanje je, šta traži u klubu uopšte? Osim što dobija kapitensku traku kad udje u igru iz nekog suludog razloga.

U ovom smislu sam hteo da napisem. Digao se hajp sa napadacima, i to 2 a tamo vec imamo skupo placenog Rikarda koji plodi, bar ove domace livade. I kojeg treba prodati jos skuplje. Kako i sa kojim opravdanjem da ga sklonis da bi dao sansu mladim?

Sa druge strane, zarad Loline, Jojiceve i ko zna cije jos guzi*e, mladi igraci uopste ne dobiju priliku, odlaze i nestaju a sigurno bi igrali bar koliko oni ali sa prostorom i voljom za napredak. I naravno, sa potencijalom za prodaju.
Evo samo iz ove generacije: https://sport.blic.rs/fudbal/domaci...jevic-momcilovic-stanojlovic-lakcevic/1mctm79
Gde nam je Lakcevic, Stanojlovic (ajde, oni su krila), Milosavljevic, Momcilovic? Da ne kopam po prethodnim generacijama.
Uros Knezevic je, koliko sam cuo, raskinuo ugovor na stetu kluba zbog neisplacenih plata i dobio ciste papire.
Evo sad nam iz omladinaca stizu Petkovic, Stjepanovic, Stankovic.
Treba li da cekaju da Lola ode u strosnu penziju pa da dobiju sansu? Ako vec treba da prima platu, nek ide sa drugarima na kurve, platice Partizan , jedan manje-vise. Manja je steta da ga negde u kancelarijama placamo za nista nego da zbog njega ispustamo i upropastavamo potencijalne odlicne ili solidne prodaje.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
967
Reaction score
4.312
Локација
Nis
Promašiti prazan gol sa 5 metara..
Njegova leva noga je u svadji sa desnom. A obe u svadji sa mozgom.

I sad, da neko ne pomisli da sam ironičan ili bilo šta slično. Dakle u startu da napišem, da sam ozbiljan kada napišem sledeće.
Hipotetički, čak i da osvojimo Ling Long ligu, kvalifikujemo se za LŠ.
Jbte, nakon prikazanog sinoć, ja pišem o LŠ..
Ali, čak i da se kvalifikujemo za tu LŠ.
Neki spominju "doselekciju".
Ja sam ubedjen u to da bi sportski sektor (Valjda je bogoguljenje napisati poimence i konkretno. Ko je odlučivao, koga će oterati a koga dovesti) I dalje bi taj "sportski sektor", Miljkovića forsirao kao startera u timu.
Miljkovića, Jojića.. Pa da ne nabrajam dalje. Ima tu još. Ali ovo dvoje su nezamenljivi.

Kada se već spominje" sportski sektor"
Dovedeš 10-11 igrača
I da od toliko igrača ti pogodiš samo sa jednim (Rikardo). I to treba umeti.
A ovog Miljkovića.
Njega i ovaj period njegovog igranja u Partizanu, verujem da ću pamtiti, dok sam živ.

Samo da se na kratko vratim na taj detalj kada lik sa 5m promašaje prazan gol.
Običan balvan da je onde postavljen, umesto tog Miljkovića.
Verujem da bi veća šansa bila da se lopta od tog balvana odbije u gol. No da ovaj uspe nekako da pogodi onoliki gol odande.
Ne dovodi igrace sportski sektor...zna se tacno ko je birao tim.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.952
Локација
NbG
Bod koji je ogolio kakav smo klub postali. Bod koji naši rukovodioci (a nažalost i struka i veći deo fudbalera) računaju kao 166k eura, a sve pod okriljem nekog sportskog momenta, koeficijenta... Bod sramote sa nesrećnim, paničnim i nekontrolisanim ispucavanjima još nesretnijeg Miljkovića u 3min sudijske nadoknade. Bod ka kom se uspešno dovukao i nesretni Pantić laganim hodom ka izmeni. A kako je igrao celu utakmicu ne bi me iznenadilo i da je pao par puta do aut linije...

Što reče kolega izmena Natho - Lola oslikava realno stanje u kom se klub nalazi, bez obzira na sve povrede i skraćenu rotaciju. Mali Terzić koji je jedan od boljih i agilnijih igrača u ovoj sezoni nije dobio ni sekund. Jović je uveden da bi se "ukralo" vreme do tog zlata vrednog boda.

Kapa dole malom Omeru za sve prikazano uz tempirane bombe koje ima ispred sebe. Svaka čast Uroševiću za spremu, borbu, golčinu... Natho uz sve svoje mane Fudbaler (sa velikim F) za veći deo tima sa sve Zemunelom. Pantićeve piruete i nemoć su tužni za gledanje. Menig se još uvek traži ali je i takav imao solidan šut u prvom poluvremenu, kao i dodavanje za Uroševića kod gola. Rikarda da ljubimo da ne kažem gde što igra i daje se 100% i sve to bez prava na izmenu.

Izmene nisu vredne komentara, žao mi je samo što je ispalo da je Duljaj taj koji ih je sproveo u delo.

Sve u svemu tuga jedna pilićarska. Svestan sam ja koji smo mi nivo fudbala ali reče neko od kolega da je ne tako davno reper bio jedan Newcastle sa Širerom, i to u podjednakim ako ne i većim godinama krize, prodavanja fudbalera... a danas pravimo ale od Sočija, Santa Klare i sl. a fudbalerima nazivamo one koji samo u muljatorskim kombinacijama naše uprave mogu da uopšte imaju i klub na čijem platnom spisku će se nalaziti.
P.S. Kad će BajaBek da nam se vrati- em je Baja em može i na beka. Što bi rekli ovi naši polivalentan, a takve oni najviše vole...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.870
Reaction score
13.628
Све је тачно и да немамо квалитет и да смо физички инфериорни у односу на Гент и да нам требају појачања итд али наш главни проблем није то него глава, филозофија, начин размишљања и ту свака прича престаје. Треба нам победа, а ми грчевито и са намером чувамо 1-1, а они нападају....срамота. Докле ћемо тако? Зар за све ове групне фазе током година ама баш ништа нисмо научили ? Не признајем овакав Партизан јер овај "менталитет малих утакмица" није Партизан. Узео Станојевић титулу или не пре или касније ће навијачи тражити нешто више, а са оваквим менталитетом не може да се постигне већа висина од тренутне.
Није проблем ни пораз колико чињеница да ми немамо петљу за велике мечеве.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
967
Reaction score
4.312
Локација
Nis
Ajde prosvetli me.
Ne dovodi igrače sportski sektor, već ih dovodi i bira, ko?
Ko je birao tih 10-11 igrača, a ujedno otpuštao one koji mu nisu po ukusu?
Pa iglica i vazura druze...mislis da stanoje voli sto miljkoni igra beka ili sto nema alternativu za zdjelara. Mislis da se u Partizanu pita trener o pojacanjima?!...to sto su dozvolili stanoju da bira ekipu sastavljenih od limitiranih balvana je druga prica.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.449
Локација
U Kinšasi
Dobar je Miljko na svojoj polovini.

Kviz pitanje za buduce generacije:
Dali je iz prilozene situacije postignug gol?
Nemoj da si maliciozan. Hajlajt utakmice za mene je trenutak kad Rikardo centrira jedinom igracu Partizana u sesnaestercu u tom trenutku - Miljkovicu. To znaci da mu veruje da moze da postigne gol. Ako mu saigraci i trener veruju, ko sam ja da mu ne verujem. Puna podrska svima koji su sklopili ovaj tim. Kad Stanoje ode na kraju sezone kako je i najavio, nadam se da ce novi trener nekako uspeti da zadri okosnicu tima - Miljkovica, Jojica, Pantica, Sanicanina, Lolu, Obradovica, Miletica... i nadogradi je novim povratnicima.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Ma sudija nas je zajebao.:D I ona stativa.Kako je ne postavise 2-3cm levo...
Neka je ziva i zdrava ona FC Flora,dva puta nas vadi od 0-2 do 2-2.Inace bi se tresli sad,a jos treba da idemo na gostovanje na Kipru.
 
Последња измена:

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Pa iglica i vazura druze...mislis da stanoje voli sto miljkoni igra beka ili sto nema alternativu za zdjelara. Mislis da se u Partizanu pita trener o pojacanjima?!...to sto su dozvolili stanoju da bira ekipu sastavljenih od limitiranih balvana je druga prica.

Druze, dal je moguće da pišeš prethodno. Il još gore, veruješ u isto?!
Ilijev i Vazura otpuštaju i dovode igrače?!
U kom svetu ti živiš.
Ja sam ubedjen da taj Vazura nikad čuo nije za Miljkovića, pre negoli mu ga Stanojević tražio.

Ilijev i Vazura rasformirali ceo jedan tim i formirali drugi po lično njihovom ukusu?!
Napiši još i da su ga ucenili da mazohistički, pojedinci moraju igrati. On ne bi, al ga uprava tera..
Ne mogu da se odlučim, dal je smešno il žalosno, ovo što ti napisao.

Lično Stanojević je taj koji je otpuštao igrače, koji nisu bili po njegovom ukusu.
Pa da ne nabrajam sada redom svakog pojedinačno. Ima ih i previše.
Lično Stanojević je birao, tražio, aminovao dolazak, svakog od tih. Sad nisam siguran, dal je 10 il 11 igrača u pitanju. A i nebitno, jedan više ili manje.
Stanojević je tražio Miljkovića, Jojića, Obradovića. Pantića umesto Sume. Sanićanina, Meniga, Bajbeka, Miletića...
On je pričao o "Partizanovoj deci", osećaju pripadnosti.. itd
Ta uprava je bukvalno u svemu, dala podršku i potrudila se da usliši želje tog Stanojevića.

A sad malo i o izjavama u prilog prethodnom.

Izjava iz Oktobra 2020:

"Uprava mu je ispunila sve želje u finišu prelaznog roka.


- Sve je realizovano što sam želeo. Sve što smo pomislili, došlo je. Uvek kažem, meni su potrebna dva prelazna roka da napravim ekipu kakvu želim, tako da u decembru će opet verovatno biti neka dopuna.

********************************************

Izjava Stanojevića od pre par meseci:

"Kada smo već kod pojačanja, Stanojević je vrlo zadovoljan što mu je uprava kluba uslišila gotovo sve želje.


– Sjajno, doveli su sve igrače na vreme. Hoćemo još jedan korak napred, svi igrači su stigli na vreme, što mi je bilo najbitnije."
 

Mikula990

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
304
Reaction score
1.303
Локација
Pancevo
Lako je biti general posle bitke , ali nama se ovakve utakmice precesto desavaju u poslednje vreme.

Nama protiv genta je gol visio u vazduhu , kao da smo igrali protiv Liverpula , a ne protiv jedne prosecne belgijske ekipe.

To povlacenje nakon datih golova upada u oci . Po meni , treba to promeniti .
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.164
Reaction score
4.361
Čitam komentare i stičem utisak da smo baš spustili kriterijume. Mi od jednog prosečnog Genta napravismo Mančester. Kad pogledam ekipe koje igraju ovu Ligu konferencije muka me uhvati.A izjava ovog Ilieva je klasičan SNS spin, škola picoustog ludaka.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
967
Reaction score
4.312
Локација
Nis
Druze, dal je moguće da pišeš prethodno. Il još gore, veruješ u isto?!
Ilijev i Vazura otpuštaju i dovode igrače?!
U kom svetu ti živiš.
Ja sam ubedjen da taj Vazura nikad čuo nije za Miljkovića, pre negoli mu ga Stanojević tražio.

Ilijev i Vazura rasformirali ceo jedan tim i formirali drugi po lično njihovom ukusu?!
Napiši još i da su ga ucenili da mazohistički, pojedinci moraju igrati. On ne bi, al ga uprava tera..
Ne mogu da se odlučim, dal je smešno il žalosno, ovo što ti napisao.

Lično Stanojević je taj koji je otpuštao igrače, koji nisu bili po njegovom ukusu.
Pa da ne nabrajam sada redom svakog pojedinačno. Ima ih i previše.
Lično Stanojević je birao, tražio, aminovao dolazak, svakog od tih. Sad nisam siguran, dal je 10 il 11 igrača u pitanju. A i nebitno, jedan više ili manje.
Stanojević je tražio Miljkovića, Jojića, Obradovića. Pantića umesto Sume. Sanićanina, Meniga, Bajbeka, Miletića...
On je pričao o "Partizanovoj deci", osećaju pripadnosti.. itd
Ta uprava je bukvalno u svemu, dala podršku i potrudila se da usliši želje tog Stanojevića.

A sad malo i o izjavama u prilog prethodnom.

Izjava iz Oktobra 2020:

"Uprava mu je ispunila sve želje u finišu prelaznog roka.


- Sve je realizovano što sam želeo. Sve što smo pomislili, došlo je. Uvek kažem, meni su potrebna dva prelazna roka da napravim ekipu kakvu želim, tako da u decembru će opet verovatno biti neka dopuna.

********************************************

Izjava Stanojevića od pre par meseci:

"Kada smo već kod pojačanja, Stanojević je vrlo zadovoljan što mu je uprava kluba uslišila gotovo sve želje.


– Sjajno, doveli su sve igrače na vreme. Hoćemo još jedan korak napred, svi igrači su stigli na vreme, što mi je bilo najbitnije."

To sto je on izjavio je obicna patka druze.
Zna se ko prodaje i uzima procente igraca.

Kad vec citiras tekstove evo ti kako to ide...prvo iglica insistira a stanoje kao dovodi, ovo je tekst o prelasku obradovica:

Obradović je želja trenera Stanojevića i nije prvi put na "radaru" Partizana, jer je i prvi čovek sportskog sektora Ivica Iliev u nekoliko navrata pokušavao da ga vrati, ali je fudbaler tada imao druge planove.

Pa onda citaj dalje:

To je jedan od razloga koji su Stanojevića i naveli da ga pozove, odnosno da čelnicima Partizana, posle konsultacija i sa trenerom "optičara" Albertom Nađem, predoči želju da ga angažuju.

Stari recept uprave, recikliraj igraca za nula para da bi ga mozda uvalio po drugi ili treci put nekom.

Ko normalan nebi zeleo da dovede normalnog beka, a ne da igra sa onim koji mu se namece od uprave.

I da budem jasan...Stanojevic je u Partizan dosao jer hoce sebe da reciklira i pobegne iz ove vukojebine.

Ovaj tim kakav god daje je bolji od ostalih iz cirkus ling long lige. Svi su tu da bi otisli negde....nema ovo bas nikakve veze sa trenerom druze, po tebi su iglica i vazura slucajno tu a stanoje vuce konce :)))
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.075
Reaction score
14.315
Локација
Kipar
Gent nije uopste naivna ekipa. Nisu Mancester ali to je solidan evropski nivo. Kad smo mi mogli da rutiniramo ekipe tog nivoa? Evo pratim Partizan 40 godina, pamtim velike igrace I mnogo bolje sastave, I ne secam se. Imali smo velike pobede ali ne I kontinuitet pobedjivanja ekipa iz srednje kategorije. Ono da izadjes na utakmicu I da je pitanje sa koliko golova ces da dobijes.
To ne moze dok ne dodju ljudi koji znaju i koji imaju plan na celo kluba.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Svi smo znali koje takmičenje igramo. Tako je ove sezone. Ja sam negde gledajući kvalifikacije uporno pričao da će nam lakša grupa biti. Moglo je i to da se zakomplikuje ali nam uletela (shodno i jačini takmičenja) najlakša grupa od kad igramo grupne faze evropskih takmičenja.

Neki domet procenjujem na 1/4 finala, šta više ubedjen sam da ćemo se naći tamo.

Što se igre radi. Imamo vrlo oprezan pristup (previše zatvoren) u tim jačim mečevima. To je činjenica. Stanojev stil igre. Da li mi smeta? Smeta mi kad se povučemo ili kad udjemo onako derbi. Da li su rezultati loši, e pa ne baš. Od 1998me nikad bolji start kluba.

Za sledeće kvalifikacije su neophodna 2,3 ozbiljna pojačanja uz uslov da ostaje kostur ekipe Rikardo, Zdjelar, Natko, Zeka, Markec. Mi Meniga još nismo dobili, on mora pripreme da prodje, vidi se da još ima neki problem prilagodjavanja.

Što se preostala dva kola tiče, to moramo da bijemo, i zbog bodova i finansija. Rikardo je postio dva kola, vreme da izrešeta estonsku i kiparsku boraniju.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top