Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evropa 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Vlada_022

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
669
Reaction score
224
Ja garantujem da se igra jos 5 utakmica, mi ni jednu ne bi pobedili, a vi pricajte sta hocete.
Proslu utakmicu smo odigrali najbolje sto umemo, pa opet nismo mogli pobediti.

Oni nisu Donji Srem, oni su iskusna, disciplinovana i kvalitetna ekipa.

Djukic jeste krivac za ovako mlak i defanzivni pristup utakmici, bio je krivac mnogo puta ove sezone i jeste neznalnica, ali bilo ko da je bio na klupi, isto bi prosli.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Od pocetka sezone trubim da nam trebaju brza, prodorna krila. Kao da su balet veceras igrali, a ne fudbal.

Рекох ја после дербија у децембру, нама треба 7-8 играча и тренер као што је Јокановић или Станојевић, који би из тих играча извукао 100%, а и погледао би како противник игра пре утакмице.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Imam ja jedno pitanje,može li anketa "Da li da ostavimo temu FK partizan sezona 2017/2018" jer ne vidim zašto bi se ponavljali stalno sa istim komentarima,kao da nekoga za to boli ona stvar,oni će i za ovakvu igru dobiti platu a ja samo još jedan čir i neprospavanu noć.

Мада тако не изгледа вечерас било је и већих посртања од овог, чак и не тако давно, па се нисмо поздрављали са животом.
Имају цигани ону фору да не прате спорт у коме им не иде, па се врате кад крене на боље и тако у круг.
Може и тако, скроз легитимно, кад ове на терену заболе за нас, што да их гледамо уопште?
Али није у томе ствар. Има у том гробарству битна та мазохистичка црта, то неко самоповређивање, један дан их псујеш, други кујеш у звезде, али идеш куд и Партизан па шта ти се заломи.
Ко неће да коментарише и не мора, коме лакше да се прави да не види и не чује, може и то, али не уче тако наше песме без обзира колико их били недостојни ови на терену и поред њега.
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Kako mozes da napises da bismo isto prosli sa bilo kojim drugim trenerom, kad mi veceras nismo odigrali APSOLUTNO NISTA? Da se ovako igra beskonacno, mi nikad ne bismo pobedili, nije to neka mudrost.

Problem je sto su igraci usli potpuno nezainteresovani, uplaseni, demotivisani, nisu bili u stanju da odigraju tri tacna pasa. Problem je sto ona picketina na klupi ne pocinje sa dva spica, ma sta dva, mi nismo imali niti jednog, jer je Tawamba vise igrao krilo i vracao se u sredinu, nego sto je bio napadac. Problem je sto i posle sedam meseci pod vodjstvom ovog opa opa majmuna, mi delujemo nepovezano, kao da su se prvi put skupili i niko nikog ne zna.

Sad jos cekam Pantica da me dokrajci sa njegovom demagogijom, tipa ovo je najveci uspeh u poslednjih XX godina, nismo iskoristili svoje sanse u Beogradu, plzen je evropska elita, djukic je ucinio ono sto niko pre njega nije, sistem se stvara polako...more mrs
 
Последња измена:

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Prošlo je skoro sat vremena od završetka utakmice. Što ste pljuvali, pljuvali ste.

Svako sledeće pljuvanje će biti sankcionisano.

Bez volje i želje nije se moglo. Ne znam da li su naši očekivali da Česi sami umuvaju loptu u svoju mrežu.

Nisam neko ko puno gleda fudbal, sem Partizanovih utakmica, ali ne sećam se da sam ikada video da jedna ekipa napravi prvi faul početkom drugog poluvremena !?!?!

Lep uspeh smo napravili ove godine, popravili smo klupski koeficijent.

Naravno da je kod svih nas loš utisak ostavila večerašnja partija koja je sramotna!!!

Da su izašli i kidali protivnika od prvog minuta, verovatno bi većina ovde nas prisutnih oprostila poraz, ovako nam ostaje da i dalje čekamo kada ćemo gledati Partizan koji GRIZE I KIDA PROTIVNIKA!!!
 

Milos doca

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
113
Reaction score
178
Локација
Hram
Smorio se...sta da se napise ...meni samo nije jasno sto nije ubacio proslu a i sada ovu utakmicu zadnjih 20 min sasu ilica...bolji od sume, bar bi povezao malo sredinu i napad.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Djukic jeste krivac za ovako mlak i defanzivni pristup utakmici, bio je krivac mnogo puta ove sezone i jeste neznalnica, ali bilo ko da je bio na klupi, isto bi prosli.

Ti se valjda zajebavas?Seti se samo Mateusa i njegovih utakmica,seti se Stanoja i Anderlehta recima,da ne pominjem druge...Ma svi su BOLJI od ovog,ovog "trenera",ovaj je najveca prevara u istorij fudbala..Ali vazno ne smemo da ga isteramo jer je nas GENIJE Ivica napravio dogovor da mu damo 2-3 miliona.Isti taj genije je doveo i ovog Sumu koga su Slovaci slali u Emirate na pozajmicu(valjda zato sto je dobar).
 

House

Grobar
Учлањен(а)
15.10.2010
Порука
679
Reaction score
133
"Ne mogu ništa da zamerim ekipi, već da joj čestitam na zalaganju i borbenosti. Došli smo da damo gol, koji bi mogao da nas odvede dalje, ali nismo uspeli, pa je Viktorija prošla", počeo je Đukić

jel se on drogira, il mi glupi evo ne znam..
 

VelikiDodo

Početnik
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
9
Reaction score
0
Od dolaska Đukića Partizan nema igru. Ne znam da li smo koga nadigrali. Te pobede su bile na o-ruk ili na potez nekog pojedinca. Ubeđen sam da bi sa ovom ekipom Nikolić prošao, a verovatno osvojio i prvenstvo.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Jad i beda!
Djukic koliko god sam ga branio glavni krivac je za ovaj poraz. Svaka čast za sve u Evropi ove sezone ali ovo je sramota. Pripremate se cele pripreme za ovu utakmicu i ovako ispadnemo! Pokaži muda pa izbaci Tosica i Jankovića! Ajde Jankovića nekad i izbaciš ali Tosic igra ne zna ni šta a ni što igra!
Nadao sam se jebiga... I ponovo primamo gol posle naše greske, znaci da je koncentracija go kurac! Bacili JSL a sad nema ni Evrope, tek će sad igra biti kurcina!
 

komandant

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.102
Reaction score
128
Imajuci u vidu da doticni ne ume da sklopi 4 razlicite prosto prosirene recenice, ovakve izjave uopste ne trebaju da cude. Bilo koji osnovac bi recitije analizirao ovu vecerasnju nazovimo "igru".
 

Vlada_022

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
669
Reaction score
224
@Nikola

Ne treba meni da objasnjavas kolika je on neznalica, nije rec o Djukicu. Garantujem ti da se jos 5 utakmica igra, mi ni jednu ne bi dobili jer su ovi kvalitetniji i iskusniji od nas.
Nisu svetska elita, daleko od toga, ali su disciplinovana ekipa, pa jbg, gledaj kako su zavrsili grupu, gledaj rezultate u domacoj ligi, pogotovo su kuci jaki.

Sto kaze Tuljo, ne bi im se nista zamerilo da su bar pokazali zelju za pobedom, ali nisu ni Cesi indijanci iz druge lige.


@SaleSK
Stvarno nemam nameru da se raspravljam i ubedjujem, sad keece domino efekat napada, nisam "realan Grobar", popio sam poene zbog tih realnih, ali cinjenica je da ovi nisu neki drugoligaski indijanci, pa samim tim, ne bi ih tako trebalo ni karakterisati.
Ovo je bre nas maksimum ljudi, sta vam je...
Mi bolje od onog u BGu ne umemo.
 
Последња измена:

dani 98

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
54
Reaction score
109
Kao prvo igra katastrofa!!! Ne znam ko je Jankovicu manager ali dobro ga gura. Cim Jankovic nije hteo Maribor to bi trebao biti znak ,da ako nije za Maribor kako,ce biti za Partizan.
Djukic mozda jeste bio u Spaniji trener ali rezultat mu je nikakav i u Spaniji i u Partizanu. Zamislite,da Ronaldo najskuplji igrac Reala sedi na klupi ko nas Suma?
Sta cemo sada sa prvenstvom? Nista kada smo sve karte bacili u LE.
Stojke Srbine,svaka ti cast za odbrane al zadnje vreme si se malo previse opustijo. Pazi,da ti se to ne odbije od glave.
Prvenstvo cemo tesko osvojiti jer sa Djukicom trenerom i takozvanim Messijem ,mozemo samo da sanjamo
Nista nadati se,da ce Vucic izgubiti vlast i da ce otici i ou a nasa uprava osim Ivice.
 

C_o_A

Početnik
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
73
Reaction score
28
Локација
Crno-beli svet
Jedino sto mogu da kazem na ovu utakmicu je da Djukic jedno govori,drugo radi a moze se reci da i trece misli. Posle utakmice u Beogradu kaze da smo Partizan i da idemo po protivnika,a onda se zatvori i ceka neke kontre koje u Beogradu na boljem terenu nisu prolazile.Ukratko,Jankovic nije uradio ono sto mu je bio posao kao igracu iza Tawambe,mozda ni Suma nije to odlicno uradio u Beogradu ali je se barem trudio i otvarao a Jankovic samo gleda kako da trci napred i da on dobije loptu a ne da je prosledi Tawambi. Koliko god pokusava da ne prozivam sudije koji su iz drzave cija je prestonica mali grad oni su nam iskopali rupu a Djukic je samo gurnuo u istu(gol iz ofsajda i smesan crveni za Mitrovica od sudija,a Djukicevo cekanje poslednjih 20 minuta).Jedina utakmica u Evropi koju smo odigrali kako Djukic govori "Mi smo Partizan mi idemo po protivnika" je ona u Kijevu koju je opet gle cuda Djukic izgubio sa pokusavanje formacije sa 3 stopera(Videoton smo dobili na kontre,prvi gol trk Evertona po kojem ce mi ostati u pamcenju pored onog gola u rupi). Kada se sve sumira,Djukic je taj koji ima koliko-toliko takticki stof ali to za Partizan nije dovoljno,nema autoritet da nesto zameri Tosicu koji eto nije pipnuo loptu i on ce umesto da centrira iz slobodnog sa 30-35 metara da sutira i ode lopta 5 metara pored gola ili Jankovicu kojeg je mogao da zameni sa Tosicem tacno na poluvremenu.Izvinite ako vam izgleda da prozivam nekog igraca ili Djukica ali pokusao sam da budem najblazi sa iskazivanjem onog sto mi je na dusi. Usput,nije ovo nista novo za Partizan svakako smo navikli i na gore. Na kraju zavrsni komentar je da porucim Djukicu da bi bilo lepse da je pogledao npr. mec protiv Seltika u kojem smo izgubili ali smo pokazali zelju i borbu i ostavili krv na terenu a ne ovde Zdjelar izginu a Tosic i Jankovic daj boze da su zajedno pretrcali 5 km(ne racunam njihovo hodanje kada Tawamba vrsi presing a Jankovic ima bolove u predelu medjunozja).Cela prica u dva stiha staje: Da odbrana manje prima a navala vise daje.Samo treba jos vise voleti Partizan!Nije uvek lako ali je uvek lepo.Sa svojih otprilike 10 godina u fudbalu kakav igra Partizan nisam preterano iznenadjen ovakvim ishodom kada se tebi celo prvo poluvreme svede na to da je najbolja prilika sut Dace Pantica(kome ovom prilikom moram da se izvinim zbog prozivanja prilikom povratka u Svetinju) koji nije los ali je bio iz daljine ti nemas sta da trazis sa 9 igraca(8+Stojkovic,ne racunam Tosica i Jankovica) protiv ekipe koja se branila i igrala bunar koji smo mi sasvim solidno branili u Beogradu kada se Mitrovic vise bavio rvanjem sa Krmencikom nego igrom loptom a komentarisati to da ti juris rezultat a napad ti oraginizuju Miletic i Ostojic posto su Pantic i Zdjelar ostavili poslednji atom snage na terenu ti nisi iskreno ni zasluzio prolaz dalje jer mi smo jednostavno klub koji ne zna da prolazi na srecu nego samo kada smo fudbalski vise pokazali mada i tada sudije znaju da nas izbace iz takta(Beograd 15.2).:napred Partizan
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.740
Kunem vam se da me ispadanje nije ni blizu dotuklo koliko nas pristup i igra...pa bolje da smo izgubili 5:3 nego 2:0. Vec sam u prvih 10-15 minuta poceo opasno da strepim da mi necemo moci u sansu da udjemo i da nam je jedan gol maksimum, toliko smo delovali inferiorno i nezainteresovano da dodjemo do njihovog sesnaesterca i na kraju ni taj jedan gol nije bio dostizan. Djukiceva mirnoca nam je dosla glave....iz mirnoce u ispadanje.... Da smo ovo odigrali agresivno i napadacki ko da sutra ne postoji sve bi se lakse podnelo bez obzira na rezultat.
Dajte Golca u pizdu materinu! Ili Nikolica, Stanoja.....ovaj spanac na nasoj klupi nije ni jedan ni drugi tip trenera, covek je izbalansirana neznalica...veceras ni sreca nije mogla da mu pomogne, nismo ni pokusali da kaznimo promasaje ceha.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
I da sad se setih mi smo ih pritisli samo jednom u 71 i njihov golman ispuca loptu pravo Tosicu na nogu (mislim da je on). Njihov golman totalno nesiguran i drugi igraci imaju mana ali nisu mogle da se vide,nismo dosli na utakmicu.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Djuka dominatror.Iskreno posle prve utakmice sam verovao da mozemo da dobijemo Plzen,posle Lucana nisam verovao uopste.Tu smo mi dokazali koliko nista nismo uradili na pripremama,nadam se da ce Djukic sto pre da leti,jer nije problem ne znati,nije problem izgubiti...ali je katastrofalno to sto mi uopste ne micemo sa mrtve tacke,jednostavno ni u jednom segmentu nismo napredovali i to je uzas.
Teraj dalje,bar kup da uzmemo...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top