Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evropa 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
povetri servere malo smrdi na govno
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Jebiga proletilo nam je. Ovaj se aktivirao na brzaka i uspeo par postova da ostavi dok ga nismo skartirali. :) Razumite ih, oni su danas srecniji nego da ssu juce prosli CSKA :) Al zajebao ih sudija, onaj lik rukom igrao i dadose im gol.. Sta da radis :)
 

Born/Webb

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
123
Reaction score
256
Локација
Na šljivi...
Nije mi se svidelo od početka sama zbrka koja se stvori kada neko od petorice u veznom redu vuče loptu (u najvećem broju slučaja Tošić) na oko 25 m od njihovog gola. Tu na 2 kvadratna metra naša tri igrača se ili sudare ili se nešto dodaju, niko da raširi igru. Sami stvorimo čep zajedno sa njihovim igračima, koji nam ne da do gola.
I dodao bih Tavambino dodavanje na prvu. Čovek totalno bez osećaja večeras.

Po meni highlight utakmice jer pokušaj kontre Uroševića a svi stoje i čekaju loptu, dečko na kraju širi ruke, u neverici da niko ne trči.

Idemo dalje, lepo je bilo dok je trajalo...
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Ovo što ću sada reći, vi ako smatrate da treba da se banuje vi to uradite.
Cetinski šaner da se vrati u svoj grad, pa neka prodaje polovna kola, parfeme i cipele iz Italije. I ovo nije vređanje, veruj te mi, veoma biram reči.
A ona kurcobolja je vređanje svakog navijača Partizana koji radi za jebenih 300 €, i onda dođe lik a bogami i njih još nekoliko koji obuku dres tvog kluba, za koji bi ti život dao, da igraju šta?
Sramota!!!
Pantiću svaka ti čast. dokazao si da si najbolji igrač Partizana, dokaži da si čovek. Bravo !!!
 
Последња измена:

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.937
Reaction score
3.028
Pa mnogo vam nešto proleti ovih dana,jebiga lepo se kaže da posle svake nužde spustite dasku a vi jok,daj nek se provetri.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Koliko treba da budes bolestan da navijas za kurvu a uzmes nik "Partizanovacc" i dodjes na ovaj forum. Pa meni bre ne pada napamet da odem na njihov klozet od foruma ni kao posetilac a ne jos da se registrujem i uzimam nik sa imenom kurve. Izvinjavam se za off.
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Naravno da ispadanje boli, ali me nimalo ne cudi. Mi smo igrali onako kako smo cele jeseni igrali - bezkrvno, bezglavo i bezidejno. Sad, sto je protivnik imao trenera koji se razume u svoj posao i igrace koji stvarno ispunjavaju zadatke, nije do nas. Nas je problem sto kod ovakve nase vajne igre apsolutno svako ko hoce moze da nam se usere u zivot. Sem dva-tri izuzetka, tim nam je zreo za kompletan remont.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Losa igra ,postavka trenera , sporo sve ... Djukic je glavni krivac za ovaj rezultat.


Ostali smo u 70 tim godinama. Ubi nas trcanje bez lopte, otvaranje, pomijeranje linija, otvaranje dvojice za pas. Jos uvijek jedan igra ostali gledaju gdje da potrce ako uopste... Ne znam uce li to uopste djecu u Srbiji u mladjim kategorijama. To je osnova modernog fudbala.
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
573
Reaction score
2.219
Ovako malokrvno odigrati tekmu za 1/8 LE... Dal ste realni???
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
Proslo 7 meseci otkad je Djukic preuzeo ekipu, poboljsanje u igri se ne vidi. Neorganizovani u odbrani, izgubljeni u napadu. Niti ko zna gde mu saigrac stoji, niti ko zna gde treba da trci. Sta je Partizanov sistem? Kakav mi fudbal igramo? Djukic je uspeo pretvoriti ekipu koja je osvojila duplu krunu i igrala dobar fudbal u grupu 11 individualaca koji nemaju snage trcati posle 70 minuta igre.

U Ligi Evrope smo se izvukli samo zbog individualnih akcija (Tosicev slobodnjak, dribling Jankovica protiv jang boisa za 2-1) i kikseva protivnika. Bolji trener bi uradio mnogo vise sa ovom ekipom, tabela JSL bi izgledala ko ona u engleskoj a u evropi bi mozda cak i pobedili grupu.
 

cifra

Početnik
Учлањен(а)
20.04.2008
Порука
111
Reaction score
66
Cetiri (4) faula smo napravili za cijelu utakmicu ...
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
U Srbiji ne postoji 5 igraca koji mogu da odgovore zahtevima savremenog fudbala. Verovatno nijedan od tih 5 nije u Partizanu sada. Bio je jedan (stranac), ali je skoro prodat. Kad budemo kupovali igrace koji su do zla Boga netalentovani, ali mogu da razumeju sta trener trazi od njih i da se ponavljaju uz aut liniju puta beskonacno, koji imaju centarsut uspesnosti bar 50% kad su sami, koji kad predaju loptu saigracu ne prestanu da trce i koji se vode devizom "lopta moze da prodje, igrac jok", tada cemo mozda cak proci i nekog protivnika u nokaut fazi. Do tad nam ostaje da umiremo u lepoti pipkanja lopte, izbegavanja sutiranja na gol iz prve dve-tri povoljne situacije, sutevima na kojima bi im i ragbisti pozavideli, itd, itd...
Danilo Panticu, mozda si picka od coveka (verovatno jesi), ali si jedini koji podseca na fudbalera u pravom smislu te reci. Talenat je nesporan, ali da mi je neko pricao da ce ovako da sparta, uklizava i bori se, ne bih mu verovao.
Ostali, sem Stojkovica i Miletica su dokaz da je sve ovo gore sto sam napisao istina.
A tek fudbaleri Viktorije dokazuju ovu moju teoriju. Oni apsolutno ne znaju nista vise od ovog sto su veceras pokazali. Ali, to je u 95% slucajeva dovoljno da se izbace ovakvi lelemudi od timova kao sto smo mi, a nekad ce biti dovoljno da se napravi i iznenadjenje protiv nekog jaceg, koji ne ulozi toliko truda kao sto oni ulazu.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.509
Reaction score
23.378
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Nije mi jasno da oni nisu grizli na terenu, jebeš sad taktiku, znanje i ostalo, pa jebote sunce, gde je trud?

Da li znaju šta taj dres znači, ako ne znaju, ima li nekog da im to objasni, kaže? Gde je pripadnost klubu? Koga boli kurac da l' su neki umislili da su Mesi, s takvima u Teleoptik!

Jaukni bar Đukiću s klupe, ako već ne znaš da zagalamiš kad treba.

Muda se popela u stomak u najvažnijoj utakmici, ne ide to.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Sinoc sam napisao komentar na ovoj temi u kojoj sam se dotakao Ostojica i nazalost,pogodio u centar.Secam se svake evropske utakmice Partizana od 1997 i imali smo mi losih izdanja ali da ovako malokrvno i bezidejno odigramo,to retko kada i kad smo gubili,gubili smo muski kao protiv Lacija,Ludogoreca i mnogih drugih.Secam se jednom gubili smo od Rendzersa tamo 1-0 i ulazi mislim Gulan u 80 i nekom i trckara po terenu,tad me to slomilo jer nismo mogao da verujem da neko za klub za koji ja zivim igra tako bez srca,porazilo me to.Veceras smo ispali od tima koji smo po svakoj sili zakona morali da prodjemo ali eto nismo jer koliko god da smo odigrali i spremili dobro utakmicu na JNA toliko smo veceras a pre svega Djukic podbacili drugu ovu.Nadam se da ce mu isti oni tapsaci po ramenu iz Felcuta koji su mu govorili-Djuka razbio si ga,misleci na naseg bivseg trenera Nikolic Marka veceras isto tako reci,Vidi Djuka-razbio te! Da mu se kaze za nase i njegovo dobro posto sumnjam da ce da ga menjaju. A trebali bi iz razloga sto treneru Partizana ne sme da se dogodi da posle ovakvog prvog igraci izadju na isti nacin i u drugo poluvreme,bez one stvari,cast izuzetcima. I mene licno zabole da li cigani citaju ovo,Partizan je da kazemo jedni drugima sta mislimo i da se podrzimo kad je dobro i kad je lose ali i da kazemo sta iskreno mislimo a ne da kao kod cigana vlada jednoumlje i da svoje igrace nazivamo kao oni gardisti,armijasi,madjijo,doktore i ostale sabanske nadimke kojima se oni caste medjusobno. Treba da se da prilika u nastavku sezone Djoletu Jovanovicu,Djerleku,Svetozaru Markovicu i zasto ne i Strahinji onom veznjaku jer su oni i igracka i finansijska buducnost naseg kluba a i navikli su da trpaju cigane u mladjim kategorijama. Glavu gore i mi i igraci i da damo mi sve od sebe i da se desi neki Vozdovac pa da se krajem maja slavi ono sto nam po pravdi boga i pripada pa u nove evopske odiseje!
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Da smo 5 puta pogodili stativu a izgubili 5-0 ja bih se naklonio. Da li ce ikada igraci da shvate da je najvaznije kakav utisak ostavis kod svojih navijaca.

Da nam je neko prije 6 mjeseci rekao da ce Pantic da bude najbolji a Bambi najgori (Jankovic nije fudbaler) jebali bi mu sve po spisku na ovim stranicama..i familiju i sve..:roll:
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
551
Reaction score
1.023
Izgubili smo od boljeg.
Da nam je bolja liga, mi ne bismo bili stalno sampioni ( ili ganci), nego bi bilo kao u ex yu. Cesi bi bili prvaci u ovoj sezoni i to je to.
Ocajna utakmica, ali i Besiktas tamo ( iako za malo da izjednacimo) je bio bas ocajan. i Asteras... Ima ih. Mi nismo klasa za evropski fudbal, nikad nismo ni bili. 66te i ranije da, ali nas je taj poraz determinisao. Sad smo ovo.

Imali smo svoju sansu u BG-u nismo je iskoristili.
Limitirani smo igracki, trenerski, upravvljacki. Ali bolje, tesko da ce da docekamo ikada u kontinuitetu nekom, tako da nema potrebe za nekimm iscudjavanjem. ...mi smo davno navikli...

Daca Pantic, zestoko pljuvan, sad se oprao.
Stojke kad ih hrabri pred kraj, oni ne veruju u to sto prica. Mozda je i on mogao malo bolje kod prvog, vaznog, gola. Mozda sam i istripovao.

Glasanje je samo pitanje samovolje. Bili je ihaha pobeda, koje nije pratio umetnicki performans i moralno naravoucenije, pa bese glasanje... Sad, jebes pobedu bez estetike. Ako i dalje nisi shvatio, pomoci ti nema. Udarila vlast u glavu, pa cak i ova mala, forumska.
 
Последња измена:

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Šta je čovek bez muda... pička!


Ne kažem da su fudbaleri Partizana pičke, ali svakako jesu bezmudaši. Ako je 1+1=2 jebiga, šta da im radim! Ko je kriv zbog toga, da li trener ili oni sami.... neka se pogledaju u ogledalo, možda i ukapiraju... ako imaju obraza, muda svakako nemaju!


Nije ovo ni blizu najgore Partizanove utakmice koju sam gledao, ali ovakav manjak muda odavno nisam video. Pobogu, fudbal je muška igra, a oni kršteni faul nisu napravili.


Doduše, kapiram ja Đukinu taktiku. Prošlo je to protiv Mladosti. Ne cimaš se a protivnik sam sebe sjebe i još uvali gol sebi. Nažalost, nije Đuki prošla taktika danas, ali očekujem da prođe već za vikend. S kim igramo!!!


Ako ništa drugo, bar je komšiji crkla krava!!!
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.937
Reaction score
3.028
Samo što smo izgleda postali komšije kojima je žao zbog te krave pa im se i ne igra od tuge.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top