Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
Не знам, немам речи. Нама је ово постала 'традиција', кад год одиграмо одличан дерби, ми се у следећој утакмици сами себи усе*емо у животе. За разлику од дербија кад Бати нисам имао шта да замерим, синоћ... Катастрофа. Косовић и ђерлек тотално ван утакмице, кад само имали 3 играча мање на терену. Рики није могао сам, морало је то много офанзивније још пре примљеног гола, мада не видим да смо и после гола урадили ишта конкретно...
Да не буде забуне, иако тешка срца, морам да признам да смо апсолутно заслужено изгубили. Наркоман нас је уништио својом поставком игре.
П.с.псовање лалата апсолутно подржавам, па чак и оне најгоре псовке.
П.с 2. Синоћ сам чуо 'индивидуу' на истоку која псује Павловићу оца и мајку јер је 'кикснуо' код гола. Детету од 17 година... Мало је фалило да му приђем... Ал пошто капирам да је тај дошао само јер је бесплатан улаз... Суздржао сам се.
 
Последња измена:

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.471
Reaction score
2.249
Tosic je zreo za fudbalsku penziju i on sam nezna juce sta je igrao.To je vise i manje bitno, sada je najbitnije kako da se FK Partizan zboguje sa upravom, strucnim stabom i da pojaca igracki kadar i deo tog kadra resetuje.Nije starsno da izgubis utakmicu ali je tragicno da gledas kako je tvoj tim nemocan pred svoju publiku da pobedi tim sa kojim se bori za drugo mesto. Ako je to istina da klub duzi plate igracima (i to pozamasna suma)onda to je jos veci problem ove nesposobne uprave koja klub vuce u ambis gde izlaska nema.Ja bi da potsetim bombasa da je reko ako klub izgubi bitku za titulu jas dajem ostavku, ako ti je stvarno stalo do klub daj ostavku jos danas nea klub nadje bolje resenje za to mesto. Kakve je to igrace doveo Suma, Djerlek, Scekic, Ndaje ili kako se zove posto jos ga nisam video da igra za nas Ivanovic ..... neki povratnici, ne nisam zaboravio ni Nikolica i Rikarda koji i nisu nesto posebno sve igraci koji u neko bolje vreme samo bi mogli da prodju pored Humsku ulicu. Ako on ide to moze da povuce i ostale medvede koji sede u debele fotelje i dele profit od transfere koji klub nazalost 90% od budjeta puni od transfere igraca.Titulu smo izgubili a najverovatnije i kup sa ovom igrom i protiv ostalih segmenta koji cine fudbal a nazalost su protiv nasih interesa mi nema sta da trazimo.Najzalosnije od svega ovoga je to sto nema nikakav signal za bolje sutra ili neko svetlo u tunel koji je zapao nas Partizan, i sve dok se sport ne privatizuje i ne dodje pravi gazda nas klub ce funkcionisati po principu toplo hladno. Dok se neotarasimo ove nesposobne uprave barem da dodje do ujedinjenje sve frakcije koje podrzavaju nas klub jer smo tada jaci i snazniji i oni koji bi dosli da rade u Partizan to bi radili sa vecom zelju i odgovornoscu.
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
871
Reaction score
1.932
Локација
Kuci
Toliko sam bio razocaran juce posle utakmice, nisam znao sta cu od sebe.

Onaj ko ne vidi da je Tosic igrac manje na terenu, taj nema pojma o fudbalu. Prosto neverovatno, to je igrac koji je do pre par godina igrao LS, gledali smo klipove sa njegovim golovima. Treba mu 5 minuta da overi loptu, da se okrene, i da je doda najblizem saigracu. Desna noga, desna strana bukvalno ne postoji. I on da igra desetku? Moze, ali u balon sali.

Uhvatile su me neke crne misli oko kluba. Vec vidim da necemo igrati evropu narednih 5-6 godina, a onda ce ulazak u istu biti u domenu naucne fantastike.

Nikad do sad nisam nesto napadao Ilieva, ali druze koga si ti doveo, gde su POJACANJA? Najpre zbog ponasanja bahatog i bezobraznog, morao si da letis iz kluba odavno.

Nisam za menjanje trenera svaki cas, ali ovo vec ide u losem pravcu. Postoji li neka uigrana akcija? Sve ide na Nikolica koji glumi Tawambu iz ere Djukica. Ne znam, imamo tezak raspored, a sad vise nemamo prava na kiks, jer smo sve kredite ispucali. Pa izvoli Mirkovicu, vezi 10 pobeda i dokazi da moze nesto da bude od tebe.

Da sumiram:

1. Uprava - lopovska
2. Navijaci - 999 frakcija
3. Igraci - limitirani, dovedeni od strane lopovske uprave, jos i plate ne primaju
4. Sportski direktor - nadobudan, bezobrazan, pogodi svakog 10. igraca
5. Trener - nazalost ne pokazuje neki extra kvalitet ni potencijal
6. Teren - nivo livade
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.812
Reaction score
29.816
Локација
Beograd
Trener: na par minuta do kraja utakmice, korner za nas, Stojke traži da ide u napad na skok, trener Bata mu ne da... :icon-rolleyes:

Au bre Bato, pa šta čuvaš? Poraz od 0:1, da se možda ne pretvori u 0:2...u, jaka razlika u p.m....pa bolje je valjda rizikovati da ti se desi poraz od dva razlike, ali i da zato sebi daš neku šansu da izjednačiš na 1:1, i tako možda daš još neku nadu da kasnije i preokreneš na 2:1, nego da ,,čuvaš,, tih 0:1, da bi ispao ,,taktički potkovan trener,, koji i kad gubi, ne gubi sa dva razlike... :icon-rolleyes:

Ziherašenje čak i u trenutku kad Partizan gubi, nepojmljivo mi je za trenera Partizana! To nepuštanje Stojketa u napad dok se gubi i kraj utakmice je, žestoko sam zamerio i Stanojeviću, na nekoj od evropskih utakmica...
Partizan UVEK mora da ide na pobedu i gol više - čak i kada gubi, čak i ako tada i tako rizikuje da može da primi još jedan u našu mrežu...
Trener Partizana , mora da preduzme SVE, pa čak i kada je u bezizlaznoj situaciji, a ne da posmatra kako mu ,,brod tone,, a da ne pokušava ništa!
Znam ja da je mali Stevanović još ,,zelen,, da preokrene utakmicu, osim nekom ludom srećom, ali, jbg, ne ide nam juče sa Tošićem, ne ide nam posle ni sa Pantićem (Kosovićem, Đerlekom, Šehovićem), pa jebiga, ubaci onda i tog malog Stevanovića pa nek dečko proba...a ne ovako, ubacuješ ga na dva minuta do kraja, pa šta će da uradi za dva minuta, da pipne loptu? Možda.
I čemu je onda (po)služila ta njegova ,,dvominutna,, igra? Da dodatno ,,zadržimo vreme,, tom svojom izmenom i tako lakše sačuvamo rezultat od 1:0 za Radnički? :krsti:

Ja tako i toliko, a ko misli drugačije, to je njegov problem...

Ali, Bata kao trener Partizana je još najmanji problem u Partizanu!!!

SVI drugi gori su od njega na mestima na kojima su, uprava, navijači, igrači osim nekoliko izuzetaka...

I koliko god da je loše, a loše je, mi moramo nekako da podržavamo te igrače, ali i oni stvarno moraju da pokušaju da nekako igraju taj fudbal...znam da većina to ne ume na onom nivou koji je za Partizan minimalan, ali bar da se NE KRIJU od lopte i NE BEŽE od odgovornosti...

Teraj dalje...sledeći je ,,krov,,... NAPRED PARTIZAN!!!
Momci u crno-belom, ne razmišljajte o rezultatu, bodovima, frakcijama, platama - POKUŠAJTE da igrate fudbal, koji god i kakav god, ali ipak - fudbal...
Bar onoliko koliko ste vi to u stanju...
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.076
Reaction score
4.313
Локација
Humska 1
Mene samo interesuje, jel postoji neka cetvrta struja koja moze da organizuje bilo kakav revolt protiv ove jebene uprave!? Da se krene ispred stadiona, sa 20 dusa, sa 20, 5 dana u sedmici, vikend slobodan za ostale proteste, za izlaske, za porodicu, za utakmice, za devojku... Pa da se vidi dokle ce se dogurati. Jedna od tri frakcija ce se sigurno prikloniti i bolelo bi me u tom trenutku apsolutno kurac koja frakcija bi se priklonila, hocu ovima samo ledja da vidim. Ako treba da ispadnemo cave i sopstveni klub da busimo, ajde i to da uradimo zajedno sa igracima, zaposlenima... Gde su nam legende? Ne treba birati u ovim trenucima prave ili pogresne instrumente, sve je dobrodoslo sa jednim ciljem.

Ovako braco vise ne moze!
 

Shata

Početnik
Учлањен(а)
24.03.2011
Порука
45
Reaction score
12
Ima li iđe Ilieva da se javi... Svi mi znamo kakva nam je uprava, u kakvoj drzavi moramo da se borimo itd, ali neko je doveo te igrače kod nas. Po opisu posla to bi trebalo da je sportski direktor. Ne znam kolike su plate našim igračima i da li ih uopšte primaju, ali sam siguran da su bar na papiru veće od igrača npr. radničkog.. Neko im je te plate ponudio..Taj neko je valjda Iliev, sam e govorio da ima odriješene ruke za njihovo dovođenje. Ti igrači su 11 bodova iza radničkog a 18 iza cigana... Opet i tog Ilieva je postavila uprava..
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Jesam li ja pogrešno razumela ili si ti stavio znak jednakosti između Danilovića & Vujoševića (koji je realno bio sportski direktor) i Vučelića & Ilieva? Pošto je realno u njihovom periodu najveći dug napravljen...
Ili se poređenje odnosi na Pekovića ili na današnju upravu?

Malo mi je nejasno...

Stavio sam znak jednakosti na dužinu trajanja oporavka.

Inače nešto sad razmišljam.
1. 2015/2016 titula ciganska sa velikom razlikom
2. 2016/2017 pre deljenja bodova 6 bodova razlike za cigane, osvojena titula
3. 2017/2018 ciganska titula sa velikom razlikom
4. 2018/2019 ciganska titula sa velikom razlikom


Dakle "zlatno doba" Iglice i lopova, 4 sezone 1 titula, koja je osvojena na nestvaran način i zahvaljujući podeli bodova, zbog Marka Nikolića i zna se koja 2 momka.
Od 4 sezone 3 sezone nismo ugrozili cigane ni 1%, dug sve veći, tim sve gori...
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Bez interesa da branim ovu upravu i kvalitet naseg tima ako postoji, kurac bi nam oni bezali toliko bodova da se u proslim sezonama nisu igrale takozvane ciganske sklanjalice gde su sa treceligaskim timom mogli da dobiju bilo koga po 3-4 razlike. Realno su se pojacali prosle godine, od kojih para i kako mozemo da nagajamo a i ne moramo... Mi amo oslabljeni na svim frontovima i samo tonemo i bojim se da ce ove razlike biti jos vece ukoliko se korenito nesto ne promjeni.
 
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
802
Reaction score
406
Локација
Zemun
Циганске склањалице су се играле и у Ђурићево време, само у мало мањој мери, па смо титуле освајали. Са овима смо до трећине сезоне у недостижном заостатку.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Tacno al su i gubili bodove.. Oni ja ne znam da su u zadnje 2 godine boda izgubili da nije bio od nas, ilikad im vise nije bilo bitno
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.894
Reaction score
8.083
Bez interesa da branim ovu upravu i kvalitet naseg tima ako postoji, kurac bi nam oni bezali toliko bodova da se u proslim sezonama nisu igrale takozvane ciganske sklanjalice gde su sa treceligaskim timom mogli da dobiju bilo koga po 3-4 razlike. Realno su se pojacali prosle godine, od kojih para i kako mozemo da nagajamo a i ne moramo... Mi amo oslabljeni na svim frontovima i samo tonemo i bojim se da ce ove razlike biti jos vece ukoliko se korenito nesto ne promjeni.

Ovo je mozda bio argument do juce...

Prozivamo Radnicki za sve, dodju ljudi i odrade nas u sred Beograda...

Svaki argument od namestanja preko sudija gubi bilo kakav smisao...

Nasih 9 remija i 2 poraza a ima jos da se igra govori sve
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Slazem se, ove godine smo samo zaslužni tu gdje smo. Sve na mestu, samo nije isti imperativ igrati kad ti beže 5 bodova ikad ti beze 15, sto opet nije opravdanje al da im nije priznat neregularan gol u prvom derbiju i da smo bili pametniji u izboru igraca i da je babi kurac ne bi bilo ovako kako jeste...
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.918
Reaction score
4.265
ljudi 80% nasih fudbalera ne treba da budu tu, znaci nista licno nek su oni momci zivi i zdravi i sve najbolje u zivotu ali sto se tice pfc-a oni jednostavno nemaju kvalitet da igraju u nasem klubu, tu se svaka prica sto se tice naseg kluba zavrsava, nema ali nema ako,
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Kizo to je ono sto bi svako ko je gledao bar beton ligu rekao da vidi par utakmica kako igraju. Ovde fali i glava i rep. Prvom timu fale mladi talenti koji bi trebali doneti odredjeni kvalitet prvom timu i kad steknu afirmaciju da odu kao Bleki za lepe pare al za uzvrat da donesu trofej. Sveta (ajde sve bolji i bolji je al iskreno pre bih forsirao Pavlovica), Djerlek (vidi se da zna al jos nije za prvu postavu vec da ulazi sa klupe), Sehovic (pokazao da zna al sklon je povredama), Pavlovic ( ishvalismo ga svi ima potencijala mada imao je i u derbijima dosta nesigurnosti i sad je pogresio protiv Radnickog ali dobro tek je poceo igrati njega moramo forsirati i da bar dobijemo za sledecu sezonu mladog stopera koji ce biti uzdanica odbrane, neka gresi neka uci iz gresaka samo nek se kali bar je nase dete pa znas zasto ga trpis a i sad nemamo vise sta izgubiti u ovoj sezoni sem kupa). Teleoptik filijala nasa je u raspadu, vezali su 7 poraza u prvenstvu. Zamolio bih Gorana Tomica ako moze da u odgovarajucoj temi prokomentarise razvoj Novica, Jovanovica i Kokira u Teleoptiku.. Upravu ne zelim da komentarisem pisao sam vec par puta mi vec po nekoj tradiciji a i neko je gore vec napisao gubimo titulu vec na polusezoni u 4 godine ovo je 3. godina u kojoj se vec na jesen oprastamo od borbe, jeste cigani imaju podrsku drzave zatvaraju utakmice al neka mi objasni neko da mi jedan Spartak, Lucane, Napredak ne mozemo tuci i uzeti 3 boda.. Dokle cete musti napaceni klub? Jeste li se nakrali bagro naprednjacka dovoljno? Jeste li srozali klub na najgori moguci nivo? Jeste li odradili zadatak, za koji ste poslati? Finansijski smo unisteni kako ce izgledati naredna sezona od koje nam sve zavisi koga cemo mi to dovesti? Najvece zimsko pojacanje Musa sedi i gleda sa navijacima utakmicu, propustili smo neke domace dobre igrace koji bi dosli peske kod nas samo da smo im poslali poziv i sad briljiraju u svojim klubovima da im ne pominjem imena. Sta je taj nesretni Kosovic zaduzio Partizan da igra u prvoj postavi.. Najgore je sto se svetlo ne nazire opozicija je kao i oni napredna, gledaju li legende ovo sta nam rade? I jos nesto dokle ce Misa Filipovic vedriti i oblaciti u klubu, kondicija nikad gora u prethodne dve godine, igraci se olako povredjuju, vec od 65. minuta staju sa trkom i nemaju snage istrcati kontru. Ogrejace, obasjace..
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.955
Reaction score
4.897
Локација
Ndžamena
Provlačim Stojkovića kroz blato u maniru "objektivnog" novinara.

"Ako već izgovara ovakve optužbe, u ovom slučaju konkretno napadajući Radnički, a posredno i Crvenu zvezdu, onda bi morao da ima jači argument od serije pobeda. Jer, ako je to valjan argument da li smatra da je Partizanova titula iz sezone 2016/17. neregularna pošto su crno-beli imali seriju od 30-ak mečeva bez poraza i to uz samo jedan remi?! Da li je normalno da samo Partizan može da ima ogromne serije pobeda, dok kada to imaju neke druge ekipe to nije regularno? Prosto, taj argument jednostavno ne pije vodu. "

http://sportklub.rs/Blog/Vladimir-V...4a3coZMoUs-31K6fWg4AdIYzsjBBdvm2HaYLRnE3LwdlE
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.056
Reaction score
26.272
Локација
ante portas
Treće mesto , teška bruka
odavno nam , svima muka
a uprava, ič ne mari
što Partizan, nije stari
samo Pantić , dalje laže
ništa novo, nema da nam kaže
A Grobari teška tuga
nema više starog juga
svako samo svoje gleda
postali smo teška beda...
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
772
Reaction score
1.898
Podrska za Stojkovica, po meni je rekao sto svi u klubu znaju a nemaju hrabrosti da kazu.
Uporedjivanje serije 2017 Partizana i sada CZ i Radnickog je besmislica (od strane autora teksta), jer ako pogledamo bilo koju utakmicu tada Partizana videcemo borbu na krv i noz i uglavnom sudiske greske na nasu stetu a imali smo Lea i Djurdjevica koji su resavali utakmice neki put i tesko sa jednim golom...Danas serija CZ i Radnixkog se zasniva na sudiskim greskama u njihovu korist (a u nasim utakmicama na nasu stetu) i veoma cesto laganim sklabjakicama protivnika CZ i Radnickog. Po meni na osnovu utakmica nasih sa CZ i Radnickim, i ako ove godine imamo nesto slabiju ekipu nego ranijih godina, vidi se da su sve tri rkipe tu negde i da je ovo vestacka razlika...
Opravdana je Stojketova sumnja u namestanje zreba kupa, jer ranijih godina pred zreb 1/4 je uvek napominjano da ekipe koje su u prva dva kola kupa bili domacini ili gosti oba puta nemogu u 1/4 da budu i treci put. Ove godine je Partizan sva tri puta gost i to navodno izvukli smo u tom trenitku najteze gostovanje (Krusevac). Uz to odredjuje se da se finale kupa igra u Nisu. Mnogo slucajnosti.
Sta dalje, u prvenstvu treba se koncentrisati da se dobije derbi (ako budemo 4 pred play off igramo ga na nasem stadionu), a sve ostale utakmice nek bidu priprema za tu pobedu u derbiju i juris na kup, prvom proci Napredak, pa dvomec polufinala i uzeti trofej u Nisu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top