Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
@djomla
Lako cemo za mene..zbog mene ne gube bodove i titulu. Nego vidi kako tvom ljubimcu da pomognemo da ne promasuje zicere i da iz dvije sto postotne sanse da makar jedan gol.
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
Sadik i njegova uloga u timu me podsecaju na Benzemu i kako je igro u realu za vreme Ronalda i Bejla, ili Giroud u francuskoj ovog svetskog prvenstva. Tipicni kreator spic, ima neki dribling, kakav takav pregled igre, ali za gol ne zna. Funkcionisalo bi to super da po bokovima imamo mbapea i grizmana a ne asana i dete od 16 17 godina. Ta jebena realizacije ce nas kostati glave ove sezone. Ovaj tim bi doguro veoma daleko u LE da barem udje 10% od sansi koje stvaramo svake utakmice.

Kriminal je da Asano nije uspeo da se zapise u strelce danas, barem penal su mu mogli dati. Deluje mi ko da nema bas mnogo samopouzdanja, pomogo bi mu taj gol ogromno. Vezni red danas odradio fantasticno, ali napad nam opet nije bio na nivou. Sadik kako god pogledo je morao danas dati barem 3 gola, asano je moro biti konkretniji, mali stevanovic bio poprilicno slab, mada je imo tamo koju akciju i fantastican solo dribling.

Asano mi je tako cudan igrac, gledas situacije gde ne zna da primi i smiri loptu ili kad trci sa njom u gol aut pa pomislis da ovaj tehnicki nema blage veze. A onda u sledecoj akciji on tu igra neke paseve s'petom ili se tako nekako okrene sa loptom da totalno pobegne protivniku. Uopste mi nije jasan.

Kako god, pisu se 3 boda, idemo dalje. Napred Partizan.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
p.s.
vidim opet je IN malo opljuniti brata Sadika!
Po meni večeras igrač utakmice (gol i asistencija - ili se informišeš iz "ružnala"?)!!

Pa ne mogu da hvalim igraca koji koristi stopostotne sanse kao sto Nikola Jankovic koristi slobodna bacanja, dzabe trud i borbenost (koje uzgred nema u tolikoj meri kao Nikola u basketu) kad to ne moze da nadoknadi ono za sta je on doveden i placen a to je da zatrese mrezu protivnika.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Odlična igra i pobeda.Lako je primetiti da ćelavi nema nikakvih problema kada Asano igra desno.Ja sam siguran da je najveći naš problem po desnoj strani cupkanje dok trči Bambija.Savo bi morao uvek najbolje i najspremnije na teren.Tako da ja mislim da je vreme da Tošić ide na klupu a Stevanović ili Lutovac na njegovo mesto.Bravo za Lazara Pavlovića, najzad smo dobili plejmejkera iz naše škole, brz, jak u duelu, fudbalski inteligentan igrač i on već sada ima mesto u prvih 11 ali Suma i Natko igraju na toj poziciji, mada bi ja malog Pavlovića probao na zadnjeg veznog, on ima sve za tu poziciju.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
@djomla
Zbog?
To sto kritikujem igraca koji igra veoma lose? Ja ga stvarno ne mogu hvaliti kao vi ako vidim ono sto radi na terenu. Uzasan je i to svi vide.
Ја се искрено надам да ти све време тролујеш овде масу.
Јер ако стварно мислиш све ово што говориш онда ме то већ забрињава.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Sadik ima vrhunsko kretanje kao i Asano.Ja ne mogu razglabati ovde sa nekim ljudima koji ne poznaju fudbalsku igru.Ja sam igrao preko 20 godina fudbal i špicevi kao Sadik da imaju realizaciju igrali bi u Realu.
Prvo, nijedan štoper do sada nije oduzeo loptu Sadiku kad je jedan na jedan okrenut ka golu.Drugo, on radi non stop ponavljanja u napadu i to se veoma teško čuva od strane štopera a kad imaš Sumu i Natka, onda su ovakve šanse neminovne,
Što se tiče Asana, očigledan je problem sa koncentracijom i treba raditi na to da se ispravi.Ali on se tako dobro kreće da mi zahvaljujući njemu dobijamo ovakve šanse i zato čovek igra sve utakmice 90 minuta.Naravno da inteligentan stručni štab na čelu sa Savom Miloševićem to vidi i to je razlog njegovog igranja u prvi 11.
Inače Sadik je popravio šut u odnosu na avgust mesec, sećate se kako je šutirao i uporedite sa onom bombom protiv Astane ili Manchestera, znači da se radi sa njim.
Ja jedino zameram Tošića u prvih 11 kao i Šćekiča ali tu su uvideli da nama nije potreban nikakav defanzivni blok pa je sada na klupu
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.068
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Sada sam odgledao snimak golova i nije mi jasno po kojoj to logici Ivanović uzima da šutira penal ?

Da mu nabiju neki ucinak, pa da uzmemo koji evro za njega! :confused-smiley-013:

Suma i Natho se utrkivali ko ce dati vise sjajnih lopti u prazan prostor.
Fina igra, mogli su da odmore možda Zdjelar i Urošević, ali dobro. Valjda ćemo zadrzati svežinu i vezati i naredne dve pobede!
 

maslinka

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
516
Reaction score
400
Локација
Na travi JNA
Bravo momci dobra igr adanas bas,moglo jos neki da udje sad da se dobiju Cuka i Psiho iz Novog sada Tralalata
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.090
Reaction score
5.049
Локација
vezenemam
Igrac utakmice promasi na samom startu dva zicera, da ponovim ZICERA. Sam ispred golmana dva puta i promasi oba puta.
Ovakvom timu kao sto su ovi nocas bili trebao je da da minimum 5 komada.
Napadac nam pod hitno treba. Ovo je pocelo da bude jezivo sa Sadikom.
Nemam ja nista protiv njega ali njegova igra je postala jeziva.

Brat Sadik je daleko od savršenog (takav nije ni CR7, ili Mesi, ko šta preferira), ali je za ovaj tim izuzetno važan, i igra sve bolje. Samo za ovo podvučeno - 5 golova?! Sadik ipak nije Ivanović:D
MIšljenja nam se razlikuju, i to je u redu., inače ne bismo bili bolji od sektaša. Meni je Sadik gotivan igrač, na njegov trapav način, i mislim da tek može da nam bude od koristi ako dobije još jednog kvalitetnog saigrača u samom špicu.
Misliš na slučajnu i nevoljnu asistenciju kada je promašio prazan gol ali se lopta odbila do našeg igrača, srećom? A što se gola tiče, prvo je vukao loptu 30 metara 1 na 1 nije ni šutnuo, onda je pogodio stativu na prazan gol sa 3 metra, srećom uspeo je da da iz trećeg puta. Ali izgleda da ovakve stvari ne smeju da se kažu jer je to odmah pljuvanje. (...)
Navedi jednog "bezgrešnog" igrača večeras, a i inače? I jeste pljuvanje je kada postoji tendencija da se neko omalovažava i kritikuje, iz utakmice u utakmicu, iako igra ako ne bolje, onda bar na nivou ostalih.
Ja stvarno gotivim Sadika i njegov stil igre, ali ovo veceras je bilo katastrofalno iako je imao i gol i asistenciju(mozda i 2 hahah). Mnogo nam fali jedna klasicna 9ka u izmeni, mnogo..(...)
Ne slažem se za ovu ocenu "katastrofalno", ali da nam fali klasični gol igrač, fali nam mnogo.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Slažem se da nam treba egzekutor, koliko u zimskom roku, ali bih bez problema dao obeštećenje za Sadika. Dečko će vremenom i iskustvom da popravi i ključni deo njegove igre. Sve ostalo je vrlo podigao od kada je došao.

P. S. Ako hoćemo titulu ovako mora da se igra i dobija, posebno kući. Jebem nam sunce što smo 5 bodova od ovih minus 7 sjebali kod kuće.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Taman sam razmisljao da napisem ovde moju misao koju sam imao, pre cetvrtog gola sa penala, kako mi igramo fudbal i dajemo golove nakon izradjenih akcija, asistencija nasih igraca i lopti u prostor a ne sa penaltika i kad im protivnici poklanjaju hrpu golova kao sto oni drugi rade... a jbg, mi onda dobismo penal... doduse na rezultatu 3:0 za nas i kad je vec skoro sve gotovo... pa eto sad pisem mi dobijemo penal kad je sve reseno a ovi drugi cim pocne utakmica ili kad je nereseno pa treba da se pogura pa cesto budu i 2 na jednom mecu ( bilo i u derbiju pre sto je za nas - misaona imenica za jedan u 17 godina a kamoli dva na jednom derbiju)... I tako ali... oni su oni a mi smo mi.

Idemo dalje. Sledi sreda i derbi za poziciju dva na Banovom Brdu.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Sadik je nešto što treba Partizanu ,ali da promeni ritam kada jedna postavka sa glavnim napadačem ne ide.
On nikako ne sme biti prva opcija za napad.

Ono što volim kod njega je što njegovo "tandara-tandara-broć" u više navrata prođe. On bi zajebao I najsavremenije računalo koje prognozira gde će lopta otići.
Ali da bi bio prvi napadač nekog tima moraš da imaš osnovni nivo primanja lopte i precizan šut.
Pobogu on je večeras dobru loptu pokušao da štopuje bradom?
 

Dzodzi

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2012
Порука
415
Reaction score
980
Odličan rezultat...svaka čast Spartaku na otvorenoj igri, bez dabldekera, došli ste nam kao kec na desetku :D

Natho tata ove igre, Sve pohvale za njega i Sumu. Svi su uglavnom bili na visini zadatka. Savo odmorio prave igrače u 2. pol. Jedino Zdjelar igra baš sve minute i puno se troši a to malo zabrinjava.

Čitam polemiku oko Sadika. Ajmo ne zajebavati se ljudi. Treba reći istinu koju svi vidimo. Car je go. :D Umar je strašno mobilan, brz igrač i teško ga je čuvati. Nismo dugo imali takvog. Ali brate on gol može dati samo sa 5 metara. I tad nekad promaši. :D Onakve dvije ili čak tri šanse se ne smiju promašiti. Da je bar promašio, nego onu prvu je imao svo vrijeme svijeta a nije uspio ni šutirati. Katastrofalne odluke donosi. Nisam protiv njega, neka ga, neka igra, boljeg nemamo u špicu, ali mislim da nije pljuvanje ako smatram da on nije baš neki špic. Kako da to sročim....opasan je za protivničku odbranu ali ne i za njihov gol. :D Posebno kad igramo na postavljen blok, tu baš teško dolazi do izražaja.

Ali za Sadika svi znamo sve, takav je kakav je. Promašio dosta ali i nešto zabio. Mene možda i više brine Asano. Vrlo vrlo tanko do sada. Ne vidim nikakav napredak. Odlično se kreće ali kao da ni on sam ne vjeruje da može postići pogodak. Manjak samopouzdanja level skyhigh sa tendencijom rasta. Djeluje kao moderan igrač, bilo bi šteta da kod nas ne eksplodira.

Protiv Čukaričkog ne vjerujem da će biti baš ovako otvoreno s njihove strane ali uopšte ne sumnjam da će momci dati sve od sebe. Neka se ugledaju na Bibrasa...bori se za tim u svakom smislu kao da je od šeste godine tu. Svaka čast.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.750
Reaction score
6.268
Sadik i njegova uloga u timu me podsecaju na Benzemu i kako je igro u realu za vreme Ronalda i Bejla, ili Giroud u francuskoj ovog svetskog prvenstva. Tipicni kreator spic, ima neki dribling, kakav takav pregled igre, ali za gol ne zna. Funkcionisalo bi to super da po bokovima imamo mbapea i grizmana a ne asana i dete od 16 17 godina.
Samo nemoj da poredis Sadika i Benzemu :D sve i da brane obojica greh je stavljati ih u istu recenicu. Sa ostatkom posta se slazem. Realizacija ce nas kostati titule i proleca u LE.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top