Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.157
Reaction score
3.673
Cuo sam nekoliko puta da se ovde spominje GSW.. kao nismo mi oni sto se tice sutiranja, a bolji smo ustvari :)
Oderali smo ih onako nenormalno. Da se zapitaju sta im se to dogodilo.

A priprema utakmice je za 10. Bekovi su im crkli i lagano smo ih priveli kraju. Bez tenzije. Uzivanje.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Novica sjajno otvorio mec,uneo sigurnost i samopouzdanje ekipi,Jare burazer pokidao defanzivu, Volden ubio,Gorda fenomenalno,diktirao tempo,dobro kreirao ali i poentirao. Pejdzic ubica,svaki put kad je trebalo pogodio je,sad vec mozemo da se oslonimo na njega. Mozli vec standardno koristan,tacno zna u svakom trenutku koja je njegova uloga,Zagorac mi opet skratio godine zivota,na kraju se malo trgnuo... Redzi korektan,od Birce vise ne ocekujem. Jedino brine Rasha,forma mu je u uzasnom padu. Sve pohvale i za Trinkija i strucni stab,izuzetno pripremljen mec,dobra taktika,pravovremene izmene,definitivno najbolji mec u dosadasnjem delu sezone.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.315
Reaction score
37.412

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
233
Reaction score
1.378
Локација
Western filmova
Naša igra, borba, smirenost, zalaganje.... za udžbenike. Treneru :clap momci :respect
P.S. A Tomas.... u nekom svom svetu, sa zmajevima :D
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Pa rece Sale Tegiju da su ga ovde vaspitali da klubu treba da vraca, i da vraca.

Eto gancima malo zagolicane maste, dok se ceka vanredna sednica corave pudlice i prve usne da proglase raspad aba lige, da ne bi popusili kurcinu i 120 poena od nas usred evroligaske ekstaze.

Jebi!

P.S. smor za tribinu i velika steta na duge staze, iako je veceras sa strane izgledalo lepo.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Pa sta reci? Svaka cast momcima, treneru i strucnom stabu. Bravo za sve.

Ko je ocekivao da cemo prosto razbiti ekipu koja je prvi favorit za osvajanje Evrokupa, koja je prva u Italiji ispred evroligasa Milana, koja ima jaku ekipu... Ali imamo i mi itekako mocan tim, mozda ne individualno jak ali timski pokidamo kad odigramo kako znamo sto se veceras i desilo. Bukvalno smo iskontrolisali utakmicu od pocetka pa do samog kraja bez neke strepnje da ce se desiti preokret iako su "zabari" spustali razliku pocetkom trece i cetvrte cetvrtine ali mi smo se brzo vracali na oko 20-22 razlike... Mozda, eto kao samo vrlo mala zamerka ako se moze to nazvati zamerkom, taj sam finis kad smo mogli bar da odrzimo tih 20+ mada je mirisalo u jednom momentu i na +30 plus sigurno preko stotke da cemo dati (5 min pre kraja smo bili na 95) ali ok, razumem da je energija bila na izmaku i stvarno svaka cast igracima na odlicnoj igri. Pomenucu i govna od sudija koje su u trecoj cetvrtini pokusali da vrate "zabare" ali su se zajebali jer jaci smo bili i od njih.

Svi su imali ucesca i udela u ovoj velikoj pobedi ali ipak da izdvojim one najzasluznije... Gordic je odigrao fenomenalnu utakmicu ali FENOMENALNU... Volden ga pratio u stopu i pokazao zasto je bio MVP u Izraelu, hteli smo efikasniju partiju od njega i dobili smo je (23 poena, za dva 3/4, za tri 5/8, bacanja 2/2 + 4 skoka i 3 asistencije), potom ponovo odlicni Pejdz, kazem postaje konstantan i ove sezone smo ga konacno dobili pravog (19 poena, za dva 1/2, za tri 4/6, bacanja 5/6), a sta tek reci za majstora-legendu Novicu "Ubicu" covek nastavlja da "skoluje" protivnike, ma "tata" Novica kida (10 poena, za dva 3/5, za tri 1/3, bacanja 1/2 + 7 skokova)... Ostali pomagali, bili tu... Brat Mozli standardno, Zagor i Reding solidne role, Jaramaz dobro cuvao cigana + u napadu mora bolje... Losiji su bili Jankovic i posebno Tomas... Tomas se nije video i ostao bez poena, sto je jako cudno... ali verujem u njih da ce biti pravi u narednim mecevima.

Sto se tice nekih statistickih podataka... Bacanja smo omasili dosta iako smo puno i sutirali (23/34 - 67,7 %) ali mora bolje da nas ne kosta u nekoj sledecoj utakmici, za dva solidno (17/36 - 47,2 %) a za tri odlicno, posebno u prvom poluvremenu kad smo dali 9 trojki (14/32 - 43,8 %)... Nadskakali smo Italijane (38:30), oni su imali vise asistencija (16:22), ukradene lopte mi bolji (9:6) a bolji smo bili i u segmentu izgubljenih lopti (mi 12 izgubili oni 16)...

Sve u svemu, velika pobeda. Pokazali smo da mozemo da igramo ovakve utakmice i nadam se da cemo ovako nastaviti i u sledecim mecevima. Sledeci je Trento (izgubio u Turskoj) u Italiji. Sansa za brejk i da se ucvrstimo na prvom mestu. U Areni je bilo 16.505 gledalaca. Necu da komentarisem dogadjaje iz hale jer nisam bio.
 

djole035

Grobar
Учлањен(а)
06.06.2013
Порука
409
Reaction score
441
Sta dodati....
Mogu jedno da obecam...
Zagrli Brata do sebe...i jako,najjace...
GDE GOD TI DA IGRAS....
Pricala je Brat Silvija,cini mi se,o dva goluba i biranju strana...Apropo toga...Malo o ljubavi...Deca,Partizan,pa sto mesta praznih....Sto se Grobara tice bije nas neki glas....Pa za svakom ces se Brate okrenuti....Bar ja(jbg Stoka)...A probaj samo na sekund da navijas za nekog drugog...
Grmece Kecman arena...To mogu da obecam...Nije daleko oktobar...Ne znate koliko ste srecni...Para nema da se plati nekome ko je veceras bio na utakmici..Cepaju bre emocije...
INSTITUCIJA
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Pejdž se toliko popravio u odbrani u svim segmentima - strana pomoći, preuzimanje, 1 na 1 - da ja nemam reči. I pritom je bio hirurški precizan sa distance.
Volden takođe, postao vrlo siguran u prenosu.
Gordić ima neke čudne odluke, trapavo ostavlja loptu na tacni da je uzme, nije ni brz ni visok ali ima taj zastoj i ubrzanje da svakog pošalje po burek.
Novica u potpunosti kontrolisao ritam utakmice svaki sekund na terenu, ma svi su bili sjajni. Trinkijeri je rezonski menjao, pogađali smo bacanja - ali moram izdvojiti jednu osobu:

Vile Mozliju, skoro sigurno ovo nećeš videti, ali HVALA TI zbog odnosa koji imaš prema ovom svetom dresu i znaj da svaki tvoj skok, svaka tvoja ukradena lopta,svaki blok, i svako zakucavanje je za primer svim igračima svim pozicijama svih rasa i svih nacionalnosti!!! Kako pristupiti poslu sa 100% svojih mogućnosti i drago mi je da je publika to prepoznala.
mosley.jpg


Takođe mi to daje dobar šlagvort za pohvale publici! Nagazili su Teodosića taman onako koliko treba, oštro i konstantno, na granici dobrog ukusa ali taman dovoljno da potpuno popizdi i odigra očajno (Pejdž i Volden su ga skoro potpuno izbrisali iz utakmice), pritom su te problematične frakcije čak i bile relativno sinhronizovane i atmosfera je bila sjajna, kao u najboljim danima kod Duleta (što je za mene dovoljan reper)

Znao sam da ćemo dobiti. Sve se u gostima lomi. Teško da možemo ovako efikasno u napadu odigrati protiv ovakvih ekipa, ali mi ne izgleda nemoguće, za razliku od početka sezone gde je izgledalo kao da kamen ne možemo u okean da bacimo, a sad je sve išlo kao na traci, i tek će ići!

BRAVO MOMCI!!!

P.S. JEDAN JE ĐORĐEVIĆ SAŠA!!! (aplauz je bio neverovatan, dugačak i zaslužen, jednog dana ćeš sesti na klupu - legendo, care, pobedniče!!!)

3-1.jpg
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Posto mnogo serem obecao sam sebi da necu pisati na forumu.Ali opet pojeo govanca,moram zbog ciganskog pleja i Partizana.
"Opasan" igrac na kurac Partizanski ga nabili.
Partizane bravo.
Sale hvala i adio
O'Stoja kalma fratello.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.426
Reaction score
11.728
Локација
Beograd

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
P7GPn1.gif

ROXRZO.gif
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Predivno vece. Od doceka Najvecem medju nama, preko nase igre i energije, posete i pozitivne atmosfere do na kraju ubedljive pobede i celokupnog utiska.

Ekipa na celu sa Trinkijerijem, ambijent, ucinili su da Virtus izgleda kao najgori tim koji je ove sezone gostovao nasem timu, uzimajuci u obzir renome koji su stekli i sve sto su prikazali tokom ove sezone. Razbijeni su.

Ogroman ali ipak tek prvi korak kao TOP8.

BRAVO CRNO-BELI
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top