Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.454

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Tesko da ce sutra biti nekog lepog fudbala(mada u poslednjih 10 derbija bilo mozda 3). Tako da sto se mene tice bio bih zadovoljan i da ih na kontru dobijemo. Ali mislim da za igranjem na kontru nema potrebe, trenutno nisu nesto u boljoj formi od nas. Ono sto nama treba je samo da se neko otvori malo vise protiv nas, a ne kao nasi linglong bunarasi i mi onda tu dolazimo do izrazaja.
 

БранимиРС

Početnik
Учлањен(а)
06.06.2017
Порука
69
Reaction score
97
Једина, али једина ствар која ме чини неспокојним пред дерби је што не видим ни промил шансе да изгубимо.
Никад у дугом навијачком насљеђу нисам потцјењивао противника, па се сад на тренутке и помало нелагодно осјећам.
Бољи смо на свакој позицији, у појединостима, цјелини, низу дербија, у психолошким елементима, у свему...
Претходно сам зазирао од Марина, Канге, Нинковића и сличних супарника. У овом часу ни од кога (сем од изразито лошег дана у комбинацији са судијским разбојништвом, али та опција није баш толико извјесна).
Долазим на исток да уживам у плесу Натха, Суме, Стевановића, Маркеца и још једној побједи у дербију уз лијепу игру и доминацију.
Вриједи поновити да је мој навијачки врхунац кад комшије побиједимо на њиховом терену, убједљиво, у технички и тактички задивљујућој игри са (запаженим) клинцима у тиму.
Сви су предуслови ту, тако ми личног фудбалског знања, оба Павловића и Фиће Стевановића!
НАПРЕД ПАРТИЗАН!
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Slusam, citam... ukenjali su cigani!! Znaju da se mi pitamo sutra!! Ako odigramo kao protiv Uniteda ili Astane, ako odigramo kao u prvom delu sezone protiv Radnicko Vojvodine ili kurve, najebali su!!

ako odigramo kao u nekim utakmicama, jbg, u kurcu smo..

mi se pitamo!!! idemo da ih dobijemo bre!!!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Mislim da ce nam biti "lakse" protiv cigana nego li ostalih jsl bunkerasa... Pisali smo o tome i gde smo sami primetili kako "lakse" i lepse igramo evropske utakmice nego li ove domace... cigani ce morati malo nekad da uzmu loptu, da se otvore... a onda... plase nas se razlogom a nadam se da cemo sutra to i dokazati na terenu.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Samo da ne potcijenimo protivnika.
Istina je da igraju lošije od nas, ali daleko od toga da su bezopasni, pogotovo Ben i klinčadija, koja nam je još uvijek relativna nepoznanica.
Naložiti igrače i igrati kao onaj skorašnji derbi kad su morali da im izmisle gol da bi izvukli neriješeno... a svi ih već vidjeli kao pobjednike i prije početka utakmice.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Kad se svetla ugase, ostajes sam samom sebi, misli o racunima, buducim racunima i...uglavnom shvatis danisi oguglao vec se sve pretocilo u litre alkohola, koji, na zaprepascenje svetske medicine bolje smiruju nego koji vec njihov zepam.
Obicno svake veceri zaspis uz knjigu ili tv, s budilnikom pored...a u novija, modernija vremena, skrolovanjem digitalnog sadrzaja na netu.
Jedino vece gde nikad nista ne "pali" je ovo, pred derbi, kad,onako navijacki ih mrzis, a svoje volis, a objektivno, mrzis ih jos vise nego navijacki.
Rupetina, grobarski urin iza semafora, blato oko istoka i juga, panduri, komanda... Mesto gde nisam sutra. Ali svako ko jeste...zna sta treba da radi. Gazi govna ljubimce rezima.,
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.966
Локација
Kobasicarija "Venac".
oni su svesni da su igrali ko picke nekoliko poslednjih derbije, i izaci ce sa tim pritiskom. obzirom da imaju pajser trenera, dobice po toj istoj picki.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.248
Reaction score
3.631
Ja bih da mi ne poletimo previše, da vjerujemo u naše kvalitete i da ne dozvolimo sebi loš ulazak u meč, veċ od samog starta maksimalna ozbiljnost i visoki presing.

Staviti im do znanja od samog starta da se mi pitamo za sve na terenu!

Bez nekog fer pleja i p materina, samo agresivno, u meso, dobro da trčimo i krv da namirišemo.
 

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
Samo ozbiljnost i disciplina i oni nema šta da traže na terenu. Jedina nada im je da ih sudija nekako iščupa ili da ih posluži ludačka sreća.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Bitno je da odbrana odradi svoje zadatke, i da ne pustaju ciganiju da se namjestaju po minut i centriraju, vec jako u kost, da i ne pomisle da mogu ubaciti loptu.
Za napad se ne brinem toliko, imacemo dovoljno sansi da Bog fudbala stavi barem jedan u Snezinu mrezu.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Po meni mislim da je ovo najrealnija postavka, a ona izgleda ovako. Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Natko, Zdjelar, Asano, Suma, Stevanović, Sadik.
Za drugo poluvreme bih ostavio Markeca da izgazi, on nam može biti veliki plus. Gotovo sam ubeđen da ćemo izaći ovako jer Markec nije spreman 100 odsto. Ne verujem da su fizički spremniji od nas ekipno. Za Markeca sam ubeđen da će ući u drugih 45 minuta, a da će početi mali Stevanović. Počeo bih i sa Šćekićem na sredini, ali ne verujem da je baš realno da u drugom na startu ubacimo i Markeca i Sumu. Ako ga mali Stevanović da biće najmlađi crno beli strelac u derbiju.

Koja god postava da izađe, trebamo im prepustiti posed jer verujem da se oni ne bi snašli, a videli smo na jesen šta možemo iz kontre da radimo, kad osvojimo loptu na 30-35 metara od našeg gola. Dimenzija terena po meni plus veliki za Natka, pa i za Zdjelara što se tiče prenosnih lopti. Zdjelar je pokazao da odlično zna da menja strane i izbacuje igrače na stranu prema korneru. Takvom taktikom mislim da bi ih dobili sa 2 gola viška.

Ako budu počeli sa svoja dva omladinca, a mislim da će početi sa barem 1, odmah na startu ih nagaziti. Ući čvrsto da se izgube u utakmici i ne samo na njih već na sve njihove igrače. Na sredini mora da puca od duel igre. Verujem da su im napunili glavu da moraju pokazati kako je ova njihova prednost u stvari zaslužena.

Ako utakmica bude otvorena za igru, sa poštenim suđenjem, oni nemaju šta da traže danas. Bojim se što im je ovaj glavonja trener i mislim da zbog toga ne smeju izgubiti.

Jebite im nanu naninu! Ajmo crno beli! Gazi kurvu režimsku!
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.693
Reaction score
23.047
Локација
Академија
Сањао сам ноћас да смо их добили 0:4, стрелци Садик, Асано, Натко а једино се четвртог стрелца не сећам. Био сам пун еуфорије након победе али никако нисам могао да се улогујем на форум па сам попиздео на крају сна. Нека се оствари, не бих се бунио. :D
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.758
Reaction score
19.335
Локација
Nickname
Danas lepotan sa njihove klupe uskače na teren u 30. minutu jer je mentol i dobija crveni.
Nije ni bitno ko su strelci, mogu i ciganji dati sebi 5, totalno nevažno.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
ako moze da se bira bas... “evrogol” bilo koga u 95tom minutu za 0:1
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top