Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

vlada85pfc

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
134
Reaction score
85
Farsa od kluba, farsa od trenera, farsa od igraca (cast ponekom izuzetku).
Stanojevic uvodjenjem neznalice Scekica i izmenom Natko-Brezancic, te vracanjem Miljkovica i Obradovica bivsih fudbalera, pokazuje koliko ne zna.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.098
Reaction score
15.859
Локација
Храм фудбала
Bice borbe za to drugo mjesto.
Sramotna dodavanja izmedju Banjaka i Markovica, koja su uzela barem 20 minuta. 10 je uzeo Stojkovic ljubeci loptu i razgledajuci po terenu, nedaj boze da je baci nekad iz prve, da ne bi slucajno napravili kontru.
Sve ovo bi manje bolilo da barem ne moram gledati Miljkovica i njegovo cudjenje i iznevjerovavanje pri svakom nevjerovatno losem potezu koji je napravio a takvih je 98%.
UPRAVA NAPOLJE!!!
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.293
Reaction score
18.496
Локација
Kej Republika
Copy paste nasa "igra".
Copy paste nasa utakmica.
Copy paste sezona.

To be continued...

Jebes ti fudbal gde nasa prva postava nema vise od 2-3 spremna i u formi igraca.
Ili su bivsi ili su roviti.

Nema ovo veze ni sa Savom ni sa Stanojem.
UPRVA MORA DA ODE!!! ODMAH
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.466
Reaction score
2.240
I ne zasluzujemo vise raspad sistem na celu sa Stanojevicem.Stojke primio gol niz use.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.779
Reaction score
19.523
Локација
Nickname
FK već godinama ima luzerski mentalitet kada se sastaje sa ciganskim filijalama tako što igra strpljivo do 70-80. minuta bez pasa, smislene akcije, šuta sa distance, oslanjajući se na najveće rak rane u ekipi – bekove i njihove ubačaje od kojih petina ima sreće da završi u 16m.
Onda kao po pravilu se prima gol iz jedinog šuta protivnika i tek tada dođe iz dupeta u glavu da je preglupo izgubiti, daj bar nerešeno.
Potrebno je izvršiti kompletnu dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju na celom stadionu JNA, najviše vremena posvetiti centralnoj loži na zapadu i u kancelarijama.
Navukla se neka prokletinja još od teranja Marka Nikolića.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.259
Reaction score
2.991
U pojedinim trenutcima smo i bili ok... licno za mene Obradovic odigrao dobro,mi imamo problem ,jednom nam protivnim sutne na gol i postigne gol...
Realno ne toliko losa igra,koliko je falio zavrsetak... od titule svakako nema nista
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.071
Reaction score
4.288
Локација
Humska 1
AKO!

Mars iz Partizana. Svi!

Secam se da je ovde bilo forumasa, koji su rekli da nam novi napadac donosi nesto novo, bolje, da cemo videti... Da li isti ti mogu jedan jedini kvalitet da navedu a da smo mi ostali to sa foruma mogli da vidimo?

Ovde sada vec postaje ja mislim i svima na forumu jasno, da nam Stanojevic nije doneo nista, odnosno jeste ali samo istrosene polufudbalere i gomilu dodatnih problema. Ovo je horor. Dzabe volja, kada smo prosecna LLSL ekipa.

Mnogo toga bih napisao ali mi se neda.

Cak i ne boli poraz, koliko boli pogled na face nasih igraca. Jednostavno i posle tog primljenog gola ne vidis da su se nesto preterano potresli. A neki su tu godinama i gledaju kako svi brisu patos sa nama... Neka vas je sramota sve kolektivno!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.749
Uprava napolje, a Stanojevic da se vrati odakle je dosao i neka odvede upravu za sobom i Miljkovica....onaj drugi Stanojevic je zauvek ostao u 2010-oj. Ovo je pakao.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top