Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Jebem ja trenera koji kaže da možda nismo zaslužuli da pobedimo??? WTF?

Zvaću šamana u Sagali (selo u Maliju gde žive Bamane) da izbaja Stanojeviću otkaz. Ne znam šta drugo može da se uradi.

Sat vremena nas isključivo odluke trenera čine bezopasnim u igri. Jebem ti fudbal gde je Jojić krilo, gde Asano igra leđima, gde Obradović i Miljković uopšte igraju.

Srećom, brzo dolazi pauza i ostaje mi nada da će Zdjelar nekako preživeti na terenu bez povrede. Isceđen je maksimalno.

Drago mi je zbog Štulića, sve pohvale Asanu, Banjaku i Šćekiću. Suma Stanojeviću crta kako treba da igramo, ali nema vajde.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.266
Reaction score
6.982
Nasi bivsi igraci u drugim klubovima se ponasaju gore nego svi cigani ikada. Govna ona sujetna. Bravo momci. Suma je majstor teski, da ima mrvicu bolju radnu etiku bio bi sigurno u nekom klubu iz gornjeg dijela liga petice. On nam je zlata vrijedan! P.s fin potez Jojica kada je proigrao Sumu kod gola.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Aleksandar Stanojević prvo da poljubj u kurac Sumu, pa potom Štulića. I dok to radi Sumi, da mu ponavlja da je nespreman za cijelu utakmicu, jer njegov ljubimac Jojić mora da igra i dok to radi Štuliću da mu ponavlja da je nespreman za seniorski fudbal.

Mijenjaš Natka, ostavljajući Jojića unutra? Sram te bilo!

Sram tebe bilo za ovakvo pisanje
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.761
Reaction score
19.347
Локација
Nickname
Najjace mi je sto ovde inerciji ide pljuvanje i kad treba i kad ne treba

Ja potpisujem i izjave i ovakve utakmice, samo da mi pobedjujemo do kraja sve 1:0

Ajmo dalje, 6 pobeda u nizu, samo jedan primljen gol

Ja sam neko ko ga je branio na ovom forumu a ako ti u mom postu definišeš šta tačno predstavlja pljuvanje, odjavljujem se za stalno.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.753
Reaction score
29.617
Локација
Beograd
Što bi rek'o stari Džoni Štulić iz Azre: ,,Da li lažem kada kažem da je sreća u tri stvari,,...

A ja kažem: u pobedi Partizana, u prvom golu mladog Štulića u dresu Partizana, i u igri mog ljubimca Sejdube Sume... :šal

Jebote, kad samo pomislim kako se ,filigranski,, ,,pravilo mesto,, u timu Partizana za ,,neophodnog,, Daču Pantića i kako je Suma bio ,,najskuplje pojačanje u istoriji Partizana,, i ,,veliki promašaj,, i igrač koji nam uopšte nije potreban nego ga šaljemo na pozajmicu...
Svaka čast ,,stručnjacima,, nema šta... :clap
Pokazalo se danas ko je kakav ,,kalibar,, fudbalera.

Svaka čast i Jojiću za učestvovanje u akciji kod pobedonosnog gola, ali on i Obradović ,,pljunuti,, kao ona dva starca sa balkona u emisiji Mapet šou - sve znaju, ali ne mogu ništa...
Svaka čast i svima za pobedu, ali Partizan bez Sume je gerijatrija, impotencija i usporeni film!

Aman bre ljudi, šta koji kurac mučite tu loptu, ispizdeo sam najstrašnije, svako ko je primi nema pojma šta će sa njom, ali bar da je ODMAH i BRZO doda nekome ispred sebe, NE, nego on razmišlja, i razmišlja, i razmišlja, i onda je vrati unazad... :icon-rolleyes: ...pa šta razmišljaš tri sata oko rešenja koje ti je najgore, ali bar uvek tu, mislim, stvarno... :krsti: :pop :krsti:

E ako je to fudbal, ja ne znam onda šta sam u životu radio i gledao svih ovih mojih 56 godina...stvarno ne znam...

Brže ljudi, brže, brže, brže!!! Čak i kad Suma nije u timu!
BRRRRŽŽŽŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.801
Локација
Храм фудбала
I dalje stoji da bi Suma bio visestruko korisniji da ima barem jos jednog ipo igraca u veznom redu ili napadu koji zna odigrati dupli pas ili pas iz prve. Ubija ga ovaj nas penzionerski ritam gdje skoro svaki nas igrac prima loptu po deset sekundi, pa mu jos toliko treba da razmisli sta dalje.
Jedan izuzetak (dupli pas) kao sto je veceras bio i odmah gol.

Edit: Pisao sam u istom trenutku pa nisam procitao tvoj post, ali to je to, identicno razmisljanje :clap
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.452
Reaction score
41.018
Локација
Žrnov
Ne mogu da prežalim što neko nije polomio onu slinu :picka-ciganska: Birmančevića.
Evidentna namera Čukaričkog da igra na 0, sa valjanjem od prvog minuta. Laki Lu na visini zadatka, brat bratu oprostio im bar 2 žuta, od toga jedan drugi žuti. Što je bilo do njega, odradio je, gazda mu ništa ne može zameriti.

Ne mogu da kažem da je u prvom poluvremenu bio manjak želje kod nas, ali sve nekako jalovo. Ne pamtim da je neki štoper imao toliko udaraca na gol, kao Maki. Šteta što nije nijedna ušla. Jojić prilično očajan, sve do onog pasa Sumi za asistenciju Štuliću.

Sve u svemu, nema potrebe za nekim dubokim analizama, igrali smo do kraja i, šta god da Stanoje kaže - zaslužili smo pobedu.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Dugo sam mislio da nas trener ili 1. blage veze sa fudbalom nema ili 2. da je u dilu sa menadzerima ili 3. i jedno i drugo.
A sada mislim samo da je u dilu a da su njegove takticke vizije toliko kompleksne i sofisticirane da je potrebno mnogo vremena da ih neposvecen um spozna. Recimo upotreba naseg centarfora Miljkovica, koga lazno predstavlja kao beka i sa koje pozicije se on lukavo spusta u sesnesterac i tu atakuje na gol, dok se u odbrani vise puta na svakoj utakmici namerno okrece oko svoje ose i signalizira protivnicima da mogu da daju pasove iza njegovih ledja, sto je naravno trenerova lukava klopka - protivnik sve napade koncentrise na tu stranu a ostali nasi igraci za to vreme mogu da odmore. Ili kada izvede Natka i malog Stevanovica a do kraja ostavi ubedljivo najslabijeg igraca na terenu Jojica, sa ciljem sludjivanja protivnickog trenera. A to sto nasem najboljem igracu ne dozvoljava da igra vise od pola sata je cist fer-plej, glupo coveku da nakantamo protivnike, dobri su to momci. Cestitke malom Dzoniju na prvencu, neka je sa srecom - sloboda je zena, uzmi je.
 

rasimPFC

Grobar
Учлањен(а)
09.12.2008
Порука
560
Reaction score
1.673
Локација
Vranje
Teško za gledanje i dalje, ali pobeda se piše.
Bravo Suma!!! Bravo mali!!!
Ajmo dalje.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Kako ne znaš za profesionalnog fudbalera sa ovom povredom? A Ibrahimović, Lovren, Matić, Roben, Bambi Tošić, Dmitrović? Povreda trbušnog mišića se dešava u fudbalu. Kao neko za koga važi da je forumski fudbalski zanesenjak bi trebao ovo znati.
Pa dobro, trebalo je vremena izguglati ovo. Ide ti dobro kao i provociranje.
Nabrojani fudbaleri (Dmitrović???) izgledaju mlađe 20 godina od ovog našeg plus je garant imao više puta tu povredu nego svi oni zajedno.

Nakupio si dosta lajkova na postu koji se temelji na lažnoj činjenici.

Čime se ti dečko baviš... Čuj lajkovi! :krsti:
Činjenica ne može da bude lažna. Činjenica je potkrepljena egzaktnim dokazima, čisto da znaš.

Prvo, to nije bio deo taktike kao što kažeš u podsmehu, već Suma za Šarlrou nije bio spreman za 90 minuta,

Serem se u tu taktiku, eto.
Koliko minuta je odigrao Suma to veče? 75+? Nemoguće! A ima snage za 60??? Tačno, bolje da uđe i juri rezultat, da skapa u produžetku, nego da igra od starta, donese dobar rezultat pa onda od 65. minuta odmori i da trener primeni taktiku kao protiv Zlatibora.

Pozdravio te Suma i večeras i svako veče. Kad štucaš, on te pominje i pozdravlja.
 

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
403
Reaction score
536
Utakmica je bila "prava prvenstvena", i kamo sreće da više ekipa u ligi igra kao Čukarički.
Stvarno imaju gomilu mladih igrača koje bih rado video u Partizanu. Golman Petrović, Šapić, Kamenović, Vidosavljević...
Treba ovde istaći i gabarite igrača Čukaričkog, i nije ni malo bilo bilo lako igrati protiv toliko fizički moćnog suparnika.

Partizan je stvarno na momente dobro izgledao, gradeći igru strpljivo iz zadnje linije, i dobro smo se oslobađali visokog presinga. Zdjelar i Nathko su konstantno bili markirani od strane fizički jačih igrača Čukaričkog, i dosta dobro je Čukarički radio na tome da se njih dvojica ubace u kontra ritam.

Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Miljkovićem. Meni je delovalo kao da mu je pozlilo, ili možda čak da mu nije nešto u redu sa srcem ili disanjem. Da li ima nekih informacija o njegovom stanju?

Jojića mora Stanoje da isforsira, ne bi li ušao u takmičarski ritam, i ova utakmica je bila dosta fizički zahtevna, tako da se nadam da ćemo gledati Zeku u sve boljem izdanju. Šteta što sledi pauza. Danas je par puta napravio greške i u primanju lopte, i vidi se da to nije to, ali ide na bolje. Par dobrih kornera i onaj pas za Sumu su neki njegov konkretni doprinos danas.

Mnogo bolji i konkretniji smo bili sa ulaskom Sume i Štulića, i sa Asanom na krilu. Vidi se da Štulić još ne može da igra 90 minuta u seniorskoj konkurenciji. Ovo što je odigrao je ispalo odlično, i čestitke na prvom golu.

Po meni odlična pobeda, utakmica borbena i fizički zahtevna, na kraju čestitke igračima Partizana. Pobedu smo izvojevali onako timski.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ista situacija kao i pred letnji prelazni rok. Golman, štoper, desni bek i špic.

Stojković, koliko je šansi svojim glupostima dao Čukaričkom? Penzija.

Sveta Marković i poprečne lopte, hoće li konačno naučiti da se takve lopte ne davaju! Danas je proplivao i omogućio stopostotnu šansu Birmančeviću, srećom ovaj nije video na drugoj strani samog igrača. Koja je poenta njega držati u timu, sem ako izuzmemo ovo pravilo o bonusima? Mi opet nemamo štopera za sledeću sezonu. Pod obavezno jedan štoper umesto Svete na zimu mora da se dovede.

Banjak je solidan štoperčić ali ne dovoljno dobar da igra u tandemu sa Svetom jer je ovaj nedovoljno dobar za nas. Kod prve šanse Čukaričkog Banjak je ispao i omogućio šut. Mora mu se dovesti parnjak.

Igranje bez krila i igranje bez klasičnog špica je mučenje. Baš negledljiv fudbal i očajna igra kad na krilu igraju Jojić i Stevanović.

Prvo ću o Stevanoviću. Koliko je puta danas probio po krilu? Sa kojom svrhom je on i dalje naš igrač? Mi razigravamo tuđeg igrača, ponavljamo grešku koju smo radili sa Strahinjom Pavlovićem. Jel si prodan jesi, aj ti lepo tamo čiji si. Igrač manje na krilu.

Staviti Jojića na krilo je mučenje i njega i nas navijača. Kako on u 2020. godini može da igra na krilu? Gol koji smo postigli, najviše smo postigli zahvaljujući njegovom pasu, dakle nije dao loptu sa krila već odakle bi inače i trebao davati. Sem te lopte nije imao ništa, katastrofalan!

Igrač utakmice Sejduba Suma. Uneo je živost u ekipu, pokrenuo nas, svaka čast na nesebičnosti kod gola. Ovakav Suma je najbolji igrač Partizana, a ovakav je od kad se vratio iz povrede, ima kontinuitet dobrih igara i to me raduje.

Džoni Štulić mora igrati! Pogotovo u situacijama kad mi nemamo klasičnog napadača. Danas sem gola koji je postigao, odlično je odlagao lopte saigračima, ima smisla za igru. Bravo Džoni! Nadam se da će ti ovaj gol značiti na samopouzdanju i da će ti Stanojević već u sledećoj utakmici pružiti šansu.

Sem rezultata i zajedništva ekipe kod proslave gola nije valjalo ništa. Vratilo nam se za Niš.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top