Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Огромна шанса за осмину финала Лиге конференција!

Untitled-2-1.jpg


Фудбалери Партизана су летос, у јулу и августу, буквално пред сваку европску утакмицу имали „мач над главама“. Жреб је био такав, изузетно тежак и неповољан за неког ко је нон стоп био веома добро позициониран носилац пред сваки жреб, да ни пред прве мечеве против Дунајске Стреде, Сочија и Санта Кларе, а посебно не пред реванше у Словачкој или на нашем стадиону (против Руса и Португалаца) црно-бели нису могли бити мирни и опуштени. Уосталом, у Словачкој је тек одбрањени пенал голмана Поповића донео какав-такав спокој, против Сочија смо били сведоци драме и у финишу регуларних 90 минута, а онда и током извођења пенала када је блистао голман Стевановић, док смо и против Санта Кларе, иако доминантни у реваншу, до последњхи секунди стрепели да не примимо неку „кокошку“ која би утакмицу одвела у продужетке.

Тако посматрано, можда и није чудо да смо у претходна два кола групне фазе, на Кипру против Анортозиса (2:0) и против естонске Флоре у Хумској (такође 2:0), били сведоци релаксиранијих наступа Партизана и победа које су остварене и слављене без неких већих такмичарских напетости. Црно-бели су у тим утакмицама сигурно играли против слабијих екипа него ли у квалификацијама, а ту је и знатно повољнији психолошки моменат такмичења у групној фази него ли у квалификацијама, за клуб реномеа и квалитета Партизана.

Foto-1-7-600x600.jpg


Ситуација у групи „Б“ Лиге конференција 2021/22 је после прва два кола таква да Партизан и Гент, са максималних 6 освојених бодова, имају огромну предност над остала два члана групе (Флора и Анортозис) који су без бодова. Требало би до краја групне фазе да се деси право спортско чудо да Партизан и Гент не заузму, односно не остану на позицијама које обезбеђују „зимовање“ у Европи.

Е сад, оно што сви већ знамо је чињеница да од ове сезоне никако није свеједно ко ће групу проћи као 1. а ко као 2. у групи. Прво место обезбеђује директан пролаз у 1/8 финала (утакмице су на програму тек 10/17.03.2022.), док другопласиране екипе морају пре тога у бараж – против трећепласираних екипа из групне фазе Лиге Европе (ти мечеви се играју већ 17/24.02.2022.). Играње овог баража у фебруару може бити велики проблем, не само због сигурно завидног квалитета потенцијалних ривала из Лиге Европе, већ и због чињенице да пролећна полусезона у првенству започиње само пет дана пре тог баража, при чему Партизана у лиги, након почетног гостовања нишком Радничком (12.02.) и дочекивања крагујевачког Радничког (19.02.), већ 26/27.02. очекује гостовање вечитом ривалу! Тако је барем по садашњем календару домаћих такмичења…

Из свега наведеног је јасно колико би победа у четвртак над белгијским Гентом донела црно-белима. Евентуална победа, макар и минимална, дефинитивно би Партизан промовисала у учесника елиминационе фазе Лиге конференција и то као екипу која је врло близу директног пласмана у 1/8 финала овог такмичења. Са друге стране, сваки другачији исход нас још увек не би избацио из борбе за 1. место (подсећамо, за две седмице се игра и утакмица у Генту између ова два ривала), а и даље би свакако остали фаворити за пролаз групне фазе, макар са 2. места у групи.

Белгијски Гент је данас једна физички врло моћна екипа. Састављени су од играча чврстих, снажних конституција. Ако се зна да ће меч у четвртак судити острвска судијска четворка из Шкотске – нема никакве сумње и дилеме да у четвртак ваља очекивати снажну дуел игру Белгијанаца на коју се једноставно мора адекватно одговорити. Упозоравамо навијаче Партизана да никако и нипошто не поистовећују овај данашњи Гент са оним њиховим тимом који се прошле сезоне надметао заједно у групи Лиге Европе са нашим вечитим ривалом. Тај Гент је прошле јесени био буквално „распаднут“ од силних повреда, али и последица масовног заражавања њихових играча короном. Тек касније током пролећа су се опоравили, до краја регуларног дела првенства успели да се попну до 7. места на табели и онда су, у специфичном плеј офу у Белгији (који као такав постоји још у земљама као што су Холандија или Данска) који одређује учесника у квалификацијама за Лигу конференција, успели да се, пре Мехелена, Остендеа и Стандарда, дочепају европских квалификација. Те квалификације су током лета одиграли по систему „топло-хладно“ – најпре декласирају норвешку Валеренгу кући (4:0), па онда лагано изгубе на страни (0:2), потом са нама познатим летонским клубом под именом РФС једва код куће спрече пораз (2:2, након вођства гостију 0:2) да би онда у гостима победили са 1:0, а у плеј офу буду срећни након пораза од Ракова у Пољској само са 0:1 (домаћин је могао знатно убедљивије да слави) да би га након тога у Генту „демонтирали“ играчки још више него резултатски (3:0)…

Foto-2-5-600x755.jpg


То „топло-хладно“ их прати и у досадашњих 11 одиграних првенствених кола белгијске „Jupiler Pro League“ 2021/22. Синоћ су, примерице, врло суверено одиграли против Еупена, у том тренутку лидера на табели, добивши га са сигурних 2:0. То им није ни једини, а ни највећи резултатски бисер. Пред почетак групне фазе у Европи су у првенству резултатски растурили званичног шампиона Бриж (тренутно на 3. месту) са чак 6:1! Пре тога су код куће савладали без проблема и Мехелен (тренутно на 5. месту) са 2:0, прихватљив реми су остварили у гостима Андерлехту (1:1), а једини пораз од екипа са врха табеле су доживели недавно у Антверпену (0:1). Са друге стране, непријатно су изненадили поразом кући против Шарлоа (2:3) и пре тога и на гостовањима Кортријку и Остендеу (оба пута по 0:1), уз напомену да су ова последња два пораза претрпљена још пре два месеца, средином августа, дакле нису толико релевантна за њихов данашњи моментум.

Foto-3-6-594x1024.jpg


Било како било, они данас јесу тек на 12. месту табеле белгијског шампионата, али 8 бодова заостатка за лидером, односно 6 бодова заостатка за местом које води у шампионски плеј оф (сваки учесник тог плеј офа има загарантовано учешће у неком европском такмичењу), односно само 3 бода заостатка за позицијама које воде у плеј оф који се игра за учешће у Лиги конференција (плеј оф у којем је Гент наступао и прошле сезоне) заиста нису бодовни заостатак који је данас, средином октобра, ненадокнадив у једној таквој лиги као што је белгијска лига.






Foto-4-3-768x455.jpg


У четвртак ће Партизану против Белгијанаца требати јака подршка са трибина. Та подршка је увек добродошла, али то посебно важи у четвртак – не само због потенцијалног добитка којег победа доноси, већ и због чињенице да је Гент „домаћица“ (у спортском жаргону, не потцењивачки). Они у Белгији никога нису добили на страни, али јесу у Европи – у Летонији (РФС) и у Естонији (Флора), у срединама које не могу да се подиче врућом домаћинском атмосфером. Снажан хук са трибина фудбалског храма у Хумској који ће носити фудбалере Партизана све време сигурно није нешто чему би се Белгијанци обрадовали.

Мотивација за навијаче Партизана да дођу у што већем броју у четвртак у Хумску је и чињеница да Партизан не може до данас да се подичи квалитетним билансом против екипа из Белгије и да је време да се та лоша традиција руши. Јесу црно-бели против Андерлехта 2010. године славили велики успех својим другим уласком у елитну Лигу шампиона, али знамо да се то десило након двоструког ремија 2:2 и извођења пенала у Бриселу. У исто време, памтимо неуспехе након тога у двомечу против Генка (2011.) и у једном мечу од 120 минута у Белгији против Шарлоа (2020.), а пре Брисела смо имали и два неуспеха у двомечу против Брижа (2009.), односно на домаћем терену против Стандарда (2008.). У реду, не треба ни прецењивати тај појам „белгијски тим“ у данашње време, јер у модерном фудбалу те географске одреднице више важе за администратвно седиште неког клуба него ли за његов играчки погон, али…некако су све ове екипе из Белгије имале сличан наступ на терену, макар у дуелима против Партизана, па их зато и памтимо као слично неугодне и непријатне по нас. Треба овај лош осећај рушити и срушити, а четвртак је идеална прилика за то. Наш стадион већ дуже време, како у домаћем шампионату тако и у Европи, важи за једно јако упориште Партизана. Када је у питању Европа, у последњих 20 утакмица на „ЈНА“ имамо одличан биланс 13-5-2, а једина два пораза су у том периоду доживљена од Динама из Кијева (2:3, кад је Партизан после вођства од 2:0 меч изгубио нерегуларним голом), односно од славног Манчестер Јунајтеда (0:1, у утакмици у којој смо опет драстично оштећени несвирањем очигледног пенала, а и мимо тога су црно-бели у најмању руку заслужили то вече макар реми). Ово је податак који мора додатно да охрабри у ишчекивању четвртка и доласка Гента у Хумску.

Foto-5-768x516.jpg


На крају и податак да ће четвртак, по свим временским прогнозама, бити леп и сунчан дан, а с обзиром да утакмица почиње тек касно увече (21.00 час) битна додатна информација је да се очекује суво време, без икаквих падавина. Надамо се да ће већ око 23.00 часа нетипично „сунце обасјати изнад Хумске улице“, након заједничке победе играча и навијача Партизана над реномираним европским противником.

(Влада Ћујић/Sajt FK Partizan)
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Četvrtak, 21.10.2021 - Partizan - Gent 21:00h CET

Eh ti Belgijanci...Poput Rusa, muke sa ovima. Jel vreme? Jest kako nije. Jel možemo? Naravno da možemo!
I tako kroz 7+ decenija našeg postovanja mi se 8 puta susresmo sa Belgijancima. Verovali ili ne, prvi put 2008me godine. Standard u grupi LE (poraz 0-1), sledeće godine Briž dva poraza (0-2 i 2-4), onda Anderlecht (2-2, 2-2, p) gde osetismo slast pobede ali nakon penala. Onda četvrta godina u nizu, opet Belgija, Genk, (1-1, 1-2) da bi postili do prošle godine i poraza od Šarlroe (1-2). Dakle sa svim velikanima Belgije odigrasmo u 4 sezone i sve od Belgije videsmo o 8 godina. Prvo što primetim je da golova bude uvek, prosto takav im je fudbal.
Pogledajte samo tu lepoticu od 20,000 koju ovaj tim ima. Samo zatvorite oči i zamislite kako bi lepo bilo da nam ovako nešto sija u crno belom koloritu svako veče. Bilo bi lepo otići tamo na revanš!
sPvl2d4CpqB6R8TInA5F9T-lL0XBqerjjKnbpNznvVC9BctNKy_SnYzbkiOXAAmMrTBX83uUsYHmv065nMAxDAb9WpIljGCWkNladMdrP8bMC7Xt0wsMU8H7OtP9YGmCgdK8yV_5=s1600

Neka interesantna imena koja su igrala kod njih a sa ovih prostora su Ivica Dragutinović i Bojan Jorgačević.
2014/15 postaju po prvi put prvaci Belgije i tom titulom obezbedjuju direktan plasman u Ligu Šampiona.
U nastavku teksta ćete videti koliko su zapravo “mali” i smešan klub i kako je sve osim drugog mesta ove sezone neuspeh. Pa krenimo od evropskih takmičenja -

Učešće u evro takmičenjima -

Iako postoje preko 100 godina, Gent svoje najveće uspehe kreće da niže od sezone 2015/16 kada su direktno igrali grupnu fazu Lige Šampiona i tu završili na drugom mestu.
wXm0lVj9guhCVi7gT5KSZLsWp65MwNFbfW0XI3EbZt85jWW0mNiD9IFngv77GH0aDg5G65ZYV4ys-CPEBEz6Ani2KSe1MCo-fTtT3ulKdUWwy9bIWsXnF2KaBdFds50sBkxaWcBz=s1600

Nakon grupne faze bivaju eliminisani od Wolfsburga u 1/16 finala Lige Šampiona.
Već sezonu nakon te, dakle 2016/2017, u Ligi Evrope završavaju na drugom mestu. Stižu do ⅛ finala gde su eliminisani od Genka, ukupnim rezultatom 3-6.
jk6JbaLhWGg4z8QI4TvNzmsUHicpuJuSnXGgk_l81FN5Uz_aTRSBQGrxpm_pGEGWpLuSwYbDUA97kcjishHdu9-3JUcReLzJRSGkHjS_ACsATR_sDFc5o6ErniVzoNzVtrKWKoJG=s1600

Dolazimo do sezone 2019/2020 gde Gent nakon dve sušne godine dolazi opet do evropskog proleća u Ligi Evrope, gde bivaju eliminisani od Rome. (ukupnih 1-2)
QVpTzn5M0_g5KYhgrVr1HdYaC3Xp2QrVuCKyooT24JnEEmxIvWh1WtNu63KwN6N1WdHZXpiZZSo1VtnmX1n2KU8sfwGUwC5PrZKniaDLbiPftUbWmiZ0_qjoOzCYUkAtyHLn0uIQ=s1600

I za kraj, prethodne sezone, 2020/2021, u grupi sa kurvetinom gde su ujedno najslabije odigrali usled masovnih povreda koje su ih zadesile.
vd4iRB3iYma3vpkh9rKvPwbArVhnlq1N6Vf3eloFBAWtYKVIOcfP1AjFvYAMHy9Jvzx9AF8JF4FFnhNOdD9-DVyWqMIGveWQ6WGFajVU-ZNA8okm_4F8DeuQyNJ2etv_FfzzRpjO=s1600


Transferi -

Ovde vas neću daviti o informacijama ko je došao ili otišao jer novajlije ulaze u ritam već o nekoj većoj slici ovog kluba.
Ostaviću samo podatak koliko se ulagalo u obeštećenja u poslednjih 5 sezona
21/22 - €10.30m
20/21 - €18.25m
19/20 - €12.30m
18/19 - €16.38m
17/18 - €18.40m
Ukupno €75,630,000 samo za obeštećenja, što će kod nas da bude bilans 2099te godine za sva obeštećenja koja smo dali od osnivanja do novog milenijuma.
Ovde bi @Matke22 zaplakao kad bi video koliko para su dali za ova dva ofanzivna beka.


Formacija -

Eee ovo je vrlo interesantno. Belgijanci inače forsiraju ovo u njihovoj ligi a posebno Gent. Oni igraju sa 3 pozadi. Uglavnom u 3-4-3 ili 3-4-1-2 formatu u zavisnosti od protivnika. Biće vrlo interesantno videti ih u četvrtak ali prognoziram sledeći sastav uz svakako moguće izmene na sredini terena.
Od ključnih igrača povredjeni su Castro Montes, Chakvetadze i pojačanje Hjulsager.
#34 je jeben igrač, Tissoudali, i biće nam vraški teško da ga zaustavimo a Owusu je poput Patrika Vijere iz mladjih dana. Vrlo jeben stamen zadnji vezni. Ovaj naturalizovani francuz im je došao iz Liona za svega 1mil € i vredi svaku paru. Dakle na osnovu svih materijala bi definitivno stavio akcenat na ovaj dvojac koji ima posebnu ulogu. Owusu u kompletnoj destrukciji protivnika a Tissoudali u probijanju odbrane, slalomu s loptom i veoma laganom egzekucijom ispred golmana.
q-Asu74tKFAyIgIW9whoH9MNssmH7xYn7KuaM9JPpr_Oec77GE8YvdgGLOzDaoUmP8-WU20-Nk_dB5CQLzOzavGQPYHq0O6gvBIyg-3vEwsZzJOYH-pDgB4OrNZI09Hxt0tk14v3=s1600



Stil igre/Prednosti i Mane -

Direktan fudbal na krila uz efikasne centaršuteve iz trka, nešto što krasi ovu ekipu. Uporedio sam neke mečeve koje sam pogledao i vidi se da imaju selektivnu motivaciju. Pobiju se dobro sa ekipama iz gornjeg doma a kiksnu protiv teških buljadera. Trener pritom jako puno rotira igrače tako da poput nas nemaju nekih standardnih 11. Uglavnom je tu problem niz povreda koje su imali prošle a bogami i ove sezone.
  • Eksplozivna tranzicija uglavnom preko leve strane
  • Vrlo teško im neko probija sredinu, Owusu je neko koga treba provocirati da dobije crveni jer lik bije ko sveti ilija
  • Agresivni su u polju protivnika i gledaju da osvoje posed, i pretvore u gol (dali su tako bar 30% golova ove sezone)
  • Jebene centaršuteve imaju sa boka, zato su doveli ovog našeg Lemajića (sreća povređen) jer bi se dosta mučili
  • Prave jebene trouglove dok grade igru ispred 16 protivnika i tu dosta puta naprave višak kroz dupli pas
Mane -
  • Dosta brzaju u pasu i gotovo svaki meč imaju bar 2-3 kiksa ispred svog šesnaesterca
  • Postavljanje tokom prekida pozadi im je isto tako slaba tačka
  • Najbolje od svega za nas, naša tranzicija na njihovih 3 pozadi
    • Ne bi se iznenadio da njihov trener uradi last minute change i ubaci 4 pozadi na JNA da ne bi otišao sa krompirom u Belgiju

Očekivanja -

Ne bi sad da uzmete ovo kao prošle godine za Šarlrou: “Nije Gent Real jebeni Madrid”, nije. Ali nije ni trubadur. Stanje na tabeli u njihovoj ligi nije realno. Sam sistem takmičenja, ujednačenost prvih 8 ekipa uvek daje prostor da se kroz sezonu popnu ovi koji uvek predstavljaju top 8 i pobiju za titulu. Tako je bukvalno svake godine. Prošle je Klub Briž dok je Šarlroa bio prvi bio 10ti na tabeli. A eto ove ne može da izgubi od PSGa.
Pre nego što sam odgledao neke mečeve sam procenio da su negde realna očekivanja 4 boda. Nakon svega što sam video 4+ bodova bi bio vanserijski rezultat. Ono što vidim je da realno možemo do 3 boda iz dva meča, a ne bi se bunio da uzmemo 2 boda iz dva duela.
Kad je u pitanju odnos snaga za prvo mesto, dao bi nam nekih 45% (@Vlad :D) da ćemo biti ispred Genta. A za četvrtak, šta znam, nek bude 1-0, Miljković iz penala u 92min. I sve u kurac... :napred-partizan:
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.527
Reaction score
29.367
Локација
Novi Sad
Sad zvao ticketline, drugaru treba karta, javi se operater, reko da li ima jos karata za utakmicu Partizan gent? Kaze "ima ima i to bas ima" ...tim recima... jel to znaci da ocekujemo slabu posetu u najbitnijoj utakmici grupne faze??? Ajde nemojte da se brukamo
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Gent je dobra ekipa, dosta naših igrača je svojevremeno ostavilo dubok trag u ovom klubu koji napreduje iz godine u godinu. Najjači utisak od srpskih igrača je ostavio bivši reprezentativac Miloš Marić koji je u Gent došao iz Olimpijakosa. Standardan na golu bio je i Bojan Jorgačević, dok su nešto kratko tu igrali Ivica Dragutinović i Ivica Jaraković. Uvek igraju fajterski, na gol više, ali mislim da će ih Stanoje taktički smiriti...
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Baš tako. Ovima se ne izlazi visoko inače smo u teškom kurcu. Oni kad izadju nama Menig i Markec dobijaju dosta prostora. Iskreno očekujem najviše od Meniga ovde.

E sad, defanzivno, zbog Tissoudalija nikako ne sme Živković, Miljkon je po mom mišljenju zakucan tu. Verujem da će Stanoje da izadje u ovom sastavu gledajući šta Gent ima.

Pop

Miljković Vujačić Saničanin Urošević

Zdjelar Jojić

Marković Natko Menig

Rikardo
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Naravno da ćemo da uzmemo 3 boda. Bolji smo, spremniji, forma nam je stabilnija, domaći teren.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Ukrainac Roman Bezus je opasan opasan!
Vole da izadju, vole da se rastrce..

ako imaju svoj dan a mi nemamo pune tribine, sa bodom da se udaramo u dupe!

ako nemaju dan, a mi nemamo tribine dobijamo na guzove!

ako nemaju dan, a mi imamo tribine, dobijamo ih!

NAPRED PARTIZAN!
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Nerealno visoke cene.
Umesto da se pomogne ekipi, da stave 1200 istok i zapad bok, 1800 centar. Oni opicili kao da nam dolazi Bajern Minhen.

Stavili su cene kao da imamo 11 igraca kvaliteta Natka i Rikarda.

I kk i fk uprave definitivno nemaju sluha ali u kk bar imamo kvaliteta na top evropskom nivou.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Termin je isto bezveze.
Zar ne moze malo ranije?
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
Sad zvao ticketline, drugaru treba karta, javi se operater, reko da li ima jos karata za utakmicu Partizan gent? Kaze "ima ima i to bas ima" ...tim recima... jel to znaci da ocekujemo slabu posetu u najbitnijoj utakmici grupne faze??? Ajde nemojte da se brukamo
Mi imamo sramotnu posetu vec dugo vremena
Zasto kako duga je to prica
Ne verujem da ce biti mnogo bolje ni protiv belgijanaca
Istina i cena karata (upravo pusi ga) doprinece tome
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
Ufff
To je tema o kojoj se da diskutovati
Ima istine u tome sto pricas
Samo klub i na to mora da misli
Ne treba zaboraviti da je ovo ipak trecerazredno evropsko takmicenje
Ako ti istok (centar) dodje 3500 soma kapiram da bi za ligu evrope trebalo onda 4000 - 4500 mooozda i 5000, sto bi znacilo da za ligu sampiona sve ispod 6000/7000 dinara za jednu kartu bi bilo smesno ?!
Ja mislim da te cene nemaju veze s mozgom, naravno uzimajuci u obzir gde i kako zivimo, sad neko ce reci da klub to ne treba da interesuje ja mislim da treba jer on ne ocekuje da ce karte kupovati ljudi koji zive i rade u svedskoj nego u srbiji (a opet ko nam vodi klub ko zna sta se njima vrzma po glavi)

U svakom slucaju reci da nam je stadion prazan zbog cene karata nije tacno no sigurno da ce i (glupa) cena uticati da stadion bude prazniji nego sto bi bio
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Baš tako. Ovima se ne izlazi visoko inače smo u teškom kurcu. Oni kad izadju nama Menig i Markec dobijaju dosta prostora. Iskreno očekujem najviše od Meniga ovde.

E sad, defanzivno, zbog Tissoudalija nikako ne sme Živković, Miljkon je po mom mišljenju zakucan tu. Verujem da će Stanoje da izadje u ovom sastavu gledajući šta Gent ima.

Pop

Miljković Vujačić Saničanin Urošević

Zdjelar Jojić

Marković Natko Menig

Rikardo
A ono presing na njihovu zadnju liniju
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top