Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

allucard

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2022
Порука
152
Reaction score
448
Локација
Nis
Ne znam cemu opterecenje bombama, imamo odlicnu bazu igraca i samo treba nadograditi. Plej kojem je fokus na asistencijama i odbrani, trojka kao poenterska pretnja i Lesor ili centar slicnih karakteristika da bude drugaciji tip od Koprivice radi taktickih zamisli.
To je to, nama vise ne treba za top 8 ukoliko se pogodi sa pojacanjima i mladi igraci napreduju dovoljno. Svakako se uvek moze ojacati roster na zimu, dovoljno imamo kvaliteta i u igracima i na klupi da nam se Evroliga ne zavrsi toliko rano.
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Navođenje sajta Wikipedia kao izvor transfera
Na Vikipediji stoji da je Gos igrac Partizana (samo na engleskoj verziji, iz nekog razloga). Ali jbg, to je Vikipedija, moze da napise manje-vise ko sta hoce.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.886
Reaction score
8.004
Pa prvi je vec pao… mislis drugi?
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Možda Tuljo prešao da navija za neki drugi KK pa promašio forum :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top