Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ne brate, meri se među onima koji VOLE a tu nisam merodavan da izmerim. Međutim, vrlo se lako mogu osetiti oni koji ne vole. Sa "mazohistima" i "ekonomistima" tek je lako pronaći ko su... Ništa Spalding ovde ne meri. Oni koji vole - vole, a ko ne voli njegov problem što se vidi iz aviona.

Pri čemu ovi što ne vole nisu ni među "mazohistima" ni među "ekonomistima. Ove dve grupacije imaju svoju filozofiju sa kojom se ne slažem ali ne mogu da kažem da ne vole Partizan. Niti sam to rekao.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.259
Reaction score
2.991
Au uu,kakava ekipa!
Sta su nam skotovi uradili,odvikli su nas od normalnih stvari u KKP,meni je ovo sve normalno,mi smo institucija,i treba da dovodimo takve igrace..pa cigani to rade zadnjih deset godina,samo sto oni nemaju Savica i Zeljka,pa promasuju sa pojacanjima…e sad smo egal konacno!
Sad da vidimo gde smo :)
 

Vidic13

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
83
Reaction score
495
Локација
RS
Ioannis Papapetrou još jedno brutalno pojačanje. Kao što je Vlad rekao, čini mi se, uvijek ima mjesta za dobre igrače. Momak 28godina, kapitenskog iskustva i čitava karijera u EL. Pravi All - around small forward, i prodor i distanca i izlazni pas i "zidanje" + solidna odbrana. Vjerujem da se ovome niko nije nadao, ali dečko je očigledno uvidio kuda ide njegov PAO, dobio poziv od Željka i to je to. Vidi se da posjeduje taj "košarkaški IQ" i da je prava radilica na terenu. Valjda vam slika iz priloga govori nešto
IMG_20220715_194721.jpg
Kako volim ovaj crni okvir na Wikipediji to je čudo jedno
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.342
Reaction score
11.102
Локација
underground
Je li se ja varam , ili pricamo o igracu za koji klub (jos) nije potvrdio dolazak? Juce su svi portali pisali da je Pangos gotova stvar, pa pojeo vuk magarca. Btw je li se pojavio on danas na lekarskom u Milanu kako su njihovi mediji pisali juce?
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
O cemu da pricamo sa Egzumom, Panterom, Nanelijem i Ledejem + jos ta neka bomba osim o F8. Imamo kostur od prosle sezone +4 vrhunska igraca. Ovo ce biti najbolji Partizan ikada na papiru, ako se gledaju pojacanja. O cemu da pricamo ako ne o top 8. Pa samo je ciganima satisfakcija da budu prvi u Aba, a evroligu prestanu pratiti nakon 9 kola.
Stariji se secaju kostura Kicanovic-Dalipagic-Rejnolds, nesto mladji Divac-Paspalj-Savovic, svi se secaju Danilovic-Djordjevic-Rebraca....

Daleko je ovo od najboljeg Partizana ikad, kao i evropska kosarka... ali za trenutne uslove itekako sjajan tim sa velikim ambicijama.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Mene upravo ta spoznaja da je tu jedan Željko Obradović održava mirnim i spokojnim kada su u pitanju ova fantastična pojačanja i potencijalni strah da nas sve ovo finansijski ne uništi u neko buduće vreme... Ne verujem da Željko nije svestan toga i da itekako zna šta radi. Dakle, enormna lova koju imamo i dobijamo ubeđen sam da je Željko upoznat kako dolazi i odakle potiče i da je sve to sigurna stvar za KK Partizan da ostane miran i bezbrižan. Samo zbog tog jednog jedinog VELIKOG čoveka i ljudinu - verujem da je tako iako vrlo dobro znam u kakvoj državi živimo i ko je (nažalost) vodi.

Od očekivanja za sledeću sezonu sa ovakvim timom nema šta osim - osvajanje ABA lige pod obavezno i makar TOP 8. Da se ne lažemo...

Dobrodošlica svim pojačanjima i srećno u svetom dresu.

Apsolutno sam siguran da Zeljko ne bi dozvolio propadanje i unistavanje Partizana tako da sam opusten jer znam u cijim je Partizan rukama.
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
852
Reaction score
653
Slažu se lagano kockice, stigao nam je i kapiten :)
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.475
Reaction score
41.272
Локација
Žrnov
Biću sada veoma GRUB ali maksimalno korektan da ne popijem neki trajni ban. Ovde pojedini ne navijaju za PARTIZAN, niti ga vole. Drugi su MAZOHISTI a treći ne treba uopšte da prate sport već lepo da UPIŠU EKONOMSKI FAKULTET.
Pozdravljam sva pojačanja! Košarka se vratila svojoj kući! Srećno svima koji slave!!! Srećom da smo u većini... :ziveli

Ja nisam bas najbolje shvatila, ali evo ako mozes da mi kazes u koju grupu mene svrstavas? :p
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Iskreno, ti si meni najbolja šta god da misliš ili napišeš :ziveli Voliš Partizan al si buntovnik po prirodi često opravdano, vrlo retko ne opravdano al najbitnije da si "protiv" :D

Živa bila i udala se, tri puta - triput Bog pomaže! :D
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.764
Reaction score
6.369
Ja ovo na igrici ne bih mogao da dovedem :D Jebem li ga, daj bože da smo iskopali neku zlatnu žilu ili tako nešto, jer ja ovo nigde nikad nisam video. Verovatno će da dođu još i Milutinov i Pengos :confused-smiley-013:
I meni ovo palo na pamet. Ni na igrici ne bih ovakvu ekipu napravio.
Nego zna li nam se budzet. Tacnije ima li limita :D jos Milutinov pa da se bacimo na sezonske.
Sve sem pune arene na svakoj El utakmici i grcevite borbe za f4 bice neuspeh.
Sad kad malo razmislim sem Barselone, Reala i Efesa kad se gleda i klupa mi smo skoro pa najjaci.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.475
Reaction score
41.272
Локација
Žrnov
@Spalding taman da ti se zahvalim, kad procitah ovo za udaju ... dosta je brt jednom :buhaha

Au uu,kakava ekipa! Sta su nam skotovi uradili,odvikli su nas od normalnih stvari u KKP,meni je ovo sve normalno,mi smo institucija,i treba da dovodimo takve igrace..pa cigani to rade zadnjih deset godina,samo sto oni nemaju Savica i Zeljka,pa promasuju sa pojacanjima…e sad smo egal konacno! Sad da vidimo gde smo :)
Ja koliko pratim KKP, mi nikada ovakve igrace nismo dovodili.. mislim ovaj kvalitet....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top