Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.268
Reaction score
6.995
Ma bravo Partizane!!! Kakva smo ludacka ekipa na celu sa doktorom Flesh Gordanom. Borili su se ko lavovi uz sav umor i ispraznjeni emotivno. Kada vidim da ovako grizu ni poraz im ne mogu zamjeriti. Pickama ciganskim u bijelim dresovima zelim sve najgore.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.723
За Партизан не играју фудбалери него лавови!

Белић постаје нови Урошевић само на позицији задњег везног. Апсолутни играч утакмице :respect

Саничанин је конфузија на две ноге. Ипак, целој екипи свака част на борбености и невероватној упорности !

Мирноћа Диабатеа и лудило Белића....какав контраст.....Партизан је невероватан тим

Ови момци заслужују дупке пун стадион
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала
Испражњени максимално, спори, сувише је лопта била код штопера и у одбрани. Али мора и нас некад срећа погледати.
Браво Белићу!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Jako bitna pobeda za ostanak u toj nekoj igri za titulu ako je uopste dozvoljeno da je napadnemo.

Sporiji ulazak u utakmicu i kazna u vidu penala koji je bio - gubimo. Rekoh sebi bilo bi dobro da nekako izjednačimo do poluvremena i pojavi se Belić. Najbolja njegova utakmica od kad je došao. Ne samo zbog gola već zbog toga što ga je svuda bilo pa da i istrči onaj sprint i spasi čist gol a možda nas spasio i poraza. Defanzivno nismo bili na nivou, nisu nas ovi mnogo puta napali ali za to što jesu - nije bilo uopšte bezopasno. Na poluvremenu odmah ušli Riiki i Natho. Pavlović danas takođe dobar, odmah gol na startu drugog dela, onako u njegovom stilu - glavom na više nego odličan centaršut Živkovića. Mogli smo i do 3:1 da je Rikardo pogodio u gol umesto u prečku. Ali i oni umalo do 2:2 kada je Sveta stigao loptu da ne uđe u gol. Ipak prekid za njih ovaj Docić stvarno ima dobar prekid što je i pokazao kada je odlično centrirao a onaj zakucao glavom za 2:2. Pomislih... aj sad da nas vidim. Imamo samopouzdanje stečeno poslednjim utakmicama, aj rekoh baš da vidim da li smo pravi i da opet pređemo u vođstvo što se na svu našu sreću i desilo. Natho još jednom iskazuje svoju inteligenciju i brzim dodavanjem izbacuje Uroševića a ovaj lepim šutem nam donosi pobedu. Ipak zaslušenu jer jesmo bili bolji bar za taj jedan gol. Riki je moao da ga da u onoj drugoj šansi pa bilo je bolje nego penal... Ostalo 3:2 za nas - idemo dalje. Bravo za momke i Petrića.

Ovaj Čukarički... ne znam ali imam taj utisak da protiv govana ciganskih nekako ne daju sve od sebe dok se protiv nas bore na krv i nož. U redu je to, neka se bore tako - ali ajde malo tako i protiv kurve a ne samo protiv nas. Interesantna stvar da posle nekog vremena golove dadoše sve srpski igrači i to čak tri na jednoj utakmici.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.116
Локација
Žrnov
Znači mamu smo im cigansku!

Danas je bila pokazna vežba u Kragujevcu za one koji i dalje misle da titula zavisi samo od toga da li mi igramo dobro ili loše.
Mnogo bitna pobeda!
 

Mijat1988

Početnik
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
15
Reaction score
23
Локација
Boljevci
Iskreno se nadam da je ovo poslednji put da odmaramo glavne igrace u ovakvoj utakmici,razumem ja umor i istrosenost od Kelna ali nismo igrali protiv Surdulice nego protiv ciganske gamadi sa Banovog brda i umalo da nam se to obije o glavu.Kreni bre sa najacom postavom,spakuj im 3 komada za poluvreme kao novosadskoj kurvi pa onda odmaraj igrace.Pohvale za Belica na fenomenalnoj utakmici i zelja da Sanicanin nikad vise ne odigra ni minut
 

viva la victoria

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2022
Порука
17
Reaction score
56
Локација
Petrovo
Trk Belica i uklizavanje me podsetilo na scenu iz kosarke kada Mozli lovi jaku blazica u kontri i udara mu rampu a onda dajemo trojku na drugoj strani. Evo i sad smo dali trojku :D

Svaka cast momcima na pobjedi, motivisan protivnik, izmjesan sastav i generalno ne bas dobro izdanje uspijeli su da izvuku na nova tri boda. Zasluzuju mnogo vecu podrsku svega sto se desilo danas, ako me razumete ;)
 

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
638
Reaction score
2.339
Локација
Beograd
Ove utakmice sam se plašio.
Ali, dobro je.
Do titule neke utakmice moramo i na mišiće dobiti.
Bravo momci!
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Uff,mnogo bitna pobeda i mnogo tezak mec nakon svega. Ipak momci na visini zadatka. I da je ostalo 2:2 ne bi im trebalo nista zameriti,iako bi to verovatno i znacilo oprostaj od sampionskih ambicija. Svaka cast na prikazanom,dokle god ovako ginete,vi sta nasi heroji bez obzira na rezultat!
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.719
Utakmica u nezgodno vreme, iscedjeni posle Kelna, publika nije prepoznala momenat...Bilo je naših pokušaja, a onda prvi njihov prilaz šesnaestercu i odmah penal. Na sreću, brza reakcija i još brža na početku drugog poluvremena. Kad nismo dali treći, videlo se da ne ide u dobrom smeru, prizeljkivao sam Traorea da udje da zatvori pošto su mnogo lako dolazili do naših 16m. 2:2, pa kontra za 2:3, na stadionu mi se učinilo da je Sveta spasao, ali potez utakmice ide Beliću.
I onda duh I. Tomica i Goce Hristova ulazi u Bibrasa i Kapitena Urosevica.

Trebaju nam ovakve utakmice, za dalje jačanje timskog duha i jači pritisak na cigane. Videli smo danas kako oni na karakteristican način rešavaju svoje utakmice, ali naše je da dobijamo i duvamo za vrat, i da se nadamo da će ponovo da se zavrti. A željno čekam da vidim da li će cigani sa Banovog Brda da budu ovako motivisani i protiv vrhovnih cigana.

I generalno ne volim da ističem loše igre naših igrača, ali predstava Sanicanina je bila pravi horor, treba videti jel mali Ilić spreman za rotaciju.
 
Последња измена:

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Bravo za menadzersku kombinaciju, Belića. Dečko ima energiju do jaja. Jebeno ima 19 godina!

Nije mi bio sajajan Andrade. Mora da koristi priliku kad dibije kljyčeve od ekipe...

Pavlovic super! Energija, kretnja, gol!

Cuka je dobra ekipa i nije za podceniti. Dobro smo izgurali. Idemo dalje!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top