Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Anonymous

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
176
Reaction score
981
Pisao sam i ja o tome poslije prve utakmice, vidjelo se da su tenzije među igračima, ali ovo niko nije očekivao. Plej of je, normalno da je i nervoza, pogotovo kad te autsajder oduči.

Volio bih da ostanemo pribrani, a da budemo vatreni, ali srce, ruke, glas. Bitna stvar je rečena, mislim da je Rudi to izjavio, Partizan i Real su prijateljski klubovi. To što oni u svom sastavu imaju nekoliko cigana koji nisu dostojni tog dresa, to je njihova stvar, imali smo i mi nažalost takvih. Ne pravdam nikoga od njihovih igrača, ali na primjer i Musa i Hezonja su mnogo puta pokazali ogromno poštovanje prema KK PARTIAN i NAVIJAČIMA, tu je ogroman adrenalin, teško se iskontrolisati kada krene tuča. Nadam se da ćemo biti gospoda, nadam se da neće biti nikakvih pogrdnih skandiranja na nacionalnoj osnovi, pogotovo zbog Alena.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Mozda sam subjektivan ali Panter nista strasno nije uradio, unio se u facu Ljulju i tu se zaustavio, sve posle toga je zasluga onog majmuna, spanskih cigana, poturice i onog gadnog argentinca. Realno razleceli su se po terenu bijesni jer smo ih ugazili i vise nije bilo nazad.

Meni je samo krivo jer i posle 2-0 moramo da strijepimo i nista ne moze da prodje sto se kaze sa andjelima. Nama odsustvo bilo koga od pomenute trojice Panter/Lesor/Exum mnogo otezava prolaz i protiv Reala da ne pricam o polufinalu, a vrlo je moguce da budu i dva igraca od pomenutih suspendovani.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.514
Reaction score
4.757
Локација
Na vještičinoj sisi
Panter je iskulirao, nije ga udario, pokazao je mišiće i ja stvarno ne znam šta je mogao više da uradi u onakvoj situaciji.Da mu se izvini? Oni su toliko pukli i bili nemoćni i pretpostavljam, da nisu tad započeli tuču, počeli bi je kasnije. Nemoć je čudo kod tako loših karaktera.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.395
Reaction score
37.929
Poslednji put kada je Real izgubio dve utakmice u seriji na svom terenu bilo je u sezoni 2009-10, kada ih je Barselona dobila oba puta u Madridu i 3-1 ukupno. Od tada su izgubili samo 3 utakmice na svom terenu u TOP8, po jednu od Valensije, Fenerbahčea i Darušafake, Fener ih je počistio te sezone 3-0, ostale dve serije su dobili.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Tako je bre, dosta da pricamo o suspenzijama i glupostima, sta bude bice. Bitnije je mnogo mec lopta koju imamo vec u utorak da se plasiramo na peti F4 u istoriji Partizana i to je jedino bitno. Vec 9 dugih godina nam unistavaju klub i sputavaju nas, ali nisu oni svesni kakva smo mi institucija u svetu kosarke. Prva povratnicka sezona i toliko smo blizu F4, a neki 10 godina sluze za nabijanje statistike. Veliki si Partizane i to cemo pokazati u utorak nemam nikakve sumnje.
NE PRAŠTAMO NIKOME KO ZLO TI UČINI
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.940
Reaction score
7.364
Локација
Banja Luka
Ono sto mene hrabri je sto se madridski cigani izvinjavaju, a njihovi mediji ih uveliko razapinju.
Ovde idu novcane kazne, a onog idiota ce suspendovati, ovi ce raskinuti ugovor sa njim jer ne ukaljao "renome" kluba i cao.
Ćeraj dalje! Nek gori arena!
 

Moskri63

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
334
Reaction score
778
I 1992. smo osvojili titulu uz epske prepreke, istorija se polako ali sigurno ponavlja. Danas kazne za nase kojih ce sigurno biti, u utorak "kralj" je mrtav ziveo Partizan, u polufinalu se revansiramo olimpijakosu i naravno za kraj barselona. Zivi bili pa videli:ziveli
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.289
Reaction score
16.108
Локација
Beograd

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
238
Reaction score
1.634
Локација
Canada
Moj prvi komentar poslje utakmice je bio da ih razapnemo ko isusa kad dodju u BG.Reakcija je bila takva jer si mi dirnuo u djete.Ja Partizan volim kao člana svoje porodice.Medjutim kad sam prespavao(par sati jer mi glava puca od krvi koja mi je juče šiknula u istu) mogu da se izvinem i da trazim od grobara da kad krenu u utorak u arenu da ostave sve sto bi se moglo koristiti kao leteci objekat.U slucaju da se desi neki incident velika vjerovatnoca da bi bili zestoko kaznjeni sto u ovom trenutku niko ne želi Zato jos jednom poziv svima budite gospoda.
NAPRED NAS PARTIZAN
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top