Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Ja sve mislio zajebancija ovo oko okupljanja na mestu gde spavaju....
Kad ono stvarno.
Koja je poenta? Nisam razumeo života mi šta se želi postići?
Da neće možda da ih uznemire da ne mogu zaspati? Bože me sačuvaj... Mozga li našeg.
Em što svaki veći hotel mora imati zvučnu izolaciju da se ne čuje ni saobraćaj... Em što svaki drugi košarkaš i na trening nosi slušalice.
Sad će ga nakriviš... Jedino medijsku sliku možeš napraviti o velikim žrtvama ako izgube da je zbog toga... Ili još nešto gore.
Koji je kurac više sa Grobarskim mozgom, kao da vuk vidi kljusu i kaže e sad ću da je aktiviram i to sa mojom nogom
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.007
Reaction score
11.827
Локација
JNA
Manite se hotela ljudi, mislim da smo dovoljno pametni da shvatimo da treba da se drzimo terena, jer su nasi momci pokazali da mogu sa ovim smradovima. Kada budu usli u arenu, psovati, vikati, navijati tako da se ukenjaju, ometlati ih i vratiti ih tamo odakle su dosli.
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
209
Reaction score
1.318
E, da… Bilo kakvo okupljanje na aerodromu, ispred hotela, pravljenje buke, petarde, kurci, palci su takvo ciganisanje da nemam reci. Ko to bude radio taj je grobar isto toliko koliko i coki.
Valjda nismo takvi tupani!
To je upravo ono sto spanski cigani ocekuju i na sta se spremaju.
Kod njih ce mnogo veci sok, strepnju i upitanost, ”sta se to desava”, izazvati apsolutni mir i tisina…. Sve dok u hali ne zagrmi.
 

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
350
Reaction score
2.482
Локација
Vukovar
Ovi Španci su teške šupčine, oni kao da dolaze u Kartum a ne u Beograd.

Ništa od onih njihovih specijalnih zahteva ne treba ispoštovati, trebalo bi da ih se tretira kao i sve redovne putnike koji ulaze u Srbiju, ništa manje i ništa više.
Ti specijalni zahtevi su samo provokacija i stvaranje klime nekakvih neregularnih uslova.

Ako smo već naseli na njihovu provokaciju na kraju druge utakmice, sad ih treba iskulirati maksimalno po pitanju ovih zahteva.

Mislim da je već sada evidentno da će ta treća utakmica biti sve samo ne sport, oni dolaze sa namerom da provociraju, očekujem da će se tako ponašati i na parketu, protestvovati na svaku sudijsku odluku, provocirati igrače, publiku, sad hoćemo li nasesti videćemo.
Teško je za očekivati da se može iskontrolisati 20 000 ljudi, naći će se neki kreten koji će da baci nešto, ali ni prvi ni poslednji put.

Što se tiče ovih najava sviranja, galame ispred hotela, ja ne vidim šta ste se ovde mnogi toliko iznervirali oko toga pa to sustvari koje se u navijačkom svetu rade decenijama unazad, posebno poznate na Balkanu, pa Splitska Torcida je radila te tzv navijačke Karusele uvek pred svaku njihovu evropsku utakmicu, ništa to nije ni strašno ni nenormalno.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.363
Reaction score
37.711
Svako ko prati sport duže od 5 minuta zna ko su i šta su Španci. Ništa oni ne rade slučajno i svima treba da bude jasno da će sutra pokušati sve što je do njih ne samo da produže seriju nego i da ispadnu žrtve. I to prvenstveno igrama van terena, a ne na njemu. Na terenu smo bez dileme pokazali da smo bolji tim. Sada mi navijači moramo da pokažemo da smo iznad njihovih igrica i da smo gospoda za njih iako nismo "kraljevske" krvi.

Ne praštamo nikome ko zlo ti učini!
 

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.151
Reaction score
2.081
Локација
u srcu šesnaesterca
Koja bre okupljanja, to ce murija da ocisti za 27 sekundi. Bice zasticeni kao beloglavi sup. Ali nema veze, Zoc je rekao da smo mi tamo bili maksimalno ispostovani, treba tako i da uzvratimo. Svakako nam u EL trebaju prijatelji, ako vec zelimo licencu
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Dize se buka ni oko cega, a mi se standardno pred velike dogadjaje delimo po nepostojecim osnovama.

Prvo, ovi zahtevi Reala su skroz normalni. Pred svaku utakmicu visokog rizika, makar bila i u pikadu, se odrzi sastanak i razmatra se kako da sve prodje bezbedno. Posle onolikog naboja logicno je ocekivati da ih ne voze (sto se radilo u "obicnim" EL utakmicama) autobusom kroz masu.
Policije ispred hotela gde odsedaju gostujuci igraci uvek ima. Ponajvise u civilu. Verujem da ce ih sad nakrcati mnogo vise nego uobicajeno i da ce biti dosta uniformi, ali opet nista neocekivano. To sto je neko napisao da ce da dovede trubace nije razlog da se ovde razglaba 10 strana. Nece moci da ih dovede sigurno, ali sve i da hoce, sta? Jedino sto eventualno moze da se desi je vatromet u 3-4 ujutru u nekoj od okolnih ulica, neki transparent na nadvoznjacima u prolazu i to je to, a ni sa tim ne vidim tacno sta je problem, sta je ciganski, a posebno sto je neko manji grobar nego coki.
Hajde jos da se podelimo na grobare hotel, grobare arena i grobare aerodrom.

Jedini pravi rizik i jedino o cemu u tom smislu treba razmisljati je bacanje predmeta na teren. To moze da se redukuje tako sto ce npr da nas izuvaju iz patika na ulazu, ali u principu to (za razliku od hotela, aerodroma, cega vec) ne moze da se spreci. Ako neka budala odluci da gadja upaljacem igraca Reala to ce i uraditi i jbg.

Ja cak ni na to nisam nesto gadljiv, ne pisem ovo iz moralnih razloga, vec zato sto je u suprotnosti sa zdravim razumom jer je jasno da ce se steta naneti samo Partizanu.
Da nece biti stete klubu, boleo bi me kurac i da ih neko gadja bacacem plamena.
Nama su trovali igrace, bukvalno. Pa se nismo nesto ovoliko cimali i delili kao sto sad radimo oko skroz nebitnih i beznacajnih stvari.

Sutra se igra 40 minuta kosarke koji mogu promeniti istoriju.
Da svi u hali iscepaju grla, pa da pricamo o aerodromima, hotelima i areni u Kaunasu.
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
664
Reaction score
5.331
Локација
Nis
Ne svidja mi se ovo oko Exuma, razumem zelju ali ako ima ozbiljan problem sa tetivom onda ne treba da igra, da ne rizikujemo da ga izgubimo za F4.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.605
Reaction score
13.676
Локација
Yaoundé
Apropo hotela... Ako sam ja svojevremeno mogao da se isključim i zaspim u situaciji koja nije za spavanje (tokom odsluženja vojnog roka odveli su nas kao krdo na neki narodnjački koncert, neko je procenio to kao dobro za moral :icon-rolleyes: zamislite mene metalca na takvom mestu, zaspao sam kao beba u gledalištu na stolici, probudio se jednom kad me lik pored mene drmusao jer je gologuza pevaljka izašla na scenu), zašto bi oni bilo šta trpeli u hotelu? Dovoljno su profi da bi se izolovali od toga, na kraju, ako se moja ćerka često pre spavanja opušta slušanjem muzike, sigurno je da i oni rade slično, ako ne isto...

Koncentrisati se na teren i podršku Aleksi, Danteu, Naneliju, Zeku, Smajliju, Joanisu, Jamu... njima erupciju zvižduka i buke, pa šta bude...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top