Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.615
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Jedna prednost svega ovoga je to što će moći mirnije da se radi. Da se razumemo dolaskom monaha f4 bi bio imperativ a možda i više od toga, a videli smo kako se barselona proslavila sa njim i skupljim timom. Malo će se spustiti pritisak ne sumnjam da će se ekipa uklopiti pre svega zbog ostanka ove trojice, ali smo ispali cirkus generalno, a pudlica te stvari i ako su tačne ne treba da piše na jebenom instagramu.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
Bušenje Mirotićevog transfera se mora posmatrati iz ugla borbe za EL licencu i lišavanja konkurencije od strane "opozicije" iz železnika, jer aba liga tj njeno osvajanje opet postaju bitniji nego ikad. Da ne pričamo o ozbiljnosti koju bi pokazali respektabilnim sastavom za borbu za f4 a na nivou Beograda (i okoline) ne bi imali konkurenciju.

Ovaj nerealizovan i izbušen transfer tek sada pokazuje smisao gruvanja love i brzinskog dovođenja 10 igrača u predgrađe kako bi se nama smanjio prostor nakon toga. Vidi se da država funkcioniše i radi na tome da većinska srbija mirno spava...

Srezali smo Miška, filter je veliki, ako se zna da bar 3 tima igraju protiv nas u ABA ligi, trebaće nam 13-14 igrača.

Najveći budžet u istoriji kako nam nabaci na leđa ostoja i dalje ne znači veći ili približno jednak budžet sa gurbetima. Čak i da jeste, videćemo kako ćemo ga i na koga rasporediti.
Uterano nam je fino. Videćemo da li će izdobriti nešto iz načinjenog nam zla i šta bi bio uspeh, nakon sastavljanja tima.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.720
Tegeltija voli da bude žalobitan, najavljivao je i da će Pantera i Ledeja biti preteško zadržati. Svakako iznosi lične stavove, a ne klupske. Sa druge strane, i ne pretenduje da bude neki insajder, 95% njegovih postova je arhivsko karanje cigana.

Generalno mislim da se preteruje u nekim stavovima i trendovima, ionako se borimo sa većinskom srbadijom, a to nam je malo pa još i u svojim redovima kopamo dodatne neprijatelje. Apsolutno mi je jasno da je Tegeltija nekome iritantan i nedopadljiv, ali mi je malo preterano da se ide u vređanje.

Ostoja, kao član sekte normalno da nema simpatije. I kurtoazno ili iz dubine duše zahvaljivanje fireru svakako mu ne podiže rejting medju iskrenim Partizanovcima. I naravno da je najlakša meta za napušavanje, i kad je direktno odgovoran i kad nije. Sa druge strane, Željko je par puta prošle godine odreagovao kada se napusavao Ostoja.


A Željko iako načelno izbegava nekošarkaške teme, moj je utisak da je prestao u jednom trenutku da reaguje na prozivke fireru. I ona zahvalnica na kraju sezone je bila prava poslastica.

Ako Željku bezrezervno verujem ako hoće Kalatesa a 90% foruma ga ne želi, onda mu toliko verujem i da Ostoju ne treba, bar javno na utakmicama napusavati.
Da ne stavljam Duletu sad reči u usta, ali delim neki njegov stav da je Ostoja manje zlo od alternativnih rešenja.

To što voli ponekad da se prokurči kroz intervju ili što mu deca skupljaju likove me ne tangira previše. Juče je sam sebi natovario obećanje da će porez biti plaćen pre početka sezone, eto videćemo brzo na njegovom primeru za šta se drže volovi, a za šta judi.

I ja bih voleo da se svako saopštenje kluba završava sa vučiću pederu, ali jbg, nije realno do nekih normalnijih vremena. Do tada, ok je i to što se na sportklubu zvuk ne utišava.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.778
Reaction score
22.945
Локација
Beograd
Mani me njihovih 10 pojačanja od kog ne bi ni jedbo jedino doveo kod nas, možda, ali možda Šabaza, ali je i to pitanje, sve do jednog prosek EL, neka Baskonija u najboljem slučaju, koju kako god okreneš, moraš da pobediš da bi igrao PO.
Drugo, to što oni gruvaju 10 igrača, pa hajde malo samo razmislite, zaista nije problem uz PAO, menjaju komplet sistem, jer su prošle godine bili blago rečeno kurac ili su sa tim sastavom jednostavno došli do kraja i mora da se menja.
Nama su ostali nosioci i treba nam par zamena što je sasvim dobro u vidu Jaramaza, Ponitke i zdravog Balše, plus apgrejd koji se svakako traži.
Stoga su Milano po mome mišljenju, pa I Olimpijakos u najboljem momentumu, Makabi takođe, mada nisam siguran da li je Kataš kadar da se nosi sa svim time. Monako je takođe nadogradio roster, ali se po mome mišljenju, opasno kockao, kako će ostali reagovati na smanjene uloge(Okobo, Lojd), kako će to svlačionicu da trpi.
Barselona sa Grimauom uz celu braću Ernangomez, šta znam, ne uliva toliki strah, ali svakako je to Barsa.
Ponavljam, mi uz dva uboda kvaliteta Ledeja npr smo fantastičan sastav, plus imamo na klupi što niko nema...
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.598
Reaction score
3.410
Локација
JNA
Da se javno izvinim svima i kao sto sam rekao prihvatim dozivotni ban. Meni je ova izdaja pala teze nego bilo kome, jer me njegov rodjeni brat uvjeravao da nema sanse da ne potpise. Da su sve informacije do tad bile tacne, vidi se i iz saopstenja naseg kluba. Smijali su mi se neki kad sam govorio da ga je BIA posjetila na Staroj planini. Ali kako su sve informacije, ispostavilo se, bile tacne, vjerovao sam i bratu da ce sve izdrzati i potpisati. Ja mjerodavniji i jaci izvor nijesam mogao imati..
Prihvatam svu krivicu na sebe, i da me iskljucite sa foruma poslije 14 godina. Praticu Partizan ludacki kao i cijeli svoj zivot. Ja sam zvanicno sa tom porodicom zavrsio, jer me picke i izdajnici ne zanimaju u zivotu. Ko sam i sto sam , licno znaju nasi stari clanovi Je Ne A i Crno -beli. Mnogo smo muka i patnje i borbe zajedno podnijeli za Partizan.
Jos jednom svima izvinjenje i svaki napad cu razumjeti. Ali nijesam mogao ni pomisliti da je covjek takav lazov i picka i da nas je toliko zavlacio.
Rekao sam i za ugovor na tri godine i za to da u kontaktu sa Zocom on i Panter skoro pomazu u izboru igraca i sve detalje koji su isplivali. Ali mogao sam i da cutim i zato sam najveci krivac. Samo me srce ponijelo da sa bracom podijelim ono iz njihove porodice, jer znam koliko svi ovdje zivimo za Partizan.
Sve kazne prihvatam i razumijem, imam i dosta godina i na vama mladjima je dalja borba. Bicu i dalje u Areni , pa da smo najgori. Ta ljubav nema granica
Vidimo se na sudu! :shal
 

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
327
Reaction score
2.286
Локација
Novi Sad
Ne znam kako smo mesec dana trazili 1 i 5 kad je juce objavljeno da trenutno nista nije ni blizu i da ove nedelje ne ocekujemo pojacanje. Ili su se dogovorili da se vise nista ne objavljuje.
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
210
Reaction score
1.320
Cudni su putevi Gospodnji i ko zna zasto je sve ovo sa Miroticem dobro.
Mislim, nije Partizan, na pocetku prelaznog roka, strategiju za formiranje tima bazirao na Miroticu. Postojao je, a siguran sam da postoji jos uvek, plan koji tog igraca ne ukljucuje.
Zatim, sledece cega se setim je formiranje tima koji je otisao na final 4, a ako se dobro secam... Palasio zakasnio na aerodrom, pa dosao Bo, Miloje u poslednjem trenutku zavrsio karijeru, pa dosao Roberts, a Scepa nam iz druge spanske lige nekako "izbunario" Marica i uz Duletove madjije, eto nas na final 4-u. Poenta je da cemo mi uz malo srece i pod Zeljkovom komandom ponovo igrati najlepsu kosarku u Evropi.
I na kraju, slazem se sa vec napisanim da bi Mirotic u Partizanu znacio dodatni pritisak i da bi sve osim igranja finala Evrolige ili sve sem njenog osvajanja bilo tumaceno kao neuspeh... Nismo mi klub koji je navikao da u ovo takmicenje ulazi kao jedan od glavnih favorita.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.885
Reaction score
9.998
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Skretanje sa teme
Jedna prednost svega ovoga je to što će moći mirnije da se radi. Da se razumemo dolaskom monaha f4 bi bio imperativ a možda i više od toga, a videli smo kako se barselona proslavila sa njim i skupljim timom. Malo će se spustiti pritisak ne sumnjam da će se ekipa uklopiti pre svega zbog ostanka ove trojice, ali smo ispali cirkus generalno, a pudlica te stvari i ako su tačne ne treba da piše na jebenom instagramu.
F4 je imperativ i bez njega. A kada si na f4 i titula je blizu. Tako da je imperativ titula. I tako i treba da bude. Ne zato sto je Partizan veliki klub, nego zato sto je Željko veliki trener. A ako ne bude ne treba pljuvati ekipu. Nego podržati i zahvaliti se najvećem treneru koji je došao da se nervira sa nama ovakvima kakvi smo.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.885
Reaction score
9.998
Prvo, ovo je kopmletan post van teme, tema su transferi.

Drugo, primecujem neku blagu zastitu limarske agende, to mozda paranoisem.

Trece, je l' iz ovog pogresno moze da se zakljuci da Partizan nije veliki klub?
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.003
Reaction score
3.748
Локација
Izgleda da je to bio novac od donacija, s obzirom da je posle miroticeve ispale objavljeno da cemo platiti porez. Neka ga preusmere na racune Zeka, kapitena, i Nanelija.
Ko je objavio? Neka stranica koju i moj tast može da napravi dok hrani stoku?

Ne znam šta je sa vama i Instagram stranicama više. Postaće mi još omraženiji taj Instagram od attention whore Twittera. Zajebite te stranice i izvore rekla kazala saznajemo ekskluzivno bomba. Pored kontakata iz kluba i od strane ljudi bliskih klubu ili igraču kojeg želimo da dovedemo, ovaj ovde forum je najkredibiliniji što se tiče izvora oko potencijalnih pojačanja. Zoran.mne je imao i nažalost postavio više informacija nego na celom internetu što je bilo postavljeno za vreme sage oko Mojsija.

Ne budite kao deca i sačekajte. Kao grom iz vedra neba je došao Panter pre 2 godine, sećam se kao juče da je bilo usrao sam se kad sam video tu vest.
 
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Ovo je odgovor na post da Partizanu nece biti imperativ F4. A ako ne bude da se ne pljuju klub i igrači. Partizan je veliki klub ali nije finansijski moćan da bi svake godine napadao f4. Ali Željko to diže na visi nivo. A za Tegija sam rekao da nije napisao to za sta su ispisane 4 strane na forumu. Ako je to zaštita limara, ok. Inače tegi je veliki grobar i vise ga poštujem nego mnoge legende partizana koje nisu kurcem mrdnuli da zaštite klub.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.885
Reaction score
9.998
Da je ocigledna zastita limara, jasno bi osetio :D

Samo sam pitao, da bismo se razumeli.

Sve je OK.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.385
Reaction score
37.830
Realno nama navijačima se prošle godine F4 praktično podrazumevao, a i titula je bila sve samo ne u domenu teorije. Jbg, momci i Željko su sami tako napravili, krivica je njihova. Tako da razumem donekle da sada ljudi očekuju od prelaznog roka aždaje, čak i da Ostoja nije srao kao što jeste. Kada kapiten produži i kaže da posao nije gotov, kada Zek produži, kada brat Lajsna produži... naravno da očekuješ više i bolje.

E sad, onaj ko prati košarku duže od par godina zna kakvi su se sve budžeti slupali po Evropi, a titula nije dolazila pošto to ni jedna cifra ne garantuje. Zato se ljudi opustite i pustite najvećeg da radi. Ako on ne zna posao, džaba mi drvimo i habamo tastature. Da ispišemo i 2500 strana opet niko ne zna šta je njemu u glavi, a to u njegovoj glavi je jedino bitno.
 
Учлањен(а)
22.02.2023
Порука
278
Reaction score
2.565
Локација
Subotica
Zeljkov sistem godinama ima igraca koji kreira sa niskog posta koji je prakticno kljucna tacka same igre i odakle sve krece. Prosle sezone je to bio Dante u dosta slucajeva. Ledej je efikasan sa niskog posta, ali nije neko ko poboljsava protok lopte i od koga se ocekuje da kreira odatle, Smajli takodje. Zato je verovatno monah bio toliko cekan od strane kluba jer bi se time stvorila velika prednost na terenu, ali boze moj… tako da verujem da ce se u narednom periodu traziti igrac koji moze odatle da iskreira iako je Ponitka neko ko za svoju visinu i gradju ima solidan pregled igre i osecaj za pas(slabija verzija Datomea) i ko radom uz Zeljka moze jos vise da napreduje na tom segmentu. Tako da meni opcija Kalatesa upravo zbog njegovih karakteristika i mogucnosti da igra ledjima protiv slabijih bekova uopste ne deluje lose u Zeljkovom sistemu, svakako on najbolje zna sta mu treba
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top