Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Je l ste videli danasnju izjavu "naseg" novog predsednika rk?

Ako jos uvek niste savetujem vas da pre citanja obezbedite kese za povracanje sto bi reko pantic.
 

Born/Webb

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
123
Reaction score
256
Локација
Na šljivi...
Sad sam odgledao na kancerogenoj areni, bukvalno da se covek ispovraca kakva je izjava :sick: jebo ih zvalavi
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Prvo da se zahvali vaginoustom ajatolohu sto mu je dozvolio da se probudi jutros. Kakva slina napredna bezkicmenjacka zamenila onakvu ljudinu i grobarcinu na celo ovog napacenog kluba. Mrsh

Mozda imaju neki pool svakodnevno ko vise polize cmarinu prve vagine srbije da dobija neki bonus.
E sad nek se ovaj teletabis takmici sa 'grobarkom' dijanom hrklaovic za dnevni bonus koja mnogo pati kad neke grupacije skandiraju da je vucic peder. A kako ona kaze da svaki pravi grobar zna da je precednik jedini stvarno pomogao Partizanu.

Aj leba mu nek vise ne pomaze nek odjebe snacicemo se mi i bez njegove pomoci.

Kakve sve kreature prolazili su i jos prolaze kroz sve sekcije ovog nesrecnog naseg Partizana da se covek zapita kako jos uvek drzimo glavu iznad govana.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Igra dobra, ekipa 30% slabija od prošlogodišnje.
Trener nam je glavna prednost.
Ne znam koji se kurac predsednik zahvaljivao svima kad nijednog ozbiljnog igrača nije doveo.
Bice grčevita borba za Play of. Plašim se duela sa Vojvodinom . Oni su svake godine sve bolji i bolji a mi stojimo u mestu. Svaki jednocifreni poraz od njih bice uspeh.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
469
Reaction score
2.604
Pa ne znam bas da li je ekipa 30% slabija od proslogodisnje...
Umjesto Petrica, tu je ovaj novi lijevi bek Pestic koji je bio prilicno solidan i racionalan. Trnavac je vjerovatno najveci gubitak, ali u najvaznijim utakmicama prosle sezone (protiv Vojvodine) nije pravio toliku razliku. A Jelic je takodje pokazao da mi mogao biti solidan. Ima tu i zanimljivih pojacanja. Ovaj grk koji igra odbranu umjesto Varge ce morati malo da se iskontrolise, danas je zaradio tri iskljucenja za 30 i nesto minuta, ali mogao bi da bude dobar bedem pred golom. Kojadinovic i Micic su godinu stariji, pa bi trebali da budu toliko i bolji. Izgleda da imamo i dobru zamjenu na desnom krilu, kad Jovicu ne ide (kao sto je bio slucaj danas),
Sve u svemu, mogli bi da budemo i bolji nego prosle sezone. Naravno, o nekom ugrozavanju Vojvodine ne moze biti ni govora, ali bi trebalo da bude sasvim dovoljno za siguran plasman u plej of. A titula ce morati da ceka neka bolja vremena.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Grk je zamena za Vuka Lazovica a ne za Vargu. Varga je bio bitan za Rk isto ko Tristan prošle godine u KK. Ne bih da se gadjam čiframa ali Grk je bar 3 puta jeftiniji od Vuka.
Od 5 glavnih igrača 3 su otišla a jedan je povredjen. Kad malo bolje razmislim slabiji smo i vise od 30%.
Jedini plus je trener al pitanje je koliko ovi mladi momci mogu. Na papiru su 4 ekipe dosta jače od nas ( Vojvodina , Pančevo , Kragujevac i Metaloplatika).
Ne pišem ovo da mracim i izigravam nekog baksuza nego da čisto znate kako stoje stvari da se ne zaludjujete ovim pobedama da u ovom sastavu možemo nešto vise.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
469
Reaction score
2.604
Da, mislio sam na Lazovica, ne na Vargu, naravno.

Vidjecemo, ja ipak necu biti toliki pesimista.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
469
Reaction score
2.604
Napadacki solidno, mada se vidi da nam bez Petrica fali sut izvana, uglavnom se sve svodi na prodore bekova. Tako da je pitanje kako ce to izgledati protiv ekipa koje igraju bolju odbranu. Mada mi izgleda da trojka Kojadinovic-Kovacevic-Pestic solidno saradjuje. Ima tu akcija koje imaju glavu i rep.

U odbrani vrlo mlako. Ako nam Vranje da 29 golova, i to ne zato sto smo rano rijesili mec i igrali opusteno, nego zato sto su nas probijali kako su htjeli skoro 3/4 utakmice, onda je to vrlo zabrinjavajuce. Grk proslu utakmicu iskljucen u 31 minutu zbog tri penala, danas ni jedan faul nije napravio. Morace to sve mnogo bolje da izgleda protiv ovih iz vrha.

Sve u svemu, mozda pobjedi ne treba previse gledati u zube, pogotovo ako je 9 razlike, ali...
 

zdremon

Početnik
Учлањен(а)
23.04.2023
Порука
56
Reaction score
230
Локација
Sremska Mitrovica
Protivnik Partizana u drugom kolu EHF kupa je islandski Fimleikafélag Hafnarfjarðar. Prošle sezone su ligaški deo prvenstva završili na 2. poziciji. Sada su u prvoj rundi EHF kupa izbacili Diomidis Argous, 4. najbolji tim Grčke, ukupnim rezultatom 58-50.
Prva utakmica je zakazana za 14/15 oktobar upravo na Islandu, revanš 7 dana kasnije.
 
Последња измена:
Top