Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.095
Reaction score
4.088
Локација
Beograd
Glava će da mi eksplodira. Ne zbog produžetka, prosute prednosti, ne zbog Panterovih grešaka, on ima kredit, već zbog prvog poluvremena i nemoći u skoku dok je Kaminski u igri.

Jednostavno ovako dobru našu partiju je čovek usrao za sve pare.

Nemam problem uopšte kada zagradi svog igrača i neko drugi pokupi ofanzivni skok, ali od 11 skokova u napadu cigana, 8 su imali Milutinov i Fal. Još jedan razlog što će mi glava pući je koliko čovek nije u stanju da napravi blok da uđe u igru 2 na 2 sa Panterom i Aleksom, nema šanse, a o tome koliko je spor kod iskakanja, e od toga mi krv polazi na nos...

Nije pljuvanje, ovo je utemeljena kritika, gde jednostavno nemaš za šta dobro da se uhvatiš kod čoveka. Jednostavno, nemaš. Nemam uopšte problem što je ispalio 5 ili 6 trojki sve su bili rezonski šutevi, ali ako se igra centra svodi na šut za 3 poena e do kurca...

Za kraj, nikada u životu Milutinova nisam smatrao za igrača vrednog dresa Partizana. Pravi cigan, faca, ponašanje, sve. Večeras je to dokazao.

Odoh da se besim od muke.
 

Nebitan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
432
Reaction score
1.922
Локација
Zvornik
Ne mogu nista zamjeriti nikome, ali ovi su toliko odvratni pocev od onog njihovog pacova na klupi pa nadalje! Kakva odvratna faca. Imali smo glupih odluka, brzopletih, ali ova ekipa kad uhvati zalet bice paklena. Tesko mi je pao poraz, imali smo ih, ali kao sto sam vec napisao sve ce se ovo vratiti!
 

VukPP94

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
32
Reaction score
90
Локација
Humska 1
Neka mi neko napiše da grešim da nisam fer ali da od našeg igrača vidim ono glumatanje hvatanje za glavu,skakanje na sudiju udaranje na kvarno to ne mogu da shvatim,za mene Milutinov vise nije naš.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.442
Reaction score
11.909
Локација
Beograd
Frustrira sve ovo. Usrani raspored na startu dok smo nekompletni. Jedini smo baksuzi koji odigraju u Izraelu ove sezone, sjebe se Ponitka od koga se najviše očekivalo i koji fali nenormalno ovom rosteru, čekamo tog centra koji će da spreči 18 ofanzivnih skokova protivnika... Sve je to lepo što ide na bolje, ali ova ekipa ne sme da ima start kao prošle sezone i ne sme da gubi poslednju četvrtinu 10 razlike... Mora da se izgura skor na 3:3 u naredna dva kola inače smo u problemu.
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
406
Reaction score
725
dve kljucne izgubljene lopte pantera koje su nam izbile pobedu iz ruke....ali pokazuje da je onaj stari i da zna da ako ga ne ide za 3 da ce ici za 2 i to je forsirao i pogadjao...uostalom nije njegov posao da prenosi loptu,ali je u te dve situacije morao bolje..Andjusic teska steta kada je na parketu...uvek neki glup potez
 

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
326
Reaction score
2.280
Локација
Novi Sad
Zalim samo sto je Dzejms nije sutnuo na 82:81 sam na trojci 20 sek do kraja. Ovaj pedercic njihov se napali samo protiv nas da sutira slobodna i trojke kao nikad u Areni se nece videti.Brine me samo sto cemo tesko izgurati sa 7 igraca sezonu. Mada smo to mislili i prosle godine. :D
 

valant

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2021
Порука
24
Reaction score
242
Локација
Novi Sad
zašto nije tražen čelendž za onaj prelazak preko pola kad se jasno videlo da je dobacio loptu pre nego što je zakoračio.Kako bre to niko nije video .Inače svaka čast momcima a milutinov nek puši kurac zbog ciganskog ponašanja .Taman je tu gde treba da bude
 

malicovek

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
188
Reaction score
1.796
Локација
Beograd
General je onomad govorio:

1697748391481.png
Klub mu je omogućio da igra EL sa 17 godina, a on je brže bolje pobegao iz njega.
Ko god se raduje, krevelji i kezi protiv KKP, može slobodno put Železnika, pa nek svi skupa dobijaju kartonske zvezdice od gazde. Persona non grata na utakmici KKP ikad više, a čini mi se i da njega tačno zabole za KKP.

Svaka čast našim momcima, vidi se napredak u maltene svakoj utakmici. Krivo mi je što ih nismo slomili na +14 (Anđušin specijal dodavanja u ruku gde prave 10:0 seriju) ali je i ovo prevazišlo sva očekivanja.

Izuzetno smo dobar tim, osakatili su nam opet centre sa faulovima. Da nam je Smajli ostao, mislim da bi teško ovo izgubili.
Iako to mrzim da naglašavam, suđenje je bilo K A T A S T R O F A L N O. U 2/4 sude Jaretu izgubljenu a lopta se odbila o nogu Papanikolauu, svaku 50/50 odluku su dosudili u njihovu korist, za ozbiljno istraživanje je ova utakmica.
Plus, dokle će govnima biti dozvoljeno da koriste lasere koji su bukvalno pogubni po vid aktera na terenu, dovoljan je malo jači laser da ti trajno ošteti vid u sekundi. A nas kažnjavaju ako neko iz sektora 420 prdne preglasno, nema većih indijanaca od ovih u Atini.

Za kraj, ja sam stvarno prezadovoljan, imamo ozbiljan tim i biće sve bolje i bolje!
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
A kakav ste sudijski kriterijum ovekivali. Izgubili smo zbog nas. Ova utakmica nam se nudila bezbroj puta i dobijemo i produzetak i ovako ga i odigramo. Kao imas Balsu kao centra a realno mu ne verujes jer mi 10 minuta igramo bez centra. Kaminski i Dozier su malo nosalantni i ne kapiraju da nema 80 i kusur utakmica. Defanzivni skok i protok lopte u napadu nema ga. Verujem da ce Zeljko sad da insistira ipak na centru sto pre jer ovo je ispod nivoa bilo koje evroligaske ekipe. Pricamo ovde letos kao pljujemo Kelatesa malo sam ga gledao veceras,legao bi nam ko budali samar jer nama Panter i Andjusic prevode loptu,pogotovo kad Andjusic krene ja se prepadnem ziv hoce li mu je ukrasti. Panter previse energiju gubio sa ovim Vokapom i jos je radio prenos lopte jer nema ko i na kraju je pao i izgubio tekmu ali donece kad bude trebalo. Ne secam se kako su mi padali porazi pocetkom prosle godine ali ovaj me ubio. Nisam najveci fan Lideja ali on jedini deluje uz Nanelija kao da razume sta igra i uvek se makar bori kao lav. Trifunovic udje da cuva Gosa ovaj upuca dve trojke preko njega i posalje ga kuci. Ovaj i ovakav Olimpijakos smo morali da dobijemo,uzasno mi idu na kurac bas su cigani,trener im je teska picketina i moramo da ih demoliramo u Beogradu. Hvala Zeljku sto je ostao da se bori sa vetrenjacama tek sad se vidi efekat Mirotic kad ti sklapas tim od igraca koji su ti peta opcija. Milutinov i Gos su profesionalci igraju na pobedu,nema sta da im se zameri pre bih tog Gosa gledao nego Jaramaza pet puta sve i da mi je Jaramaz rodjeni brat.
 

Dr. Okltis

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2021
Порука
69
Reaction score
133
Локација
Srbija
Biće ovo dobro,samo da nam ne pobegnu mnogo dok ne udjemo u formu.Ne znam,voleo bih da imamo nekog pleja s mozgom,svaka čast Avramoviću na energiji,brzini,ali kad udje u kontra ritam onda ekipa najebe kao večeras,pomogao mu i Panter,privatizovao loptu zadnjih desetak minuta.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Svi će pričati o lošem skoku Kaminskog (što i treba). Tužan je njegov nedorpinos na postu u napadu. Nikakav poluhorog, poludistanca, prodor na prvom koraku. Lesor je makar umeo da drži poziciju i ili izvuče faul ili u većini sitaucija poentira. Ako si već rupa u odbrani u napadu moraš isporučiti.

Suđenje nije glavni uzrok poraza ali da Vokap igra sa 4 faula toliko dugo i da ne dobije peti je sramno.

Moglo je to na kraju više kolektivno i kvalitetnije ali biće ovo bolje i bolje.
Ja verujem u ovaj tim i trenera
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
376
Reaction score
2.175
Локација
Trstenik
Sram bilo i Smailagića što je napravio 2 faula a svirali su mu 5. O čemu ti druže pričaš?
Naši su ih slomili i dobili bi ih i bez Kaminskog.
Pričam o tome što mu se iz utakmice u utakmicu ponavlja da krene u raspravu sa sudijama i dobije tehničku. To stvarno nije neophodno. Njegovi kvaliteti su mi ok, ali mi je vrlo diskutabilan njegov stav i ponašanje na parketu. No neću da gubim nadu, ali ako za 3-4 utakmice (evroligaške) ne dostigne iole koristan nivo za ekipu, možda bi stručni štab ozbiljno trebalo da razmisli o metli.
 
Top