Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.309
Reaction score
10.887
Локација
Beograd

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.980
Ovo da smo izgubili jako tesko bi bilo i ne bih ni imao zivaca da napisem ista svega mi, iako smo dobili zivaca mi je otislo za ceo Novembar. Kaminski covek ne zna ni sam sta radi na terenu, u odbrani prolaze pored njega ko pored cunja i lopte mu iz ruku uzimaju na skoku. Kabokolo ce nadam se mu minimizirati minutazu, ali pre da vise na terenu Tristana necemo ni videti, a da ce Smajilagic nazad na cetvorku sto se pokazalo da ne moze da igra. Nadam se da gresim. Ponitka i pored zicera itekako znacio u odbrani, covek je doneo neku sigurnost da smanjimo razliku jer je uzeo pleja i nije dozvoljavao switch, i jedini put kad su ga iznudili on je iznudio faul u napadu agresivno iduci ispred igraca. Ledej mistika, veoma je lose usao u sezonu, ali i njemu je teze igrati kad i sam fizicki nije top cetvorka uz jos fizicki goru peticu. Andjusic sa onom tricom, i teskim polaganjem na Motlija mozda i resio mec, na iskustvo lepo odigrano i na kraju dva bacanja lagana. Ono na izvodjenju 7 sekundi pred kraj necu da spominjem, ruke od plastelina su dovoljan opis. Pantera cekamo ko ozebo sunce, i nadam se da ce da posle oporavka bude proslogodisnji Panter, jer u napadu se mnogo mucimo precesto. Avramovic opet propusta zavrsnicu i to je ocito vaspitna mera, zasluzena mogu reci, ali bez Pantera on nam je jedini ball handler, Dozier i Andjusic jesu pred kraj nasli lake asistencije, ali napad nije tecan bio ni pod razno. Opet smo kamaru puta gubili vreme ganjajuci missmatch bez da smo bili u stanju da spustimo loptu, sustinski vecina gresaka iz prethodnih meceva bila je i u ovome. Prvo poluvreme toliko otvorenih suteva smo dali da nije ni cudo sto su preko 40% tricu imali. Tristan opet odlicna minijatura i nadam se da ce nastaviti da dobija makar 10 po mecu jer kad ovako nepotentno igramo u napadu takav igrac znaci mnogo za rotaciju. I posebno mi je drago sto je Madar promasio sut za pobedu, jebao ga zalizani govnar u supak.

PS Kaminski da pogleda kako se brani plej na switch i rad nogu Smajilagica na tom napadu Fenera, njihova ideja je bila da on do kraja ide ali je Vilbekin morao da izbaci loptu na stranu.

Odgovorio ti Zeljko za Tristana
 

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
512
Reaction score
3.242
Локација
Nis
Kako dobra pobeda

Zeljko bogotac

Sto volim sto ono djubre malo promasili kljucan sut

Bitan momenat za sezonu,cini se

Na kraju za malo da useremo onako kako samo mi umemo ali i sreca nam se osmehnula

Bravo momci bravo bravo!
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Prvo, mislim da sam preziveo samo zato sto su srcka i slog koji su krenuli u isto vreme da me hvataju nekako ponistili jedno drugo. Drugo, mi igramo po nekoj mojoj slobodnoj proceni negde na 35-40% mogucnosti, nemamo Pantera, Kaboklo a bogami i Ponitka prakticno tek sad krecu da se uklapaju, Douzer i Kaminski pokazuju veliki potencijal na momente, ali cesto prave i neke katastrofalne greske. I opet smo dobili jebeni Fener. Jeste da nisu kompletni ni oni bili veceras, ali svejedno. Kad se to sve malo jos uigra, sa ili bez jos jednog pojacanja, kad dodje taj skok na ono sto treba (i prosle sezone je dosta kasnije proradio taj aspekt igre od svih drugih), tj kad dodjemo na nekih 90%, mi cemo biti jbna kaznena ekspedicija. Samo da se zavrsi ovde sa povredama, i da se uhvati dobar kontinuitet. Ja sad idem popiti jedno tri rakije da dodjem sebi. U zdravlje grobarijo!
 
Top