Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
neznam sto toliko dizete tog Tomica u nebesa?

pa on igra na krilu, dakle tu se i ocekuje da ima svoje prodore, da je brz i da hrani napadace sa centarsutevima.....nece valjda igrati Ilic na krilu ili neko drugi?

hocu stim da kazem da je Tomic jedan prosecni fudbaler koji eventualno ima potencijala da napravi nesto vise u karijeri i da ne ostane dozivotno u nasoj tranvaj ligi ali opet kazem da on jos nije niko i nista.

treba prvo u glavi da se najmanje 100% promeni pa tek onda takticki i naravno i fizicki.


sa druge strane sinoc me je odusevio Ilic, koliko je trcao i radio u defanzivi nisam ga video nikad u takvom izdanju i on je za mene sinocni igrac utakmice
 

Ziko MAX

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
115
Reaction score
2
Igra je mnogo zrelija nego protiv Pjunika. Protiv Skandinavaca se tako igra - davi loptu sto duze mozesh i ne daj im kornere i prekide jer su tada vrlo opasni. Svaki put smo drhtali posle kornera.
Kiks M.Jovanovica je mogao skupo da nas kosta , ovo njemu nije prvi put i protiv Pjunika je isto radio , ali ga moramo istrpeti, da bi postao pravi komandant odbrane .
Mnogi na forumu bez razloga kritikuju Stevanovica pa on jedini ima snage da trci i gore i dole , da izdrzi duel , to sto tehnicki ne igra za 10 , moze mu se oprostiti.
Ocekujem i u Finskoj pobedu !!
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
www.sportal.rs
Pomoćni trener Helsinkija, Juha Rantola, je rekao da je kranji rezultat nerealan.

- Imali smo četiri velike šanse u drugom poluvremenu. Realan rezultat bi bio 2:1 za Partizan, pošto je Kleov gol slučajnost. Zadovoljni smo drugim poluvremenom, odigrali smo dobro protiv jake ekipe. Tih drugih 45 minuta nam daju nadu da možemo da prodjemo

Ovaj mora da je na heroin...
Zabosce ti on jos par slucajnih,stoko finska nikakva.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Gol Klea bio slučajan. Majko mila....:popčetiri velike šanse? Ja sam video jednu. Ako su oni imali četiri, šta smo sve mi imali? Dobro da nije rekao da je realno da su dali četiri gola. Baš su extra igrali! :D Kada sam rekao da su mi ličili na reprezentaciju Švedske, baš na igru sam mislio! :buhaha
 

p_dragan

Grobar
Учлањен(а)
18.04.2009
Порука
339
Reaction score
0
Da, to je baš moglo da se izvali sinoć, da mi slučajno dajemo golove a da ih oni slučajno promašuju...
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.184
Reaction score
18.510
Локација
U Kinšasi
Nisi ni ti dobro video. Imali su sigurno dva cista udarca glavom posle prekida, i onu sansu posle fantasticne reakcije Marka Jovanovica.

Ja sam prezadovoljan rezultatom. Takodje sam prijatno iznenadjen Moreirinom igrom i pozicijom na terenu, u poslednje dve utakmice. Mislim da je on do izlaska bio ubedljivo najbolji.

I jos mogu da se pohvalim da sam posle izlaska Krstajica gledao najgoru odbranu Partizana od kada znam za sebe.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.119
Reaction score
306
Добро је. Направили смо одличан резултат, игра није била Бог зна каква, али радује ме нешто. То нешто је чињеница да смо забијали голове из наизглед мртве игре...Мртво, мртво, нема ничег.. и онда одједном БУМ! ГОЛ!

рекао сам себи, "е нека сам и ово дочекао од Партизана".

Све у све може још боље, али како год презадовољан сам, с тим што је могло бити јако незгодно да се онај Финац боље снашао пред нашим празним голом.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Морам признати да сам ја после свега ипак задовољан. Можда не толико игром колико резултатом. Али све је то разумљиво, прве утакмице у сезони, нови играчи, измењен састав итд. Имали смо и грешака али смо могли и до 5-0. Шта је ту је, ја сам ипак убеђен да нам ово гарантује пролаз даље... А после шта буде. Само храбро и степеник по степеник.
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Pre svega, dobar dan svima.
Sad ono standardno : vec mesecima citam Vase komentare, pa resih i ja da napisem neku pametnu......
Rezultat odlican, vise nego odlican, igra - nadam se da ce biti bolja (i mora da bude bolja). Opravdanje bi moglo da bude vaznost utakmice, uigravanje itd i to bi, za sada, moglo da bude prihvatljivo.
A sad ono bolnije :
poseta-mnogi zele mnogo vecu posetu.Voleo bih da na utakmice dolazi 5.000 navijaca, ali pravih ! Ja sam 'penzioner' sa istoka i sinoc mi je bila muka od komentara 'trenera i fudbalskih strucnjaka' sa pomenute tribine !!! Zvizde pojedinim igracima i upucuju im najstrasnije psovke prilikom svakog kontakta sa loptom ! Pomenuo bih samo strucnjaka koji 5 minuta pljuje igraca sa brojem 21 ! Tek nakon mog dvominutnog insistiranja, covek je uspeo da se seti kako se fudbaler zove. Dakle, pljuje a ne zna koga, ne poznaje igrace ali mu to ne smeta da ih najstrasnije omalovazava, a umesao sam se kad je okrivio B. Jovanovica za greske na nasem desnom krilu !!! E takvi nam zaista ne trebaju i ponavljam, voleo bih pa cak i 3.000 navijaca, ali pravih....
A najbolnija stvar u nasem Partizanu je DESNI bek.... Svaka cast Stevanovicu, ali ne vredi i ne ide... Nema snage, spor je, mnogo gresi, u napadu ga nama i bezopasan je, a u odbrani je katastrofalan...Pa sinoc je i trener finaca to provalio i izvrsio izmenu na njihovoj levoj strani, ako se ne varam, vec u 25 minutu, ubacio mladjeg i brzeg igraca, ali sreca nasa sto ni taj (br. 14) ne zna, inace bi bilo svega...
Sve u svemu, uprava ima jos uvek vremena da resi nasu desnu stranu i da se dovedemo u red za sledeceg protivnika, jer su ovi finci, ipak, druga liga.....
 
Последња измена:

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Svaka cast nasim fudbalerima na pobedi!:D: Rezultat je odlican, igra ne bas zadovoljavajuca, navijanje poprilicno loso!?:roll: Kad smo kod pojedinaca, prijatno su me iznenadili Iliev i Lazevski(narocito onaj prvi); standardno dobri Kleo, Krstajic, Sale i Mo; ostali ispod svojih mogucnosti.
Sve u svemu, nije lose, ali za u plej of(posto ne verujem da mozemo da izgubimo sa vise od 3 razlike u Finskoj) MORA bolje!?
:napred Partizan
 

Totengräber

Početnik
Учлањен(а)
05.04.2010
Порука
8
Reaction score
0
Локација
Petrovac,Crna Gora
Svaka cast nasim momcima i strucnom stabu.
Istina,moze to jos bolje,ali sta je tu je.
Tomicu cuska uz usi obavezno,Iliev malo manje da petlja znamo svi da hoce da se dokaze ali treba mu def dati vremena.
 

ZORO

Grobar
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
400
Reaction score
369
Локација
zvezdara-lion
Sve osim rezultata i Klea, koji je ponovo pokazao da je za klasu bolji igrač od svih- za zaborav. Od posete, navijanja, do igre. Podhitno dovesti jednog štopera. Stevanović i Jovanović ne znaju gde biju. Raća standardno loše, Tomić neprimetan. Ipak raduje što je odlika velike ekipe da dobija i kada igra loše.

Raduje i to što će uskoro i zvanično Mrdja doći.
 

docco

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
331
Reaction score
1
Локација
Bijeljina
Da ne beše sportske sreće ili, kako kaže Radiša Ilić, „onog odozgo“, Partizan je lako mogao da primi gol u drugom poluvremenu i zakomplikuje sebi situaciju. Nesporazum Marka Jovanovića i „jedinice“ crno-belih mogao je skupo da košta tim. Srećom, nije...

- Rekao sam Marku da vrati loptu glavom, ipak, došlo je do malog nesporazuma koji me je uplašio. U toj situaciji nas je Bog pogledao. Mislim da je ovo fenonemalan rezultat pred utakmicu za sedam dana.
Ne znam da li da:buhahaili da :banghead. :D
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
blago nama ako ce da dodje mrdja...bicemo jaci i kvalitetniji..ali isto tako ce da se dovede u pitanje nas obraz jer covek koji je psovao navijace Partizana treba da igra za Partizan...tuzno...jedino nekim vecim uspehom tipa ulaska u LS i slicno mozemo da se nadamo da cemo izaci sivila koje smo sami sebi napakovali jer nismo nasli za shodno das posle 3 uzastopne titule uradimo nesto vise u evropi aa mi navijaci da podrzimo ekipu a ne da psujemo igracima sve po spisku zato sto je rezultat ''samo" 3-0....

Možeš li još 50 puta o Mrđi, a posebno van teme?

WebCrew edit
 

pendrek

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
11
Reaction score
0
Jel ste primetili kako je Cleo proslavio gol???? ....a la MANCE....:)
 

Фидел

ex PAKY 92
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.423
Reaction score
73
Локација
Havana
Ko je terao Bozovica?! A Radisa nije imao posla, tako da ne mozemo da ga ocenimo.
Tomic kakav da je jedan od glavnih krivac sto je Sasa Ilic postigao gol.
Tomic je bio los, u dosta navrata je kao i po obicaju davio loptu onako kako samo on to ume!

E sad mislim da nema coveka koji se nije uverio da nam za samo malo ozbiljnije evropske utakmice pod hitno treba jedan kvalitetan i proveren stoper!
Videli smo svi kakav je cirkus nastao kada je Krstajic izasao iz igre

Zadovoljan sam dosadasnjim ucinkom uprave kada je u pitanju prelazni rok, ali izuzetak je Stevanovic koji je promasaj, samo cu to reci o njemu!

Sto se tice Ilieva, on je za sada pokazao da je pravo pojacanje, jos malo da nabije kondiciju i bice on onaj pravi!
Inace, dao je jednu izjavu posle tekme gde je rekao da je malo falilo da zaplace kada je cuo sa juga "Fudbalski to je hram" tako da sada znamo koja pesma je potrebna da bi se Ivica motivisao:D

Moram i da istaknem da sam odusevljen efikasnoscu ekipe, tj nacin na koji postizemo golove, Nema neke blistave igre, cak mozda i naprotiv, igra je losa,ali me raduje to sto se stice utisak da mozemo da postignemo gol cim malo dodamo gas i to je za mene najvaznije, rezultat!
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Neki su ovde počeli da priželjkuju ovog ili onog u plej ofu. Ako mi dozvolite na ovu temu da napišem sledeće:

Meni je POTPUNO SVEJEDNO ko nam bude rival! Ako dođemo do tog plej ofa, da i to napišem...zbog teranja uroka...Nikada nijedan žreb u poslednjih ne znam ni ja koliko godina neću pratiti tako opušten kao taj koji nam sledi...ako prođemo u plej of...
NI JE SVE JE DNO!
Rozenborg burazeru, rozenborg, samo pal4eve da drzimo da ubodemo njega, i ondak LS je tu.
E moram i ovo. Umesto Nemanju tomica da ubacimo ilijeva, a umesto ilijeva mrdja u napadu. Osim to, primetio sam za reprezentaciju mrdja je znao da se izbaci po desno, i dobro centrira, tako da rotirace tokom utakmice mrdja i ilijev.
Znaci ist tim od pocetka, ako je zdravlje boze, i Mrdja u timu, a tomic van tima.
A koliko samo zalim sto smo doveli stevanovica, a dobro smo ga se otarasili.
Sad zamislite ZASTO, je morao da ode lomic kako bi ovaj tim izgledao sa lomicem levo, i sinisom stevanovicem desno, da pr6te golovi.
 
Последња измена:

Gerila

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
64
Reaction score
0
Verujte nemojte da malerisite sa Rosenborgom, oni su ove godine stvarno prejako, nemaju ni jedan poraz u svojoj ligi, koja je jaca od nase, nemaju ni jedan poraz u Evropi, jako im je tesko prici golu, kada uvate da se brane, u Evropi jos nisu primili gol, a i uprvnestvu jako malo, imaju ovog sjajnog Radeta Pricu, stadion je uvek pun, bice nam tesko gostovanje, jer Trondhajm je skroz gore, evo jedne golcine:

http://www.youtube.com/watch?v=I2TsHoek3aE&feature=player_embedded
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top