Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Sve sam ocekivao danas ali da cemo biti ovako jebani i silovani to nisam mogao ni da zamislim. Ovako mrtvo da odigramo i jos da nasedamo na njihove dziberske prvokacije. Strasno. Mi bre sansu nismo imali delovalo je u svakom momentu kao da imaju 5 igraca vise u svakom duelu su bili jaci i brzi. Onaj raspali Oumaru se zajebavao celu utakmicu. Samo jos da procitam posle izgovore o teskom terenu, umoru od Arsenala ili sudiji pa da se obesim o najblize drvo.
 

kursula

Grobar
Учлањен(а)
01.04.2007
Порука
225
Reaction score
0
Локација
South Side Edmonton,Canada
Mozda se mnogi nece sloziti-ali DOBRO je da nam se ovakve stvari desavaju na pocetku sezone.Utakmica sa Arsenalom nas je bukvalno kostala minimum 4 boda(Spartak kuci).Jasno je da ce svaka ekipa,bez obzira na kvalitet protiv nas igrati 100% (kompleksi rade)Momci,pamet u glavu,svaki protivnik je podjednako vazan,imate kvalitet ne dozvolite sebi da zapostavite domace prvenstvo.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Играли смо и ми лоше, много лоше, али судија и ваљање од 30. минута- криминал! Па у Немачкој би за ваљање, а кад изађеш одмах устанеш добио црвени! Стоп фолирању у домаћој лиги! Судија свира неке пенале, 4 црвена, фаулове у нападу, значи онај човек је за бетон лигу, и то петлићи! Страшно!
Руку на срце и ми смо играли безидејно и хладно! Чак ме је изнервирала она ладовина на 1-0 када ми крећемо у напад, као да водимо 3-0!
Али као што сам и пре утакмице рекао, остајем при томе да имамо најбољи тим, да смо најјачи у нашем првенству! А то ће тек доћи на видело! Ми још циганима и Јавору гостујемо! А после сви лепо код нас, у наш Храм, па да видимо!
Али ова игра коју пропагира курва је срамотна, па они нису ни дали гол, њима је први поклоњен а други из одбитка! Хтео сам да напишем нешто у смислу је*аћемо вам *** **** када дођете у Бг! Али нећу! Идемо даље, још куп, па пауза да се мало консолидујемо! И када не будеш први ти... Гробари с тобом све до титуле!
 

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
Samo cu reci-SRAM VAS BILO ZA DANASNJU UTAKMICU U SVETOM DRESU.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Mene je ovo danas podsetilo na Utakmicu Kroacija-Partizan. :(
 

Goran31

Početnik
Учлањен(а)
23.06.2007
Порука
49
Reaction score
0
Локација
Beograd , Dorcol
Najteze mi je palo kako su se nasi nosili sa situacijom. Trebali su da se smire i stanu na loptu a ne da padaju na provokacije slaninara. Ilic je pokusavao da smiri ali nije uspeo. Prvi put da sam video i Klea toliko nervoznog... Ne boli me poraz od 2:0 vec sto smo se spustili na njihov nivo.

Idemo dalje, titula ce biti nasa jer smo najbolji.
 

reisa

Grobar
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
233
Reaction score
7
Локација
Sjenica
Jovanovic za dozivotnog stopera, a Iliev za dozivotnog napadaca!Pa, zar ovim novosadskim govnima da pruzimo ovoliku radost...?Boli mene uvo i za Arsenal, i Bragu...neka nas pobedjuju, ali ovo....Sad cemo da vidimo koliko smo jak tim i kojom brzinom cemo da se vratimo!Posto je ocigledno da odavno nesto ne stima!
p.s.Moreira vrati nam se!
 

VUGA

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
314
Reaction score
1
Izgleda da cemo skupo platiti igranje u ligi sampiona. Trazili smo ligu sampiona, sad je imamo, ali na zalost, bojim se da ne platimo cenu u prvenstvu, jer ocigledno je da nasi igraci nemaju snage da izdrze sve to. Mislim da ce ovako biti posle svake utakmice u evropi.
NAPRED PARTIZAN !!!
 

Kosjerac

ex alcz
Учлањен(а)
28.02.2009
Порука
344
Reaction score
0
Rezultat katastrofa, igra ocajna...Ali svi smo bili svesni da ce u jednom trenutku doci do krize i zato je potrebno da sad pruzimo najvecu podrsku klubu i pomognemo mu da se iscupa iz ovoga!!!
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
I sada naravno krece pljuvacina :ziveli Da se razumemo,zasluzili je jesu.Odigrali su bedno,jadno...
Ali CINJENICA je,ma koliko neki ne zele da veruju u to,da mi imamo LIMITIRAN tim.One price o tome da smo mnogo kvalitetniji od svih,da cemo se prosetati ligom su smesne.Prve dve ozbiljnije ekipe i odose bodovi...
Pa mi u ekipi imamo igrace koji ni u Vojvodini ne bi imali mesta(Stevanovic,Bogunovic...)

Kljucno je da sada ne ispusimo u derbiju.Ne smeju nam bezati vise od 3 boda do prolecnog dela.Price da je prvenstvo dugo,da cemo kiksirati i mi i oni i Vosa obesite macku o rep.
Na zimu prodati Petrovica,pokloniti Tomica,u drugi tim prebaciti Boguna,ako nekako moze vratiti Stevanovica odakle je dosao.Dovesti desno krilo,napadaca i desnog beka.Pa mozda i uzmemo titulu.
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Petrovic i Tomic !!! Majko mila ! Ajde bre prodajte se vise ,da vas nase oci vise ne gledaju .

Zbunjen sam zbog onolikog pada u igri i borbenosti. Znam ja , liga sampiona i to, ali ovo danas je bruka .
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Meni je apsolutno jasno da mi u LS igramo sa 2 zadnja vezna, ali mi to ne ide u glavu kada igras u domacem prvenstvu. Pa jos na sve to ulazi Lola na 2-0? Pa onda Kizito je izgleda dobio rucak od Bate Buturovica! Mislim da nije fer prema Lazevskom da ne igra u kontinuitetu samo zato sto je Kizito Nadjov pulen!!! I Camara je postao kiksara, ima dosta nepreciznih pasova, sto je za njegovu poziciju nedopustivo, ali za borbenost skidam kapu! I za krej, izgleda da bez Dr Moa leba nema!
 

qrajber

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
452
Reaction score
13
Trudili su se momci, jednostavno nisu uspostavili svoju igru, često tumbamo sastav zbog LŠ pa nije ni lako sve uklopiti. Videlo se da nam je falilo više igre po krilima u prvom poluvremenu.

A one slanine od samog starta krenuli na kontre, usrao ih onaj ciganski penal, posle toga valjanje.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Ako je Vojvodina ovako kidala, provocirala i folirala protiv nas, na sve načine pokušavajući da dođe do rezultata...imam dva pitanja:

1. Šta li će tek cigani sve da pokušaju protiv nas?
2. Da li će Vojvodina ovako i sa Ciganima?

Na oba pitanja naslućujem odgovore....
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
zaslzena pobeda Vojvodine , pobediki su nas u svim segmentima NEigre , nadam se da je ovo bio samo los dan.
Mnogo fali Krstajic odbrani , Medo bas podbacio , Kizito bolje da nije dolazio , Stevanovic haos, Bogun pa ono je cirkus sto on igra , jedine pohvale sasi ilicu (iako nije bio na onom nivou) i stojkovicu.
Moreira podhitno u ekipu , Bogun van tima.

A Lazetic :pickaciganska je isao na to da dobije tomic crveni , zasluzio je ranije da dobije crveni , nekoliko puta je udario tomica samarom i pesnicom a sasa ilic gleda :confused

IZGUBILI SMO BITKU , RAT NECEMO :wink:
 

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.587
Reaction score
3.128
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Ispali smo najveci ulicari!
Onaj Lazetic,ruzni cigan,jebem mu sve po spisku!
Sto se igre tice,katastrofa,uzas nije to nas PARTIZAN!
 
Последња измена:

orfelija

Grobar
Учлањен(а)
11.01.2010
Порука
294
Reaction score
2
Локација
crnobeli grad
Ne razumem ovde neke kao krece pljuvacina,pa i treba da ih pljulju kako su danas igrali,protiv Spartaka im niko nista nije mogao zameriti al ovo danas............
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top