Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Veliki Strumfe, slazem se sa tobom u potpunosti. Samrok ni pod razno nije tim za potcenjivanje. Podseticu samo da je Bohemijans prosle (ili pretposle) godine ispao od Salzburga poslednjim sekundama meca. Isti taj Bohemijans (trenutno peti na tabeli irske lige sa deset bodova zaostatka za Samrokom) pre neki dan igrao 1:1 u prijateljskoj utakmici sa Evertonom.

Znam da smo kvalitetniji od njih, ali isto tako znam da su spremni da iskoriste svaku nasu gresku i svako nase opustanje. Svoje neznanje nadoknadjuju disciplinom u igri i neumornim trcanjem i zato bi nam bolje bilo da smo koncentrisani od samog pocetka, jer ako utakmica krene u, sto bi rekao Robi, "krivom smjeru", bice mnogo muke da se napravi dobar rezultat.
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Eduardo: Hoću da igram

Dobro se osećam. Nadam se još nekom pogotku i našoj novoj pobedi, rekao je Brazilac koji će se i uprkos povredi ruke naći na letu za Dablin

sp-partizan.jpg


NA greškama se uči, kažu u Humskoj, tako da u sredu putuju u Dablin na prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope rešeni da trijumfom nad Šamrokom već posle prvih 90 minuta reše pitanje ukupnog pobednika. Prvak Irske nije Novi Pazar, ali nije ni Genk i mada to ne ističu javno, sve osim prolaska znači – debakl.

Meč sa Novim Pazarom umalo da ovu težnju učini komplikovanijom, pre svega zbog povrede Eduarda. Ipak, gips na ruci je prošlost, ništa nije slomljeno, pa će brzonogi napadač, uprkos nategnutoj tetivi, zauzeti mesto u špicu.

- Dobro se osećam, nemam bolove i potpuno sam spreman za utakmicu - sa olakšanjem u telefonskom razgovoru za ”Novosti” kaže Edaurdo.

Otkriva strelac vodećeg gola protiv Novog Pazara da mu je u momentu pada slika iz prošlosti prošla kroz glavu.

- U trenutku povrede sam se veoma uplašio. Delovalo je dosta ozbiljno, osetio sam jak bol i odmah mi je kroz glavu prošlo da sam doživeo istu povredu kao prethodne sezone. Tada sam povredio drugu ruku i morao sam da pauziram dvadesetak dana. Pomislio sam da neću moću da pomognem u Irskoj. Srećom, nije ništa strašno.

Još dok je napuštao Humsku sa gipsom na ruci, ne znajući težinu povrede, rekao je u prolazu da sigurno putuje u Dablin.

- Želeo sam da igram po svaku cenu. Insistirao sam na tome da putujem sa ekipom i da igram, jer se osećam dobro. Jedva čekam utakmicu, nadam se dobroj partiji celog tima i da ću ponovo postići gol. I naravno, novoj pobedi Partizana - optimist je Brazilac koji će u zavisnosti od jačine bolova i potrebe nositi bandaž na ruci.

”Nestašnog” Marka Šćepovića protiv Novog Pazara solidno je zamenio Vladimir Jovančić.

- Novi Pazar nije pravi reper naših mogućnosti. Šamrok je kvalitetenija ekipa, nismo ih upoznali na terenu, već samo na snimcima i zato smo oprezni u izjavama, ali spremni da već tamo da obezbedimo evropsku jesen - kaže Jovančić.

Jovančić prihvata ulogu favorita.

- Valjda nećemo biti takvi baksuzi da primimo gol u 93. minutu kao protiv Genka. Bila bi tragedija da nas maleri prate u četiri meča. Ma nema šanse da se tako nešto dogodi - uverava Jovančić.

STOJKOVIĆ: POBEĐUJEMO U DABLINU

GOLMAN Stojković očekuje više posla protiv Šamroka za razliku od dva protezanja u meču sa Pazarom.

- Bilo je važno da nam sezona u Srbiji krene dobro, da stvorimo autoritet, da nas se plaše - kaže Stojković. - U Irskoj očekujemo engleski stil igre, dosta dugih lopti, centaršuteva. Dobro poznajem Ostrvljane, igrao sam tamo i uveravam da je Partizan bolji od većine premijerligaša Engleske. Ako budemo pravi, sigurno pobeđuje u Dablinu.
----------------------------------------
VOLKOV I RANKOVIĆ FIT

KONAČNO u Partizanu mogu malo da odahnu posle najnovijeg zdravstvenog biltena. Osim bekovskog para Lazevski - Miljković, koji je i dalje van stroja, uprkos lakšim povredama zarađenim u prvenstvenom duelu sa Novim Pazarom, Aleksandar Ranković i Vladimir Volkov su skoro potpuno oporavljeni. Obojica će zauzeti svoja mesta u avionu koji kreće za prestonicu Republike Irske i biće na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću.

O'Nil: Srbi jači i od Danaca

Odlični su tehničari, pogotovo fudbaleri iz veznog reda, u napredu imaju odličnog Brazilca i mladog špica koje bekovi filuju loptama, kaže trener Šamroka

sp-onil.jpg


UŽIVAO je kao ljubitelj fudbala, ali trener Šamrok Roversa Majkl O’Nil u ”Independentu” je potvrdio da mu nije bilo milo što je u subotu u Humskoj video pravo lice Partizana.

- Bio je prvak Srbije impresivan. Ne samo zbog rezultata, već i igre. Odlični su tehničari, pogotovo fudbaleri iz veznog reda, napred imaju odličnog Brazilca i mladog špica koje bekovi stalno filuju loptama. Podsetili su me na Kopenhagen, samo što su tehnički jači, kreativniji i ofanzivniji od Danaca - rekao je O’Nil.

Iako Irci ne gaje preterane iluzije, činjenica da su se našli pred istorijskom šansom da uđu u Ligu Evrope, daje im dodatni motiv da pokušaju da sruše favorita.

- Naučili smo poslednjih sezona da kontinentalni timovi ne vole određene stvari koje mi rado činimo na terenu. Video sam na utakmici i neke nedostatke koje bi mi mogli da iskoristimo i trudićemo se da sutra ugrozimo rivala tamo gde je najslabiji - kaže O’Nil.

Večernje novosti
 
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
636
Reaction score
5
Локација
Kumanovo
Hoce li u cetvrtak biti prenosa na rts-u,na njihovoj programskoj semi ne pise..
Inace ocekujem dobru igru,pobedu sa velimom razlikom,tako da u revansu mogu da dobiju vecu minutazu i mladji talenti.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Хоће.Изгледа обе текме преносе , само не знам на ком каналу.
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.426
Reaction score
10.568
Локација
okupirana Srbija
Zanimljivost sa sajta Roversa:

Rovers have never faced a side from the old Yugoslavia or Serbia in a competitive game before, but they did defeat Red Star Belgrade 5-1 in New York on Sunday, July 16th 1961.

Srpski mediji, objavite ovaj slavni detalj iz istorije srBskog fudbala. :D
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.232
Reaction score
1.586

Pazite vi ove novinarske retarde kako oni pitaju Stanojevica o nekom njegovom ponasanju za vreme utakmice sa Pazarcima, da li analizira svoje ponasanje na utakmicama. Jos se kao nesto smeskaju uz to. Jebem li vam bre mater svima, govna novinarska. Znam da bi ste voleli da je Partizanov trener neki mulac poput Plavog, da prica sebi u bradu ali napusite se kurca smradine.

Stanojevicu samo nastavi ovako i sto cesce se ubuduce ponasaj kao na mecu sa Pazarcima i ciganima. Kome ce te bre vi da zabranite da vodi mec sa klupe kako on zeli??? Jebem vam dete usta, sta bre rade ovi nasi panjevi iz uprave, rasterajte tu gamad smrdljivu koja postavljaju pitanja kao da im je Milojko Pantic tata, kada bi zutom govnaru neko postavljao pitanja kakva postavljaju ovi idioti. Glavu da im otkine covek.

Eduardu svaka cast, decko kida i bori se, ima karakter pobednika i borca. Samrok nije nimalo naivan, nema zajebavanja nego da se odradi ovo maksimalno, udje u LE , uzme jos koji evro od uefe i ulaznica pa da osvajamo i petu uzastopnu.
 

PAOK hool

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
360
Reaction score
144
Локација
Београд
Jedina mana trenutno u nasoj igri sa 2 spica je sto je Eduardo postavljen previse u lijevo pa teze ulazi u sanse, vise ih stvara ali unutra obicno nema nikoga. Ne znam da li je to naredba SS ili sam se izvlaci previse u lijevo.
No u svakom slucaju mislim da bi mozda trebao da pauzira u Irskoj.
Нисам баш сигуран да је то мана. Добро се сналази у тој улози, веома је продоран. У нашој игри само фали један убитачан нападач који би користио његове лопте на прави начин...

Tako je!

Dize se bezveze sada panika i podize se kvalitet protivnika samo da bi bio izgovor za mozda neku slabiju utakmicu uz neresen rezultat na strani ili slicno.

Ovi su malo jaci od Rila a znamo svi kako smo ih ubili.

Takodje ocekujem dve lagane pobede i sve ostalo je problem i razlog za brigu u ovoj sezoni!
Немој да претерујеш. Поредиш професионалну екипу, чији играчи живе од фудбала, са екипом чији капитен не долази утакмицу да би висио по бандерама јер му је то, уствари, професија.
 

da1981

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
348
Reaction score
214
Локација
Odakle Bog izvodi korner
Slazem se da su profesionalci i naravno da cu jaci od Rila amateraca.

Nekako mi sve svodi da su ovi u rangu Skendije fizicki su jaci, u odbrani mozda bolji /mozda ne od Skendije i sigurno su sporiji , imaju slabiju tehniku od sipaca pogotvo od njhovih napadaca i donekle sredine.

Netreba ih podcjenjivat ali nebih me iznenadilo da su se sastali sa sipcima da bi ih i Skednija mogla izbacit u dvomecu.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Ful angažman, čvrsto u duelima, lopta na zemlju, brza i tačna razmena pasova i dobiće Irci vrtoglavicu koja će ih drmati čak i kad za 7 dana izađu na zagrevanje na JNA.

Da sam na mestu SS-a, zapretio bih sa "marš napolje sa terena" još pre utakmice svakom našem ko uđe labavo u duel, pa makar se to desilo u 1. minutu! A pri izricanju ozbiljne pretnje bih pogled fiksirao ka Baboviću i Šćepoviću pre svih...pošto očekujem da će obojica početi...a obojica umeju da skakuću i da sakrivaju nožice...
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Nisam ja rekao da su oni amateri nego sam samo ponovio da je ovde posle zreba vladala ludnica, svi pucali od srece, prica sa 5:0 u humskoj da ih deremo, 3:0 na strani, lak prolaz, naj naj laksi protivnik od mogucih i onda posle prve izjave SS-a da i nisu toliko losi ovde se menja prica samo posle nekoliko izjava zvanicnika iz FKP.

Znaci uspeli su na tome da od Samroka naprave za javnost tim koji je skoro jak kao Genk, mozda za nijansu slabiji, sto je u sustini glupost i nebitno koliko su oni igrali protiv Kopenhagena, pa eto i taj Kopenhagen nije neka sila, sigurno nisu jaci od jednog Genk-a pa cak ni protiv Danaca nisu uspeli da postignu ni gol a kamoli neresen rezultat.

Dali su pogadjali precke te niko nepita na kraju, ni nas niko ne pita sad zasto igramo kvalifikacije LE a ne LS :).

Normalno da ih nesmemo potceniti, to nesmes ni slabije ekipe od Rila ali dizati ih ovoliko u vis i da su neka sila je smesno i zalostno za nas fudbal ako strepimo vec od njih.....a pre 3 sedmice smo se vidili vec skoro u Ligi Sampiona ;)
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Odletoše naši...i to s Rumunima (http://www.carpatair.com/) koji dođoše iz Temišvara da nas voze do Dablina...neka, ovi iz JAT-a su ionako govna najobičnija...

Taman fino stižemo da negde oko 10.50h iznad mađarsko-austrijske granice mahnemo u prolazu Renu i oni nama, da jedni drugima poželimo sreću...:D
 

PFC_D

Banned
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
2.631
Reaction score
161
Локација
Pljuc !
ne razumem se u fudbal, ali sa dva zadnja vezna na Samrok Rovers. da pozelis da se vrati tumba odlikas.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Без Шћепиња у авиону! Већ смо у предности...
 

Lord Rahl

Početnik
Учлањен(а)
16.06.2007
Порука
70
Reaction score
0
Локација
по шумама и гора&#1084
Sa sajta Shamrock Roversa. Ladno imamo vise sezona u Evropi od Manchestera.
Partizan Belgrade
Rovers and Partizan have only participated in the same UEFA competition on two occasions – this year’s Champions League and the 2002/03 UEFA Cup, in which they eliminated Cristiano Ronaldo’s Sporting Lisbon but lost to Slavia Prague in the second round.
This is Partizan’s 36th year in Europe, more than Manchester United, and fifteenth consecutive, but their rivals Red Star are in their seventeenth year in a row. The second leg of their CL defeat to Genk, a 1-1 draw at home, was their 50th in the competition since it was rebranded in 1992.
As well as their best achievement as runners-up the Serbs have reached the quarter finals of the 1955-56 and 1963-64 European Cup, 1989-90 Cup Winners’ Cup and the last 16 of the UEFA Cup in the 2004-05 campaign.
Crno-beli (The Black & Whites) have lost at the first hurdle of a competition 12 times in the last 50 years, but only twice in the last ten – the 2005/06 and 2007/08 UEFA Cup, the latter due to expulsion after crowd trouble in their comfortable qualifying victory.
Partizan’s 12-0 win over Rhyl in 2009 was the biggest aggregate victory in the Champions League for eleven years, and FC Copenhagen matched it 24 hours later against Mogren. Only Košice (13-1 over Cliftonville in 1998), HJK Helsinki (13-0 against Bangor City last month), Partizan and Copenhagen have scored twelve or more goals in a knockout round since 1992.
Partizan were unbeaten at home in their Champions League proper debut in 2003/04, drawing with Real Madrid, Marseille and eventual winners FC Porto. Managed by Lothar Matthäus, they had recorded an unlikely 1-0 victory against Newcastle at St. James’ Park to take the QR3 tie to penalties.
The legendary former German international had his back turned to the pitch as he couldn’t bear to watch the drama, but his side won the shootout. Matthäus resigned in December of that year to take over Hungary’s national team.
One of the greatest games in the club’s history came in the 1984-85 UEFA Cup Second Round. QPR won the first leg 6-2, but Partizan won on away goals after a 4-0 victory in Belgrade.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top