Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

JSL 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Vermez moze natjerati Brasanca da ostaje pola sata poslije treninga i da vjezba prekide. Moze i mora ako misli malog da ostavlja u startnoj postavi.

Inace ja Brasanca jos ne bih niti otpisivao niti ga dizao u nebesa ali je cinjenica da je krvavo dugo cekao sansu i neka igra.

Danas se Luka nije vidio ali je ta strana bila dobro zatvorena da kazem.
 

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.587
Reaction score
3.128
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Imamo najgori bekovski tandem u ligi! Ono je za plakati. Sto se tice ostalih igraca, Ivanov je pola ekipe, svaka cast majstore! Sa ovakvim trenerom i upravom, ekipa igra onoliko koliko moze, jes' da smo limitirani sa brzinom, ali imamo dosta igraca, koji razumiju ovu igru, to se odlicno vidjelo veceras, kad se Stojke nije bacio nijednom veceras.
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
e ako trener treba jednog igraca od 20 godina da tera da ovaj vezba i usavrsava odredjeni aspekt svoje igre, onda blago nama od tog igraca nema nista!
Taj bre sam treba da dodje na teren posle treninga, da uzme lopte i da vezba!

e to ti je razlika izmedju pravog talenta koji ce nekad postati veliki fudbaler, i talenta koji ce ostati "veciti talenat" i zavrsiti na nekoj njivi domace lige.
mentalitet i zelja su cudo!
ovi nasi klinci izgleda ocekuju da im slava padne sa neba!

da ne idem u off ali tipican primer igraca koji ce postici nesto u svojoj sportskoj karijeri se nalazi u nasem KK, jedan "klinac" koji posle svakog treniga sutne na stotine trojki..pa se mi onda cudimo kako ubacuje trojke kako god da baci loptu!
a nesto nisam ubedjen da njega trener tera i sili da vezba to..
 
Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.769
Локација
Beograd
...
Vermez ludeo pored aut linije na kornere koje je izvodio Brasanac,u 2.poluvremenu skinuo i kacket sa namerom da ga baci.
Kapiten je onom grmelju zavalio lakat i to momacki po sred p....,pa je zato ovaj i poludeo i krenuo na Saleta a ovaj se iskusno pravio lud.
Organizacija utakmice katastrofalna!!!Da sam ja neka vlast,ja bi suspendovao onaj stadion i kaznio Jagodinu zbog lose organizaciju.Radile 2 blagajne,cekalo se po sat vremena za kartu jer je svako morao da pokazuje licnjak,stampano vise karata za zapad nego sto ima stolica...
P.S. Lola bio odlican.
O.K. je da i Vermez to primećuje, možda poradi nešto na tome...:D
Kapiten je očigledno vrlo iskusno zavalio grmalja, jer se na Tv to nije primećivalo...:D
Da sam ja neka vlast, ukinuo bih pokazivanje l.k. kao uslov za kupovinu karata, jer, to, kao što već pisah pre utakmice, u N.Sadu ne važi?!
A osim toga meni baš ide na k. takvo sumnjičenje moje malenkosti...
Ko su bre oni da im ja pokazujem l.k.?!

...
I jos nestp...konacno jedna prava prvenstvena utakmica od posete, uslova za gledanje pa i do fudbala....
Utakmica je stvarno bila u nekoj tenziji svih 90 minuta...i bilo je baš uzbudljivo pogledati je!
Niko tu nije baš mrsio, ni mi ni oni...ono što se nismo baš uvek žurili, bilo je samo iz respekta prema jačini protivnika...
Svaka čast i jednima i drugima za ovakvu utakmicu!

...
Гледајући последње мечеве, не могу да се отмем утиску да нам недостаје Маркец са својим брзим и узнемирујућим продорима који доводе до приличне пометње екипе која се брани и отвара могућност за добре акције. Ако би имали њега у оваквом тиму, много брже би отварали противника и опасност по гол би била стална.
Markec bi nam ,,legao k'o budali šamar,,...
Nažalost, pitanje je kada će se on vratiti, i da li će se vratiti...
Ostaje žal i što nikada tokom sezone ili prelaznih rokova ne mislimo na jačanje tima i spremanje za Evropu, nego samo na prodaju igrača i mere štednje...
Koliko bi nam samo značilo da smo u proteklim prelaznim rokovima doveli neka dva klasna i iskusna igrača... (Kao što su nekad bili npr. Mo, Žuka, Kleo...dobro, to je tri igrača, al...)
Ja ne pričam to zbog JSL, mada bi nam i tu bilo lakše sa ekstra igračima, nego ja mnogo unapred mislim na Evropu, al...ko mena pa šta pita...

...
Pohvala za Vermeza i njegovu igru i taktiku sa kojom svi deluju inferiorno protiv nas u JSL, što nije bio slučaj prethodnih sezona kad smo se patili sa dosta klubova, pogotovo Jagodinom, Javorom u gostima. Da je uradio dobar posao sa ovim klincima i možda najneiskusnijom i "najtanjom" ekipom u prethodinh 5 godina, jeste.
Ne znam da li je sve to samo do Vermeza, ali, činjenica je da zasad dobro ,,guramo,,...
O ekipi smo (skoro svi na Forumu!) imali takvo mišljenje, jesenas, zar ne?
Ako nas ta ekipa do kraja sezone natera da promenimo mišljenje,biće to njihov veliki uspeh...
Kao što se ne slažem kad neko kaže da je Vermez kriv za poraz od Zvezde, tako i sad neću da kažem da je samo on zaslužan kada nam ide dobro...
Treba da imamo strpljenja i živaca da istrpimo i neku utakmicu gde nam (daleko bilo!) neće sve ići dobro...

Ovu utakmicu odlučio je jedan gol!
 

Viper

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
909
Reaction score
8
Veoma vazna tri boda i i jos jedan korak ka tituli.

Ono sto mi se mnogo svidelo je taj visok presing i to je nesto sto Partizan treba stalno da praktikuje ubuduce.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
verovatno ste svi primetili, ali da kucnem u drvo mi u prve 3 utakmice nismo primili gol sto me posebno raduje.
moje misljenje ja da cemo na svakoj utakmici postici bar 1 gol, a ako odbrana bude na danasnjem nivou tesko svim nasim protivnicima.
 

ynn93

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
415
Reaction score
283
Локација
Zemun
konacno jedan lepa utakmica u jelen super oranici i to u nocnom terminu... ne znam za vas ali meni je dosta primetno poboljshanje u igri kod nas u odnosu na jesen i da igraci imaju vise snage posto su skoro ceo mec igrali presing i nisu izgledali ko da im je dusa u nosu,ponovicu veoma lepa utakmica u nocnom terminu idealna,a jos i protivnik hteo igrati fudbala, jedino malo me nervira pojava jednog decka u startnih 11 (miljkovic),koliko god se on trudio nije ovo za njega,ali sta je tu je trener je taj koji odlucuje...

vidim mnogi se cude sto je ilic dobio zuti,a ako se bolje pogleda on je prvi sevnuo lakat onom njihovom tako da tu nema nikakve diskusije dal je zuti,kao sto nema veze s vezom oko "potencijalnog" penala
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Samo da te ispravim,nismo na +9 nego na +8:)
heheheheh....
Od Brasanca nikada igrac.Trebalo bi da se opet razmisli o vracanju u Teleoptik ili pozajmici.Miljko objasnio kako se bori za klub.Zakljucao je sve sto se da zakljucati.Svidja mi se vracanje lopte Stojkovicu,tu se vidi sigurnost i klasa.Onaj presing koji igramo ce nam se osvetiti vrlo bro.
I da,kapiten mora u penziju
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Dobijeno i najteze gostovanje do kraja sampionata! Bravo momci!
 

duxpfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
984
Reaction score
1.972
Bravo za pobedu, blize smo tituli za 3 boda!!! :šal
Momcima svaka cast cini se da smo dosta bolji u odnosu na jesenji deo, Brasanac dobar, cini mi se da je Kojic toliko zeljan golova da samo gleda da sutne i da ubaci loptu u mrezu i da od tolike zelje ne dize glavu da vidi gde su saigraci...
Onoj majmuncini i seljacini iz Jagodine tomicu jebem sve po spisku za onakav nasrtaj na Kapitena!!! Jos jednom jebem ti sve govno jedno!!! :pickaciganska
...slavice se titula!!!
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Samo da te ispravim,nismo na +9 nego na +8:)

Jedan se morao upecati! :D
:ziveli

Nego, deluje mi da su pripreme odrađene prilično dobro. Ovaj presing koji pominjete mi baš bode oči i prilično mi se sviđa!
Još jedna stvar je nova od ovih priprema. Vermezović počeo da nosi kačket kao onaj pijani trener Neftchi-a, nekako nakrivljen! :buhaha
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Pa presing odma u napadu je jedino sto je mogao da im kaze da rade, sta drugo?

Koji izbor ima. Rotacije do smrti.

@Andrei

Miljkovic ima lutke, oko toga nema spora. Od njega su jedino gore njegove zamene.

Mislim da je prevelik zalogaj za nas ambicija da imamo 11 na terenu iz nase skole, lepo je to za videti i znati kako barsa radi ali mi smo mnogo daleko od toga po svemu.

Mora najmanje jedno mesto da uzima stranac, klasa, nema tu puno razgovora.
Nisam neki optimista za derbi a evropa je daleko i videcemo sta ce nam se sve do tada izdesavati.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Najbolje izdanje Partizana u JSL ove sezone.Možda grešim,ne znam takvog sam dojma...
I iskreno ne znam čemu toliko pohvala na račun Miljkovića,do 78min nije napravio ništa što ne bi umeo svaki drugi član foruma.
Brašanac pokazao kreativnost i korisnost, ali nije mi jasno kad je bio u 16-ercu sa leve strane jednom - dvaput, zašto se nije okrenuo na desnu nogu, jbg ako iko to treba raditi, to treba baš on, dešnjak koji igra na levom krilu. Ne treba stalno, ali ne bi škodilo da promeni kretnju.

Eliomar je imao grešaka više nego što je puta dodirnuo loptu. Toliko! Takođe, nisam video ništa tehnike od njega. Nadam se da je ovo loša partija zbog debija, a ne zbog neznanja.

Onog Tomića iz Jagodine natući što je digao ruku na Saleta. 'Alo istetovirani, znaš li ti ko je ćaća i legenda fudbala u Srbiji?

Jedino ostaje žal što nismo dali više golova i što se nismo osigurali ranije. Kojić je promašio dve kolosalne prilike, i zato ga treba za uši povući. Džaba i jedan gol, kad je promašio dve 100% šanse, pogotovo onu prvu. Da je dao još jedan gol, oprošteno mu sve, ovako...

Pohvala za Vermeza i njegovu igru i taktiku sa kojom svi deluju inferiorno protiv nas u JSL, što nije bio slučaj prethodnih sezona kad smo se patili sa dosta klubova, pogotovo Jagodinom, Javorom u gostima. Da je uradio dobar posao sa ovim klincima i možda najneiskusnijom i "najtanjom" ekipom u prethodinh 5 godina, jeste.

Ne volim kada se ovako dočekuje novajlija,pogotovo ako krene priča od uticajnih forumaša.
To uticajni mislim u smislu da tvoj tekst će služiti kao aminovanje podvodljivim dušama za dalje blaćenje lika i dela simpatičnog crnje.
Ovde su svi dodiri sa loptom Eliomara od kako je ušao u igru
Dodao sam i one dve situacije gde je sjajno ispratio i dobro se ubacio ...ali, avaj...dušmani sve upropastiše:D:
Eliomar Silva

2.bold -Živa istina
vidim mnogi se cude sto je ilic dobio zuti,a ako se bolje pogleda on je prvi sevnuo lakat onom njihovom tako da tu nema nikakve diskusije dal je zuti,kao sto nema veze s vezom oko "potencijalnog" penala
Sevnuo?Mora da se šališ. I u ženskoj košarci za taj sev se ne svira faul.
A ono što je majmun uradio je za crvenu kartu i roditeljsko vaspitnu posle utakmice.
http://www.youtube.com/watch?v=Nc-0o0Moxk4&feature=youtu.be
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Uopste mi se nije svidjala igra u prvom delu sezone. Ovo sada i ne izgleda lose. Ne znam, ja uvek ocekujem neku leprsaviju igru, duple pasove, konstantnu kretnju, brzi protok lopte, ali kada se pogleda nas sastav i kako nas Djura sakati iz godine u godinu, tesko da u ovim okolnostim moze puno bolje nego sto to momci prikazuju.

Zadovoljan sam igrom sa 2 napadaca. Ocigledno je mnogo bolje tako u ovoj nasoj raspaloj ligi. Cak su ova trojica koje imamo pokazali da dobro funkcionisu u bilo kojoj kombinaciji.
Mitar dobar. Puno znaci njegova snaga. Kada se uzmu u obzir njegove godine, on ce sa sticanjem iskustva biti pravi razbijac. Neko je vec pomenuo Vijerija. Slican tip igraca.
Kojic za sada pokazuje da je pojacanje. Mogu mu zameriti los sut prilikom one greske golmana i sebicnost kasnije, ali dao je 3 gola u 3 utakmice(posle njegovog suta je Luka ugurao loptu protv Srema), ulazi u sanse, dobro se krece, bori se, tako da je ostavio pozitivan utisak na mene.

Sredina je dobra za nasu ligu, ali je to pretanko za Evropu. Fali tu jedan stranac, klasa. Inace, u tim nekim utakmicama kada budemo igrali sa jednim spicem voleo bih da vidim sredinu u sastavu Lola, Brasanac, Luka, Sale(Jojic), Ninkovic. Zanima me kako bi to izgledalo.

Stoperi obavili svoj zadatak. Ivanov :respect Pajovic korektan. Da smanji malo vracanje lopte golmanu i to je to. Nije on sad neka klasa, ali je ostavio solidan utisak na mene.

Stojkovica samo zdravlje da posluzi. Ja se ospem sav kada vidim Petrovica na golu.

I za kraj bekovi. Najlosiji deo tima. Ne zna se ko j e losiji. Uzimajuci u obzir i ove koji su igrali i one koji su rezerve. Dobro, Miljko dominira, ali ni ostali ne zaostaju. Nisu oni nista specijalno lose uradili u ova 3 kola, ali je premalo koristi od njih u igri. U danasnjem fudbalu su i oni vrlo bitan deo tima, posebno u napadu(odbrana se uvek podrazumevala). Da imamo kvalitetnije bekove, nasa igra bi bila dosta bolja. Mozda zvuci suludo, ali ja tako mislim.
I ako ranije obezbedimo titulu nadam se da ce Vermezovic dati sansu klincima na tim pozicijama da vidimo ima li vajde od njih.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Itetako mu ovo fali! Ali zato decko ima dva srca, juri na terenu. Dobro je uvek imati ovakvog igraca u ekipi. Mislim da imamo dosta razlicitih tipova igraca trenutno u sastavu i kad zatreba uvek imamo neke koristi.


Cemu ovo :confused?? Sta je sad decko uradio?? Ne razumem zasto ga ljudi ne vole.

PS:
Od 75min culo se jasno i glasno UPRAVA NAPOLJE :clap :clap :clap
PPS:
Jagodinci su govna (bar njihova publika na stadionu).

Dzigija, ne znam zasto je i uvodio. Vjerovatno Vermez hoce da mu daje po kasicu da se malo opameti i vrati u igru, ali mu je danas igra bila gora nego ikad na svijetu. Pogotovo onaj udarac kad je usao a imali smo sansu za 2:0 i da zapecatimo utakmicu.

NNe znam zasto svi hvale Luku?? Pa taj se danas nije ni vidio, da ne kazem Miljkovic i Lazevski na bokovima... boze sacuvaj, ja sam mislio da nemamo lijevog beka do skoro polovine prvog poluvremena... uzas zivi... Razumijem, imaju standard u ekipi i treba da se prodaju, ali gurati iih u najvaznijim mecevima sezone ne pije vodu...

Sale skakuce kao prebijen, imao je dobrih poteza, ali iskreno, mislim da je spreman za penzije takodje i on...
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Stekao sam utisak, a i ljudi koji su bili oko mene na stadionu, da je Partizan igrao taman onoliko koliko je bilo potrebno sa stalnim pritiskom na sredini terena, naročito posle postignutog gola, tj. u drugom poluvremenu.

Kad se o ovakvoj takmičarskoj utakmici radi teško je nekog posebno izdvojiti, ali mislim da je Ivanov sve što je krenulo na našu polovinu ili u šesnesterac elegantno izneo ili skinuo.

O eventualnom penalu za Jagodinu koji nije ni bio penal je smešno i pričati. Lik koji je sedeo pored mene, stariji čovek, inače bivši fudbaler upravo Jagodine, a valjda je bio i neki funkcioner, dobro se nasmejao kod te situacije i samo odmahnuo rukom. Ko je video drugačije treba da dobro porazmisli o lečenju, nešto tu nije u redu s glavom.

Jednostavno i kratko pitanje, tj. molba, za one koji će večeras gledati utakmicu u Jagodini - nek neko napiše na Forumu, da li i tamo morate da pokažete l.k. da biste imali pravo da kupite karte?
Da, kod kupovine karata u Jagodini tražena je lična karta i zapisivali su brojeve.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Bitna pobeda, ocekivao sam vise golova. Dobra brojnost...
neki banditi su pretrcali pomocni teren a neki smo ostali gladni :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top