Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.068
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Evo ja cu da ti kazem moje misljenje.

Ako DV ne promeni nacin na koji se u poslednje vreme ophodi prema igracima, nego ce eksplodirati i sve ce otici u klinac. Maltretira ih, imali su trening od 7 do 14 h dok ih nije polomio. To nije resenje, jer upravo zbog toga dolaze greske na utakmicama...

Pa zar ne funkcionise inace sve na taj ili slican nacin?
Kad zajebes nesto na poslu sutra ostajes duze od ostalih da ispravis ili dolazis pre ostalih.
Kad u skoli dobijes slabe ocene roditelji te pritegnu i teraju da ucis 3x vise nego inace!
kad padnes ispit, svestan si da si zasrao pa ucis nemerljivo vise da to nadoknadis!
Vojska/policija funkcionisu po istim i mnogo gorim principima!

DV nije to izmislio sada i nije odjednom resio da tera silu, vec je oduvek se drzao takvog sistema rada! Kada igraci dolaze u Partizan znaju da ce iz njega otici kao bolji igraci (ne vaze za totalne analfabete :D) Kada te prosecne ekipe pobedjuju ubedljivo i ponizavaju te na terenu a pri tome nam igraci deluju nezainteresovano onda svakako da ce biti kaznenih mera!

I da, u nasem timu ove sezone je rec o ociglednom nedostatku kvaliteta, izrazenijem vise nego ikada, da bi napredovali i doveli disciplinu u red morace da rade mnogo vise i bolje. Ima u ovom timu klinaca u koje su polagane velike nade i za koje je planirano da napune fino klupsku kasu, oni stagniraju i mislim da je za neke od njih poslednji voz da promene tok svojih karijera!


Da ne budem pogresno shvacen, ja nisam od onih koji slepo veruju u naseg Duleta i brane njega i ostatak KKP po svaku cenu i uvek. Do sada se po mom pisanju moglo zakljuciti da kad smatram da treba kritikujem i uvek se trudim da realno sagledam situacije, ali mi ovde smeta malo potenciranje tih jutanjih treninga kao nekog smrtnog greha. A kad Zeljko reprezentaciju (vec formirane igrace, zvezde, ostvarene licnosti) digne u 6h i tera na sprint trim stazom to je onda kul :D


edit: vidim gore spominjes paranoju...e oko toga vec moze da se polemise :D da je apsolutno bespotrebno i psihicki ubija igrace pa izmedju ostalog i neki koji bi se vratili u KKP ne zele da se pod stare koce sa ispiranjem mozga i raznim demagogijama
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
@Sens@
Guranje stvari pod tepih je jedna stvar, a smirenje tenzija nešto sasvim drugo. Brod ne može da plovi u dva pravca odjednom. Neophodna je neka doza koordinacije, bar ona minimalna, da se preživi do sledećeg ostrva. Nije novembar mesec vreme za bilo kakve obračune. Jul je bio pravo vreme. Paranoja je dijagnoza za neopravdan, iracionalan strah. Ali, šta ako postoje realni elementi za podozrenje ?
Računaj da sam neobavešten :) To mi imponuje, politički :) A i mnogo je jednostavnije.
 

Dirigente

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2014
Порука
210
Reaction score
52
Širiš dezinformacije. Kočnica za dovođenje pleja nije novac, već želja i potreba da se ne pogreši. To je razlog što se jako pažljivo bira.
Ne znam čemu kritike Milenka Tepića u svemu tome, ovo je tema o upravi i transferima, a ne o igračima. Kad govoriš o Tepari, razmisli kako je pojeo Nelsona u finalu prošle godine. Razmisli da je bivši državni reprezentativac, sa višegodišnjim iskustvom igranja evrolige.
Treninzima u 4 sata ujutru mozes da trgnes ekipu koja igra nezainteresovano, ima neshvatljive padove ili nedisciplinu, ova ekipa nema kvalitet i mozes da ih budis svaki dan u 3 sata i da ih treniras 20 sati nece odigrati bolje jer ne znaju. Primer Daloa i Tepica je upotrebljen jer ih je dovela uprava, nisu dosli sami u KKP, a primeri 3 banane u napadu i Tepiceve izolacije na Marinovicu koji je nizi od njega 20cm pa promasi ceo obruc najbolje pokazuju greske u selektiranju i planiranju da takvi igraci mogu da iznesu teret pleja u ovoj sezoni. Video si i veceras na sta njihova igra lici. A kolko bi ti da cekas tog pleja a da ne pogresis? Dok ne izgubimo sve sanse i u ABA ligi? Pa da, treba da cekamo da isilje svi kurac na nama po 25 razlike, da bi se dvojac bez kormilara setio da nam treba krsteni organizator igre.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Na jednoj košarkaškoj utakmici ekipa ima oko 70 napada. Ako uzmemo da ekipa prosečno odigra 70-80 utakmica godišnje, to je oko 5 hiljada napada u toku samo jedne sezone . Ti nekakve zaključke izvodiš na osnovu jednog jedinog promašaja Milenka Tepića u Ljubljani. To samo po sebi dovoljno govori o ozbiljnosti tvrdnje.

Ja znam, da ja nisam tvoja ciljna grupa, i da je tvoje pisanje namenjeno drugima. Da kroz ove elektronske razgovore sa nas nekolicinom želiš da preneseš stavove "publici koja čita". Onima koji su lakoverni i imaju kratko pamćenje. Onima koji posle nekoliko poraza, zaborave sve pobede. Ja bih zamolio sve navijače Partizana, da imaju strpljenja i da se sete bar neke od radosti koje im je Dule Vujošević doneo u proteklih, skoro, 20 godina. Zaslužio je bar neku vremenski malu akontacionu podršku, bar nekoliko meseci poverenja kada ne ide. Sačekajte decembar, pa onda pljujte, ako ne bude rezultata. Ne zbog Duleta, već zbog vas, biće vas posle sramota zbog neumerenih izjava. Eto, Dirigente, i ja se obraćam istoj publici, samo za razliku od tebe, direktno.

Ne znam zašto ne nazoveš klub? Kažeš, dobar dan, ja sam Diregent sa foruma Partizan.net, predstavnik sam klupske opozicije. Milenko Tepić je promašio ceo koš u Ljubljani i ja zbog toga mislim da je on loš košarkaš. Popio sam svu pamet sveta i želim da moji drugari (navedeš imena po želji) opet (ili po prvi put)zajašu u KK Partizan. Mislimo da znamo bolje od vas gospodine Vujoševiću, Todoriću, Daniloviću- sam izabereš sagovornika.

Što se tiče biranja igrača, već sam ti rekao. Mi ne možemo da plaćamo igrače po 700-800 hiljada evra kao FMP, pa da bi imali kvalitet, moramo da kupujemo Amerikance u poslednji čas, kada nemaju druge opcije. Kao kad odeš na pijac, da kupiš paradajz u pet popodne. Sporije se bira, ali se nađu korektna rešenja.

Evo, ja ti garantujem da neće svi da nas kantaju po 25 razlike. Evo, Metalac u Pioniru neće da nas pobedi 25 razlike. Ako nas i pobedi, biće to sa manje od 20 razlike.
A za Milenka Tepića ne brini, taj dečko je na mestu. "Teško je navijati za nas u ovom trenutku… Hvala Grobarima" - reče Milenko večeras.
Samo polako, za nas teče pripremni period.
 
Последња измена:

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
@Dirigente

Ma opusteno...dovesce tog pleja vec koliko sutra, da bi tebi udovoljili a i da bi ti prosirili spisak za pljuvanje...

@ Ostali...

Delimicno ste u pravu oko treninga, ali imate jednu ogromnu gresku :

Konstantni, visesatni treninzi, rano ujutru, uvece, imaju izmedju ostalog cilj da se kod, u ovom slucaju, igraca stvori uslovni refleks-da mehanicki odreaguju u datoj situaciji, bez razmisljanja...
Tako "istreniran" igrac nece gledati na semafor i razmisljati, vec ce se baciti za loptom i u petoj sekundi meca i dve sekunde pre kraja, i na plus 20 i na minus 30...skocice u reketu za loptom iako nema sanse da je uhvati, istrcace kontru iako je lopta vec bacena nasem igracu koji je pod protivnickim kosem....
Taj "vojni dril" je veoma surov, ali itekako ima efekta...uostalom, najbolji primer su vam partije nasih kosarkasa u poslednjoj deceniji...
Pored stvaranja automatizma za odredjene operacije, "dril" ima i fizicki deo-nabijanje kondicije i pomeranje granica izdrzljivosti-sto veci dril-veca izdrzljivost...
Sve to zahteva ogromne psiho-fizicke napore, tako da na pocetku trenaznog procesa telo od umora ne slusa, ali kasnije sve to dodje na svoje mesto... :wink:... onda kad najvise treba....
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Ljudi,proci ce i ova kriza...sastav je nepotpun,nisu se jos sve kockice slozile.
Oktobar je mesec,znamo ko tempira formu u ovo vreme a ko na kraju sezone broji trofeje....Ko da navijate za neku Cedevitu koja postoji 3 sezone...iskulirajte malo.
 

Dirigente

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2014
Порука
210
Reaction score
52
Na jednoj košarkaškoj utakmici ekipa ima oko 70 napada. Ako uzmemo da ekipa prosečno odigra 70-80 utakmica godišnje, to je oko 5 hiljada napada u toku samo jedne sezone . Ti nekakve zaključke izvodiš na osnovu jednog jedinog promašaja Milenka Tepića u Ljubljani.
:buhaha Posle ovakviih bisera, vecih i od onih koje si imao za Djordjevica (Djovanija) ne bih te vise zadrzavao. Ti covece ne gledas utakmice KKP, kako da diskutujemo o upravi a kamoli igri. Sporcki pozdrav.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Oprobana metoda iz škole besedništva pionira Šešeljeve SRS iz 90 - ih. Uz svo poštovanje gospodinu Šešelju, govorim o tvom stilskom izrazu. Kad nemaš argumente, diskredituješ sagovornika. Ako ne možeš argumentima, onda paušalima. Vidi se iz koje si matrice. Nema tu pozdrava rođeni, borba se nastavlja. Ti napadaš, ja branim. Ja ću duže izdržati, jer me pokreću ljubav i strast. Ništa lično,mene novac ne zanima. Pišem na ovom forumu (samo na ovom) iz čistog zadovoljstva.
''Na Kadinjaču doći, i tu ostati dugo, dugo... Kad Nemci dođu samo to znati, i ništa drugo.'' Došao sam i ostajem. Napred Partizan !
 
Последња измена:
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.356
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Pa da, treba da cekamo da isilje svi kurac na nama po 25 razlike, da bi se dvojac bez kormilara setio da nam treba krsteni organizator igre.
Nisu ovo 70e da ti dođeš dovedeš pleja i on ti organizuje igru. Pola timova na svetu više ni nema klasičnog pleja, nego imaju poentere, slešere. Šta organizuje Vestbruk u OKCu, šta organizuje Rouz u Bulsima, Vol u Vizardsima?
Šta je nama Bo organizovao? Dečko ne bi znao društvo da organizuje da ode u kafanu a ne košarkaški napad.
Ovoj ekipi fali milion stvari pa tek onda plej. Da bi on imao šta da igra mora postojati neki vidljivi ofanzivni plejbuk, a da bi postajao mora postojati grupa igrača za koje će biti napisan itd.
Pa nije Tepić dečko sakat i zaboravio da igra košarku skroz iako je sada blagi užas, zna on da odigra pik, da organizuje donekle igru, da ima šta da se organizuje.
Inače priča sa kaznenim treninzima je preuveličana.
Legitmno sredstvo svih trenera, a najviše koledž trenera. Spajaju se kazna i napredak u jedno.
Taj trening nije tu zato što se izgubilo 30 razlike nego zbog beskrvnosti i brukanja crno belog dresa. Nije DV baš toliko lud da ih forsira samo zato što su loši, zna on da su nekvalitetni.
Pored toga poenta toga je da se ekipa oseća kao vod.
Da se Gagić ne ljuti na Bezbradicu kada pogreši, i obrnuto, nego da ceo tim vidi izgubljenu loptu Tepića kao svoju grešku, zato što se ovaj nije otvorio, zato što ovaj nije napravio dobar blok, ovaj se nije dobro kretao itd.
I onda kada sutra svi stradaju, onda neće taj i taj reći ma ja sam dao 20 poena, imao dobar indeks i odigrao i ok odbranu ko njih jebe. Svakom će se usaditi misao da je tim ispred individualnog učinka.
 

Dirigente

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2014
Порука
210
Reaction score
52
Nisu ovo 70e da ti dođeš dovedeš pleja i on ti organizuje igru. Pola timova na svetu više ni nema klasičnog pleja, nego imaju poentere, slešere. Šta organizuje Vestbruk u OKCu, šta organizuje Rouz u Bulsima, Vol u Vizardsima?
Pa nije Tepić dečko sakat i zaboravio da igra košarku skroz iako je sada blagi užas, zna on da odigra pik, da organizuje donekle igru, da ima šta da se organizuje.
Inače priča sa kaznenim treninzima je preuveličana.
Legitmno sredstvo svih trenera, a najviše koledž trenera. Spajaju se kazna i napredak u jedno.
Taj trening nije tu zato što se izgubilo 30 razlike nego zbog beskrvnosti i brukanja crno belog dresa. Nije DV baš toliko lud da ih forsira samo zato što su loši, zna on da su nekvalitetni.
Pored toga poenta toga je da se ekipa oseća kao vod.
Kapiram sta hoces da kazes i par stvari stoje. Tacno je da nam je potrebna cela petorka, ali ono sto je najurgentnije po meni je plej, zasto? Zato sto Tepic trenutno ima prosek izgubljenih lopti kao prosek asistencija i ukradenih lopti zajedno. Ima katastrofalne procente iz igre, u ABA oko 28% iz igre, pritom je kapiten koji mora da utice na ostale a on je u teskom psiholoskom padu, pravi pocetnicke greske u svim segmentima igre, vidis i sam na sta je to licilo i veceras. Veceras promasuje 3 slobodna uzastopno, psiha pala totalno. Daloa nemam snage da komentarisem.Treba nam neko ko ce da razdrma ekipu koja vec pokazuje ozbilljne probleme, da li si primetio poslednja 2 faula Milutinova? Smem da se zakunem da je 5ti u trecoj cetvrtini bio nameran da bi sto pre izasao, eej treca cetvrtina, znas da imas 4 faula, on posle 30 sekundi, hvata u kragnu bespotrebno coveka i odvlaci se sa terena. Kad kazem odvlaci se, bukvalno se odvukao bezvoljno na klupu, bez grama emocije. Vidis po tim sitnicama, energetski nivo nula, zelja u minusu. I onda DV organizuje kazneni jutarnji trening od 4, okej, pa evo imali smo jedan prosle nedelje, jel nam pomogao? Meni izgledaju jos demotivisanije i bezvoljnije.

Dovodjenje pleja je sad prijatelju krpljenje, jeste busan camac, ali bar jednu rupu da zapusimo, s tim sto je ovo posledica katastrofalnog niza odluka DV odnosno uprave. Druze videlo se i protiv Milana koji je dosao bez 3 igraca u Pionir na sta ce to da lici, sa niskom petorkom razmontirali nas za poluvreme 20 razlike. Pa videlo se odmah tad da nema nikakve osnove tu, da su to support igraci mada je i ta vrednost upitna. Krenuli su kao ajde da vidimo dal mozemo sa ovima nesto, pa sad kad se brukamo, daj Macvana, daj crnca pleja, daj Sasu, pravimo tim u novembru, vec zaostajemo za konkurentima a psiholoski smo vec nokautirani. Pitanje koliko ce i publika imati strpljenja za ovo, to cemo tek da vidimo. Bojim se da bi tek onda nastao totalni raspad, ako uopste moze gore od ovog. A napisao si i kljucnu recenicu u drugom postu, koja je perspektiva ekipe na kraju i sa eventualnim pojacanjem? Nijedan igrac za prodaju, Macvan na godinu dana, eventualno Murica da zavalimo ali je on daleko od Bogdanove klase. Znaci bice jos teze sledece godine.

Nemam iluzija da ce nam plej doneti neki nevidjeni preokret, nisam o tome ni pisao, ali ce sigurno kao Macvan veceras malo povuci ekipu da se bar ne brukamo u svetom dresu kao sad sa 5 izgubljenih u nizu i prosekom -20 i nesto poena i da sprecimo ispadanje iz ABA sto sa ovim sastavom i igrom bi se verovatno desilo.

Uveren sam da cemo Metalac da dobijemo, pa onda taj niz od 3 nesto "lakse" utakmice i imamo realne neke sanse da ostvarimo pozitivan skor. Uz povratak posle Dragana, moze to da bude neka borba za gornji deo tabele. Tuzno kako zvuci, ali navijaci su najmanji krivac za to. Zna se ko je ovu ekipu selektirao, ko ih trenira i ostalo. Da u fudbalu dozivljavamo poraze po 5:0 4 puta zaredom, verovatno bi upravu i trenera naglavacke izbacili. DV i PSD imaju kredite, ali ih vec debelo krckaju. Ovo je bar meni, najgora igra Partizana od kad pratim kosarku a pratim je aktivno jos od perioda kad je Vujosevic trenirao pokojnu zvezdanu.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Ko zeli da gleda lepu, tecnu kosarku - evo sad krajem oktobra krece NBA, pa uzivajte.
Kome je do gledanja krvave rovovske borbe - tu je Partizan!
Ne lupajte ljudi mnogo glavu, dok je Dule tu znamo bar jedno - on ce iscediti sunu drenovinu bolje od ikoga! Pa sta nam bog da. Uz crnca na pleju, spremnog Gagija i Pavlovica od marta, bice to sve OK.
Za ovaj Evrokup ionako ne dajem 5 para, koristio bih ga samo za uigravanje i davao sansu ovoj klincadiji. Dakle imamo samo jedno takmicenje u fokusu - ABA ligu. Dobijamo Metalac za vikend, a onda polako zahuktavamo masinu! :partizan_fan:
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Ko zeli da gleda lepu, tecnu kosarku - evo sad krajem oktobra krece NBA, pa uzivajte.
Kome je do gledanja krvave rovovske borbe - tu je Partizan!

pa onako, i ne stoji ti bas to sto hoces da kazes...to je vise neko uvrezeno misljenje...vec nekoliko sezona i nema tog rovovskog i krvavog Partizana, i kod Duleta i kod VJ...a imali smo i neozbiljnu, atraktivnu kosarku (VJ) a bogami i dosta lepu (sa ovim igracima iz prethodne dve sezone).

bas je atak na mozak i oci gledati sadasnju ekipu a imali smo prethodne dve god BB, SP, TK, DM, DB, VL, LW...steta sto nismo bili kompletni, osakaceni povredama, uz jos neke greske u selekciji jer bi to bila bas rapsodija kakvu nepamtimo...al zadovoljan sam, doziveo sam KKP koji igra preko talentovane suterske spoljne linije i meni dosta :D (doduse imali smo ranije i Micu, Scepanovica, Vujanica al ovo sad je bas bilo iskakanje iz sina :D)
 

ld79

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
172
Reaction score
24
Локација
Beograd
Sve je ovde jasno,ko kucu gradi i ko od temelja treba da krene.
Vlast je unistila KK Partizan,svake godine sve losije finansinsko stanje.
Cute iza ugla i cekaju nas totalni raspad,to se vidi i u nasim igracima i u strucnom stabu.Dosli su do onog sto su hteli,malo po malo i eto ga.
Krenuti od temelja!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.356
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Rvatski skaut, povezan indirektno i s agencijom zalizanog, kolko znam nije neko ko trazi ekskluzive na silu.
Vedran Modrić @vedranmo · 1h 1 hour ago
To put it all in one tweet.Partizan is interested in Culpepper,Deonte Burton,Joe Jackson and one D-League player whose name i will find out.

Davaj Bartona smajlikojibalavi

meni i on i Dule trenutno deluju da su odustali da urade nesto od njega, i da nemaju nameru da se opet cimaju u vezi sa tim :D horor je, cak i kad uzmem u obzir povrede, bolesti.


el to odustajes od Dzamala Razona? :D

Naravno da ne odustajem, ne blamiraj se.:D
Treba tu imati samo hrabrosti i da mu Dule ne zove akcije sa klupe :D
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Rvatski skaut, povezan indirektno i s agencijom zalizanog, kolko znam nije neko ko trazi ekskluzive na silu.
Vedran Modrić @vedranmo · 1h 1 hour ago
To put it all in one tweet.Partizan is interested in Culpepper,Deonte Burton,Joe Jackson and one D-League player whose name i will find out.

Davaj Bartona smajlikojibalavi
"Deonte Burton

Nevada, plejmejker, 185 cm, 84 kg, raspon ruku 200 cm, 22 godine

38.6 min, 20.1 p, 4.3 sk, 4.4 as, 47% iz igre, 32% za tri, 74% sa penala

Prednosti: Burton je napadački orijentisan plejmejker, pomalu undersized, ali to gotovo ne možete primetiti u njegovoj igri. Odličan je u prodoru, izuzetan prvi korak i eksplozivnost, fantastične atletske predispozicije koje mu omogućavaju igru iznad obruča. Ne beži od kontakta, često uspeva da poentira uz faul, u seniorskoj sezoni imao prosečno 1 and one po meču. Ubitačan u tranziciji. Odličan sa loptom, jako dobro koristi pik da se provuče ka košu. Solidan šuter, malo sporija mehanika, ali mu visok izbačaj omogućava šut iz driblinga preko ruke. Dobar kao catch&shoot opcija i kada treba da iskreira sopstveni šut. Dobar u kontroli lopte, ne pravi mnogo grešaka u vođenju i predaji. Odličan defanzivac na loptu, brz, dobar raspon ruku, agresivan, oko 2 ukradene lopte po meču. Igra sa dosta energije, ne štedi se tokom meča. Izuzetan u pick&roll igri, kao i u izolaciji. Burton može biti jako dobra backup akvizicija, možda i krađa drafta ako se kockice poklope.

Mane: Nije plejmejker, iako ima telo pleja. Slabije čita odbrane i pronalazi otvorene saigrače. Često dribla spuštene glave, generalno ima slabiji pregled terena. Često i previše drži loptu i rešava situacije po svaku cenu. Slabi procenti šuta rezultat nedovoljno izgrađene mehanike i pre svega loše selekcije šuta. Nije imao mnogo komparativnih mečeva u koledž karijeri, dobri proseci su uglavnom rezultat slabije konkurencije. Nedovoljne liderske sposobnosti, pogotovo nerazvijen pobednički mentalitet, što je teško uraditi kada igrate za gubitničku ekipu. Navikao da se pita za sve u timu, nije mnogo sarađivao sa saigračima u dosadašnjoj karijeri. Sa skoro 23 godine ne može se očekivati neka eksplozija talenta, uglavnom je već pokazao šta ima.

Draft prognoza: sredina druge runde

Best case: Steve Francis

Prospekt: Backup "
Pa ovo baš i nije nešto impresivno. Posebno kad pogledaš ovaj njegov klip. Obratio sam pažnju na deo klipa koji je označen sa "viknesiz"...Koliko tu ima materijala :)

http://www.youtube.com/watch?v=ot4nkeq76TM

Ali dobro, ako ti kažeš da valja, verujem. Ja sam analfabeta za koledž košarku.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Koliko god PSD loše radio, sa svim vrlinama i manama, većina zaboravlja da iza njegovog predsednikovanja stoji more trofeja! Pod njegovim predsednikovanjem smo postali najtrofejniji klub, prestigli čergu po broju titula, broju trofeja, po broju vezanih titula!

E sad, pojedini su iznosili priče da je uzimao pare od prodaje igrača, i on i DV! To ne znam, jer nemam dokaz! Pričamo ovde kako treba neko drugi da dodje! Pitao bih samo KO? Kao prvo, država radi na tome da nas uništi, ne daju nam pare, zarad frustracija velikog vodje kome su DV i PSD naneli veliki psihički bol godinama dominacije! A sa druge strane, daju (država) pare privatnom klubu.

Lako bi bilo voditi instituciju zvanu KK Partizan u normalnoj zemlji, pravno uredjenoj, gde nema kosovskih koordinatora, malih ljudi sa velikim torbama, koji su se dokopali vlasti, a svoj kapital stekli na nelegalan način!

Neću da me pogrešno shvatite, ne branim PSD iako po meni ima mesta za kritiku i nezadovoljstvo, pa i napuštanje kluba! Samo ja ne vidim izlaz iz ove situacije, odnosno ne vidim čoveka, novog predsednika koji bi nam doneo blagostanje!

Naravno da takvih ima, da postoje ljudi koji su u mogućnosti da vode klub bolje od PSD-a! Samo mislim da ko god bi eventualno došao, sa ili bez novca, mislim da bi bio sputavan, da mu ne bi bilo dozvoljeno!

A vama koji pišete na ovom forumu, vama koji ste dobronamerni, poručio bih da ostanete uz klub i da pokažete ljubav prema klubu u ovim teškim trenutcima.

Isto tako imam poruku za one koji su prerušeni na ovom forumu: Ničija ne sija do zore, pa neće ni vaša!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top