Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Јесте, предао је траку Салету. Ја сам тај улазак Салета (али не уместо Брашанца) и предавање траке прижељкивао у полувремену, али...
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.250
Reaction score
3.675
Imam utisak da bi smo danas u srednjem redu, i napadački i odbrambeno mnogo više dobili, da smo Brašanca stavili na poziciju kosijanera, a S. Markovića na poziciju Brašanca.

Previše trpi sredina terena pri svakom naletu i presingu protivnika, ponajviše pojavom kosijanera.

Svako drugo rješenje bi iz mjesta pomjerilo stvari na bolje, ali bojim se da mu je mjesto zacementirano, a rezultati će da trpe.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Kriminalna izmena.

Brasanca ne cenim previse, ali u onakvoj konstelaciji snaga na terenu i imajuci u vidu ucinak do tog trenutka, postojao je samo jedan kandidat za izlazak iz igre.

Podseti me Hejsel...
heh, sta cu kada sam zlopamtilo. Ali, principijelno zlopamtilo.

Dok citam recenzije vezane za Kojicev performans, setim se izjave ranka stojica u pogledu strucnog individualnog rada sa igracima, jesen 2013. godine.
I to upuceno coveku koji je mozda najzasluzniji za igracko formiranje Mitrovica i Jojica.
Sto napisa Crno-beli, sta li smo zgresili...
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.432
Reaction score
11.900
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
I ne samo njih, jer ne sme se prepustiti zaboravu rad u Teleoptiku.

Ali, sve je to davno ispričana priča. Najmanje na Forumu cenjen trener, od kojeg su retki učinili više za klub.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Ja Vuku mogu da zamerim samo preveliku bolecivost prema pojedincima, a jednom cu kada budem imao vremena napisati malo siri post o zavrsetku sezone 2013/14 i vadjenju trna iz one zenske stvari posle petardinjovog neustrasivog odlaska u kinu i kacketinjovog nemesanja u posao.
Bio sam banovan u prolece 2013, a nikako dusu da olaksam.
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Džigi solidan u prvom, odvratan u drugom. Pročitah kako je, eto, igrao i za Babovića, pa zato nešto lošije. Pa i Babović je u prvom imao nekoliko dobrih poteza, ali od 25. pa nadalje nula.

Po meni, Branko Ilić odigrao duplog štopera, dok na levom beku nismo imali nikog. Bandalovski možda i nije toliko dobar i sjajan, ali u paru sa Ilićem i u odnosu na tandem Ćirković-Volkov izgledaju kao Galaktikosi. Požrtvovan, i lud, baš kao što je i najavljeno. I bez kartona.

Brašanac i Drinčić, ne znam. Talenat i iskustvo, ni jedan ni drugi nisu pokazali to za šta ih smatramo, mada je bar bilo volje u odnosu na tu levu stranu odbrane.

Inače mi se slošilo momentalno kada sam video kome je pripala kapitenska traka. To je takvo srozavanje kluba da nemam reči. Gde su te Milijine pare za pojačanja? Neće ih ni biti. A dotle će nas čupavi majmun uveseljavati svojim sporim i nepravovremenim dodavanjima.

Šta sam ja dočekao da mi Marinković izgleda kao džoker i da jedva čekam Grbića u timu. Kojić očekivano. I da smo vikali još 3 sata upravi, isto bi bilo, oni su tek počeli da nas jebu.

Daj Bože da je Marko stvarno pripremio nešto novo, kao što reče JeNeA, jer ovo danas nije ličilo ni na šta.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Лако је било Вуку кад није имао Бабовића.:D
Него, не могу да се отмем утиску да је Варга (ако је он) задремао на стражи. Да су на 2:1 ушли Капитен и С. Марковић утакмица би била решена све и да је Којић промашио туце добрих шанси.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Kapiram da postoje neki kontakti izmđu naših trenera u toku utakmice, ne verujem da je Varga većinu odluka donosio samostalno.

Opet koliko god pisali o nedostacima u ofanzivnom delu, ja ne mogu da se opasuljim da nam Voždovac da tri komada tek tako. Ovi što misle da bi sa Dankom dali četiri, neka se sete kako smo im letos kod njih dali tri komada, uz kakve sve muke i na kakav način.

Juče sam komentarisao na nostalgiji kako smo mi čudan klub i kako smo pre više od 20 godina izgubili na našem stadionu sa 3-0 od ekipe koja je ubedljivo ispala te sezone, tako nam i ove komšije iz Braće Jerković munuše tri komada, jedina uteha da su i ciganima uzeli bod jesenas, samo što im je tada bilo dovoljno dva gola.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Додуше, Сале је био спреман за улазак прије њиховог гола за 2:2, само се чекао прекид.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.277
Reaction score
18.360
Локација
Kej Republika
Da mi je neko rekao da ćemo dati 3 komada danas, ja mu ne bih verovao.
Ali primiti 3 komada od Voždovca kući, malo je reći da je kriminalno.
Zadnja linija danas, kao da loptu nisu videli godinama. Tužno.
Šta da se radi, znali smo šta nas čeka. Šteta za 3 boda danas pošto ce cigani kiksnuti u Nišu.
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
I ja koliko sam cuo ljude oko mene,skandiralo se Pavlovic Stefan,a nisam video sta je pisalo na transparentu?Skandiranje tog imena je bilo posle skandiranja imena Vujovic Zorana,tako da kapiram da verovatno jos jedan momak vise nije medju nama.
Ne mogu da razumem da je skandirano Babadingi.
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Moraju se nasaditi na glavu i dovesti slobodnog igrača da "glumi" Lazovića, sad kad su pojeli govno, platiti ga ono što su trebali platiti Lazovića, pa da igramo ono što smo igrali na jesen. Koncepcijski, ako ništa drugo. Mada, sa Babovićem u timu i to bi pretrpilo neku hibridizaciju.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
O čemu mi prićamo ovde

Jedan od gostiju na jučerašnjoj utakmici

tmtfkp-vozd2102201501161.jpg
 

Jug Bogdan

Grobar
Учлањен(а)
31.12.2014
Порука
627
Reaction score
54
Не бих да кварим журку али имајте у виду да су навијачке групе и врх трибине јуче били у Нишу. Дакле, повике управи не верујем да ћете чути на следећој утакмици. Са јужне трибине, разуме се. Али ће се сигурно поздравити и наградити свака луцидност броја 10, у то не сумњам.
И само још нешто, истине ради. Немам ја високо мишљење о Којићу, напротив. На помињање неког његовог промашаја сам узвратио са снимком гола против цигана а у смислу тога да више памтим то него неку неискоришћену шансу, посебно на припремама. Страх ме је од помисли да нам је он прва опција у нападу. Ето, толико ценим његове квалитете.
 

MilanGPB

Grobarčina
Учлањен(а)
13.01.2012
Порука
1.031
Reaction score
25
Локација
Tamo gde su Grobari!!!
Napred Partizan!!!

Sreca nasa pa su cigani kanta,bice +7 u ponedeljak.Poseta na stadionu me pozitivno iznenadila uzimajuci u obzir sve okolnosti...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.728
Kojic....takvih ima i po nizim ligama na desetine pa cak i boljih. Nikolic je hteo da mu pruzi sansu kao "iskusnijem" igracu medjutim posle njegove jucerasnje partije minutaza ce mu sigurno biti sve manja i manja. Saponjic treba da igra to i Nikolic zna ali nije jednostavno drzati mnogo starijeg igraca na klupi stalno, a forsirati klinca i zato je Nikolic bio primoran na tu gresku. To je jedan od razloga, a glavni razlog je BANDA LOPOVSKA koja mu je odvela najbolje igrace i napadace, a NIKOG eeeej breee NIKOG nije dovela kao zamenu!!!! I sta trener da radi u toj situaciji??? Ima tu jos igraca koji su dosta podbacili (neki ocekivano, a neki neocekivano) ali za sve je to kriva uprava koja treneru nije omogucila usove za jacanje tima.
Cigani su kanta ali dobro sve bolje namestaju djubre pa se sve manje prelivaju.....slobodno mozete da igrate tacan rezultat 1:0 za gane...toga ce biti xx puta ovog proleca. Od 15 utakmica neka 10 dodje rezultatom 1:0 sa ulogom od hiljadu i u odlicnom plusu ste. A terzara kumara puca na mnogo vise....bice tu i prelaza iz 2-1, 1-2....Radnicki (ccc) juce pobedio Spartak haha...mislim sve moze sa namestanjem....
Derbi se igra u rupi a tu nas tek ceka domacinsko sudjenje tako da savetujem Saponjicu da izbegne kartone jer ce nas gani pre derbija sigurno udarati tamo gde smo najslabiji....
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
O čemu mi prićamo ovde

Jedan od gostiju na jučerašnjoj utakmici

tmtfkp-vozd2102201501161.jpg

Немања, не треба претеривати. Па најбоље сад да са стадиона истерамо сваког ко је дошао а носио је икада црвено-бели дрес. Наравно да постоји комуникација између бивших играча Партизана и цз, треба да знамо да је сасвим другачија перцепција ривалства у односу на ону која влада код играча.

Осим тога, Ђуровски је селектор Македоније, мислим да је јуче имао најмање једног играча из своје селекције којег је гледао. Није то наш проблем, свакога треба угостити, господски и цивилизовано.

Само још једно запажање - учинило ми се да је добар део првог полувремена Бандаловски био потпуно сам и одсечен на десној страни у фази напада. За то време, лево су се гурали Волков, Нинковић и Живковић. ОК, касније су и Нинковић и Живковић мењали стране али мислим да добар део полувремена Бандаловски није имао подршку с те стране.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Сви пљујемо Којића, па и ја сам у прошлом посту. Али када мало боље размислим, није он толико крив. Да се разумемо, промашаји зицера су једино, и само његова кривица! Али, исто тако мислим да неко други сноси кривицу што су у овом прелазном року продата 3 од 4 нападача. И исто тако мислим да би и тај Којић, уз, да су остали, Лазовић или Шкулетић, значи само један од њих двојице, изгледао много боље, а и резултат саме утакмице би био другачији.
Нисам нешто много обратио пажњу, онако у целини, али у пар наврата Бандаловски ми је деловао као добро појачање. Поготову када је отресао оне играче Вождовца на десној страни, као да је дошао на фудбал испред зграде са неком децом...
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Mislim da ćemo da slavimo kad novopečeni kapiten dobije crveni :D

Nadam se da će garavi da kiksnu u Nišu, realno imaju preprejeben raspored na početku i ako ga savladaju "bajernovskom" serijom tek onda možemo da pričamo o nekim nameštanjima i gubitku titule. Ovako, idemo jedna po jedna, sve zavisi samo od nas i nadam se da smo ispunili kvotu gluposti i kikseva i da ćemo u narednim utakmicama biti koliko toliko na nivou da možemo da održavamo prednost. Mi moramo biti svim srcem i svom snagom uz naše momke na terenu jer opet imaju samo nas!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top