Можда је формулација "мржње" била преоштра у овом мом случају,па бих то преформулисао у смислу зашто ти човек толико боде очи,шта ти то толико смета код њега па сваки час атакујеш на њега и његов рад?То сам суштински хтео да те питам преко приватне поруке.Но добро разумели смо се.........
Ja nikad necu ceniti i poštovati ljude, pogotovo u ovom slućaju javne ličnosti, trenera "Partizana", kojima se serviraju kojekakva sranja od strane poslodavaca, u ovom slučaju LOPOVA IZ UPRAVE, a oni sve to uredno gutaju za rad njihovih interesa i za rad svojih ličnih interesa (dobar ugovor, veliki tim, garancija još boljeg ugovora kad se ovaj okonča, jer je PARTIZAN PARTIZAN, zar ne?) a sve u ime "ljubavi prema klubu" i to baš u ime "Partizana" koji, interesantno, volim baš ja i jos ko zna koliko miliona Grobara?!
А коме тренеру/тренерима да будемо реални се нису сервирала срања од стране те исте лоповске управе,а да они то они нису барем делимично гутали ?
Ја те људе разумем.Позиција тренера ФК Партизан је велики изазов и ризик.Примамљива авантура. Имаш прилику да освојиш шампионат са једним од највећих клубова у земљи и тако употпуниш своју биографију и Си-ВИ за иностранство.
Свако коме се укаже прилика и ко скупи муда ће прихватити тај изазов што може да му преокрене каријеру.Постане шампион са Партизаном,докаже се,после преко забоде неки јачи уговор и човек се обезбеди.
Ćuti i guta Marko Nikolić. Sve do onog trenutka kad bude bio oteran kao i svi drugi koji su oterani do sad.
E onda će početi, sazivanje novinara, iznošenje "prljavih gaća i posteljina i peskira" i kuknjava kako mu je prodao toga i toga, kako mu je rekao da u Kruševcu mora da igra tatin sin jer mora da se proda u Juventus a da Lazović, Fofana i Kojić ne igraju i kako nam nije u interesu da osvojimo titulu.
Ти си већ све предвидео шта ће унапред да се дешава?Видовит си,то следи из овог цитираног пасуса.
Jebeš titulu, važno je da mutavi uzme lovu i da deo te love da njemu, našem strategu, i da svi budu zadovoljni u krugu uprave koja misli samo na sebe.
Jedino je Stanojević imao **** da kaže sve kako jeste i časno otišao...
Што се тиче Станоја немам ништа против њега,чак бих и волео да се врати једног дана,али ако ћемо поштено да причамо прогутао је и он Адију ,када му је Адија доведен мимо воље,а ћутао је.И не осуђујем га за то. То ти је исто ово горе за шта ти оптужујеш Николића да сарађује и шурује са управом. Па наравно да мора да сарађује. Човек је ту дошао да покуша да уради нешто.Не може тренер да се бави радом управе.Видели смо како се то заврши.
Али из целог твог поста ја и даље нисам скапирао чему толико противништво према личности и раду Марка Николића.
Уместо што критикујете тренера боље је да на теми о управи поименично дискутујемо и на централно место ставимо причу о нашим легендама, и члановима скупштине клуба/и да их наведемо именима и презименима/ који годинама и годинама ћуте на сва дешавања и сва срања у ФК Партизан/част изузецима као што су Паун,Батица,Иван који су понешто и попљували ову управу јавно/.