Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Jos jednom, svaka cast onom ko im dade nadimak cigani.

Ovo je, kao sto neko rece, je bilo zaradjivanje nacionalne penzije za gospodu u plavom. Sad ce ih, i to mozda, "kazniti" a ispod ruke ce dobiti nagradu za uradjeno.

Ono sto mi je krivo je sto se to desilo dok smo bili u naletu. Nakon toga smo bas pali i sve smo bili u jurnjavi. Da nisu dali taj gol, ovo bismo ih dobili sa dva razlike. Pa i ovako smo zadnjih 20 minuta, da smo bili samo manje napaljeni mozda ili vise koncetrisani na to ko je usao u ofsajd a ko nije, da bi bilo jos golova. Zato steta. I nadam se da cemo im vratiti sa kamatom.

Evertonu dati blanko ugovor i funkcija nakon zavrsetka karijere. U momentima kad su nasi skoro svi otisli napred a zaboravili da treba i da dobiju loptu ili da je daju svoijm drugovima, taj covjek je isao stalno po nju i opet se stalno, kad su neki zaboravljali da treba da igraju i odbranu, trcao kao navijen nazad. Naklon do poda majstore.

ALi realno, jedina zamjerka bi mozda bila sto od onoliko kornera nismo makar imali neku sansu, ako ne i gol.

Ima nade za titulu. Jaci smo od njih i za taj gol sto bi nam krali.
 

Bergman

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2014
Порука
1.059
Reaction score
189
Локација
zapad
Jedan standardni Nikolićev derbi koji se lomi u zadnjih 10 minuta. Ovaj put nas je u tome spriječio državni aparat. Svaka čast momcima i treneru.

Jezivo smo pokradeni. Ja se nadam da će momci sa portala, Čolović i ovi što vode jutjub kanal dokumentovati ovo sve kao i do sada, za neke buduće generacije.


Sve najgore ovom narodu i pokolenjima sve dok vecinski navija za mrtvu zvezdu. Da Bog da se otcepila i Vojvodina i Sandzak i Sumadija i svi zivi i da Bog da nas Turci jebali narednih 5.000 godina.

To je to, sve rečeno.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Nikada se bednije nisam osećao,ne pamtim ovakvu krađu u derbiju.Svim ciganima i Vučiću DABOGDA DECU GLEDALI NA KERAMIČKIM TANJIRIĆIMA
 

zapad27

Grobar
Учлањен(а)
07.04.2016
Порука
239
Reaction score
158
Sta reci osim- sve vam zivo jebem da vam jebem kurtoni ciganski. Dusa me boli za Partizanom koji je pod kurtonskom okruzenjem. Jebali vas vucic, covic, terzic, djuka moler, ceca, ivan ivanovic i ostali...vama njihovim podanicima koji opsedate ovaj forum posle derbija zelim da deca duboku starost u okruzenju i pod vascu navedenih docekaju.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.936
Reaction score
26.833
Demonstracija nepobedivosti cerge u rupi!
Cudi me da su nam priznali gol.
Kontinuitet kradja na stetu Partizana je najuspesniji i najdugovecniji kontinuitet u istoriji ove zemlje.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Kreće polako ciganska spin mašinerija sa tvrdnjom da je Đurđević dao gol rukom ...

Kako da ih ne mrziš iz dna duše?
 

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.769
Reaction score
295
Локација
. I .
Cista lopta ljudi...
 

Прилози

  • C3IZD4HWQAAUgYz.jpg
    C3IZD4HWQAAUgYz.jpg
    73,2 KB · Прегледа: 26

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
I tebi tumbakovic jebem sve ulizivacko, pa majku vam jebem, imate li obraza, ako se bojite za svoju guzicu, onda bar cutite :banghead
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Рекох ја да ће говно-мајо да направи лакрдију, и успео је. Какав нам је гол говно-мајо дао, јебао га Вучић у оно дупе цетињско.

Фудбал? Било је мало и тога вечерас, али само са наше стране. Неких десетак минута смо спојили фудбала, када говно-мајо није измишљао фаулове за цигане-епилептичаре. Како се све развијало, још треба да будемо задовољни са 1:1, али против кога ...

Против једне сељачке екипе која нам није људски шутнула на гол на две утакмице. Екипа која је нажалост и првак Србије за 2016., а биће и ове сезоне. Па опет Европа да пролазе Малтежане на кењажу, а да их понижава 15. тим из Серије А. Екипа која само на плате играча троши 7-8 милиона евра пореских обвезника у овој сезони? Таква сељачка екипа није заслужила ни бод вечерас.

Оваквом игром, иако је Партизан подбацио, да је судио неки други страни држављанин (не ЦГ, већ рецимо Италијан, Мађар, Пигмеј или Еским) - ово би било лаганих 1:0 или 2:0 за Партизан.
 

Rub Izuzev

Grobarčina
Учлањен(а)
19.11.2012
Порука
1.807
Reaction score
600
Tumba petarda, govno smrdljivo. Imao Ćiru, a uspeo da upropasti pola derbija 90. Smrad ljigavi. Uništio je šta je mogao, voleo bih da ga ne spominjete.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Epohalna kradja prvenstva. Tesko ce neko ponoviti ovo mozda samo opet cigani.

Ali zasto cestitke Nikolicu? Uzasno je postavio igru. Ako je Kosovic nova desatka bolje da se ugasimo. Alen Stevanovic trebao biti zamijenjen odmah nakon 30 ak minuta. Igra uzasna.
Zatim, ko im je rekao da stoje 3 metra od cigana svi redom pa da se dodavaju kako zele, da su znali mogli su ovo lagano dobiti.

Jos nesto, pravda nije zadovoljena jer nismo dali neregularan gol danas..osteceni smo nevidjeno.
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.350
Reaction score
1.333
Velika greška Nikolića sa Kosovićem.Da smo od starta pritiskali njihove štopere sa Đurđevićem i Leonardom pobedili bi.Janković nemoćan po desnoj strani,umesto njega Stevanović.Samo kada bi se Mihajlović probudio i doneo kvalitet po levom boku.

Čerga ima teži raspored do kraja.Šteta što im se protivnici sklanjaju a sudije pomažu.Jedino da Terzićevo proseravanje ne izazove bunt kod ostalih klubova...
 

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
Neviđena krađa, još gledam u jednu tačku i čudim se

Ali igrali smo očajno, mekano, brate ako zatvaramo celu desnu stranu zbog fcn anđelkovića ćao zdravo... očekivao sam da grizemo a i malo fudbala, miletić igrao kao štoper ne dodaje se u napad uopšte, stevanović ne postoji, jevtović ništa, kićo ništa
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top