Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
A da ipak sacekamo, majka mu stara?

Ivica i onaj retardirani mu drug ocigledno nece jedan ovakav trenutak iskoristiti da stvore pozitivnu atmosferu i priblize ljude klubu i stadionu, ali sam siguran da cemo igracki na prolece buti jaci nego sada.

Stojkovic mora ostati, jedino za njega ne mozemo naci zamjenu, a ni on valjda nije toliko lud da rizikuje klupu pred SP.

Pare imano, igramo proljece, a ide i svjetsko prvenstvo i veliki broj dobrih igraca trazi klub u kojem ce imati minutazu.
Jos ako Jojic upeca borjana k'o cedu-velju, bar deset kvalitetnih domacih igraca ce nam biti na tacni, o strancima da i ne pricamo.
 
Последња измена:

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Stojković ide, nema to veze sa parama.
Everton ide, ima veze sa parama a i hoće da proba u jačoj ligi. Menadžer mu malo napunio vugla. Posto ide 99% bolje je da se uzme neki dinar sad na zimu jer posle ide free. A glupo je da se kurcujemo sa njim, da se nešto natežemo jer on to nije zaslužio. Pošteno je odigrao svaki minut. Opet, uzdam se u Ivicu jer je lik lud opasno i možda nešto uspe da uradi pa produžimo ugovor ali bas teško. Pregovori traju već skoro dva meseca. Možda ovo prolece u Evropi promeni stvari.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.917
Локација
Tu, odmah iza tebe
Cemu objasnjavanje President? Zar nije lakse da se opljune tipa SNS nam drzi klub i nasi izvrsavaju naredjenja da galaktikosi nemaju konkurenciju :)
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.025
Reaction score
26.102
Локација
ante portas
Zamena za Evertona se moze naci pogotovo u J.Americi samo pitanje je da li cemo je mi naci.
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
571
Reaction score
2.191
Ako je Evertonu menadžer napunio vugla, onda teško da će ostati kod nas. Sada imamo para , verujem da bi mogli da se nosimo sa raznim ponudama, ne znam kakve to mogu biti cifre koje PFK ne može da isprati, ipak Evi sad ulazi u 30. godinu.
Stojković je ovako nešto izjavio još pre mesec dana, da sada odlazi i vraća se da završi karijeru, zato me čudi izjava Ilieva da ne znao čemu se radi.
Sada na zimu prodati Miletića sa kosom , idealna situacija da se uzme neki dinar.
Dovesti Raću ako je moguće, ako ne on onda bar Bastijan Š. :D
Mileva poranila nešto...
 

vukMKD

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
599
Reaction score
785
Локација
Tamo gde vecno sunce sja...
Bas tako Tomicu11.

Hvala na postu President. Ima i drugih autoriteta na forumu koji mogu da napisu istinu, ali ne znam zasto ih istina ne zanima.

Steta, bas nemamo srece sa ovim odlascima.

Evo i lep intervju celavog Miletica, gde se vidi koliko igraci vole Djukica, i kakva je glupost i manipulacija bila to da trener nema nikakav autoritet, da je uzgubio svlacionicu...

www.mozzartsport.com/vesti/poruka-p...valjda-da-izgubimo-ukica-zbog-gluposti/185980
 
Последња измена:
Учлањен(а)
23.10.2013
Порука
271
Reaction score
305
Локација
Pet kilometara od epicentra veltšmerca
Ako već znate da Stojković hoće da ide i šlus, mogli biste da napišete i zašto, da se ne jedemo bez razloga. Nadam se samo da niko ne misli da će mu klub naći dostojnu zamenu. Golmana Stojkovićevih sposobnosti, a drugog imena, Partizan ne može imati.
Što se tiče Evertona, dopustite da se ne saglasim sa idejom da je bolje "sada uzeti neki dinar nego da kasnije ode za džabe". Tih nekoliko svežanja banknota - jer nećemo dobiti više za 30-godišnjaka kome ističe ugovor - neće popuniti krater koji će za Evertonom ostati na sredini terena. Radije ću u maju na JNA gledati Evertonov oproštaj nego drugi deo treće rate od 400.000 evra.
 

presing

Banned
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
76
Reaction score
22
Originalnu poruku postavio: President:

Sjajan poslednji Partizanov Vesnik!
Bravo za Djukica, za prevaru iz Šapca!

Sjajna priča! Možda nije načitan ali ko hoće shvatiće sve o čemu Kruška govori!

Odgledah Vesnik maločas. Moj utisak je da dugo, dugo nisam slušao edukativniji i pametniji sadržaj koji je iznala neka javna ličnost na ovdašnjim podnebljima!

Neverovatno je kako mi već decenijama ne razumemo da su nas u kanal zatrpali nabusiti oratori puni samopouzdanja što vole da udaraju šakom u astal i junački grud. Dok sam gledao Đukićevo izlaganje, smešak mi se konstantno širio. Par puta sam pomislio, da li je ovaj čovek svestan o čemu govori.

Setio sam se konferencije za štampu nakon derbija na kojoj je trener srbendaških galaktikosa širio svoja pluća dodvoravavši se sopstvenim kompleksima, sujeti i navijačima. Nije on svojom veštom zamenom teza pokazao da je iznad Đukića, već je svima nama Đuka svojom skromnom učtivošću pokazao po ko zna koji put da je ljudski i karakterno iznad svih nas!

Elem:

Sviđa mi se Đuka jer nije nedodirljivi trener Partizana, čiji nos više i dublje para kosmičke visine od prosečnog trakoriste, trenera Galaktikosa, automehaničara, akademika, kafe kuvarice, univerziteskog profesora, baba sere ili rasejanog pesnika.

Sviđa mi se Đuka jer se sa poštovanjem, kavaljerskim, a pre svega čovečnim manirima obraća SVIM svojim protivnicima.

Sviđa mi se Đuka jer nije govornik, pa nam svima pomaže da iz nezamgljene i ljudske perspektive posmatramo njegove vrline.

Sviđa mi se Đuka jer priča jezikom koji razume fudbalska ekipa koju vodi.

Sviđa mi se Đuka jer je tu za nas nakon svake utakmice Partizana nevezano za njen ishod, pa od kritika ne beži, niti mu one leđa slamaju.

Sviđa mi se Đuka jer nakon pobeda ne luta za komentarima koji od njega grade epove.

Sviđa mi se Đuka jer sa verom u svoj rad želi da napravi sistem koji neće kao kulu od karata rušiti ovdašnja sklonost ka euforijama i disforijama, a koja mitomaniju večno održava budnom, kao avet koja se iz kaveza pušta kada to odgovara interesdžijama koje se iza nje kriju.

Sviđa mi se Đuka jer se uvek trudi da vešto izbegne apostrofiranje sagovornika da je doskora bio trener jedne od najvećih ekipa u Primera ligi.

Sviđa mi se Đuka jer nijednim svojim gestom nije demonstrirao da je prolaskom grupa lige evrope nekome ili nekima nešto pokazao ili dokazao.

Sviđa mi se Đuka jer nikada ne izvlači uši igračima iz svoje ekipe, a pokazujući im da sebe za to smatra odgovornim i verujuću u njihovo bolje sutra.

Sviđa mi se Đuka jer brže bolje, uvek ispred sebe stavlja zasluge svog tima za pobede.

Sviđa mi se Đuka jer sebe smatra samo šrafom, koji čini sklop tima u kome je.

Sviđa mi se Đuka jer smatra da smo mi Partizan i da uvek moramo da idemo po protivnika.

Sviđa mi se Đuka, jer sam kao navijač Partizana ranih devedesetih godina i sam osetio šta znači biti usamljen, odnosno osumnjičen za svoje reči i svoj izbor.

Sviđa mi se Đuka jer je čvrst kao Grafen, pa znam da ga kao iskusnog i prekaljenog štopera ovi moji epovi i mitomanije ne bi ni okznuli, već bi se u trenutku odbili od njegve aure u daleki univezum.

Ipak, krivo mi je Đuka što sam u nekim trenucima bio nedovoljno čvrst. Povučen povicima mase koja je tražila krv i sve što smrducka na sendvičizam, kolebao sam se u ono što osećam, pa te imam utisak nisam dovoljno branio!

Izvini Đuka, pogrešio sam – za vrednosti koje ti propagiraš vredi se BORITI!

Samo ti šljakaj Đuka, a mi ćemo te ostaviti da svoj posao radiš u miru ako smo zaista drugačiji - ODABRANI SOJ!!!!
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
stojke i evi moraju da ostanu, nek im se da sta zele

dobro, posto se pise da stojke zeli da ide nevezano za kintu ( mada ne znam u cemu je problem ? ) za evija nek odrese kesu i daju koliko treba, sve se moze kad se hoce...

sto neko rece moze se naci zamena eviju u j americi ali mi ga necemo dovesti, vec neko "pojacanje" iz nase lige ili nekog povratnika koji se setio svetinje pred kraj karijere
 

presing

Banned
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
76
Reaction score
22
Originalnu poruku postavio Dr Mo:

Šljaka Đuka, do neke malo bolje ponude, kao i prvi put...

Ko te jebo jednom, jebaće te opet.

U vreme prvog Đukićevog mandata imao sam puno više vremena da pratim Partizan nego danas. Prativši svakodnevno sve u vezi sa klubom i oko njega, između redova sam shvatio da je ta priča oko njegovog odlaska bila malo drugačija nego što se u javnosti predstavljala. Naime, moj utisak je da je njega Karadžić kao tadašnje sve i svja u Partizanu oterao, ''prosledivši'' u reprezentaciju.

Možda se varam ali mislim da je za Jokana bilo projektovano Đukino mesto, i da je Đukiću samo predočeno da treba da ide u repku jer nije imalo šta da mu se zameri. Naravno, Đukić je vrlo brzo nakon što je postao trener represtacije prosleđen na ulicu....

Teško mi je da budem siguran ali se sećam da sam bio strašno kivan i da su sve okolnosti govorile ovakvoj tezi u prilog.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Од четвртка се сви пуно волимо и ширимо љубав на све стране, такве су околности настале, па смо у могућности.
Да видимо већ од сутра колико ће потрајати те симпатије.
Што се мене тиче, Ђукић је сада на позитивној нули. Све што сам замерао и критиковао у четвртак је обрисано као гумицом, па да видимо где ћемо даље.
И не бих баш спимињао неку градњу и системе, бар док се неки обриси тога не оцртају. Сада од таквог нечег нема ни трага.
Што се тиче Ивице, као у оној новокомпонованој песмици - мало се мало свађамо, мало се мало миримо - али све је то у реду док за Партизан живимо.
У реду је и то да после свега буде тако емотиван, ко не би, али што се пре врати у нормалу, то боље, да му се мишеви не растрче наоколо и крену да грицкају посао.
Очигледно, да га чекају неки озбиљни изазови, пре свега може ли сачувати Стојкета и Евертона и ако не колико ће ваљане замене бити у стварности, а не у причама, шта ће испасти на крају од Суме, јер се он сада може водити само као тешка брљотина и најзад, треба решити питање бочних бекова и ратосиљати се играча који су на платном списку, а не доносе ништа.
На то треба да се концентрише, а не да јури мишеве и замотава постигнуто у пропагандне пантићеве обланде.
Успех који смо постигли има вредност само ако се одложи у витрину крене даље.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.435
Reaction score
11.918
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Evo, sve sam se potresao što sam kritikovao Đukića i Ilieva, jer smo uspeli da prođemo grupu LE.

Partizan je šampion svoje zemlje i mesto mu je bilo u LŠ. Zašto nismo tamo, ja ovoj dvojici neću da zaboravim NIKADA.

Od letos pišem da Evertonu ističe ugovor i da je prevelika opasnost da ode, ali sada sam spokojan jer on odlazi zbog svog menadžera i umišljenosti da ide u Real valjda, a ne zbog toga što mu se nije na vreme ponudio novi ugovor. Pun mi je više kurac izgovora za nerad i uzdanja u fortunu. Evertona su prozivali za loše partije jesenas, ako nisam umislio? Umesto toga, trebalo mu je u tim trenucima krize forme ponuditi novi ugovor, ali jbg., prošli smo iz grupe LE. I dovodimo Raću, naravno.

Kako Đukić ne objasni taj čuveni sistem pre mesec dana, npr. posle Dinama, nego nas ostavlja da se tresemo i kidamo zbog očaja koji na terenu gledamo iz utakmice u utakmicu? Pazi kurca od sistema - hitni lopticu na Tavambicu, nadaj se da je Stojković izbajao "Ovde baka zakopala jaja, pu,pu,pu...", uzdaj se da Everton toliko hoće u taj jebeni Real (verovatno) da će sve da stigne i nikoga da ne ubije. Sistem?

Jebem ja malo mater i Đukiću i Ilievu. Ne budemo li pobedili svaku jebenu utakmicu do zimske pauze u ligi, treba ih zapaliti podno tribine sa pravim navijačima.

MRŠ.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Evo, sve sam se potresao što sam kritikovao Đukića i Ilieva, jer smo uspeli da prođemo grupu LE.

Partizan je šampion svoje zemlje i mesto mu je bilo u LŠ. Zašto nismo tamo, ja ovoj dvojici neću da zaboravim NIKADA.

Umesto sto bulaznis gluposti, uzmi malo isprati evropski fudbal, ako te vec zanima, pa ces dobiti jasniju sliku koliko je ovaj uspeh veliki.
Ali sumnjam da ti ima spasa.
 

blok70

Banned
Учлањен(а)
10.05.2017
Порука
218
Reaction score
39
Ponovicu se, uz svo duzno postovanje svima, 99% ljudi u Srbiji nikad nije potrcalo na velikom travnatom terenu, nikad nije probalo da centrira iz kornera.
Svi smo uvek prvi u kritikama, oko mene u cetvrtak bar 10 ljudi je jebalo majku nasim igracima celu utkamicu, a YB naravno nisu ni zvozduk uputili (mrzi ih), kamoli navijali nesto..

Da, Djuka da je veliki trener radio bi bar u nekom Eibaru, kao sto nam Jokan radi u necijoj drugoj ligi, mihajlovic u torinu i to je to od nasih trenera u top 4 lige.

Ispricacu vam i jednu anegdotu.. Dunav Banovci je ekipa, omladinci, roditelji na svakoj utakmici pametuju (kao mnogo nas ovde), te uradi ovo, odigraj, sutni.. Trener, posle 3,4 utakmice iznerviran, pozove ih da njemu sutiraju sa 16 metara (kao penal), ko mu da gol dobije 100evra i moze da mu kenja i dalje, ko ne da - da ucuti.. javilo se 7 “znalaca” i naravno retko ko je sutnuo dovoljno jako da ovaj sa lakocom ne odbrani.

Jedno je kenjati po Djukicu po igracima, po Ivici, a drugo je taj posao raditi!!!
Fudbal je kompleksna stvar, i nas Partizan je po svim parametrima smesna ekipa za mnoge u Evropi!!! Mi kao da nismo svesni toga! Autsajderi smo i ako bi zeleli da igramo kao favoriti!

uvek sam zamisljao sta bi kad bi, zadrali igracki kadar 5 ili vise godina.
Zamislite: Stojkovic - Rukavina - Nastasic - Savic - Obradovic - Everton - Tosic - Ljajic - Sulejmani - Jovetic - Mitrovic, na klupi npr Raca, Fejsa, Milenkovic, Lazar, Leonardo, Kleo

Pogledajte kakve je to ekipa!!!! a onda zamislite kako su preuigrani kroz sve ove godine, i znajte da na kraju i sa takvom ekipom mi ne bi bili favoriti protiv npr Napolija ili Atl.Madrida... ne bi bili ni izraziti autsajderi...

Sistem o kome je pricao Djukic mora da postoji svuda, od omladinske skole, uprave, sponzora, do nas na tribinama.

nikad necete dovoljno dobro poznavati fudbal dok ne potrcite na terenu 90minuta, pritom, razmisljate, sutirate, postujete taktiku i na kraju imate protivnika ispred vas.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.504
Reaction score
23.292
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
O kakvom kurčevom sistemu priča, kad je " normalno" da idu dva najbolja igrača Everton i Stojkovic, letos Leo i Djurdjević, a zamene glodar i Suma.

Gde je tu sistem? Šuplja priča.

A da ne pričamo o tome kako se prodaju igrači (deca) koji i ne stignu da zaigraju za prvi tim.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Пази, ако ћемо тражити да дискутују само они који имају више од десет година професионалног бављења фудбалом онда да затворимо форум.
Нико није баш толико неук да не може да препозна нешто што је прилично очигледно, да не може да скапира шта је добро, а шта није.
Није нуклеарна физика па да треба не знам ни ја какво знање да се види да је наш систем ово што каже Лазар за Стојкета и Тавамбу.
То да је фудбал комплексан и захтеван посао, јесте тачно, али нама је до некоћ гмазура тражио играче, Ивици су доминатори бежали главом без обзира, а најскупља појачања могу да одиграју ревијалних 15 мнута без икаквих обавеза, док се у систему који гради Ђукић мучимо и мрцваримо са сељачким тимовима.
Не треба мешати бабе и жабе. Велика је ствар пролазак у нокаут фазу, опако велика, али да се не лажемо то је у најмањој мери последица неког система, плана, врхунске стручности и пасиониране посвећености.
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Niko ne spori uspeh, vec samo debilnu konstataciju da je to ucinjeno zbog nekog sistema ili velemajstorske taktike, a poslednjih deset minuta protiv mladih momaka igras sa osam igraca u odbrani.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top