• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

jagodinac

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • brate sad sam stigo iz pariiza ,bio sam tamo kad te je pasa zvao sto se tice tekme ici cu ako budem u pariz!!
  kazi mi kako planirate da idete!!!
  E desi Jagodinac ... U nedelju 27. februara idemo za Luksemburg gde igraju nasi rukometasi, pa ako si zainteresovan, javi mi. Kazi onom tvom pasi da mi javi jel ce da ide, posto se ne javlja na telefon. Pozdrav
  e ajd posalji mi broj od onog tvog pase, izgleda da sam ga izgubio...
  dobro ali na njihovom sajtu pise da je ostalo jos 2000 karata!!
  inace ja krecem sa pasom u utorak u 10sati iz pariza i kaze da ima tri ipo sata puta...
  Sto se tice karata one ce morati da se uzmu na licu mesta ispred stadiona, tako su mi rekli ovi iz Juznog Fronta, a tako je bilo i prosle godine u Brizu.
  sumnjam da ce ih biti na blagajni. Videcu sa ovima iz Ciriha... cujemo se.
  Desi bre jagodinac. Ja idem sigurno za Brisel. Neznam koliko ce nas biti, jer je dosta njih na odmoru. Kako cemo za karte ?
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...
Top