• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

jagodinac

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • brate sad sam stigo iz pariiza ,bio sam tamo kad te je pasa zvao sto se tice tekme ici cu ako budem u pariz!!
  kazi mi kako planirate da idete!!!
  E desi Jagodinac ... U nedelju 27. februara idemo za Luksemburg gde igraju nasi rukometasi, pa ako si zainteresovan, javi mi. Kazi onom tvom pasi da mi javi jel ce da ide, posto se ne javlja na telefon. Pozdrav
  e ajd posalji mi broj od onog tvog pase, izgleda da sam ga izgubio...
  dobro ali na njihovom sajtu pise da je ostalo jos 2000 karata!!
  inace ja krecem sa pasom u utorak u 10sati iz pariza i kaze da ima tri ipo sata puta...
  Sto se tice karata one ce morati da se uzmu na licu mesta ispred stadiona, tako su mi rekli ovi iz Juznog Fronta, a tako je bilo i prosle godine u Brizu.
  sumnjam da ce ih biti na blagajni. Videcu sa ovima iz Ciriha... cujemo se.
  Desi bre jagodinac. Ja idem sigurno za Brisel. Neznam koliko ce nas biti, jer je dosta njih na odmoru. Kako cemo za karte ?
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...
Top