Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

  • Nazalost, vec je otisla, ali ako si zainteresovan, mogu ti je ponovo naruciti iz Londona. Za nekih nedelju dana moze stici.
    Pozdrav.
    Nabavio sam preko ticketlajna. Neverujem da ces naci tamo na dan tekme. Uplatio mi drugar iz Novog Sada za mene pa mi salje uplatnice a ja cu njemu vec prebaciti kintu kad se vidimo, posto nisam znao kako odavde uplatiti tamo. Sta si ti uradio?
    u nedelju u 7 na CS. Ima nas veæ 11 , sa tobom 12 , ajde ako možeš sutra na CS, javi se u CS grupi.
    Modrica nece igrati utakmice u Evropi na svom stadionu,posto uefa nije dozvlila,kao da uslove nemaju...Trebalo se igrati na stadionu Partizana,ali lopovi iz saveza nisu to dozvolili,kao druga drzava itd...Pa su onda odabrali Zenicu!
    свака част за поштовање правила, прочитај тему Предлози, сугестије, похвале и критике... :clap
  • Учитавање...
  • Учитавање...
  • Учитавање...
Top