Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

zigy - најновије активности

• zigy
    zigy reacted to MMM2909's post in the thread Uprava i marketing with Like Like.
    Mislim da nikome ne bi bio problem da je Mijat izasao na konferenciju i imao slican nastup kao sto ima Zeljko, svi bi razumeli i...
  • zigy
    zigy reacted to zoig's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    Jedina stvar koju ja zamjeram Željku je što ne uđe na sred terena na onolike gluposti sudija i otjera ih tamo đe im je mjesto. Ali...
  • zigy
    zigy је одговорио(ла) у теми Evroliga 2024/2025.
    Za sve one grobare koji nemaju strpljenja, koji hoće sve, sad i odmah, koji traže bezgresnost, dobro izvođenje auta, da pokupimo sve...
  • zigy
    zigy reacted to amansio's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    O stanje u FK Parizan novinari su počeli zadnjih godinu dana i to da su "kritizirali" upravu a pre toga godinama samo skandiranje...
  • zigy
    zigy reacted to Oplenac's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    Prosvetli nas i za novinare "koji su kritikovali stanje i rezultate PFC", posto smo mi ostali ocigledno prespavali te hrabrise u...
  • zigy
    zigy reacted to Данијелс's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    Ad.1: A jel? Zato se novinari upalili? Ako je tako, sto se ne upalise u vezi fudbalskog kluba koji ne da ima 2:6 nego kojeg ponizava...
  • zigy
    zigy reacted to lavex's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    Mislim da mašiš poentu. Ne poredi niko timove, nego rezultate u datom trenutku. Ljudi imaju potrebu da proglašavaju sezonu neuspešnom u...
  • zigy
    zigy reacted to Mister MVP's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    Retko pišem jer se ne slažem sa 70% foruma a 90% me nervira :action-smiley-031: Ali imam potrebu da napravim neku svoju retrospektivu do...
  • zigy
    zigy reacted to MMM2909's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    Kritikovao sam ga, iz najbolje zelje, ali kad vidim ove ciganske medije kako su se okomili, kao nekad na Duleta, povraca mi se. Zato svi...
  • zigy
    zigy reacted to Milos's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    Većinska populacija grobara je nepovratno otišla u kurac prošlog leta kada se terao Kalates jer ciglari, Nebo je bio opcija za 3-eg...
  • zigy
    zigy reacted to Oplenac's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    Procitaj malo unazad, ima materijala poprilicno. I ne, u ovom momentu nikako ne moze kritika na racun Zeljka. Zasto? Pogledaj i poslusaj...
  • zigy
    zigy reacted to ivana_011's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    Ono kada stranac koji je od juce u klubu prepoznaje situaciju i trenutak ali 'verni' navijaci ne
  • zigy
    zigy reacted to Mr Petrov's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    #1 KKP u vremenu nadstrešnica, bez Željka, je mrtav klub. Ili još preciznije polumrtvi gnu u seriji Survival koji nepomično leži dok se...
  • zigy
    zigy reacted to Nisi's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    Od 2019. godine dva posta I ovaj treci jubilarni. Jel si sam ovo smislio ili ti je neko pomogao?
  • zigy
    zigy reacted to amansio's post in the thread Evroliga 2024/2025 with Like Like.
    I šta ćemo onda posle Nove godine,propast,katanac,samoubistvo.......? Nek si nam se ti javio ,živ i zdrav bio posle Nove godine bez...