Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
633
Reaction score
3.876

Ja bih samo u svoj ovoj euforiji da podsetim na jednu od najvaznijih konferencija. Jer uz sve sto se sad desava moramo da dobro pamtimo sve. Hteo bih da kazem da me nijedan igrac ne bi obradovao kao povratak Duska u klub u bilo kom obliku. Ne zelim neke bombe, osim u smislu sprdanja sa cigama. Hocu da se najveca nepravda u istoriji kluba, ako ne ispravi, a onda makar ublazi. Jer ako smo vratili kralja, red je da vratimo i jedinog istinskog dzedaja. Coveka koji je sa budzetom od jedne do jedne ipo godisnje plate Pantera usao u F4.

"Bice Partizana i kad ne bude Duska Vujosevica!"
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.353
Локација
U pizdi materini
Grobarijo ko nije bio svestan šta znači dolazak Žoča u KKP sad postaje polako. Pustite ugovor i koliko iznosi pa neće ovakav igrač da dođe za dž. naravno ali razmislite da li bi prihvatio da je neko drugi trener ?

Ovo je kao da smo doveli Vardija u FKP, pogledajte samo ko je udario retvit na Tviteru, pa skoro 80% stranci.

D'iskoristim još da ove insajdere pošaljem u tri krasna kur&$ što me jebu da guglam u je'n sat noću ko nosi koji broj na dresu.

Bagro Grobarska
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.662
Reaction score
2.826
Локација
Humska ulica
Pisaj ,trpaj ,nocima da ne spavaju
Treba svaki petak da objave po jedno pojacanje,da ga rastegnu do kraja avgusta da se musavi ne opasulje celo leto :D svaki vikend da im se zgadi kad im ovako pocne. I za pumpu i za biciklo.
Dobro dosao Punter:napred-partizan:
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.901
Reaction score
7.786
Jbg i ja sam na vesninog Pantera gledao kao na divljaka, ali u Milano je bio prva violina i to pored Dilejnija, Rodrigeza, ubijao je protivnicke ekipe, odlican sut, sam sebi kreira, ne libi se da preuzme odgovornost.
Kolege su dodatno zagolicale mastu, udaramo refresh sve do sledece pojacanje, a ja se pitam ko je dezuran veceras od kolega na forumu?:šal
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Brutalan potpis. Jeste divljak, jeste i da ga ne zanima previše da se kontroliše, ali ga prosto moraš pustiti da divlja. Ne postoji šansa da ne dobiješ produkciju od njega. Kad je u zoni, Bog ne pomaže. Defanzivno sasvim korektno, ne zajebava.
Što se mene tiče, čak i za ove pare, čist no brainer.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.486
Reaction score
13.417
Локација
tamo daleko...
Cigani, posto citate...
Nevezano za vaseg starog a naseg novog igraca...
Jebem vam mater u picku.
U moru komentara...
Jebacemo vas picke ciganske, kao sto smo vas jebali pre psihove diktature.

Zeljko Obradovic i masinerija koju on vuče, ne dolazi tek tako da se zajebava sa sns talogom i da zavisi od volje jebenog ciganskog krimosa.

Partizan je kosarka. I vreme je da se kosarka vrati kuci.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Dobrodoslica Panteru :partizan-fan: svi pricaju o njegovoj sjajnoj igri pa da ne ponavljam i ja kao papagaj, o njemu mislim isto to kao i vi, medjutim na jednu stvar treba obratiti paznju a to je da ume da bude "divljak".

Nemojte se cuditi ako u toku sezone ispred TV ili u hali ga opsujete jer zna da uzima i nerezonske suteve pa i tokom neizvesne zavrsnice, tako da spremimo dlanove ali spremimo i vokabular ukoliko ga Zeljko ne ukroti malo.

Nisam ga gledao nesto preterano u Armaniju prosle sezone mozda ga je Mesina malo smirio ali onoga sto se secam kad je igrao kod kurve je to da ume da divlja i pri tome i ako ga ne ide da bude uporan (kao Gaudlok ili Soni Vims nekad).

Kad smo vec kod kurve, cokija i gostiju hvala im sto su nam ucinili uslugu pretprosle sezone i ekspresno intervenisali da dobije pasos pa da nastupa kao domaci igrac :D(malo da se gosti dobro osecaju kad citaju budimo domacini na nivou sto bi rekao Zika Pavlovic:D)

Jos jednom dobrodosao u sveti dres Kevine Panteru.:napred-partizan:
Kod kurve se i ide da se divlja, da izvinu dame/sestre sa foruma. Samo sto su oni njemu placali za to.
Kod nas Zeljko divljake kalupi u sistem, iz ciste ljubavi :)
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Cigani jos placu ko picke?

Eeee a bilo vam lepo da se drzavne pare trpaju samo u vasu kurvetinu od kluba... tada duh koji lebdi nad rupetinom nije bio problem a sada jeste a govna licemerna?

Mi cemo i dalje prozivati zvalavu pedercinu ali sada cemo da slavimo titule i prozivamo govno a vi?

Pola severa vam je u Ultra kopu koje vam je sredilo govno pa aj da vas vidim.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top