Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.809
Od početka sezone pokušavam da shvatim šta se dešava sa ovom ekipom. Mislim da sam večeras najzad shvatio. Ni u jednoj jedinoj utakmici nismo imali više od dva raspoložena igrača. Još čudnije je to što su to uvek drugi igrači. Jedan ili dva igrača odigraju dobro, ostali ne da odigraju loše, nego odigraju za protivnika.
Zašto je to tako? Verovatno zbog (pre)kratkog rostera, a najavljivalo se suprotno.
P.S. jedan jedini koš iz igre smo dali u celoj 4/4!
Ne znam da li se to ijednoj ekipi desilo!
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
451
Reaction score
2.411
Ajde da ovo otpisemo kao los dan (nije da ih nismo imali)
Jednostavno su nas fizicki prebili, ubili volju i samopuzdanje. PJ nije znao gdje udara. Kao ni pola tima.
Meni ovaj Monako lici na Krku sa ovom dvoranom.
Ja i dalje vjerujem da osvajamo sve.
 

Dragiša

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
57
Reaction score
367
Idemo dalje, sav fokus na Bolonju!

Ne znam koliko vas je pratilo Virtusov raspored utakmica, ali ja verujem da oni neće imati više od 19 pobeda do kraja. Ako ih dobijemo 3+ razlike u petak, imamo velike šanse da budemo ispred njih.
I dalje vidim tih naših 19-20 pobeda do kraja regularnog dela, što bi najverovatnije donelo 6. ili 7. mesto, ali ajmo prvo da dobijemo u Bolonji! :napred-partizan:
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Sustinski mi smo utakmicu izgubili petorkom na pocetku cetvrte. Osim Avramovica koji i sam nije igrao dobru utakmicu igrala su nam 4 coveka koji nisu skupa 10 minuta skupila skupa u prve 3 cetvrtine. U pola minuta smo primili 4 poena i izgubili 2 lopte i tu se balon izduvao. Cak je posle Monako promasivao na tih 8 razlike, ali mi nismo mogli kos da kupimo, i onda je opet stvar koja se ponavlja, odbijaju igraci otvorene suteve i na kraju Jaramaz zavrsava tricom napad. Dok smo pogadjali trice drzali smo se, ali kompletnu utakmicu nismo mogli da se izborimo za poene iz reketa, opet smo kamaru puta ganjali missmatch po 5 sekundi i gubili vreme jer nije pronadjen ugao za pas ili se centar ne postavi dobro. Gradjenje skoka je vise do smrti ispricana prica, takodje i nase nesnalazenje na fizicku odbranu. Kaminski odigrao fantasticno u napadu, ali kompletnu partiju je sumirala njegova treca trica i 5 sekundi kasnije daje 2+1 Montejunasu. Pantera su udarali ko vola u kupusu i on je opet trpao koliko je mogao, ali sustinski kompletan napad nam je ovisio o njima dvojici. Dozier 0 poena, Naneli 6, ne moze se tako dobiti.

EDIT: I sad vidim sta mi je promaklo uzivo, onaj 2+1 Kaminskog u cetvrtoj su jedini poeni iz igre u cetvrtoj, jezivo
 
Последња измена:

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
149
Reaction score
1.142
Локација
Pozega
Teško je...ali baš...Sa 2 igrača, se ne može ovo dobiti. Početak i cela 1/3 od 4/4 odredila ishod. Neverovatne teh. greške + šut koji je izdao skroz. Ništa...
Drži se Partizane...Mora biti bolje.
 

strong_nis

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
162
Reaction score
410
Локација
Tamo_negde
Jos virtus I dolaze lakse tekme,sa Markom mi je cudno videcemo,realnost je doigravanje od 7 do 10 mesta,ko zna mozda tad podignemo formu pa bude kao prosle godine,ostaje da vidimo
 

MRTN_kingsk

Grobar
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
210
Reaction score
2.077
Локација
Skopje
Nikad necu losu rec o Zeljku, ali ona petorka na pocetku 4/4 je odlucila mec.... Pa gde brate mili ubacis tu petorku, a pritom niko od njih nije ni imao neku ozbiljnu minutazu prethodne 3/4, naravno je da ce biti svi u grcu, naravno da necemo dati kosa.........
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.248
Reaction score
3.642
Mi smo ekipa koja se nikad neće naučiti na svojim greškama.

Toliko gluposti radimo konstantmo od samog početka sezone, pa računaš, u hodu se to ispravlja, dolazi na svoje mjesto, ali tolike rupe u igri i toliko gluposti i improvizacije u igri je toliko bolno i nerazumljivo.

Pa jbt, stičem utisak da mi samo kući na guranje navijača možemo nešto napraviti, a u gostima raspad sistema, kao da im se muda skupe.

Takav pristup nije ni za prvih 10 realno, ali se uzdam u neko dizanje svijesti, dozu samokritike, da bi se mogli dovesti u red u počeli da igramo konstantno i da ličimo na tim.
 

Falcone

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
73
Reaction score
361
Локација
Beograd
Mislim da je postalo jasno da nismo na nivou od prosle sezone i da necemo ni biti, pomiriti se sa tim, pokusati da se borimo za plej-in i to je to. Cak i ne pricam o formi na strani, kuci je jos veci problem, kad svaku utakmicu kreces sa velikim minusom, nesto ocigledno ne stimaumve lepo receno

Mislim da je postalo jasno da nismo na nivou od prosle sezone i da necemo ni biti, pomiriti se sa tim, pokusati da se borimo za plej-in i to je to. Cak i ne pricam o formi na strani, kuci je jos veci problem, kad svaku utakmicu kreces sa velikim minusom, nesto ocigledno ne stima
Sve lepo rečeno.
Nesto ne štima, to je sada očigledno.
Ne možemo ni jednu ozbiljniju ekipu da dobijemo u gostima. Cak ni raspale cigane.
Nadam se da ce se nesto promeniti, ali kako stvati trenutno stoje mrka kapa...
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja
Posle svake pobede lagano idemo na F4 i najverovatnije osvajamo EL.

Posle svakog poraza saznamo da ovo nije za nas, da je najbolje se oprostimo na vreme, ovo nije više ta ekipa.

Igra se još deset utakmica.

Živeo Partizan.
Nije bas tako, cak i nakon pobeda se vidi da ima dosta problema u igri i da to nije to, da li ce biti, ne znam. Ovo je veceras standardno lose bilo, sto opasno zabrinjava. Teraj dalje
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Idemo dalje, sav fokus na Bolonju!

Дај не ложи се. Виртус ће да нас наканта само тако и ту се завршава наша овогодишња ЕЛ прича. Ми смо дефинитивно домаћинска екипа. У гостима добили мртви Асвел, импотентну Валенсију и десетковани Жалгирис.
Улазимо у фебруар, коцкице нису склопљене, неки играчи као да први пут држе кошаркашку лопту у рукама.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.043
Локација
Beograd
Ovo je moglo da se dobije...Presudilo lose vece celog tima, a narocito PJ i Nanelija. Branio sam Kaminskog kad nije igrao, izbegavao da pisem o njemu poslednjih par tekmi... Kaminski je Jordan licno za sve nase centre. Bez njega mi u napadu nemamo pik i nemamo igru i to je evidentno. Mi bez njega u napadu mozemo samo individualno da igramo... poludistance, soloprodori i trojke preko ruke. Sa njim sve se opcije otvaraju jer covek zna kosarku! Covek odradi pik, pozicionira se i 5 sekundi moli za loptu da mu je neko doda da je polozi. Jednostavno pas ka njemu konstantno kasni, a i pored toga on trpa.
Panteru veceras kapa dole!
Ostali, pamet u glavu jer ovako ne moze!
Sudijama sve po spisku. Sudjenje je bilo vise nego domacinsko ali nije presudilo. Presudilo je jako lose vece svih sem dvojca Panter-Kaminski!
EL sezona je tek pocela! Nista nije izgubljeno! Napred Partizan!
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.544
Reaction score
3.823
Локација
Beograd
2 igraca dala 50 koseva, a samo 5 se upisalo u strelce. Premalo.

Za pobedu u Bolonji moraju da se probude PJ, Dzejms i Zek ako mislimo da napravimo brejk.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.696
Reaction score
22.652
Локација
Beograd
Prvi poraz od kada je se vratio, a za koji moram da kažem da ide Željku na ruku, šta je on pokušao sa ekipom specijalaca u 4/4 i to da ih drži puna 3 minuta, evo, nikad mi neće biti jasno, ali nikad. I bukvalno u 33 sekunde smo izgubili utakmicu, a za final touch da se zahvalimo Monaku što su 4 otvorene trojke promašili.
Na poslednji trzaj na -8, Panter ispada kao iz voza i primamo trojku za kraj.
17 ofanzivnih skokova, stekao sam utisak da su realizovali 16 drugih napada i čak 16 izgubljenih lopti, previše, previše, previše.
Smit mora u ekipu pre Jaramaza koji se ekspresno vratio u štetočinski mod, ne može loptu da vodi kako valja, a šut da ne spominjem.
Bliži se kraj lige i moramo da izađemo iz pička moda pod hitno, kakav PO bez pobede na strani. Kao da se pogube ako nisu u našoj hali.
PJ, brate mili, rođeni, šta je ono bilo danas...
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.008
Sto rekao zika sarenica, cuj me Savicu...zasrao si letos, ispravljaj se, vreme je da pocnes, a verujem i da vec radis.
Nikad necu losu rec o Zeljku, ali ona petorka na pocetku 4/4 je odlucila mec.... Pa gde brate mili ubacis tu petorku, a pritom niko od njih nije ni imao neku ozbiljnu minutazu prethodne 3/4, naravno je da ce biti svi u grcu, naravno da necemo dati kosa.........
Zna on zasto to radi, vec nekoliko puta je radio isto... Da im pokaze ko su i sta su i tako spreci nezadovoljstvo u svlacionici.
 
Top