Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
640
Reaction score
2.343
Локација
Beograd
Neizlazak na teren neće otići van granica Srbije. Sigurno. Zna se ko će to izregulisati. Zato to nema nikakvog smisla.
Ali, ako izadju na teren i naš kapiten u prvom minutu uhvati loptu sa obe ruke u šesnaestercu i odmah je postavi na belu tačku, a svi naši fudbaleri stanu na šesnaest metara, pa nakon gola odmah napuste teren, to je nešto što sigurno izlazi van granica Srbije, jer je nemoguće sakriti. A onda počinje emitovanje u celom svetu, pa će se svi pitati "Šta je razlog?", pogledati statistiku, istražiti slučaj, itd. A onda bi možda neko povezao Čeferina, Lakovića, FSS, našeg vrlog i dragog predsednika i njegovu ZvezduSrbiju. E to bi već imalo smisla.
A ako ponovo izadju na teren da igraju celu utakmicu, koju moraju izgubiti, bez obzira da li su bolji ili gori tim, onda do qrca.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.034
Reaction score
7.728
Izaći sa omladincima i dati im premije za dobijen crveni karton. Pa nek odištale deca,posto i njih kradu bezobrazno u korist kluba u vlasništvu magaradi sa severne šipke.
Pa kad dobijemo 5 crvenih deca sa osmehom i visoko podignutim srednjakom izadju sa terena, a da se svi mi Grobari koji budemo tu popisamo i poseremo u najvećoj septičkoj jami na svetu!

P.S. @Chika Rale posalji predlog Takiju, svidece se bratu sigurno..mozda nesto dogovori u svlačionici
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
321
Reaction score
2.050
Локација
Beograd
Ne treba puno širiti priču. Ukoliko igramo kup pod ovim okolnostima dajemo legitimitet njihovim orgijama. Prošle su im dve kradje na derbiju i dokazano nam je da je nemoguće pobediti. Svi se bavimo očiglednim stvarima penal/nije penal, ofsajd/nije ofsajd, a niko ne sagledava utakmicu u kompletu. Oni su nama na oba derbija izlomili i krila i špiceve,bez da su dobili žuti karton, sa izuzetkom onog starta kada je morao da bude pokazan crveni karton. Sa druge strane, Owusu ni za šta dobije žuti i kao zadnji vezni bude manje/vise neupotrebljiv do kraja utakmice. Pogledajte start pre prvog penala cigana na Baždarom... Pa u kom univerzumu ono nije faul? Pogledajte onu kontru Goha kada su ga oborili kod leve aut linije. Brutalniji start odavno nisam video...Ništa, kao puštena prednost...Nema žutog.
Sve 50-50 situacije se sviraju u korist cigana i kamo sreće da je to samo na derbiju nego i u celom prvenstvu, u svim utakmicama, čak i protiv njihovih filijala.
Na kraju, ja sam protiv da se igra. Protiv sam svega, čak i nastavka prvenstva jer je dozlogrdilo, nema kud više. Odavno je kap prelila čašu i ovo više nisu kapljice već vodopad. Ej bre,čovek produži tekmu 15 minuta, svira im 2 penala, dobiju 2 žuta posle 97 minuta zbog ciganisanja, ne zbog startova, na prethodnom derbiju nam udalji zivi zid na 11 metara, iskljucili igrača na pravdi Boga... Ako ćemo da se pobunimo, odradiće nas kuvanim motkama, a onda i pendrecima, uz medijski spin da su huligani pohapseni. Da li na kraju zaista zbog svega ovoga neko treba da pogine, samo da bi oni ostvarili pobede i na terenu i na ulici i na tribinama. Jebem li im mater bolesnu. Kad im ovo prodje u fudbalu,onda ide novo narodno veselje u košarci i nova otimačina poput one u kupu... Dajte ljudi, nekad se mora reći DOSTA!
 

JF1983RS

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
45
Reaction score
116
Локација
Zvornik
"Za sektore namenjene navijačima Partizana (Jug i Zapad, sektor 1) prodaja počinje i ulaznice za južnu tribinu koštaju 500, za zapadnu 1.000 dinara i to su jedini sektori za koje mogu da se kupe ulaznice", navodi se u saopštenju.
Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima "Tiketlajna", u TC Merkator i na blagajnama stadiona Partizana. Na dan utakmice karte će se prodavati isključivo u Humskoj. "Jedna osoba može da kupi najviše četiri karte uz lični dokument", dodaje se u obrazloženju.
 

Bokili

Grobar
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
206
Reaction score
1.190
Локација
Tamo daleko
Rade ocigledno sme da kaze ono sto niko ne sme.
A covek nema veze sa Partizanom. Jednostavno nije u kombinacijama niti zeli da bude i slobodan je covek.
Naravno da ne treba igrati ili treba praviti skandal. Druga je stvar sto se to nece desiti.
A vidim da su se i ovde nakupili botovi koji lobiraju da se ponasamo kao da se nista ne desava.
Rade je slika i prilika coveka koji je slobodan, nezavisan i prica narodnim jezikom-direktno, pritom bivsi fudbaler. Rekao Rade i za reprezentaciju i igrace i pre mesec dana o njivablatosuperligi i pogodio. Trn u oku nekima, ali je nezavisan i iskazuje svoje misljenje. Kome se ne dopada, neka ne slusa.
 

Bokili

Grobar
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
206
Reaction score
1.190
Локација
Tamo daleko
Ja licno sam za "akciju" koju je izneo Cikarale. Loptu na belu tacku, izvuci cetri crvena i prekida se. Ne secam se koliko je pizdasta sestra iz N. Sada kaznjena onda protiv nas. Kako god igraci i strucni stab odluce ja sam uz njih. Ponavljam IGRACI I STRUCNI STAB kako odluce.
 

Beelmt

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
166
Reaction score
222
Локација
Beograd
Izaći na teren u najjačem sastavu i stajati neka gamad igra,daje golove,raduje se ako ih nije sramota.
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
693
Reaction score
1.942
Sledi ucenjivanje govnara iz uprave, jer su navodno dobili pare za licencu.
Pritiskaće igrače da igraju.

Ja sam digao ruke više od bivših igrača, legendi, navijača...
Jedino ko može da dođe glave upravi su ovi igrači.
 
Top