Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ПАОК

diegito4

Početnik
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
155
Reaction score
0
Локација
SALONICA CREW
Hi brothers,
THANKS for your support.i am glad to be here talking with my brothers.

saturday PAOK-ofi unfortunately 2-2.
about 18.000 PAOK fans in toumpa.

only the banners with the names of our lost brothers were in toumpa.








sunday..the ceremony for our lost brothers.
hundreds PAOK fans were there..






PAOK+PARTIZAN BLACK POWER
 

diegito4

Početnik
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
155
Reaction score
0
Локација
SALONICA CREW
yesterday thrasivoulos (divison b') - PAOK for greek cup....4-2...
UNBELIEVEABLE..
PAOK is off..

black day for us..
thessaloniki is on fire!!!

60 fans in athens:





after big shame..3-0 they turn their back as protest..




also hundreds PAOK fans waiting dissapoint in the airport in thessaloniki..

I HOPE YOU ARE BETTER FOR US..
PAOK+PARTIZAN TOGETHER FOREVER.
 

partizanosG4

Početnik
Учлањен(а)
12.10.2007
Порука
1
Reaction score
0
Hello my brothers!

I am a new member and this is my first post!
I have put a PAOK AND PARTIZAN video on youtube (http://www.youtube.com/watch?v=xK_6rcB2r-M)
as a little tribute to our GREAT friendship.You are always welcome to our "house", Toumpa and join us in any football match!

ИСТЕ БОЈЕ ИСТА БЕРА!
 

diegito4

Početnik
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
155
Reaction score
0
Локација
SALONICA CREW
sunday 19:00 aris(worms)-PAOK.
big local derby without PAOK fans.the message to our players is "if you dont fuck them in their home,dont come back.."





 

g0ran

Početnik
Учлањен(а)
20.10.2006
Порука
12
Reaction score
9
Локација
Teslino
It finally hapened,I can't belive it......The Liverpool fans sang song on "O Paokara..." melody on yesterdays game against Arsenal....
I also heard thet PSV Eindhoven fans also took this melody.... ;)
 

diegito4

Početnik
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
155
Reaction score
0
Локација
SALONICA CREW

prospekt

Početnik
Учлањен(а)
27.09.2007
Порука
59
Reaction score
0
good works,my brother......

PAOK!PARTIZAN!

Toghether Forever
 

Jevrem

SilasiJevrem
Учлањен(а)
15.04.2007
Порука
854
Reaction score
1
Локација
u kesi punoj hedova masnih
Evo sta kaze bbrs92
Dva napada na navijače CZ u Solunu
stadia.gr
stadia.gr

U dva odvojena incidenta, navijači PAOK-a napali su navijače Crvene zvezde u noći izmedju srede i četvrtka u centru Soluna, javlja izveštač B92 Vladimir Novaković.U prvom napadu negde oko ponoći napadnute su četiri osobe, a u toj grupi jedan dečak imao je kačket Crvene zvezde što je verovatno i bio povod za napad desetak huligana.Jedini koji je izbegao batine je upravo dečak koji je uspeo da uz pomoć jednog taksiste alarmirao policiju. Dve osobe su doživele lakše, a jedna teže (prelom nosa) telesne povrede.

U drugom napadu koji se dogodio nešto kasnije nedaleko od mesta prvog incidenta, napadnuta su dva navijača crveno-belih iu Užica i prema prvim informacijama, jedan je zadobio povredu nožem, koju mu je takodje naneo za sada nedentifikovani navijač PAOK-a.

Medjutim, dva odvojena incidenta mogli bi da budu uvod u mnogo veće sukobe, Kako saznaje B92, u Solunu se trenutno nalaze i navijačke grupe Olimpijakosa,"Gate 7" , ali i lokalnih solunskih klubova "Iraklisa", "Arisa" i "PAOK-a".

Grčka policija strahuje od većih nereda, jer se autobusi sa oko 900 navijača Crvene zvezde trenutno nalaze na putu ka Solunu...
Thanks Brothers
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Oпширније о инцидентима...

Fanovi PAOK-a pretukli "prijatelje kluba" Crvene zvezdeNavijači Zvezde u Solunu napadnuti noževima i lancima

Ekspedicija Crvene zvezde, novinari i gosti kluba koji su odseli u Hotelu "Holidej In" naišli su na "dobrodošlicu" stanovnika Soluna. Noć uoči utakmice Lige UEFA između Crvene zvezde i Arisa, grupu gostiju srpskog kluba u centru grada noževima i lancima napali su navijači PAOK-a, prenosi specijalni izveštač Blica iz Soluna.

Povod napada bio je kačket sa grbom Crvene zvezde koji je nosio 10-godišnjak Aleksandar Ranković. Njegov otac Jugoslav zadobio je teže povrede glave, slomljen mu je nos i gornja vilica pa će zato u solunskoj bolnici ostati još dva dana.
"Bilo je pakleno, bežali smo po centralnim ulicama Soluna, međutim, grupa od desetak navijača usred noći nas je sustigla i pretukla. Krvavi smo stigli u hotel, srećom sa lakšim povredama, ali najvažnije je da je mali Aleksandar na vreme otrčao do taksija koji ga je odveo do policije", kaže Milan Selak, vođa puta "prijatelja kluba", inače radnik Instituta za majku i dete u Beogradu.
Najteže povređeni Ranković je zaposlen u Predsedništvu JAT-a u Minhenu, dok je Saša Lazarević, radnik nemačke ambasade u Beogradu takođe zadobio lakše povrede.
Dragan Bojić (25) iz Banjaluke veče pre utakmice doputovao je sa grupom "delija", a juče je ceo dan proveo u društvu Beograđanina Davida Čolića (30) šetajući u trenerkama Crvene zvezde.
- Nismo očekivali da će Grci napasti čoveka sa detetom, očigledno je reč o kukavicama zbog čega ćemo im se debelo revanširati. Znaju oni dobro ko su "delije" - rekao je Dragan, a David se nadovezao:
- Tako nešto može da uradi samo pijana grupa! Nadam se da će se naši povređeni drugovi što pre oporaviti, a mi ćemo znati da im se na svoj način osvetimo za sve što su doživeli u Solunu - poručio je Čolić.
Da podsetimo navijači Zvezde krenuli su juče iz Beograda ka Solunu koji se trenutno nalaze na granici sa Grčkom. Kako se nezvanično saznaje grčka policija odlučila je da zadrži Delije do popdnevnih časova kako bi se izbegli veći neredi u Solunu.

"Delije" u Hitnoj pomoći

Kako smo saznali u solunskoj bolnici, takođe, u toku prošle noći desetak navijača Crvene zvezde koji su u privatnom aranžmanu stigli u Solun, napadnuti su noževima i lancima pa su sa lakšim povredama primljeni u Hitnu pomoć. Verovatno je to bio samo uvod za ono što se očekuje pre, za vreme i posle meča na kojem će biti izmešane četiri zaraćene navijačke grupe sa jedne Arisa, sa druge Crvene zvezde i Olimpijakosa i sa treće Paoka.

izvor: www.blic.co.yu
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Thanks brothers for making `good welcome` to our enemy. fuck suporters of red shit!
 

diegito4

Početnik
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
155
Reaction score
0
Локација
SALONICA CREW
hello brothers.

i dont know what do you know about the incidents with cigani.
i will tell you what happened here.

some cigani arrived with charter plane with the players and some others with cars.last night a few cigani were in the center of thessaloniki and 2 of them were wearing red t-shirts.

they been attacked by some greeks (no sacrves,no badges but we all know that were PAOK fans) while was in a greek tavern.

their big mistake was the red shirts..
one was injured by knife..
also we have 2 broken cars in vardari (near train station)

today midday about 15:00...also some cigani were in the most central road of thessaloniki in cafe store of our big PEDRAG STOJAKOVIC
they attacked by 10-15 others.
2 cigani are in hospital injured by knife in the leg the one,and the other injured in the head..

the whole situation is very serious with police,uefa,newspapers,sites,radios,etc..
 

diegito4

Početnik
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
155
Reaction score
0
Локација
SALONICA CREW
too bad partizan lost yesterady against green rubbits..
next time..
thanks for you flags and your support


PAOK+PARTIZAN TOGETHER FOREVER AGAINST ALL
 

diegito4

Početnik
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
155
Reaction score
0
Локација
SALONICA CREW
there were fights before the match between cigani and security.

also this moment fights with police..

we dont care..they took their lesson earlier..:pickaciganska
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
LOV NA SRBE U SOLUNU!

Podivljali Grčki huligani napadali srpske navijače pre meča Aris-Zvezda samo zato što su nosili crveno-bela obeležja! Bar petoro Srba izbodeno noževima i prebačeno u bolnicu sa teškim povredama

Podivljali grčki huligani napadali su juče noževima, lancima i palicama srpske navijače pred utakmicu Aris-Crvena zvezda u Solunu samo zato što su govorili našim jezikom ili nosili crveno-bela obeležja!!! Najmanje petoro srpskih državljana završilo je u bolnici zbog uboda nožem i polomljenih kostiju, posle neobjašnjivog pira ekstremnih navijača, koji su na sebi imali obeležja solunskog kluba PAOK!

Lov na Srbe u Solunu počeo je još u sredu uveče, kada je napadnuta grupa od četvoro naših navijača, među kojima je bilo i jedno dete. Tada je najgore prošao Jugoslav Ranković, šef predstavništava „Jata" u Minhenu, koji je završio u bolnici sa polomljenim nosem i napuklom vilicom. Međutim, linč Srba nastavljen je i juče tokom celog dana, kada su u sporadičnim napadima u bolnici zbog uboda nožem završili najpre Užičanin Branko Jokić, a zatim i još trojica navijača, koje su napadači presreli u kafiću na Nikis aveniji. Bilo je još napada, sa nešto manje drastičnim posledicama, jer su pomahnitale ubice iz Soluna tokom celog dana kružile gradom i jurišale na sve što ima veze sa Srbijom i Crvenom zvezdom.

Napad na Jokića i njegova dva prijatelja izgledao je kao scena iz najgorih akcionih filmova. Huligani na motorima i kacigama na glavama uleteli su u kafić i ustremili se na naše navijače. Sevali su noževi, krvi je bilo na sve strane, a niko od gostiju nije smeo da reaguje. Gazda kafića usudio se da pozove policiju i hitnu pomoć tek kada su se napadači udaljili.

- Uletelo je nekoliko njih sa crnim kacigama na glavama. Uzviknuli su „Cigani", i odmah su potegli noževe, ne dajući nam priliku da pružimo adekvatan otpor. Dobio sam nekoliko uboda u stomak, krvi je bilo na sve strane, ali smo se nekako organizovali i spasli - pričao je za Press Branko Jokić, mladić kao od brega odvaljen, dok je juče u popodnevnim satima u sobi bolnice „Ahepa" u ruci pridržavao bocu sa infuzijom. Dvojica njegovih drugara imala su mnogo više sreće, pošto posle ukazane lekarske pomoći nije bilo potrebe da budu hospitalizovani.
Nekoliko sati kasnije grupa od deset huligana sa fantomkama na glavama, koji su na mesto napada stigli na motorima, obučeni u crne jakne na kojima je stajao grb PAOK-a, napala je i noževima izbola trojicu navijača Zvezde. Za tili čas srpski momci koji su mirno sedeli i ispijali piće završili su u lokvi krvi. Na sreću dobili su uglavnom lakše ubode u noge. Prema nepotvrđenim informacijama, sve se dogodilo u lokalu koji pripada našem košarkaškom asu Peđi Stojakoviću.

Inače, u sredu uveče napadnuti su i srpski turisti iz redovne ture agencije „Argus turs", ali oni nisu povređeni. Umesto toga, huligani su ih opljačkali, odneli im sav novac, stvari i lična dokumenta, pa su neki morali da potraže pomoć u srpskom konzulatu u Solunu.

Nigde policije, među napadačima bilo i Albanaca!
Tokom jučerašnjeg dana gotovo da nije bilo policije na ulicama Soluna, iako se znalo da može da dođe do sukoba. Kasnije, kada je već bilo kasno, policajci su priznali da nisu imali nikakvu kontrolu. Neki od njih bili su spremni da tvrde da je među napadačima bilo i Albanaca, koji su iskoristili navijački sukob da vode svoj rat.

„Delije" ceo dan držane na granici
Grupa „Delija" koja se u sredu uveče uputila autobusima u Solun na utakmicu, zadržana je maltene ceo dan na graničnom prelazu Evzoni između Grčke i Makedonije. Navijačima nije bio dozvoljen ulaz u Grčku kako bi se sprečili još veći neredi, a tek nekoliko sati pre utakmice pušteni su u zemlju i sprovedeni pravo na stadion.

izvor: www.pressonline.co.yu

Наслов ове вести је неадекватан...
 

Salle

Guest
Pa dobro bre koliko ciganskih novina imamo u zemlji,ovo je zaista strasno...

Kada Grobari budu napadnuti na nekom gostovanju onda se ne pise u novinama "Napadnuti Srbi" nego napadnuti Grobari, dok je sa lopovskim i prokletim klubom crvena zvezda totalno drugacije.

Neka su ih premlatili,iako su Srbi nije mi ih zao trebali su barem josh polovinu da ih zgaze,trebali su da gledaju sredinom 90-ih kako su se cigani gazili.
 

vujke

Početnik
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
154
Reaction score
1
Локација
КосМет
ма ко их јебе, сами су криви... што су се који курац курчили!? у сред Солуна са обележјима... па стварно су дегенерици!

мало ми је све испало труба због јебених ножева...

ПАОК - ПАРТИЗАН = исте боја, иста вера!!!
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Pa dobro bre koliko ciganskih novina imamo u zemlji,ovo je zaista strasno...

Kada Grobari budu napadnuti na nekom gostovanju onda se ne pise u novinama "Napadnuti Srbi" nego napadnuti Grobari, dok je sa lopovskim i prokletim klubom crvena zvezda totalno drugacije.

Neka su ih premlatili,iako su Srbi nije mi ih zao trebali su barem josh polovinu da ih zgaze,trebali su da gledaju sredinom 90-ih kako su se cigani gazili.

Izvinjam se za off. Kada Grobari odu u stranu zemlju i budu napadnuti onda nase novine pisu kako smo mi pravili nerede!
 
Top