Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ПАОК

GORAN-BL

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
1.071
Reaction score
5.394
Локација
Banja Luka
Uprava Borca je takođe izdala saopštenje da se zabranjuje ulazak na stadion navijačima sa obilježjima PAOK-a i bratskih klubova (aludirajući na nas )

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
6.150
Reaction score
45.496
Локација
Novi Sad

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.258
Reaction score
16.310
Која лудница на Тумби...а ми се бавимо изјавом гмазуриног верног изабраника која ће јелте да изазове ренесансу......оћу да пукнем...

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.413
Reaction score
11.153
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Na prolece sam konstatovao da su razbili prokletstvo, ali neee... ovo je ipak dokaz da nisu :D

Pa da, potpuno očekivano.
Ne vredi, ostace uvek mali klub... da te usere usred Soluna na punom stadionu, jedan slepacki Malme... strah od uspeha, kompleksi, ko zna sta je...

Последња измена:

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.258
Reaction score
16.310
Ау шта направише сами себи....
Писао сам још кад су узели титулу да ми се не свиђа Луческу. Превише зихерашки приступ има, искључио је могућност продужетака при изменама, а то се никад не ради у оваквим ситуацијама. И прошле сезоне је доста отежавао тиму са изменама. Да дозволиш себи да у продужетке уђеш без Тајсона, Живковића, Константелиаса, Томаса...без и једног из ударне четворке....и да се већ у 70 минуту одлучиш на тотално затварање меча дупетом уместо да нађеш тај 4 гол и затвориш тиме овај меч....не схватам.... На крају их ипак бугарин докусурио јер она реакција Деспотова у онаквом моменту је за затвор. Да онако изгубиш лопту па направиш фаул....потез у рангу Трајковића....

Разумљиво је да екипа не може бити у топ форми у овој фази али ипак је требало више подићи форму тима, као да су олако схватили прва два кола па темпирали форму за каснију фазу јер Малме их је дебело надтрчао али вероватно још увек постоји ментални замор од финиша прошлог првенства, оних 10 мечева у плеј-оф завршници су били брутални са менталног аспекта па још и славље после које је трајало данима, а и недељама јер она еуфорија од титуле је очекивано била као да су узели ЛШ. Трауматичан меч до коске....

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
6.150
Reaction score
45.496
Локација
Novi Sad
Pa jebote konj i fudbal i sve.... Nemaju ljudi snage za 120minuta, pocrkali su svi pa i ovi sto su ulazili kao izmene...