Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ПАОК

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.507
Reaction score
39.845
Локација
Novi Sad
Ala je jak ovaj Galatasaraj.... steta za sansu na isteku prvog poluvremena, da je Paok tu poveo ko zna kakvo bi bilo drugo poluvreme. Sve u svemu da mi je pola Paokove igre da vidim u Partizanu bio bih presrecan.

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
689
Reaction score
2.833
Локација
45
Шта урадише браћа, као да су у енглеској шездесетих, нереално.
За сам фудбал, јбг. Јаки ови баш

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.242
Reaction score
16.202
Кад год је Тајсон започео утакмицу са расправом са Бабом то није изашло на добро. Тајсон је мотор, он кад није у винкли ништа друго не штима. Нису могли да им узму посед никако али бод су могли да узму.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.507
Reaction score
39.845
Локација
Novi Sad
Inace izgubljena utakmica u Superligi od Arisa na Tumbi 0:1

Stanje na tabeli nakon 6 odigranih kola
Y38392bsbd936438.jpg

Bice velika borba i ove godine za titulu!

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.242
Reaction score
16.202
Све ми се мање свиђа овај Разван, а никад га нисам ни готивио, има нешто преварантско у себи. Јбт изгубиш код куће са играчем више од 55 минута....

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.242
Reaction score
16.202
Следећа је код куће са Плзењом, а 4 дана пре тога гостују АЕК-у.
У 4.колу гостују Манчестеру па 3 дана након тога играју са Циганијакосом кући.
У 5.колу гостују Риги.
У 6.колу су домаћини Салдањином Ференцварошу.
У 7.колу су домаћини Славији из Прага, а 4-5 дана пре тога гостују Арису.
И у 8.колу гостују Реал Сосиједаду па 2-3 дана након тога играју кући са АЕК-ом.

Јебен распоред до фебруара, а брзо након тога, веч почетком марта, креће и лудачки плеј-оф па још ако проћу у нокаут фазу ЛЕ некако...... То је што се Тумбе тиче још 3 утакмице у групи ЛЕ, макар још 1 ако прођу у нокаут фазу и још сасвим сигурно 6 дербија у лиги и можда још 1-2 у купу, дакле бар 10 до потенцијално 12-13 тврдих мечева на Тумби, а скоро дупло толико и на страни. Не могу да не признам да сам љубоморан јер ми вапимо за овако нечим у фудбалу.

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
689
Reaction score
2.833
Локација
45
Пропаст овај Паок, боље Челзи да сам гледао..

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.242
Reaction score
16.202
Извукоше се једва на крају.
Превише нових играча су довели, нарушио се онај тимски код из прошле сезоне, нису успели ове сезоне да понове ни пола набоја из финиша прошле јер да су извукли макар 90% од тог набоја играли би ЛШ глат..... Као да гледам скроз други тим после само пар месеци. Тотално неснађена екипа.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.507
Reaction score
39.845
Локација
Novi Sad
Uzivo Paokare u Mancesteru pred utakmicu

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.033
Reaction score
16.515
Локација
Yaoundé
Sinoć pogledam basket protiv Pariza, a onda se prebacima na PAOK protiv Mančestera... taman da zaokružim veče :banghead: