Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

Статус
Затворена за писање одговора.

ElJefe

Početnik
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
120
Reaction score
301
Do sada su od 4 pominjana moguca pojacanja dosla 2, dok su Maras i Kavaljaro potpisali za druge klubove, sto je odlican procenat uspjesnosti nagadjanja i spekulacija u odnosu na imena koja se spominju u svakom prelaznom roku a malo toga se ostvari. Vjerovatno ce doci jos jedan napadac, a posto Savo pominje 1-2 igraca mozda i bek. Srecom, Boja je izgleda zavrsio karijeru :) Najgore bi bilo da dodje neko od tih likova koji su vec igrali u Partizanu a nisu nista pokazali, jer su sanse da ce nesto da doprinesu u drugom ili trecem mandatu jos manje nego u prethodnom.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Niste svjesni koliko je Sadik fudbalski pismeniji igrac od ozegovica npr. Jedina stvar koja mi se ne svidja kod njega je losa realizacija.

Skuletic bi bio premija i znak da napadamo titulu...

Scepovici bi bili glupost obicna... za koju svi iz aviona vide da je promasaj. Nevjerujem da ce Savo povuci takav potez..
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.070
Reaction score
8.373
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Niste svjesni koliko je Sadik fudbalski pismeniji igrac od ozegovica npr. Jedina stvar koja mi se ne svidja kod njega je losa realizacija.

Pa samo toliko, ono najvaznije.
Ne treba nama, u ovakvom sastavu, spic koji se dobro krece, gradi i radi korisne stvari u polju, a da mu na kraju sezone pored imena stoji 4, kao broj postignutih golova. Bez zelje da branim Ozegovica, ali Sadik, sudeci po dosadasnjim partijama, ne bi nikad nadskocio onog iz rada za 1-0, niti bi sutnuo glavom sa 10m kao ovaj kad je pogodio precku. Covek je onoliko visok ali katastrofalno skace i jos gore se gradi za skok!

Imamo dobru ofanzivu, ima ko da daje golove iz odbitaka, drugih sansi, treba nam napadac razbijac koji ce dati 20 golova, koristiti kifle Brezancica, Stevanovica, Tosica, Lutovca!

Citam malopre, najzasluzniji je Tosic za dolazak Natka. Video covek na instagramu da je ovaj free, i preporucio ga strucnom stabu, prosledio kontakt, a i licno kontaktirao. Tacno nasi volovi iz uprave nikad sami igraca ne bi nasli, sem onih koje im plasiraju menadzeri kao svoje kombinacije! Daj Boze da sad imaju predstavu ko je sve dostupan od domacih igraca, za dzabe ili za male pare!
U tom smisli, i nije lose ovde predlagati imena, neko ce im valjda preneti! :D
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Добродошлица Натк(х)у. Надам се да ће оправдати очекивања с обзиром на педигре, као и да нећемо да добијемо Тошића број 2.

Пошто смо ми Партизановци велики домаћини па дочекујемо наше играче са бразилским, гвинејским, јапанским... заставама, надам се на следећој утакмици и застави Израела, да на адекватан начин дочекамо наше најновије појачање.
468px-Flag_of_Israel.svg.png
Tu zastavu smo već obavili sa Abrahamom. Daj neka drugovi iz spoljnopolitičke redakcije nadji neke čerkeske simbole.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
OFF, ali to je ta zastava... ;)
A juce Zeljko Pantic napravio covjeku klip dobrodoslice - Shalom, shalom, smjenjuju se motivi iz Jerusalima, Zid placa, sinagoge, rabini, davidove zvijezde... sa sve Ofra Hazom u muzickoj podlozi.
Oblio me znoj kad sam vidio... izgleda da ga je uklonio u medjuvremenu :D
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Fudbal je nepredvidiva “stvar”
Fudbal je jedan magicni sport i to i ostaje uprkos svom novcu koji se vrti oko njega..

Ko je ocekivao ovo od malog Fice, ko je ocekivao ovakav povratak Sume, ko je ocekivao da Zdjelar i Scekic uzimaju ovoliko lopti po utakmici?
Bravo :pfc:Verujem da ćemo biti jaki ove sezone. Četvrtak ovaj i sledeće nedelje je tu da potvrdi ceo prelazni rok i pripreme.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
@Maestro ti bas vjerujes u ozegovicevih 1.80cm visine i njegov skok. :D ogiša je primjer seljackog fudbala(glavna karakteristika tog fudbala je da je lopta vise u zraku nego na travi) kojeg mi tezimo da ne igramo. Da Vojvodina nije nabila Smapdoriju 4-0 onomad, on bi sad bio u Kabel Novi Sad. Jer je ta utakmica i solidna sezona u Cuki osnova njegove karijere. Nezgodan je njegov trenutak odlaska jer je odigrao prvi put utakmicu kakvu treba ispostavice se na svom oprostaju. Pohvalio sam ga izmedju ostalog za partiju protiv Rada.

Bolji igrac od Sadika nije, jer su njega u Romi naucili da igra licem prema golu i kad nije u 16m, da odigra dupli pas, da trci u prostor, da primi i odlozi loptu na stranu (pogledaj 3 gol protiv Rada kako je zapocela akcija). Tacno je da Sadik dosta promasuje, i da ima neuravnotezenu fizicku konstituciju, ali kako god okrenes korisniji je igrac od ozegovica. Kao sto neko napisa posle Napretka, za njega ne mozes reci da je dobro odigrao ako nije dao gol. Jer sve ovo gore sto Sadik radi on ne radi.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.070
Reaction score
8.373
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
@Maestro ti bas vjerujes u ozegovicevih 1.80cm visine i njegov skok. :D ogiša je primjer seljackog fudbala(glavna karakteristika tog fudbala je da je lopta vise u zraku nego na travi) kojeg mi tezimo da ne igramo.

Ne verujem, samo kazem da u poredjenju sa Sadikom ume da nadskoci protivnika i bolje igra glavom, tako probije bunker u jsl.
Sadik je usao, zbog bezazlene ispucane lopte na koju je isao, katastrofalnim postavljanjem i skokom je coveku nabio lakat u glavu i dobio zuti, i to sve u samom finisu vec resene utakmice! Slicno je radio i par puta u ranijim utakmicama, i to u petercu. Ocajan njuh ima za skok i losu procenu tajminga skoka.

Bolji igrac od Sadika nije, jer su njega u Romi naucili da igra licem prema golu i kad nije u 16m, da odigra dupli pas, da trci u prostor, da primi i odlozi loptu na stranu (pogledaj 3 gol protiv Rada kako je zapocela akcija).

i promasi...
Sve je to tacno, ume da zadrzi loptu, iznudi faul, da se izvuce do polovine terena da je uzme, da prosledi na stranu, i to sve moze biti korisno u utakmicama slicnim ovoj sa Malatijom, kad si inferioran i cuvas rezultat i trosis vreme. Od toga, u nasoj ligi, kad je protivnik individualno, tehnicki i takticki debelo iza tebe i zanima ga samo defanziva, nema vajde!
Tek je pocela sezona, ide nam za sada dobro, pa se prelazi preko tih nedostataka i propusta jer pobedjujemo, ali ce svo to guranje pod tepih i akumulirano nezadovoljstvo kod ljudi, izaci na povrsinu prvom prilikom kad nas njegovi promasiji budu kostali bodova!

Kao sto rekoh, nama treba neko ko koristi sanse, ko ce znati da realizuje kreativnost veznog, koja nije bilo skoro veca.
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Једино што је играо и за Олимпијакос. Али исправиће то ако чергарима ували гол или бар намести неки на дербију.
Dobro, svako ima neki greh iz mladosti :D
Ima ih i koji su za cergare igrali. Samo nek on radi ono sto se ocekuje. Hoce li taj napadac danas?
 

NajboljiJeOn

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
245
Reaction score
351
Локација
Crna Gora
Milosevic kaze da Ozeg jos nije otisao i ukoliko ode doci ce spic. Pavlovic vjerovatno ostaje do kraja sezone ,ali nije sigurno. Rekao je ,takodje,da su dolsci prkticno zavrseni, moguce je jos 1-2 u zavisnosti od prodaja
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top