Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

Статус
Затворена за писање одговора.

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
634
Reaction score
3.899
A da je neko ponudio Markeca umesto Firea pre dva dana ne bi se niko bunio? Decko ima 25 godina i nije ispusen kurton kao 90% navodnih pojacanja koja su se ovde navodila... Od svih licitiranih jedini koji moze da ima motiv vise od novca da igra za nas.
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Brzinu imamo, realizaciju bas i ne. Muku cemo muciti u nasoj ligi sa golovima, pogotovo u gostima.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Odavno nismo imali ovako dobra krila.Da mi probamo Lutovca na desnog beka?Da vratimo ćelavog na štopera.Asana u špic.Ima vremena i za špica, ćitam da je Markec registrovan za ligu Evrope i ono još jedno dodatno mesto van roka ostaje upražnjeno za jednog dobrog špica.Ja bi u zimskom roku vratio Tawambu, on je idealan za ovakav vezni red i krila
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Dobar igrac na pogresnoj poziciji. Onaj Lazar koga se ja secam je bio pretalentovan fudbaler kome je falilo samopouzdanja,ako to nadje sa Savom guruom opet ce on preko sledece leto iz Partizana ali ce i da nam donese jedno 4-5 miliona. Resio je da zaustavi pad karijere i uradio je dobru stvar,ovde cemo ga istrpeti jer znamo da moze. Svejedno smo kratki spica,moze Savo da prikljuci ovog malog Stanojlovica ako valja sto. P.S. ne verujem da bas nije imao gde jer bi ga neki Paok, Aek,neki turci uzeli, ovako sa nama ima 6 utakmica LE.
 

Bojan_pfc

Početnik
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
67
Reaction score
35
Локација
Beograd
Kao da su mene pitali. Prizeljkujem Markeca, poslednja 3-4 roka minimum. Dobrodošao majstore!!!
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Uh... Moglo je i gore da se završi, bar smo nekoga doveli, ali nismo dobili ono sto smo tražili. NAPADAČA. Dakle, nastavljamo dalje borbu na sva tri fronta sa samo jednim ŠPICEM.

Lazara Markovića sam gotivio, i kapiram euforiju na forumu ali ljudi, nemojte se zalijetati. Markec je propao k'o žeton, vjerujte mi. Nije više ni blijeda sijenka onog hitrog i spretnog s loptom Markeca od prije nekolike godine, pri tom je u slaboj formi, al' ajde... Naš je, grobar je, ima iskustva.. Ono što mi je milo je to što ga najrelevantniji sajt za te stvari (transfermarkt) cijeni na dobrih 4.000.000 €. Ima nade.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Da
Pa ovo je Bambi Tosic br.2 ... u 100 maraka da ce ga savrseno boleti kurac da se vraca nazad, igra odbranh i sve ostalo...
I opet su doveli krilo koje nije krilo, i napadaca koji nije napadac... znas ono igra sve a u sustini ne igra nista...

Daj Boze da gresim, ali on je zadnju utakmicu odigrao Bog te pitaj kada...
Da li je moguce?
Lazar Marković je klasan igrac, po talentu ravan igracima Man sitija.
Kako ga ko vidi, za mene je on napadač.
Koliko napadača ima Siti, jel su oni "centarforovi", koliko golova daju.
Nece se vracati u odbranu, sramota.
Za njega smo već uzeli pare, vratio se za dž i poptipsao ugovor na 3 godine, ima samo 25 godina. U Benfici je ostavi vrći trag nego Joao Felix, a vi ste želeli nekog rasalog Emenikea i Dumbiju koji zbirno imaju preko 80 godina i želji da se vraćaju u odbranu.

Upravo i Savo, bravo za prelazni rok.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Vi kapirate da su nama napadači Sadik koji nije skoro nista pokazao, Gigić koji je suvi prosek JSL u najboljem slucaju, Asano za koga i dalje ne znamo da li moze nesto da uradi kad ima odbranu ispred sebe, Tošić koji ne može da prebaci živi zid iz slobodnjaka i Suma koji večito igra po sistemu toplo-hladno?

Pantića su ovde svi popišali kad je došao, a uopšte nije odigrao toliko loše.

Da se razumemo - ovo je veliko kockanje. Ne opravdava nesposobnost uprave. Lazaru zameram što se toliko cenkao da dođe, a bilo je ponuda pre.

Nadam se da su ga sve obe pozajmice spustile na zemlju, kako treba. Da više nije uplašeno dete koje je mašilo zicere na Meaci i padalo na derbijima. I da nije preplaćeno derište koje veruje da zaslužuje da igra u skoro svakom svetskom klupu jer je menjao radijator u Liverpulu, a uz to i jedno sedam klubova.

Dečko ima talenta. Nada zadnja umire da će Savo to da pretvori u nešto.

Dobrodošao!

A upravi jebem mater (žao mi je, to je jače od mene)
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.915
Reaction score
7.835
Uvek isto.
Dali su ovi normalni.
Stavite markovica u spisak Rnic, Boja i sl
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.980
Ma druze... sve ok... ako ti bolje znas njegovu formu i njegovu igru u odnosu na trenere onih silnih klubova sto sam napisao... rispekt...

Daj boze da gresim... pojescu sve sto sam napisao...
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.547
Reaction score
3.854
Локација
Beograd
Ne razumem vas. Pola foruma svrsava kada dodju anonimusi kao Suma, Sadik i slicni. Pola stadiona skandira Japancu posle 10min igre ali zato nase dete koje je kod nas kidalo i koji se veaca u 25. godini nije dovoljno. Stvarno nam treba da uz Ozega dovedu i Cadikovskog. To je sigurno resenje.


Lazare dobrodosao i da se vratis na put kojim si krenuo kada si bio kod nas.

Sjajno pojacanje!
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.720
Daj bože da je Lazar dosao da oživi karijeru, a ne zbog ljubavi i da čašćava prisustvom. Nadam se da je svestan da je u kanalu i da ako kod nas ne oživi da će završiti karijeru u 26-27.godini. Onda mu ne treba veći motiv, a mi ma koliko bili skeptični, nemamo razlog da mu ne pružimo punu podršku.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.288
Reaction score
8.058
Локација
Космос
Лазар је за наше услове лото седмица.

Међутим, и даље ме брине позиција шпица. Надам се да Саво има неку идеју за систем у ком бисмо функционисали без неког изразитог шпица, гол играча.
 

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Zaista ne znam odakle vam ideja da će Asano da igra špica.

Do sad ni jedan jedini minut se nije isprobala ta formacija, uvijek su tamo bili ili Sadik ili Fire. I uvijek je bila izmjena njih dvojica.

Znači ni jedan jedini minut niko drugi nije proban na toj poziciji, da bilo koga planiraju vjerovatno bi nešto probali, eksperimentisali.

Mi u domaćoj ligi ne možemo da igramo bez razbijača centarfora, koncept Barselone i Sitija sa 3 mala brza napadača u LingLongu ne prolazi, polomiće ih oni mesari neće loptu primit.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Markec dobro dosao kuci i samo te jednu stvar molim nemoj da si kao Tosic u koga smo polagali velike nade kad je dosao a ispade da nas u 90 posto utakmica samo casti svojim prisustvom na terenu.

Trebace mu vremena da udje u formu i sistem rada koji forsira Savo ne zaboravite ali nadam se da ce brzo da se uklopi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top