Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

Статус
Затворена за писање одговора.

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Vama nikada udovoljiti. Bolje Markeca nego tamo nekog raspalog Emenikea ili ko zna koga...Imacemo mnogo brz napad,imamo Sadika koji uopste nije los igrac samo mu treba dati priliku,imamo Gigica,takodje i Lutovac moze da igra centarfora...samo Markovic da ne bude gusio malog Ficu Stevanovica inace neka su ga doveli,makar je nase dete i necemo imati problema sa strancima. Sve ce to Milosevic uklopiti. Dobrodosao Markec,dokazace on da se nije dzabe nasao u Benfiki Liverpulu i ostalim timovima
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Uprava jeste za svaku kritiku sto i licno radim. Ali ne bih pljuvao dovodjenje ovog momka. Na 3 godine, velika mogucnost da dodje do ponovnog transfere preko i buduce zarade.

Neko je pomenuo da imamo igrace sa mnogih pozajmica i da to govori o njihovim nekvalitetima. Ne bih se slozio. Partizan nije Majorko, Majnc, Hanover, Glazgow i Fulam. Partizan kako fudbalski, tako i kosarkaski klub su specificni, imaju svoju osobenost, izvlace maximum od kvaliteta igraca i preko toga. Sjetise se od Klea do Rikarda. Samo ako igrac hoce da radi i napredak je zagarantovan.
Ovom timu nedostaje makar jedan Bojan Matic kad vec nije moglo nesto jace i bolje. Ali sa ovim u upravi nista bolje nisam ni ocekivao.

I jos nesto, da mi administracija ne uzme za zlo. Cigani su prekjuce za ovakvog igraca kao sto je nama Markec platili 1.9m evra i platu od 600k evra. Naravno, jer nemaju kog svog da vrate.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Iskreno, vise bih voleo da smo doveli Skuletica/Prijovica ili igraca tog profila koji moze da dobije duel, ali uzevsi u obzir sve okolnosti, i ako treba da biram izmedju Lazara i ovih Afrikanaca koje cekaju unuci i invalidska penzija kod kuce, dizem obe ruke za Lazara.

Mlad je, potpisuje ugovor i sa jednom solidnom sezonom moze i da se zaradi, ili u najmanju ruku da se otplati njegova plata.
Kao drugo, poznaje sistem, nece mu trebati mnogo vremena za prilagodjavanje, samo se nadam da je u iole dobroj fizickoj spremi.

Mislim da vidim neku ideju koju Savo zeli da forsira, da imamo u svakom trenutku 3 ultra brza igraca na terenu, i da ma kakav bunker protivnik igrao, Natho i Suma mogu bar jednom da doture loptu u zadnju trecinu.

Ostaje problem odbrane, jer svi ovi igraci (Suma, Lazar, Tosic, Asano) su izrazito ofanzivni, tako da me jako brine suzena rotacija u odbrani, bice tu kartona i kartona ko da vidim...

P.S. Vidim da se vec kuka za minutima malog Filipa Stevanovica... Ljudi, on ima tek 16 godina, da li treba da ga upropastimo kao Djerleka npr.? Nama narednih mesec dana mnogo znaci, derbi, Evropa, mnogo se stvari odlucuje, nezahvalno je gurnuti ga tek tako da sagori ako stvari ne krenu kako treba.
Siguran sam da ce u domacem prenstvu dobijati cesto sansu i u prvoj postavi, a u Evropi da ulazi u zadnjih pola sata i pravi dar mar na svezinu.
Treba postepeno da raste i uci, bice tu mnogo uspona i padova, ne treba uzimati 2 meca protiv Rada i Velsana kao merilo svega.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Ovo je generalno dobar posao imajuci u vidu da je visegodisnji ugovor u pitanju i da cemo moci dobro da ga naplatimo prodajom,ali sa igracke strane gledista nije ono sto nam treba momentalno. U svakom slucaju ipak pozdravljam potez,jer ce bez dileme doneti finansijsku dobit.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Asano lagano u napad. Lazar levo, Tošić desno! Sava hoće brz Partizan, bez dugih lopti, očigledno. Sad kapiram iza Suma i Natko, ova dvojica ispred i Asano napred.

Svaka čast za transfer, ispljuvao sam dečka bezveze. Iskukao sam se bezveze, naučio lekciju da ćutim do kraja. Serem se na medije koji su preneli da nas je oduvao. Sad već može lakše da se diše. Biće ovo dobro!


Markec, welcome back!

Hajde da se kladimo u sta god hoces da je Sadik cementiran u Savinom mozgu na poziciji centarfora. Jedini koji je izgubio je F. Stevanovic i zelim mu sto prije noge da se hvata odavde...
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Nije vrijedjanje, mislik da nije ni off topic, al sad nesto čačkah i vidjeh, čoek je do skoro na intervjuima i press konferencijama vodio sa sobom svog prevodioca ENGLESKOG jezika :D Sjecam ga se davno da nije ni na srpskom bio riječit, ali jebote nekoliko godina u Engleskoj, živio u Liverpulu, Halu i Londonu, i nije uspio da nauči osnovne riječi engleskog za komunikaciju?! Au moj Markec... ma samo da on kod nas proigra... :D
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Pantic na Instagramu u vezi Markecove fizicke spreme:
Sam je trenirao, ali dosta labavo, biće za klupu nakon pauze, u ful modu negde početkom oktobra.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.280
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
@ Luka-70-

A kako bi se mi ponašali da imamo oduška, i da ne razbijamo glavu, kidamo živce, čupamo kosu (kome je još uvek ostalo)...?

Zna se kome se želje ispunjavaju čim ih zamisle, ne bi se mi brate tako snašli :D

Ko nije navijao za Partizan ne zna šta je patnja, al' zato ne zna ni kolika radost može biti, kao mi :ziveli
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
A čime to gubi dete od 16 godina? Pa da je sreće svake godine da imamo tim iskusnih igrača sa nekim dobrim cv. Momak sad u septembru valjda puni 17 nek on ostane što duže ne boj se prodaće ga svejedno a ja mislim da je bolje postepeno da ulazi i da povećava minutažu nego na silu i pre vremena da dobija šanse. Svaki veliki klub i klub koji ima ambicije ima kvalitetne zamene, zamene u vidu klinaca koji jedva čekaju da uđu vidiš više Bambi neće moći imati bol u kurcu sad će i treninzi biti jači i bolji (što ne volim ovo što sam rekao podseća me na nešto), biće borba za mesto u ekipi i to mi se sviđa.

Jedino me brine kod Lazara što nije igrao konstatno ali ajde da je igrao ne bi došao kod nas. Da se on fizički spremi pa nek igra ko zaslužuje. On može i na desno krilo taman da Bambi ulazi kao džoker.

Edit: Mi smo od domaćih igrača slobodnih mogli napraviti takvu odbranu da je to šou pokrpili bismo i desnog beka i štopera sa dva internacionalca.
 

felix

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
43
Reaction score
195
Pre svega dobrodoslica Markecu! :pfc:

Uvek je lepo kad se vrati dete Partizana! Markeca pamtim kao izvanrednog talenta, nadam se da je ostalo jos nesto od toga u njemu. Pretpostavljam da ce mu biti potrebno dosta vremena da se vrati u staru formu, ali ako uspemo, vredece svake sekunde cekanja.

Nazalost, ostaje veliki problem u spicu. Mislim da bi bar u evropi trebalo pokusati sa Asanom napred, ako Markec bude spreman za te utakmice, dok u LLSL treba isprobati Gigica.

Puna podrska Savi i igracima, napad na prolece u Evropi i pobedu u derbiju! Pa u januaru ganjati Prijovica i Tavambu...

Uprava napolje!
 

Alexander Stonsky

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
5
Reaction score
1
Локација
Proćida
Problematicne su nam pozicije stopera, desnog beka i spica, a mi dobijemo krilo. E, napacene grobarske duse hocete li ikada imati oduska
Otkad nam je to problematična pozicija štopera, ne razumem to samo ? Pavlović, Ostojić, Vujačić, Dinga koji je do sada bio povređen. Ne znam kud će više štopera.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.806
Локација
Nedodjija

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.911
Reaction score
21.597
Pantic na Instagramu u vezi Markecove fizicke spreme:
Sam je trenirao, ali dosta labavo, biće za klupu nakon pauze, u ful modu negde početkom oktobra.

Meni je izuzetno mučno i gadno to što ovako bitne informacije prenosi ona moralna nakaza, ono ništavilo ljudsko i novinarsko, koje će prvo da krene da pljuje ovu upravu kada bude pala.
Smrad
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.267
Reaction score
18.296
Локација
Kej Republika
Cim je forum poceo da baguje, rekoh desava se nesto.

Na Lakija sam slab jebi ga. Cacanska vezeMislim da je zasluzio da ozivi karijeru kod nas.
Ovo je bio jedini nacin i da se vrati kod nas.
Od njega ne ocekujem nista pre prvih priprema, ozbiljnih. Do tada, videcemo. Ako odrzimo nos iznad vode, mozda i bude neke koristi. Ugovor na 3 sezone je svakako dobra stvar.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top