Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

ЦСКА Софиа

Утре, неделя, ЦСКА "гостува" в София на Славия, няколко дни след отпадането от Купата на България. Днес лудогорец победи с 8:1 и скъси дистанцията до нас от 4 на 1 точки.
Другия понеделник, веднага след Великден, е вечното дерби с Левски. Трудните мачове за нашите тепърва предстоят.

ЦСКА победи Славия с 2:0 и след празничния уикенд, в понеделник играем вечно дерби с левски. продължаваме да водим с 4 точки пред лудогорец. до края на редовния сезон остават 4 мача общо, в плейофите - още 6.

В понеделник, 17 април, втория ден на Великден, играем вечното дерби.

Статистика - последните 10 мача между двата отбора само за първенство:

���������

Желая всички да сте живи и здрави, весели празници от България и ЦСКА!

Успех на двата братски столични отбора на България и Сърбия !

слаб и страхлив футбол и 0:0 в дербито. левски изпуснаха дузпа в последната минути. водим в класирането на лудогорец с 2 точки, след 2 седмици играем с тях като домакин.

Вчера ЦСКА победи Пирин от град Благоевград с 1:0 като гост и отново води с 2 точки пред лудогорец 3 кръга преди края на редовния сезон. В неделя, на 30ти, сме домакини на лудогорец в дербито на кръга и реално в първата пряка битка за титлата. Очаква се стадиона да е пълен докрай и да успеем да победим, за да завършим сезона първи. По този начин в плейофите, където играят първите 6 отбора, ще играем всички мачове само в София, като ще бъдем отново домакини на лудогорец, в може би директния тогава двубой за титлата.

Междувременно, днес ЦСКА представи проекта за новия стадион, заедно с представители архитекти и представители на Столичната община. След почти 20 години на гледане на стадиони само на проекти и картинки, този път проекта изглежда реален и напълно постижим. Според хората от клуба, бюджета от 40-45 милиона евро е подсигурен и само се чака края на сезона и разрешителното за строеж. Ще поживеем - ще видим.
343213547_536448291898156_3311368010354708026_n.jpg
343058599_225146920136838_8630846776676639498_n.jpg
343023965_901594757618423_3417110720087751150_n.jpg

Скъпи приятели, гробари, утре, неделя, ЦСКА излиза 3 кръга преди края на редовния сезон в пряк двубой срещу лудогорец на нашия стадион. За по-малко от 72 часа всички билеги бяха продадени, а към момента "допълнителни" билети ще се продават само на касите на стадиона, което не се прави за пръв път. Това означава, че на стадиона ще има повече хора, отколкото е капацитета му, по подобие на финала за Купата на България през месец Май, 2022, срещу левски, когато на националния стадион в София, който е 43 000 капацитет, имаше в двете агитки повече от 46-47 000 души.
В момента разликата е 2 точки в наша полза на върха. При победа за нас ще увеличим преднината си на 5 точки и 2 оставащи кръга в редовния сезон. След това предстоят плейофи, между първите 6 отбора, общо 5 мача, като важното е да бъдем първи, защото по този начин отново в тях през следващия месец ще сме домакини на лудогорец и ще имаме само 2 гостувания, едното от които ще бъде може би срещу левски, "гостуване" отново в София, на националния стадион.
За утре се очаква отново много интензитет на буквално препълнените трибуни, хореография и пиро.
Според букмейкърите лудогорец има съвсем малко повече преднина пред ЦСКА. Коефициентите за победа са 2,85 за ЦСКА и 2,50 за лудогорец.
Според мен двата отбора към момента имат 50% шанс да станат шампиони, като при победа, на който и да е отбор, шанса ще се увеличи на поне 75-80 %.
Очаквайте ново мое включване след мача.
Успех на всички !

Приятели от Сърбия, ЦСКА днес победи в предпоследния кръг на редовния шампионат като гост аутсайдера Хебър с 4:0.

През изминалата неделя, на 30 април, загубихме в София дербито от кръга с лудогорец с 1:0, пред повече от 16 000 на нашия стадион.

Към момента разликата е 1 точка, като лудогорец е вече на първо място. Остава още един мач до края на редовния сезон, след което още 5 мача в плейофите. Ако завършим втори, както е в момента, ще гостуваме в плейофите на лудогорец в разград, като останалите 4 мача ще са в София, включително символично "гостуване" на левски.
Разочарованието от загубата с лудогорец бе огромно, след като те отбелязаха гол от корнер с една сигурно втория си удар във вратата за целия мач, а ние пропуснахме 3-4 чисти голови положения. На трибуните беше невиждано за последните години и на стадиона имаше малко повече хора от капацитета на сегашния стадион.

Въпреки това, борбата продължава, ще гоним победи в следващите мачове и ще се надяваме лудогорец да сбъркат някъде в мачовете си.

Репортаж и атмосферата от двубоя с лудогорец на 30 април има в достатъчно клипове в ютуб.

Поздрави !!!!

Приятели, редовния сезон в България завърши.
1. лудогорец - 74 точки
2. ЦСКА - 73 точки
3. фалшивото цска 1948 - 59 точки
4. левски - 54 точки
5. Черно море - 53 точки
6. Локомотив Пловдив - 50 точки
...

До края остават 5 мача от плейофите между първите 6 отбора:

ЦСКА ще играе 4 мача в София по програма, единственото гостуване е в град Разград срещу лудогорец на 20 април. Ако бяхме завършили първи, щяхме да сме отново домакини, но уви, не стана, след като миналата седмица загубихме в София с 1:0.

Все още има шанс, програмата е удобна и ако не загубим в разград, мечтата е жива. Всички стискаме палци на момчетата и Саша Илич !

Успех и на Партизан !

В първия кръг на плейофите вчера, ЦСКА победи с 2:0 Черно море Варна, като двубоя бе игран на чужд терен - стадиона в град Пазарджик, близо до Пловдив, заради наказание.
лудогорец победи като домакин с 1:0 Локомотив Пловдив.
По този начин, към момента водач е лудогорец със 77 точки, ЦСКА е втори със 76 точки.

В събота, 20 май, ЦСКА гостува в Разград срещу лудогорец в пряк двубой, който може би ще реши първенството на повече от 80 %.
След него, остават още 3 двубоя.

Ще ви информирам за развитието в битката за титлата на нашия любим отбор и Саша Илич.

Успех и поздрави !

Luda gora- CSKA 2 2, moglo je i bolje za cetu Sase Ilica. Lepi golovi a fudbal kao u ping pong ligu sa prekidima i incidentima.

2:2 в разград и 3 мача преди края класирането е същото, водят ни с 1 точка.
На тях им остава по-трудна програма:

гостуват на фалшивото цска, домакини са на левски и последния мач гостуват на Черно Море Варна. И в трите мача имат шанс да загубят точки.

Ние сме домакини на Локомотив Пловдив, домакини на фалшивото цска и последния мач на 7-ми юни е дербито с левски, където може да празнуваме, ако има справедливост и късмет.

Кръг 33/35

лудогорец завърши 2:2 като гост на фалшивото ЦСКА 1948.
Вчера ние победихме трудно 1:0 локомотив пловдив.

2 кръга преди края сме първи вече, с една точка пред лудогорец.
Предстоят до края 2 мача в София. домакини сме на фалшивото 1948 другата събота, а на 7-ми юни, сряда, е вечното дерби с левски.

Лош развой на събитията в кръг 34/35:

1:1 с цска 1948 на нашия стадион и пропусната дузпа в 98 минута.

В разград лудогорец бие левски с 3:2 и повеждат с 1 точка в класирането.

За съжаление, отборът ни този сезон играе малко по-добре и по-успешно от предшините, но има и друг факт - Саша Илич не е спечелил нито един важен мач този сезон. Няколко пъти имахме луд късмет и максимум по 20-25 минути супер футбол, който ни помага да победим или обърнем резултата срещу по-малките отбори. Но в дербитата нямаме победа.
Въпреки това се надявам Сале да остане и другия сезон и да му се вземат по-добри футболисти.

В сряда играем вечното дерби с левски от 18:45 българско време / 17:45 сръбско време.
Лудогорец гостува на Черно Море Варна.
Единствения ни шанс за титлата е ние да бием, а лудогорец да направи максимум равенство, което е възможно.
Според мен невъзможното е ние да бием левски.
Ще информирам отново и дано Сале остане при вас докато ни направи шампиони, след това може вече да се прибере при вас... ха ха.
Успех !

левски - ЦСКА 0:2
Черно море - лудогорец 0:1

Крайно класиране

1.лудогорец - 85 точки
2. ЦСКА - 84 точки

Благодарим за всичко на Саша, за страхотния сезон, емоции и драма.

Надявам се да ни води и другата година.

Скъпи приятели от Сърбия, през последните няколко месеца, благодарение на администратора на вашия форум, получих достъп до форума. Всички мои постове и коментари, основно и предимно свързани с ЦСКА София в тази тема, както и коментари за Саша Илич, ги правя от сърце и желание да ви запозная с настоящите събития около нашия клуб.
Сезона приключи преди няколко дни, но отново започва на 15 юли. До тогава ще имаме подготовка в Австрия и няколко контроли. Засега чакаме нови футболисти, засега знаем, че Саша остава при нас и чакаме развитие по строежа на новия стадион, на мястото на сегашния ни, в парк Борисова градина в центъра на София.

Благодаря на всички, които четат и харесват постовете ми, за мен е удоволствие.

Както във футбола, така и в живота нашите държави са свързани завинаги, въпреки политическата обстановка и политиките ни. Радвам се, че мога и имам повод най-вече да коментирам във вашия форум за всичко, свързано с нашия клуб.

Братя завинаги !

България и Сърбия !
ЦСКА и Партизан !

Ще се видим отново съвсем скоро, през новия сезон, след само един месец !
Приятно лято и успех !

Скъпи приятели от Сърбия, през последните няколко месеца, благодарение на администратора на вашия форум, получих достъп до форума. Всички мои постове и коментари, основно и предимно свързани с ЦСКА София в тази тема, както и коментари за Саша Илич, ги правя от сърце и желание да ви запозная с настоящите събития около нашия клуб.
Сезона приключи преди няколко дни, но отново започва на 15 юли. До тогава ще имаме подготовка в Австрия и няколко контроли. Засега чакаме нови футболисти, засега знаем, че Саша остава при нас и чакаме развитие по строежа на новия стадион, на мястото на сегашния ни, в парк Борисова градина в центъра на София.

Благодаря на всички, които четат и харесват постовете ми, за мен е удоволствие.

Както във футбола, така и в живота нашите държави са свързани завинаги, въпреки политическата обстановка и политиките ни. Радвам се, че мога и имам повод най-вече да коментирам във вашия форум за всичко, свързано с нашия клуб.

Братя завинаги !

България и Сърбия !
ЦСКА и Партизан !

Ще се видим отново съвсем скоро, през новия сезон, след само един месец !
Приятно лято и успех !

В допълнение към коментара ми, не знам кога точно започва вашия сезон в първенството, но мисля, че отново трябва да е около юли-авгест месец тази година... В тази връзка, имам един много добър приятел, от най-близките ми. Има приятелка от Белград и ходи почти всеки месец в Белград и съм му обещал да отидем заедно до Юна на мач на Партизан. АКО СЕ НАЛОЖИ И ИМА НУЖДА, ще си позволя да се обърна към форума за съдействие за билети поне.
Благодаря предварително !

Скъпи приятели,
здравейте отново, след кратка пауза от мен и моето присъствие във вашия форум :)

Като втори отбор в България, ще участваме в Лига на Конференциите.

Жребия вече е изтеглен.

Първия ни съперник е носителя на купата на Румъния - ФК Сепси, който разбрах, че е доста мразен в Румъния, заради това, че е определян, като леко унгарски клуб. Всички знаем за враждата между двете държави и за влиянието на унгарците в Румъния.

В първия двубой сме домакини.

Междувременно, утре, събота, отбора ни ще представи новия екип и тези дни чакаме нови футболисти, които според всички медии ще бъдат най-скъпите за нашия отбор за последните минимум 10 години. Говори се, че само новия ни нападател ще бъде минимум 2.5 милиона евро и е национал на Колумбия, мисля. Според някои медии и слухове, ще имаме поне 6-7 нови играчи, които да бъдат на много по-високо ниво от преди и да се борят директно с лудогорец за титлата, както този сезон, когато го направихме на чудо и мускули и мотивация, и пак завършихме на 1 точка зад тях...

Всички се надяваме Саша да е одобрил новите попълнения и те да помогнат за новия сезон, който започва след само 20 дена.

Както досега, последните 4-5 месеца, ще ви информирам за всичко около нашия отбор, тъй като имаме нашата твърда връзка и в крайна сметка сме два братски народа, без значение от неприличната лицемерна политическа обстановка, каквато винаги е имало през годините......

Поздрави от София !