Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 2020/21

Статус
Затворена за писање одговора.

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.936
Reaction score
26.851
Sudije su u finisu bile na strani Huventuda,mi smo pre finisa dosli od +15 do +3 .Ne znam na osnovu cega iko tvrdi,da mi dobii da nije bilo nekoliko problematicnih suijskih odluka u poslednjim minutima ? Vidljivo je bilo da nismo u stanju da prelomimo a kad smo usli u egal da dobijemo bilo kako.Ako bi imali do kraja obavezu prema istini,3,4 situacije do poslednje cetvrtine sudijske odluke su bile na nasoj strani .

Interesantno, ali bas interesantno razmisljanje.
"iz obaveze prema istini"... Poezija...
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Sad gledam detaljnije statistiku - ispod radara je promaklo da je Jaramaz imao šut za tri 1/6 ... baš loše
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
...na 15 razlike za nas ubedjen sam da cemo prosuti sve to i izgubiti.

Ti i ostali koji ovako pisete..ima live kladjenje, stavite 100 eura (ako imate muda) pa zaradite.. A ne da placete odje kao vi ste znali.. Da smo dobili opet bi znali da dobijamo.

Sledeci put 100 eura na live kad povedemo 15 razlike pa da vidimo kako to znate.

Predložio bih da se primeni glasanje kao na FK temi, jer verujem da ćemo na svakoj utakmici biti na slatkim mukama kojoj trojici dati glas.

I ja bih ovo volio. Ajde hocemo glasanje za kosarku.
 

MB13

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
118
Reaction score
230
Локација
Beograd
Ne znam zasto ,ali ja sam imao utisak pre utakmice da nas dobijaju lagano...
A potom druga i treca cetvrtina maksimalno uzivanje,kako napadacki tako i odbrambeno...
Losa poslednja deonica,promasili 5-6 otvorenih izradjenih suteva,steta...
Ima stofa,ima one proslogodisnje energije,nadam se DOBROM PARTIZANU !!!
JARE podbacio,ali to je paklen igrac,vucice on ovu sezonu....
RASA krece da gazi...
GORDA iskusno nas pokrenuo,fali mu to malo da zatvori utakmice da bude apsolutni lider...
To su moja tri pika za ovu sezonu,zato samo za njih komentar...
 

The Partisan

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
51
Reaction score
147
Локација
always too far
Svako ko se, makar amaterski, bavio sportom zna da je vraški teško naći ritam posle skoro sedam meseci netakmičenja. To je vizura kroz koju posmatram poraz u Badaloni. Opor ukus, jer se nekoliko okolnosti urotilo protiv sigurne završnice. Pre svih, jasna promena sudijskog kriterijuma. Kako bilo, u svim segmentima igre ćemo biti bolji sa protokom vremena. Jedina ozbiljna briga u ovom trenutku - procenat šuta iz otvorenih pozicija. "Open looks" ove sezone lako mogu biti ključ (ne)uspeha.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Mene samo zanima kako se niko poslije Virtusa bije javio da kaze kako je Trifa mlad i nesiguran i kako ne treba biti na parketu kad se lomi...
Lako je poslije utakmice biti pametan.

Steta, imali smo ovo. A jako je bitno opet rano tempirati formu, odigrati ozbiljno od pocetka i sto prije obezbijediti prolaz, jer je pitanje kakva ce situacija biti i ove godine. Ne znaci puno, ali ako opet dodje do nekog prekida, ipak je bolje biti prvi, nego peti. Osim toga, niko nam ne garantuje da u poslednjim kolima necemo imati 4-5 pozitivnih igraca.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Ono sto propagira tegi po instagramu je sramno i nije dostojanstveno za klub kao Partizan!
Screenshot_20201001_210349_com.instagram.android.jpg
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Pa dobro...Donekle je u pravu kada bi govorio iz ugla novinara.
Ali svet novinara uključuje dinamiku i interakciju sa korisnicima da se medjusobno zabavljaju.Ne ovakvo držanje lekcije .
Ja stvarno ne vidim da se preispitivanje i razglabanje definiše kao "pljuvanje"i bacanje raznih izlučevina na igrač i trenera.
Ako ćemo tako i on sam popljuva i to dobro.
Ne možeš više nipreko interneta da izbaciš frustraciju a da ti neko ne opali vaspitnu.
A nisam vređao Vučića.
Ali zato hoću Dangubića
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Pazi, stavlja ti upitnik kod Mozlija, kao ne zna da li je bio povredjen ili ne..

pa mu dodje kao pravdanje zbog male minutaze, kao zagonetno, mozda je toliko malo igrao zbog povrede, mozda nije.. :icon-rolleyes:
 

djole035

Grobar
Учлањен(а)
06.06.2013
Порука
409
Reaction score
441
Ciganska poezija ja bih rekao..
Jos gora sorta ljudi,"realni" grobari...(malo G naravno)...
Dao kolega predlog za live uplate za ove sto znaju,a ja imam,takodje,predlog...
Za Sve baba vange,sto proricu,naricu,znaju...Pa zaradite Braco od tog vaseg znanja...Agenciju neku,malo marketinga,I eto Vam ugodjaja...
Salu na stranu,malo vere I podrske nije na odmet u ova smutna vremena...
Sledecu kod kuce Dobijamo,pa opusteno da se pobijemo sa turcima(to nam bar nije tesko,navikli smo)...Ne sumnjam u podrsku ovim nasim momcima,Scepi,jer druge nemamo...
Kukate na promasene suteve,recimo Braco da ne ulazi svaka...Da ne odem u patetiku parafrazirajuci Novicu....
Onako ludacki,ja VERUJEM...
 

ALEKSANDAR K.

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
44
Reaction score
103
Локација
Glasgow
Svi govore o tim zadnjim promašenim šutevima,a niko ne govori o mnogo lošim kretnjama i pomaganjima u odbrani, što govori samo jedno mi nismo uigrani, što je apsolutno razumljivo 3 nova igrača ćeš mnogo lakše uvesti i naučiti kretnje u napadu,nego u odbrani...treba vremena, mi smo bolji od prošle godine sigurno 20%,što uopšte ne znači da ćemo imati iste rezultate kao prošle godine, treba se boriti i nadati..Puna podrška momcima i Šćepi i ja se iskreno nadam da ćemo imati dobru sezonu..
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov

Verus Adamantem

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
23
Reaction score
83
Локација
Beograd
Pozdrav ljudi, moj prvi post na nekoj od tema.

Citam komentare posle utakmice, i nije mi bas najjasniji toliki pesimizam. Iskreno ni meni se uopste nije svidela odluka da Vlado bude trener i mislio sam da je los potez, ali prilicno sam iznenadjen nasom dobrom i dominantnom igrom u vecem delu meca. Zadrzali smo sistem igre, fluidnost, i fizicki smo i dalje najdominatnija ekipa u evrokupu. Kao sto neko rece prerasli smo ovo takmicenje. Nemoguce je prosuditi jos uvek da li je Vlada kalibar da osvoji ovo takmicenje, ali meni ovo stvarno nije delovalo toliko lose.

Sve vreme smo igrali pametno i nismo donosili glupe odluke u napadu (delom zato sto je S. Jankovic imao malu minutazu), sto je odlika ozbiljnih ekipa. U odbrani smo slabiji ocekivano, jer je osovina volden-Mozli bila jedna od jacih odbrambenih oruzja u evropi po mom misljenju. Oboje su mogli da preuzmu od 1 do 5, a i ona slina je u top 3 defanzivna pleja u evropi. Plasi me sto Mozli ne izgleda bas najspremnije, sto je u neku ruku i ocekivano po mom misljenju. Centar, fizikalac, 31-a godina (posle 30te testosteron krece da pada, osim ako si u NBA pa ti dodaju vestacki), tesko da ce ponoviti sezonu, iako mi je u top 3 najdraza stranca ikada u Partizanu. Nadam se da gresim, i neka ponovi bar 80% i bice dobro.

Po meni ce nosioci ove ekipe biti Tomas, Pejdz, i mislim cak Angola, iako ce se mnogi iznenaditi verovatno. Ofanzivno je dobar, moze da izmisli poene, zna kosarku, a i pozadi je dosta agresivan i borben. Ne znam zasto nije igrao, nadam se da ostaje u ekipi. Ocekujem dosta i od Nikole Jankovica, deluje mi dosta bolje i koordinisanije nego prethodnih sezona. Kodi je timski igrac, imam poverenja u njega, Gorda deluje bas dobro, Trifa ce biti veliki igrac, odlicno je sredio telo. U principu jedino mi se ne svidjaju Dangubic i S Jankovic, sto i ne cudi s obzirom odakle dolaze. Zao mi je sto Birca nije ostao, sta god vazilo za njega, on je za S Jankovica- Tim Dankan licno...

Evrokup mi se cini cak i slabijim nego prethodne sezone, Lokomotiva je jos gora nego prethodne sezone, Uniks takodje, Monako duplo slabiji. Virtus i Unikaha nam prave problem, i to samo zato sto nemamo iskusnog trenera, inace bi se prosetali kroz ovo takmicenje. Uz malo srece, i ako se vrati publika do druge faze eto nas u finalu!
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
novi Dule, novi Zeljko, osvajamo sve, recikliramo, najbolja stvar koja mogla da se desi klubu posle odlaska talijana, kult licnosti pod obavezno.....itd

Bilo bi preterivanja ali i osnova nadati se da će baš tako biti. Međutim, Šćepa je novi Čanak pri čemu mislim za obojicu da su velika gospoda i skidam kapu. To što Šćepa nije trener ne čini ga manje bitnim u mojim očima.

A to što ipak sedi na klupi trenera, rezultat je projekcije rezultata KK Partizan za ovu (i svaku narednu), sezonu koji je upisan negde u neku exel tabelu samo nije javno objavljen. Šta je u tabeli pisalo, znaćemo na kraju sezone...

P.S. Nije važno da li utakmicu dobiješ ili izgubiš, važno je KAKO se to dogodilo. DV je recimo tekmu protiv OLY na F4 dobio a utakmica je izgubljena. Iste godine, DV je izgubio tekmu u Zagrebu, ali je ipak završeno u našu korist. Niti je DV više, niti je manje trener u odnosu na ovu pobedu ili poraz.
 
Последња измена:

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.160
Reaction score
3.679
Prodje prva tekma u EK. Smirio sam se, pa da podjelim svoje utiske.

Ovaj tim naseg Partizana trenutno na ~60% kapaciteta i nije slabiji od proslogodisnjeg. Ne sjecam se kada smo zadrzali ovoliko igraca i mislim da je cak i jaci ove godine.
Veci dio utakmice smo bili bolji, ali jbg racuna se zavrsnica. Ako bih morao poredati razloge za poraz, onda bi bilo ovako: sudijski kriterijum zbog spanskih govana, trenutna fizicka sprema nasih igraca, scepanovic.
Tomas najbolji, ali pamtim momenat iz 2/4 (na nasoj strani) kada on i jos jedan nas igrac cekaju da se onaj drugi baci za loptu. I kupi je spansko govno. Nije toliko bitno i znam da ce ovo popraviti, samo primjetim to odsustvo naseg identiteta.

Sto se tice Tegija i ostalih iznosenja statistike nakon jedne utakmice kao Jaramaz 1/6 3P, Trifa zavrsava, Pejdz stagnira :pop , Gordicu ispala lopta, Mika = Parahovski to najblazeno receno nije ispravno. Pa svako ima losu utakmicu (sjetite se samo Zagora) i za to moramo imati strpljenja.
Inace me to podsjeca na umobolnikovu analizu: Bolji smo od Njemackog zdravstva ako posmatramo odnose u vezi virusa testirani/zarazeni/umrli u intervalu Jul-Avgust.

Ono sto sam primjetio: Mika slab napad pod kosem, Mozli malo sporiji (ili ste me ubjedili), S. Jankovic jos uvijek promaja u glavi ali kao da je jedno krilo pritvoreno. I ovo je sve od losih stvari koje se vrlo lako brisu.

Za Scepanovica, ono dodavanje sa krila na krilo poslije kog primamo trojku je rezultat tvoje lose postavke. Popravi to i javi na forum kad sredis ;) ;-)
 

djole035

Grobar
Учлањен(а)
06.06.2013
Порука
409
Reaction score
441
Sreca '91.god.nije postojao forum...Sta bi se tek za Zeljka napisalo tada...Ne izvlacim paralele,ne kazem da ce Vlado biti Novi Zeljko,sad Kad je utvrdjeno I prihvaceno kao aksiom da Vlado nije I nece biti trener I'ma li potrebe jos XY puta zasnivati upise na tome?
Meni,Licno,ova ekipa je vecim delom gotivna I jako potentna Spolja...Brz protok lopte,fino kretanje(da,nema akcija za Pejdza trt mrt),ali ipak Sam valjda navikao da KKP I'ma siguran Skok I sigurne neke poene pod kosem...Da ne zivimo I ne umiremo u zavisnosti od procenata suta za 3 poena(zamisli Jaramaz 1/6,pa Kako je mogao cccc)...
Ocekujem I verujem u Sve pobede do kraja...U svakoj utakmici...Jer MI SMO PARTIZAN....Stvar vaspitanja valjda,jbmliga....
Polaznike ovog kursa nikad necu razumeti,babavangisanje I kukanje unapred...
FB_IMG_1601603349944.jpg
 
  • Like
Reactions: Dzo

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Што се тиче Трифуновића ту дајем апсолутну подршку Шћеповићу! Чињеница да и ја као и већина имам неке замјерке на његово вођење утакмице, али за одлуку да Трифа добије конкретну минутажу капа доле! Његов продор уз чеону линију и ,,пропадање" ноге на полагању сигурно није преломило и одлучило утакмицу. Апсолутно сам за то да Трифуновић добије предност и испред Дангубића, а и Анголе! Вероватно ће то у почетку можда и имати неке негативне ефекте на жељене резултате, али мислим да ће доћи на наплату у правом тренутку! За разлику од Дангубића, Трифуновић има огроман простор и потенцијал да напредује у свим правцима. Не знам, нисам сад неки експерт из области кошарке, али против Хувентуда Трифуновић ми је добро одрађивао свој посао током целог меча. Ако се узме у обзир шта се од њега очекује у овом тренутку и шта он пружа на паркету, мислим да је то одлично за сад!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top