Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ABA-liga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

tortoise

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2007
Порука
120
Reaction score
2
Uopšte mi nije namera da branim b92, naprotiv, ali ta najava je na trećoj strani zato što je vest jučerašnja. Oni uvek najave tekmu dan ranije. Što se Arene tiče, ja mislim da prvi kanal imaju svi kablovski operateri osim SBB-a (izvinjavam se ako grešim). Bezobrazni SBB je i moj kablovski operater, ali sam prošle godine uzeo IPTV, gde su sve 4 Arene u osnovnom paketu. To sam uradio isključivo zbog gostovanja Partizana u jadranskoj ligi, a i ovako im je šema dosta atraktivnija od Sport kluba. Dakle, poenta je da često postoje promotivni paketi u Telekomu, treba pratiti i uzeti IPTV u pogodnom trenutku. Ja sam u proteklih godinu dana plaćao IPTV 1 dinar mesečno. Sada ističe grace period i plaćaću oko 900 dinara mesečno. Još nisam odlučio, ali verovatno ću otkazati SBB, pošto TV kanali ne zaslužuju da se duplo plaćaju ( plus pretplata RTS-u). Poenta je, da se uz malo truda taj problem može rešiti, a da i ne košta skuplje. Jedini uslov je da telefonska centrala podržava ADSL, pošto IPTV ( Internet Protocol TV) prima signal preko ADSL modema.
 
Последња измена од уредника:

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
http://www.kkpartizan.rs/online/online.php
Molim lepo. Ima naravno prenos i večeras. Samo što je mnogima 5 EUR kao 500 EUR u najmanju ruku. Ali jebiga. Ne može ništa za džabe.

Čisto da znate, B92 nikada neće imati prenose ovakvih vanrednih kola. Mislim na kola koja se igraju utorkom / sredom. Tu će prenosi biti samo na Areni. A sad i da vas obraduem - ovo 2. kolo je jedino vanredno kolo ove godine. :)
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ма 5 евра за иностранство је џабе. Јесте код нас мало скупо , мало више , рекао бих , али за дијаспору није.

Сваки вид финансирања на овај начин је добродошао.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Влада Јовановић: Дођите у Пионир

Последњи пут када су се сви окупили на истом месту славила се титула, горео Пионир, опраштало се од омиљеног чешког дечака…

Сада је време да се поздраве неки нови момци, асови који су се после неколико година вратили кући, као и они који годинама изгарају у црно–белом дресу. Партизан МТС (20 ч – Арена спорт 1) дочекује Хелиос у другом колу АБА лиге.



Прва утакмица у сезони пред нашом публиком је деби нових играча, а и први сусрет са онима који су и прошле године били у клубу. Позивам навијаче да дођу у што већем броју у Пионир и пруже подршку тиму на почетку веома захтевне и тешке сезоне. У Јадранској лиги је најозбиљнија конкуренција до сада, док у Евролиги играмо у веома тешкој групи – поручио је Влада Јовановић, тренер црно–белих.

Хелиос је у првом колу поражен код куће од Широког. Међутим, тренер Партизана МТС са великим поштовањем говори о ривалу.

– До претходне сезоне Хелиос је био стандардни учесник Јадранске лиге, екипа која је годинама имала препознатљив систем рада. Врло мало је мењала играче, а у исто време пласирала нова лица на регионалну сцену. Прошле године Хелиос се није пласирао у АБА лигу, претрпели су извесну реорганизацију клуба и сада ушли са амбицијом да остану у лиги.

Улазнице за меч са Хелиосом биће у продаји од 17 часова до почетка утакмице на благајни Пионира по цени од 200 динара за трибине и 400 динара за партер.
---------------------------

Партизан МТС и Спортски журнал настављају сарадњу када је у питању дељење улазница за утакмице шампиона.

Најбржих 20 читалаца који у среду у 18 часова дођу на пријавницу зграде Политика НМ у Македонској 29, добиће по једну улазницу за меч Партизан МТС – Хелиос.

Обавезно је да понесу лични документ и примерак Журнала од среде 12. октобра.

журнал
 

zeen

Grobar
Учлањен(а)
21.10.2007
Порука
235
Reaction score
44
Локација
VR
Svi koji imaju telekomov net mogu da gledaju besplatno arenu do kraja ovog meseca. Sve 4 arene. http://www.open.telekom.rs/webtv/ Verovatno vecina zna za ovo ali ako barem jednoj osobi znaci, my work here is done! :)
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Proradice kad pocne utakmica.:)

Tacnije koji minut pre pocetak utakmice, samo tad refreshuj stranicu i radice(uz malo seckanja doduse, ali bolje ista nego nista).
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Sada poceo da radi na link sto je cipri postavio.:)
 

Marko GBP

Početnik
Учлањен(а)
23.03.2008
Порука
180
Reaction score
4
Локација
Бачка Паланка

cipriPFC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
455
Reaction score
11

zeen

Grobar
Учлањен(а)
21.10.2007
Порука
235
Reaction score
44
Локација
VR
Idi na mesecno placanje pa ce ti tamo dati da je dzaba prvi mesec.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top